Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Idee Creeare Site !
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia IT > Internet - Siteuri Utile, SEO, Promovare, Hosting
necromanc
As vrea si eu sa imi construiesc un website, dar problema este ca nu stiu ca sa fac, deoarece as vrea sa fac ceva care sa tina si sa fie frumos.La partea de design nu e problema deoarece ma descurc , dar ca informatii nu stiu ce sa fac.

As dori sa fac ceva educativ si care sa tina la public.Si daca se poate sa fie si ceva original nu cum e acuma toata lumea sa isi faca forum,ringtones,wallpapers,..etc tot felul de prostii.

Daca e si cineva interesat am putea incepe ceva impreuna.

De domeniu fac eu rost, dar problema e cu ideea care sa tina.

Astept pareri smile.gif si probabil colaboratori !
SSonic
Nu exista asa ceva 6.gif

Acuma fac siteul la clanul meu de CS tongue.gif
Cain
" As vrea si eu sa imi construiesc un website, dar problema este ca nu stiu ca sa fac, deoarece as vrea sa fac ceva care sa tina si sa fie frumos"> Pai pune femei goale pe el... tine si e si frumos... biggrin.gif

In alta ordine de idei: te-ar interesa un site cu driveri (cere mult spatiu), informatiii tehnice despre computere, adrese utile de net, de firme care vind si fac service la computere, softuri gratuite/trial/demo, bla-bla, in domeniul asta ? Daca da, facem ceva ?
necromanc
Cu femei goale nu tine ? Si daca iti faci o imagine pe net si .. te intreaba unu ce site ai si zici unu cu Muieri in pelea goala ti-ai stricat imaginea .. smile.gif M-ar interesa ceva despre calculatoare , sau ceva interesant care sa placa omului si sa il faca s revina pe site.

M-am gandit ca ar fi bine sa fac un site , care sa cuprinda lucururi interesante , linkuri spre siteuri interesante , curiozitati, .. dar nu stiu cu ce sa incep , si cam sunt in criza de timp.
Mihai
Idee pe care ti-a dat-o Cain o poti pune in practica daca ai resurse puternice din punct de vedere material: una pentru web-hosting (in mod sigur nu vei putea apela la un free-host), alta pentru promovare.
Cain
Resurse puternice...hai mai Mihai, ca nu-i asa. Un hard de 20-40 giga hostat la cineva biggrin.gif Asta nu e chiar mult... bine, cinevau ala sa aiba si teava care sa permita trafic. wink.gif Bine, nu am zis ca ar fi gratis, doamne fereste... Dar "no pain, no gain" !!!

necromanc, eu unul, desi sint om destul de serios, nu mi-as strica imaginea daca as fi proprietar de Hustler, de exemplu. Ba din contra !
Mihai
Ideea cu 'calculatorul la un prieten' este buna doar daca realizezi site-ul doar pentru un numar redus de vizitatori (un fel de Intranet biggrin.gif). Daca insa vrei sa realizezi un site de succes, un singur exemplu: un site romanesc, care gazduieste 20 de videoclipuri are fisiere de 1.5 GB si un trafic de 42.5 GB ohmy.gif Pentru un asemenea trafic nu gasesti preturi sub 250$ wink.gif
Zod
42.gif Site de turism!
Turismul e in floare in RO! Pagini web de promovare sint putine si de slaba calitate pt ca romanul, nu-i asa, nu cauta pe web hotelurile. laugh.gif
De ex, la www.turism.ro sint citeva informatii generale, fara nici un fel de informatii despre hoteluri, rezervari, preturi, mijloace de transport, ...
Ma gindeam la ceva cu imagini din hoteluri, atractii turistice, cum se face prin vest. Partea materiala vine si ea, ca doar nu exista nimic gratis. Daca merge bine site-ul, se perceape o taxa la hoteluri.
Cain
Zod, la ce spui tu, ar trebui sa fii sponsorizat de o firma de turism, altfel te chinui degeaba.. si pentru unii pe care o sa-i dara in fund. Adica sper ca nu crezi tu ca o sa vina patronii de hoteluri sa-ti zica: bodaproste mestere ca mi-ai facut reclama gratis, acu ia si tu banii astia ! wink.gif
Mihai, nu ma gandeam la varianta cu "un prieten", ci cu un .. provider biggrin.gif Da, costa. Si e o investitie riscanta, nu stii daca va avea succes, sau CAND va avea. Dar .. am mai zis, nu risti, nu castigi !
necromanc
Am fost intr-un parteneriat cu un prieten care a vrut sa faca un site despre turism.Dar nu prea aveam nici care timp si eram 5.Am facut multe chestii pentru site , documenatii despre orase,statiuni,manastiri,muzee,...o gramada.Aici era si o firma de web design , deci aveam si ceva frumos, dar trebuia sa iti faci rost de vizitatori ca sa vin reclama dupa aceea , si asta e cel mai greu.
Cain
So?
necromanc
Si a cazut faza cu turismul.
Acum nu stiu sigur de ce sa ma apuc , dar vreau ceva care sa atraga lumea.Dupa cum am mai spus ce ziceti ar atrage lumea un site de genul : chestii interesante & linkuri interesante ! ?
Mihai
Depinde de ce intelegi prin 'chestii interesante' si cat de interesante vor fi acele chestii...
necromanc
Chestii interesate , in general linkuri interesante.Pe asta vreau sa se bazeze in general, linkuri care sa trimita lumea catre chestii care merita vazute , si care starnesc placere.
necromanc
As vrea sa ma axez pe un subiect anume in definirea siteului , dar nu stiu ce ... ma ajuta cineva ?
Ceva care sa tina ... daca se si pricepe devenim colaboratori.
Va astept cu ideei si cu eventuale colaborari !
GExGE
eh .... in primul rand poti face site`ul cu ceva la care te pricepi cel mai bine ... despre hobby`ul tau .. un site pe care il vei actualiza si va fi si interesant ... porneshte de la ideea .. daca`mi place mie .. ii place si prietenului tau .. iar daca nu este asha .. mai schimbi cate ceva ... deci .... ce hobby`uri ai ? wink.gif .. in afar de "femeia" wink.gif ;p
funsms
QUOTE (Mihai @ May 23 2003, 02:23 PM)
Ideea cu 'calculatorul la un prieten' este buna doar daca realizezi site-ul doar pentru un numar redus de vizitatori (un fel de Intranet biggrin.gif). Daca insa vrei sa realizezi un site de succes, un singur exemplu: un site romanesc, care gazduieste 20 de videoclipuri are fisiere de 1.5 GB si un trafic de 42.5 GB ohmy.gif Pentru un asemenea trafic nu gasesti preturi sub 250$ wink.gif

iti gasesc eu host pentru asa ceva cu 25$ , insa numai sa fie legale acele videoclipuri.
necromanc
GExGE - m-am tot gandit , dar pe internet sunt fel si fel de siteuri din toate domeniile.Pur si simplu nu stiu de ce sa ma apuc , chiar daca m-as orienta spre un hobby .. nu cred ca m-as remarca pe piata siteurilor romanesti, deoarece sunt multe si cuprind tot felul de informatii.

funsms - m-am uitat si eu pe internet sunt o gramada de oferte .. as putea face si eu rost tot la un pret destul de mic , desi 25$ la buzunarul meu de roman mi se pare destul de piperat.

Oricum momentan nu dispun de o conexiune prea buna .. nu pot face uploaduri prea mare .. deoarece Dialup este la mine puterea. rolleyes.gif

Alte ideei ! ? 19.gif
elias_3
salut! aceeasi problema o aveam si eu in urma cu 2 saptamani pana cand mi-am dat seama ca o sa construiesc un site care pur si simplu ma caracterizeza....imi caracterizeaza atat personalitatea cat si meseria pe care sper ca o s-o am.....politist la interventii.... ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif succes thumb_yello.gif ..... mai am de munca insa....si la site dar si....
neanonim
trebuie sa pornim de la intrebarea:

ce ma atrage pe mine la un site in mod normal?

pai ce ma atrage?

- pot sa ma atraga pozele de pe site care is tare fine si merita vazute [si nu vorbesc despre orice poze]
- pot sa ma atraga niste info despre PC-uri[chestii generale dar care dau de gandit multor incepatori]
- din domeniul web design-ului nu m-as da in laturi de la niste script-uri

nu ai sa devii interesant daca ai sa pui pe site link-uri utile. cel mai bine ar fi sa devii tu un "link util".

daca bagi pe un site cate putin din tot, obtii ceva inca mai plictisitor decat un site pe care nu bagi practic nimic. parerea mea.

neanonim
propunere

ai putea sa faci un site pe care sa publici creatiile oricarui creator. adica tot felu de povesti care le-au venit unora prin minte. da povesti adevarate.

am dat exemplu cu povestile, dar pe site ai putea sa pui tot felu de chestii. ideea ar fi ca vizitatorii tai nu s-ar simti la fel de vizitatori ca mai nainte. ar fi si ei un fel de colaboratori. atunci iti garantez ca situ tau va fi vizitat.

si nici n-ai nevoie de foarte mult spatiu...
Steel
In general procedeul este exact pe dos. Ai o idee si vrei sa o transpui in practica prin intermediul unui site.
Daca nu stii cu ce sa-l faci, inseamna pur si simplu ca nu ai nevoie de el.
Si oricum din posturile tale inteleg ca nici timp sa te ocupi nu ai.
Asa ca decat sa realizezi chinuit un site care sa nu mai fie actualizat cu lunile, mai bine astepti pana vei avea intr-adevar nevoie de un site.
Crisse
Simplu de tot asta.
In primul rand ia dictionarul limbii romane si cu el in mana da un search pe google. Ai sa vezi ca sunt destul de putine site-uri facute in limba romana. Nu este neaparat sa fie de larg interes ptr ca asa cum au zis si altii aici, s-ar putea sa nu-l poti "sustine". Insa daca subiectul este bine pus la punct, cu date multe si ADEVARATE ai putea avea un succes mai mare decat cu ceva care este acum la moda.

IDEE
Uite, sunt generatii de copii care cresc acum si ar fi interesati despre cum v-a arata viitorul. Oganizeaza un concurs pe un site. Nu-ti trebuie mare lucru ptr asta. Pleaca de la ideea asta sau de la alta. Doua trei desene, ideea de la care trebuie sa plece si un premiu sau o promisiune de a colabora impreuna etc.
Unde sunt doua creiere...functioneaza si al treilea wink.gif

Daca vrei cu adevarat un site al tau...ai sa-l ai wink.gif
Ares
Ah, bine ca am regasit topic-ul ca-l pierdusem smile.gif
O idee ar fi un portal dedicat retelelor existente in diverse orase. Astfel sa poata oamenii sa afle daca exista cumva vreo retea pe langa ei... O lista de orase (initial numai cele mai mari), vine fiecare si isi inregistreaza reteaua... cu un search engine lejer... etc.
Si desi ar fi foarte util un asemenea site, nimeni nu a facut unul... Sau nu stiu eu vreunul... sad.gif
Crisse
Ori ai facut vreun site, ori ti-a scazut interesul ptr ca vad ca din august nu ai mai postat nimic aici.

Hmm, ori ai ramas undeva ratacit pe o plaja privind senzual dupa ceva? wink.gif wink.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.