Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Caut Informatii Despre Alexandra Mosneaga
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Dincolo de Ratiune
iridriel
Buna ziua tuturor celor care se vor lovi de mesajul meu si se vor opri sa-l citeasca.
Marturisesc deschis ca am dat peste acest forum intr-un moment de restriste. Mama mea este bolnava si am cam inceput sa ma satur de doctorii nostri care o tot trateaza, dar nu o vindeca. Am fost sfatuita sa incerce si bioenergia si mi s-a dat numele doamnei Alexandra Mosneaga. Am cautat pe net informatii si nu am gasit mare lucru.
Cum succesul oricarei intreprinderi sta putin si in increderea cu care se porneste la drum, as avea nevoie de niste informatii despre aceasta doamna.
Daca printre membrii acestui forum se gaseste cineva care a fost tratat de Alexandra Mosneaga, il rog din suflet sa-mi dea informatii, cat sa stiu daca merita sa o sun sau ar fi mai bine sa caut un alt bio-terapeut.

Multumesc.
Cucu Mucu
Astea sunt toate info pe care le-am putut gasi. sper sa iti foloseasca.
aici
aicicauta si aici
iridriel
Multumesc mult, Mariusc2.
Lutine
Fiica acestei Alexandra Mosneaga a fost in generala cu mine...am nr. ei de telefon, adresa, tot! Daca te intereseaza le vei intra in posesia lor, trebuie doar sa-mi spui.
iridriel
Iti multumesc mult, Lutine. Insa am rezolvat situatia de criza altfel: am ajuns la Lidia Fecioru (care este sora Alexandrei Mosneaga, am aflat abia dupa). Doamna mama mea a fost deja la doua sedinte si se simte mult mai bine. Va continua sa mearga la ea, pentru o continuitate in tratament.
tnx.gif
Lutine
Ma bucur! Ce sa zic...multa sanatate si mult succes! A incercat homeopatia? Din punctul meu de vedere e o chestie care da rezultate foarte bune...am incercat pe pielea mea! thumb_yello.gif
contraste
Nu postezi/ transmiti si acel numar de telefon, sau imi comunicati si mie cu un PM ?
Cu multumiri.
iridriel
Numarul de telefon al Lidiei Fecioru este 0745 069 310. Cabinetul este intr-un bloc din zona Tineretului, cred ca strada se numeste Cuza Voda (in prelungirea strazii Pietii Norilor). Daca ai nevoie de adresa exacta, o sa caut hartia........
drool.gif
contraste
Multumesc !
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.