Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Tatoos Si Piercings
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Exploratorium > Din Secretele Frumusetii
Oiski-Poiski
V-ati face asa ceva ???? Impotriva unui Tatoo care se lipeste ca o stampila nu as avea nimica impotriva insa unul permanent nu.Adica sa-mi tatuez numele iubitului si dupa aia daca asta fuge cu alta il am pe vecie pe partea dorsala rofl.gif rofl.gif .
Piercing , bleah, am auzit povesti de groaza despre infectii .Si apoi daca nu mai e la moda imi raman gauri ? Si la batranete oi fi plina de gauri.

Ce parere aveti voi ?
Felina
Mai nu mi se pare chiar asa groaznic laugh.gif .
Unele tatuaje mi se par simpatice si/sau sexi, chiar imi plac. excesele sunt mai greu de acceptat, dar fiecare face ce vrea cu trupul lui. Ma batea gandul la un moment dat sa-mi tatuez sarma ghimpata in jurul unui brat, dar n-am ajuns sa-mi pun ideea in practica din lipsa de fonduri laugh.gif .

despre piercing... nu mi-as pune cercei nici in nas, nici in buze, nici in limba, desi aici se poarta la greu.
cred ca e un simbol al libertatii, pur si simplu sunt persoane care simt nevoia sa-si afiseze gradul de libertate. si daca asta ii face sa se simta bine, atunci din partea mea sa o faca! mai bine cu inel in nas decat frustrat smile.gif .

mai greu de trecut cu vederea mi se par bilele alea bagate sub piele, pe frunte sau pe brate. mi se pare infiorator.
a, si am mai vazut ceva demn de infiorat laugh.gif , niste tepi infipti in barba.
Cla
Imi aduce aminte de "Jackass", cand si-a "pierced" unul fundul.
O buca legata de cealalta rofl.gif

Singurul piercing care-mi place, e la o femeie in buric, un Kohinoor mic pe-acolo... spoton.gif
Mara
Tatuajele mi s-ar parea ok pe un corp frumos si daca ar fi temporare. Dar cele definitive categoric nu din punctul meu de vedere, pentru ca ma plictisesc repede si in plus la o posibila ingrasare/slabire, ar arata groaznic.

Piercing: la ce oroare am de ace... raspunsul e clar, nu? laugh.gif
sunny26
Un tatuaj mic si dragut ar fi OK, insa sa nu fie permanent. Si nu cu numele iubitului ca deja nu mai e de actualitate.

De piercing.... nici vorba. Disper la vederea acelor...iar daca e vorba sa imi si intre in piele..... hh.gif
dascalita
Brrrr!Nu comentez,sunt batrana si nu am vederi asa de largi! cry.gif
Contessina
Eu am gauri in urechi pentru cercei facute la 3 ani.Daca intra in categoria piercing este singurul pe care il accept.
tatuaj , exclus.
Michelle
imi vine sa rad...mi-am lipit odata un tatuaj ,asa de jucarie...ca un abtibild ,eram mai tinara si tocmai urcam intr-un autobuz si aud pe una in spatele meu...uite draga ca la puscarie! rofl.gif
Oiski-Poiski
pai unele sau unii asa si arata
Insa tatuajele nici nu ma sperie asa tare ca si inelele alea bagate prin orice orificii .Insa daca vrei sa renunti la ele raman gaurile sau nu ? Ca nu pricep blink.gif
Steph
Gaurile produse de piercing-uri nu dispar atunci cand te hotarasti sa indepartezi cercelul... Eu am in buric si il pot da jos si pune la loc cu usurinta peste o saptamana sau o luna. smile.gif
Nu stiu insa daca este valabil si in cazul perioadelor mai indelungate decat atat. wink.gif
Oiski-Poiski
steph han.gif

deci daca cineva are nu stiu cate inele pe nu stiu unde si se hotaraste candva ca nu le mai vrea va ramane jumate din viata cel putin cu gauri.
Eu de exemplu nu am mai purtat cercei in urechi de ani de zile si pentru asta tot se mai vad gaurile sad.gif
Steph
Multumesc pentru primire, Oiski-Poiski. smile.gif Bine v-am gasit.

QUOTE
deci daca cineva are nu stiu cate inele pe nu stiu unde si se hotaraste candva ca nu le mai vrea va ramane jumate din viata cel putin cu gauri.

Macar ramane cu ceva biggrin.gif tongue.gif
Cred ca aceasta este una din consecintele pe care fiecare persoana care isi doreste un piercing (sau mai multe) si-o asuma.

Legat de tatuaje, se pare ca vara aceasta au fost la mare cautare pe litoral cele temporare (2 saptamani, 2 luni, etc.). In orice directie te uitai, era imposibil sa nu dai cu ochii de unul. tongue.gif Chiar si la o doamna in jurul varstei de 50 de ani am vazut unul. rolleyes.gif
Mie imi displac chiar si acestea temporare.
Mistinguett
Imi plac unele tatuaje (dar numai pe altii, eu nu m-as tatua), in principiu mai originale si care se potrivesc persoanei respective. Am un amic cu un tatuaj care imi place mult, desi e simplu - niste buline rosii in linie care pleaca din par pe laterala si coboara pe umar, marimea lor crescand (cea mai mica e cam de 1 cm diametru, cea mai mare cam 2 cm). Mai am o cunostinta care are ambele brate tatuate complet, de la incheietura mainii pana la umar, in rest nu stiu ca nu l-am vazut dezbracat rolleyes.gif , si culmea e ca ii sta bine - iar tatuajul lui spune o poveste care n-am avut niciodata timp sa o citesc. laugh.gif
Piercings nu-mi plac, mai ales cele foarte agresive (in spranceana, sau tepi etc). Eu abia am avut curaj sa-mi fac o a 2-a gaura de cercel la una din urechi.
Onix
Ma tenta la un moment dat sa imi fac un piercing in buric, dar m-am lasat pagubasa cand am vazut cat a suferit o colega de liceu in urma operatiunii cu pricina. I se infectase, o durea mult, avea probleme si cand o atingea bluza...am zis pas. Am, in schimb, de multi ani, un cercel in plus intr-o ureche (o pietricica micuta pe care nu multa lume o observa). Si atunci eram pornita sa imi fac vreo cinci gauri in urechi, noroc ca mi-a trecut tongue.gif.
Tatuaje nu am vazut prea multe care sa imi placa, dar mi-am promis ca o sa imi fac unul temporar si o sa fie un simbol mai ciudat. Am o prietena cu o caracatita in zona buricului hh.gif si a ramas cu ea pe viata. Nu stiu mai incolo cum o arate mai in varsta si cu tentacule pe burtica.
Maryo
Suntetzi limitate tare rau,motiv ptr care ma intreb in ce epoca traitzi fetelor?Vad k manifestatzi un mare dezgust fatza de tatuaje sau piercing,dar daca nu stiatzi,oamenii cu orizonturi cu adevarat largi au renuntzat de mult la ideea ca tatuajele constituie apanajul puscariasilor sau a prostituatelor! Oamenii se tatueaza indiferent de categoria sociala din care fac parte.
denise
"oamenii cu orizonturi cu adevarat largi" stiu sa asculte opiniile celorlalti fara a face comentarii jignitoate dupa aceea.
Si din cate am citit, nimeni nu e absolut 'contra'. Si nimeni nu a spus ca 'tatuajele constituie apanajul puscariasilor sau aL prostituatelor', dimpotriva. Ceva mai multa moderatie se poate?


han.gif Maryo, stiu ca esti din martie pe aici, dar vad ca e abia al 2-lea mesaj al tau .

Edit. Si sa raspund si eu la subiect.
Piercing-ul nu-mi place, chiar nu-mi place cum se vede -in limba, deasupra buzei de sus, in barbie, in spranceana. La urechi si buric arata ceva mai bine (daca si abdomenul respectiv arata bine), dar nu stiu daca merita. Daca insa altora le place - e dreptul lor.
Am vazut insa tatuaje care mi-au placut, mai ales daca si simbolizau ceva (in nici un caz 'te iubesc lenuta') - este o arta si chiar una dintre cele mai vechi. Eu insa nu mi-as face, ma deranjeaza ca sunt 'pentru totdeauna' iar eu ma razgandesc repede.
rolleyes.gif Cand eram mica aveam mereu cate un tatuaj facut in carioca.
Mara
Maryo, inainte sa vorbesti de limitarea altora, hai, invata sa scrii, adica sa renunti la "tz" si "k", pentru ca zau ca intelegem! Stiu, pare greu de crezut, dar totusi... wink.gif
anuena22
Nu m-as tatua pentru ca e permanent si nu vreau sa devin "bunica tatuata". Piercing-ul este cam departe de gandurile mele. Imi este frica de ace sorry.gif Dar as dori sa mai imi pun un cercel in ureche. Stie cineva un centru serios in Bucuresti. Va rog sa fie curat si modern, chiar daca este mai scump. wink.gif
dead-cat
mie-mi plac alea cu litere chinezesti. cred ca vara mor chinezii din diaspora de ris cind citesc pe cite-un spate: "ratza kung pao" sau "supa peking" rofl.gif

QUOTE

Oamenii se tatueaza indiferent de categoria sociala din care fac parte.

la puscarie, fara indoiala rofl.gif
Cla
O ancora sau un cutit cu "Maria" face impresie.
N-ai nevoie de CV, nici macar de IQ, imediat capeti Pickhammerul in mâna spoton.gif
De-astia se plimbau pe vremuri prin Timisoara "pi sentru" cu piaptanul la brâu... tongue.gif rofl.gif
Jazz
Ati vazut tatoo-ul lui Dwayne Douglas Johnson aka "The Rock"? Cica e povestea vietii lui in simboluri tribale.... Wow!

Eu una nu m-as aventura pentru ca amandoua sunt permanente. Pe cand aveam vreo 16, intr-o nebunie de moment, mi-am facut 7 gauri (pentru cercei rolleyes.gif ) si acum imi pare rau ca m-am mutilat in halu' asta. Acum nici macar nu port cercei! laugh.gif
Aramis
pauvre, pauvre Jazz biggrin.gif
Anul trecut, la mare, mi-am facut jos, pe picior, un tatuaj cu un soare mititel, tatuajul fiind unul temporar. Trebuia sa dureze vreo 3 saptamani, dar am avut eu grija sa dureze cam o luna si un pic... Nu am nimic impotriva tatuajelor permanente, dar nu cred ca mi-as face unul smile.gif
Piercing... chiar vreau sa-mi mai fac inca o gaurica in ureche, sau poate doua, dar, momentan, nu mai gasesc nici un loc unde se face asa ceva... (inainte iti puteai face la unele magazine de bijuterii cu un fel de pistol care iti punea automat in ureche si un cercel steril)
Eris
Imi plac cerceii, in ureche si in buric. Mi-a trebuit (ce-i drept) mare curaj sa imi pun cercel in buric, si m-a durut o perioada buna dupa mad.gif ; acum ca il am sunt foarte incantata.
Tatuajele imi plac si ele dar nu pe pielea mea. O alternativa ar fi tatuajele facute cu henna; sunt estetice si la o adica, se spala.



Mistinguett
piercing foarte dramatic. Cei slabi de inger sa evite mai bine.

Nu-i inteleg pe cei care-si mutileaza corpul asa, nu pot sa o cataloghez decat ca sado-masochism.
Jazz
ohmy.gif Wow! Tre' sa recunosc ca cel putin fata asta a avut o idee originala! rolleyes.gif
Eclectic
Ar fi interesant sa aflam cateva lucruri despre copilaria ei. roflmao.gif
Oiski-Poiski
Renul "daschtept" are dreptate.Ce cosmaruri o fi avut fata la viata ei ? hh.gif
Da´ nu e trucaj sau asa ceva ? unsure.gif
Eclectic
De ce sa fie trucaj ? Da-le oamenilor prezumtia de nesanatate. biggrin.gif
dascalita
E cumplit sa-ti mutilezi trupul in asa hal...Cum o fi suportat durerile?Si am o nelamurire...Ce-i ce-si pun inel in limba...cum mananca?Nu-i pot intelege...
gabitza ^
tatuajele mi se pare sexy...si de cativa ani de zile ma tot gandesc sa imi fac unul. cel mult o sa imi fac unul care sa dureze 2-3 ani, apoi sa se duca. poate acum e sexy, dar sa ma vad la 80 de ani cu tribale tatuate pe cele 5 randuri de piele, parca nu mai e nici macar funny. rofl.gif
piercing am vrut sa imi fac odata...in sfarc. biggrin.gif nu imi e frica de ace...pur si simplu am abandonat ideea in timp. daca intre timp revin la vreunul dintre ele...promit sa pun o poza. ohyeah.gif
G.
SORIN
QUOTE (dascalita @ 2 Oct 2005, 04:20 PM)
Si am o nelamurire...Ce-i ce-si pun inel in limba...cum mananca?Nu-i pot intelege...

Cu grija.... hh.gif

Interesant cum suporta fetele alea care-si pun inele in clitoris ohyeah.gif

Sorin.
mutulica
eu nu inteleg cum le suporta partenerii lor. ce naiba, zgirie
Fantasee
Piercing sau tatuaj? Nieeeeet! Le resping pe ambele. Asta fiindca moda se mai schimba dar divina noastra anatomie ba. Nu stiu cum ar fi, peste multi ani, sa cer posibilei odrasle sa nu-si faca asa ceva, cand mami are wink.gif. Inafara de asta, imi pare ca nimic nu este mai shic decat o piele intacta, cu alunitele aferente. ohyeah.gif
Kyklos
Nu imi place nici una din variante , am o teorie proprie fata de acest tatuaje si mici piercing-uri . Cred ca mai predestinate sunt animalele pentru aceste accesori , ele pot fi tatuate pentru a fi recunoscute si puse belciuge pentru a fi legate .
De obicei un tatuaj execentric e foarte atragator pana la o anumita varsta , daca ai trecut de varsta a doua , cu acel tatuaj vei ajunge tinta ironiilor .
Sper sa nu fiu catalogat troglodit prin acet raspuns .

Plutarh.Cetatean al Cosmosului
iniya
Sincer cred ca cei care obteaza pt ambele sau chiar si pt una dintre ele trebuie sa iasa in evidenta; simt sa faca asta; este o modalitate prin care reusesc; bineinteles ca prinde la cei care si gusta asta; mie nu mi se pare sexy deloc si nu as face-o
Tyra
Mi as face un tatuaj, numai ca modelul pe care il vroiam a mai aparut pe cateva persoane (nu de la noi, ce i drept, dar cine stie...). Si daca mi fac, de ce nu si unul mare. Ador tatuajele frumoase, facute de o mana talentata si in culori de calitate (care nu se sterg in timp).

Nu ma sperie faptul ca se va urati tatuajul... cand imbatranesti probabil ca nu mai porti blugi cu talie joasa si rochii fara spate atat de des, sau maieouri f decoltate, deci il poti acoperi fara sa te doara capul. Si chiar daca nu l acoperi, la batranete nu mai ai pretentia ca ai pielea intinsa. Care ar fi problema tatuajului?

Piercing mi as face oricand daca as vrea neaparat. Mi am umplut urechile de cercei in liceu (6 cercei in dreapta si 2 in stanga), mi am pus singura cercel in buza inferioara (am facut ulterior infectie) si n ar fi nici o problema sa mi pun alti cercei.

Am ramas cu 2 cercei in urechea dreapta (din care unul in cartilagiu) si unul in stanga. Gaura din buza mi s a astupat imediat (ce ma mai distram scotand apa prin ea biggrin.gif )

Tyra
Vreau gaura in nas. Saptamana asta cred ca ma duc sa mi se faca. Daca nu mi place, scot cercelul si gata.
Kyklos
La un body paiting unsure.gif nu te-ai gandit user posted image
Tyra
M am dus hotarata si m am intors tot fara gaura in nas. Pana la urma tot imi fac! rolleyes.gif
mutulica
ai nevoie de curaj, sau de un whisky mic?
Tyra
Hmmm... o vodka poate? tongue.gif

Sincera sa fiu nu mi am facut pt ca primele 3 zile trebuie sa port un mare cerceloi-belciug si abia apoi pot sa pun cercelusul mic. Nu vreau , nu vreau, nu vreau!
mutulica
nu vrei tehnologia, sau nu vrei pe cel mic si stralucitor in nara?
Tyra
blink.gif Hai mai mutulica, zau asa!

Nu vreau belciugul! Eu vreau direct cercelusul mic. Cica nu se poate pt ca ala e f subtire si nu stiu ce... prostii. In orice caz, n am de gand sa stau cu belciug in nas nici macar o zi.
mutulica
mie mi se pare sexy... si punctele alea mici pe nas, si cele in buric...
dar .. .no pain... no gain
Tyra
De durere nu mi-e frica deloc. Nici de ace. Cum spuneam, am experienta la gaurit propriile urechi si buza biggrin.gif E chestiune de cercel mare in nas cateva zile - mergi la clienti cu belciugul in nas. Nu merge.
March
user posted image

Frumoasa si bestia !
March

Ce sa mai comentezi aici !
March


Pusculita wink.gif biggrin.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.