Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Scandal In Mass-media (Bebelusa E Goala In Presa)
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
AIWA
Dupa cum se stie la aceasta ora deja scandalul e in floare cu pozele bebelusei roscate surprinsa in diverse ipostaze sexy cu prietenul ei! Scandalul a pornit de la publicarea in ziarul LIBERTATEA a 3(trei)poze din 10(zece) in care bebelusa face sex cu prietenul ei cat si isi introduce diverse "lucruri" in diverse locuri! In aceasta seara chiar la aceasta ora scandalul este in toi la emisiunea NASUL(B1TV)
Problema este ca aceste poze sint facute in casa,deci in spatiu privat, si nu era normal ca ele sa fie facute public. Deci se repata cumva istoria cu Andrei Gheorghe? Voi ce parere aveti? E normal ca si acasa la noi sa fie un "BigBrother" ca in acest fel fiecare sa aiba posibilitatea sa vada ce fac eu cu prietena/sotia/amanta/amicii/ in casa mea? Si e normal ca dupa aceasta supraveghere fortata aceste lucruri sa fie facute public pe net?????
Mihai
Iata in continuare si o poza, dintr-o serie de fotografii pe care le-am primit pe e-mail. Mentionez ca este singura poza sa spunem decenta, celelalte fiind de o obscenitate greu descriptibila...

In momentul in care am postat acea poza, am omis faptul ca este folosita fara acordul bebelusei. Imi cer scuze, desi nu era o poza obscena, care sa o defaimeze, nu vreau sa particip in nici un fel la supararea si tristetea care (cred) e acum in inima acestei fete...
AIWA
Articol referitor la acest caz, preluat din ziarul Libertatea

Sex cu bebelusa
Roxanei Girnita (22 de ani), una din splendorile care bate saptamanal obrajii in semn de ,,ru-si-ni-ca,, tuturor politicienilor si vedetelor ce au intrat in colimatorul carcotasilor, i-a venit randul sa roseasca.

Buclucasa bebelusa a rupt gura targului, fiind protagonista unei socante sedinte foto ,,de ocazie,,, de fapt o serie de instantanee cu caracter pornografic ce intrece imaginatia oricarui om normal. Compromitatoarele poze, ramase amintire probabil de la un prieten, au primit ieri liber la circulat pe Internet, dovedindu-se mai populare decat gripa ce a impanzit China.
Pilde fotografice din gradina exceselor, imaginile o prezinta pe nonconformista bebelusa ,,in actiune,, (nu cu biberonul in gura) si incercand o sumedenie de ,,ustensile,, in cautarea drumului cel mai scurt spre extaz. Se pare ca domnul care apare si el in unele fotografii este prietenul ei, iar pozele au fost facute pentru a provoca distractia in doi, din curiozitate. Distractia Roxanei a costat-o excluderea din echipa de la Cronica Carcotasilor si degradarea publica de la rangul de bebelusa.
Contactata, Roxana ne-a marturisit ca este socata de ceea ce i se intampla si ne-a recomandat sa vorbim cu prietenul ei: ,,Stim ca i s-a pregatit Roxanei ceva compromitator, insa nu am vazut imaginile care circula pe net. Este un fapt rau intentionat, banuim ca in spatele acestei afaceri se afla cineva, insa nu ne putem pronunta inca, o sa se lamureasca si acest aspect,,, ne-a declarat acesta, care a refuzat sa comenteze pe seama fotografiilor in cauza.
Intrebat care a fost reactia Roxanei la aflarea vestii, acelasi domn ne-a declarat: ,,Credeti ca este placut sa stii ca circula poze intime cu dumneavoastra? Deja am contactat un avocat pentru a limita materialele ce vor aparea in presa si care, mai mult ca sigur vor umfla subiectul, ba sigur vor minti,,.

Serban Huidu: ??Nu comentez??
Serban Huidu si Mihai Gainusa au evitat sa comenteze subiectul. Mai ales ca se da ca sigur faptul ca pozele cu ,,bebelusa,, prinsa in ofsaid au fost furate din calculatorul personal al acesteia. Pe de alta parte, Huidu a confirmat faptul ca colaborarea dintre ,,bebelusa,, si emisiunea ,,Cronica carcotasilor,, e de domeniul istoriei. (Alexandru Catalan)

Nadine, care a avut ocazia sa lucreze cu Roxana la Banc Show, ne-a spus parerea ei despre roscata : ,,E o fata super isteata si misto. Cat a fost la Banc Show si-a vazut de treaba. Nu a iesit cu nimic in evidenta, doar prin munca s-a remarcat. Nu imi vine sa cred ca exista astfel de poze cu ea. Chiar crezi ca sunt adevarate? Nu pot sa cred. Saraca fata. Am sa o sun sa vorbesc cu ea. Nu merita tot scandalul asta pentru ca e chiar o fata OK,,.

Alte vedete pedepsite

Pe bebelusa Roxana fotografiile soc au costat-o slujba la Prima TV. Si alte vedete care au pozat in pozitii indecente in opinia unora au avut de suferit. Cele trei gimnaste care au pozat goale pentru o revista din Japonia, fiind in acelasi timp si protagonistele unui film pentru adulti, nu au ramas nepedepsite. Conform unei hotarari luate in Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Gimnastica, Corina Ungureanu, Lavinia Milosovici si Claudia Presacan au fost suspendate 5 ani din competitiile interne si internationale. Adica nu vor avea voie sa apara in calitate oficiala (arbitru, antrenor sau organizator) la vreun concurs. Li s-a interzis si sa candideze la vreo functie oficiala in FRG sau in federatia Internationala de Gimnastica (FIG)
bdl
Ce face cucoana (si sper sa faca bine biggrin.gif ) la ea acasa sau la altcineva in casa e treaba ei sau a lor. Tot ce e pe domeniu privat nu are voie sa fie publicat fara consimtamintul persoanei. Daca e surprinsa in niste momente naspa pe domeniu public atunci e prostia ei. Dar in casa la tine faci ce vrei. In occident ziarul care face greseala sa publice asa ceva fara consimtamintul celui din poza pierde bani grei din prima infatisare. Dar in Romania .... e romania. Democratia e originala, economia de piata e ... mioritica....
cretze
... nu vreau sa comentez pozele pentru ca fiecare are dreptul sa faca ce vrea la el acasa ... de un singur lucru imi pare rau: in justitie, mai mult ca sigur, nu va avea nici un castig de cauza blink.gif ... si asta este un lucru foarte grav ... afara, probabil ar fi luat pe drept niste daune morale de milioane de $ ...


Cretze ph34r.gif
genicon
Nici eu nu sunt de acord ca e corect ceea ce s-a intamplat. E clar ca sunt poze amatoare, ale ei cu prietenul ei, facute la ea acasa. Treaba ei ce face intre peretii casei...
Pozele le-am vazut si nu mi se par atat de ciudate... o data si o data trebuie sa invatam ca astfel de chestii se fac, si numai anumite minti le considera "bolnave"...
E clar ca a fost facut cu rea intentie acest lucru, insa eu ma intreb oare cum au ajuns aceste poze sa fie publicate pe net??? Pt ca e clar ca atunci cand ele au fost facute, bebelusha stia acest lucru... deci - suna a premeditare.
Cea mai ciudata si prosteasca masura mi se pare cea luata de Prima, si anume concedierea ei... eu unul chiar nu o pot intelege... dar, asa cum zice multa lume, traim in Romania... sad.gif
Mihai
Ca de obicei, romanul se dovedeste extrem de curios: pe pagina pe care se aflau pozele obscene este scris negru pe alb:
QUOTE
If you see this page it means:
1) Hosting for this domain is not configured
or
2) The domain was suspended for billing, abuse, or other issues!.
andREI
Pentru inceput vreau sa va salut pe toti de aci ca asta e primu' meu post la han.
Apoi, despre bebelusha, vreau sa zic ca nu cred o iota.
Carcotasii au suparat pe prea multa lume si sunt atatia care ar vrea sa ajunga la ei cumva ca nu s-ar da in laturi nici de la a o manji pe bebelusha asta.
Vine apoi faza cu plasticu de pe jos. Apoi ce prieten ar vinde poze cu ea?!
Si asa mai departe.
Mai degraba ar falsifica cineva pozele ca e mult mai rentabil.

Apropos: L-as impusca in cap pe gheorghe la orice ora daca as avea o arma (si munitie)

Mai zicea cineva ca ar fi drogata. De unde rezulta asta?! eu nu prea vad. vomitatul nu presupune asa ceva. Cum mai zicea cineva, de ce apare in cada ca plangand?!
Mihai
Bine ai venit la Han!
Se pare ca pozele se aflau in calculatorul personal (doh, sa tii asemenea poze la discretia tuturor), si au fost preluate prin intermediul unui troian. Asta e una din variante. Adevarul nu il stiu biggrin.gif

P.S.: Sper ca "L-as impusca in cap pe gheorghe la orice ora" nu va deveni un tic verbal (l-am mai vazut si in alt mesaj).
AIWA
andREI...si eu te salut pentru sosirea pe acest forum si imi pare rau ca vin si cu o mica observatie! sad.gif
Ce cauta "chestia" in acest topic? Pe bune nu reusesti sa te mentii ON topic...atunci evita sa postezi! Sa speram ca nu va deveni o obisnuinta(asa cum bine spunea si MIHAI)
*************************************************************

Si acum ON TOPIC smile.gif
Pina la aceasta ora inca nu se stie cum au ajuns acele poze in posesia celui care le-a imprastiat pe net...asa cum nu se stie nici cine este ala! Un lucru e foarte clar...acele poze au fost facute intr-un cadru intim...cu prietenul ei! Si daca a facut ce a facut ...e treaba ei si nu a noastra smile.gif Fiecare sint sigur ca a vazut pozele si in mintea lui a comentat cite ceva...dar sa stam strimb si sa judecam drept smile.gif E normal sau nu ca un ziar din Ro sa faca acest gest? Am vazut si emisiunea de la cap la coada...si am auzit comentariul lui HUIDU! Da masura luata de cei de la Prima a fost cea mai binevenita! Cum se putea ca ea sa mai apara sa zimbeasca si sa danseze cind este inca in stare de soc! sincer Huidu a facut o afirmatie care ....daca se gindeste ...spune multe!!! A adresat o intrebare retorica celor 2 ziaristi ce se dadeau ce ceasul mortii sa ramana nepatati...cum daca macar o clipa au stai si au gindic ca poate din urma unei astfel de "harjoane" au fost chiar ei conceputi! Cine are cap sa priceapa ...cu siguranta ca va intelege unde a facut referire carcotasul!
Ulysses.Odyossus
Maimutoii aia de la libertatea au incalcat toate principiile. Asta este si s-a intamplat si prin alte parti mai spre lumea intai (probabil o socoteala cinica de genu' ii dam 100k despagubiri, avem profit 200k, e bine).

Dar articolul in sine e un bun exemplu de cea mai mizerabila ipocrizie, conformism imbeciloid, etc. .

Fotografiile imi par absolut normale (si cand spun asta ma gandesc la mine si la amici), facute de amatori si chiar putin conformiste ... ma rog.

Treaba e ca mi-e chiar mila de fetita asta- la modul cel mai serios. Daca ii stie cineva adresa de e-mail ... poate ii facem un mesaj.
Afrodita
Doamne fereste!!!Citesc si ma minunez!! ohmy.gif mad.gif Cum pana mea se poate intampla asa ceva? Daca era calculatorul personal nu cumva il tinea acasa la ea? Sincer si eu am multe poze deocheate la mine in comp, poze facute cu prietenul meu(adik eu pozam , el facea poza), va dati seama ce ar insemna ca in ziare sa apara mereu poze de-ale oricui cu perechea?Sau pe net??Cum pot invada in halul asta intimitatea cuiva?Chiar acest cuvant nu mai are nici o valoare??...Nu-mi vine sa cred ce i s-a intamplat...Ce vor astia sa demonstreze cu asa ceva? Ca e si ea om ca toti oamenii si ii place la nebunie sa fac sex cu prietenul oricum?Ca vrea si ea sa aiba orgasm in timpul unei partide de amor??Ce au astia cu vedetele autohtone de nu le lasa sa-si traiasca viata??..Si vorba cuiva, pacat ca ziarul nu va pierde la judecata daca va fi vreo una, ca deh!, nu suntem in America...Saraca fata... sad.gif
Din pacate habar nu am cum am putea face rost de vreo adresa de mail sau chiar una postala...Ar merita niste incurajari, caci banuiesc ca e distrusa fata... sad.gif
Afrodita
Iata ce tocmai am gasit in presa electronica de astazi si acest ziarist spune mai bine decat mine ceea ce gandesc:

Televendeta

Costi Rogozanu
Miercuri, 14 Mai 2003


Am vazut pe B1 o cearta intre un avocat si niste ziaristi. Subiectul? Roxana Girneti, una dintre Bebelusele circotasilor, a fost victima unei “stiri” din ziarul “Libertatea”. Au fost date fotografii cu felatii si alte penetrari in care eroina ar fi Bebelusa cu pricina. Ar fi citeva lucuri de spus... Mai intii, cenzurarea fotografiilor respective a fost facuta in bataie de joc - de fapt se vedea tot in ziarul cu pricina. Apoi, trebuie precizat ca in alte parti se pierd procese pentru ca nu a fost dat acordul pentru anumite fotografii din spatiul privat. Aici nici nu poate fi vorba de un acord pentru fotografiere in intimitate. Avem apoi de-a face cu vesnica ecuatie a lui “am gasit pe net o poza si am dat-o”, “am gasit o cutie in fata usii si, cind colo, ce sa vezi, era un supersubiect in ea” etc. Deja nu se mai pune problema unei solidaritati de turma intre jurnalisti. In mod clar un material continind fotografii porno a aparut intr-un cotidian. Se arata astfel cit de slaba este totusi supravegherea presei scrise (nu e vorba de cenzura sau de supervizare, e vorba de o institutie echivalenta cu CNA). Macar in astfel de cazuri flagrante sa se ia masuri. Nu arunc cu piatra in concurenta, ci atrag atentia ca ni se intimpla totusi ceva nefiresc: un ziar iese pe piata cu o fotografie cu o felatie. Putea sa nu fie Bebelusa. Putea sa fie orice anonima, stirea tot ar fi avut impact. Argumentul celebritatii e stupid - decit sa dai bani pe o revista pentru adulti mai bine iei o foaie de trei mii si vezi acolo hardcore. Simplu, nu? Cu o “felatie de la pagina 5” ai spart piata...
Asa ca mi s-a parut absolut penibila prestatia ziaristilor veniti sa-si apere profesionalismul la “Nasu’”. Mi se pare aiurea sa pretinzi ca ti-ai facut datoria luind niste poze obscene de pe Internet si dind stirea - acea stire putea fi data intr-o forma civilizata, dupa verificari serioase, dar fara fotografie. Asa, cu acele poze publicate, s-a sarit calul. Si vad ca si Clubul Roman de Presa intirzie sa ia o atitudine. Ne tot ocupam de subiecte grele, cu nesimtirea guvernantilor, cu scandalurile de coruptie si nu prea vedem cum sint calcate in picioare anumite drepturi.

Sursa :http://www.evenimentulzilei.ro/divertisment/?news_id=120185
Mihai
Nu cred ca marea vina o poarta Libertatea. Fotografiile existau deja pe Internet, puse de cineva 'bine intentionat'. Era doar o problema de timp daca Libertatea, Star sau Atac La Persoana sa le publice...
Afrodita
Mda...Totusi nu cred ca era necesar sa le publice vre-un ziar, avand in vedere faptul ca nu multa lume cu "conceptii invechite" are acces la net, in schimb citesc ziarele zilnic.
chatonel
sint intru totul de acord ca pozele nu aveau ce cauta in presa si ca jurnalistii astia nu sint altceva decit mahalagii. sad.gif
Din pacate, cariera fetei e distrusa, familia la fel (banuiesc) si ea .... probabil ca nu realizeaza inca cit sint consecintele de mari.
In orice caz, jurnalistul cu pricina merita excluderea din aceasta meserie.
genicon
QUOTE (afrodita @ May 14 2003, 12:19 PM)
Sincer si eu am multe poze deocheate la mine in comp, poze facute cu prietenul meu(adik eu pozam , el facea poza), va dati seama ce ar insemna ca in ziare sa apara mereu poze de-ale oricui cu perechea?Sau pe net??

off-topic - Afrodita, ai de gand sa le faci publice sau ne chinuim noi sa le luam? biggrin.gif

on-topic - Am auzit ca de fapt nu ar fi fost DATA AFARA de la Prima, ci ca a renuntat SINGURA, de buna-voie (vorba-vine) si nesilita de nimeni. Stiti ceva in legatura cu chestia asta (pt ca, asa cum am zis - nu sunt de loc de acord daca ar fi fost data afara pentru treaba asta, mai ales ca, la fel, asa am auzit - pozele au fost facute INAINTE ca ea sa lucreze la Prima)
rollingstone
Prima reactzie pe care am avut-o a fost sa spun: "saraca...". Acum stau shi io shi ma gandesc: daca eshti persoana publica, e numai shi numai vina ta daca te expui prosteshte. O.K., a facut pozele alea acu' o mie de ani, cand nu era Bebelusha. Nimic de reproshat... daca ai o camera digitala, eshti tentat sa te joci cu ea in cele mai diverse feluri. Da' dupa ce ajungi sa batzi obrajorul a ru-shi-ni-ca, la o emisiune de maxima audientza, pentru ca o prezentatoare de shtiri, inainte de emisiune, "apostrofeaza" un buton, trebuie sa te gandeshti shi sa-tzi faci ordine in ograda. Sau in computator. Shi probabil ca oricine a auzit de hackeri, crackeri sau altzi ...eri, asha ca pozele cu pricina, daca Roxana voia cu orice pretz sa le pastreze, ar fi putut fi printate sau puse pe un cd. Iar acesta ar fi trebuit pus bine.

Despre ce au facut cei de la Libertatea nu pot spune decat ca daca se simt aparatzi de lege shi daca n-au nici un fel de mustrari de conshtiinta (ce-o fi aia?), pot face in continuare acelashi lucru. E o chestiune, la urma urmei, de morala.

Pacatoshi suntem de fapt cu totzii, pentru ca nu ne-a ajuns sa vedem pozele din ziar. Le-am cautat shi pe Net.

Iar daca mi-e mila de cineva, in acest moment, persoana respectiva nu (mai) e Roxana. Ci parintzii ei... mai ales tatal. sad.gif
tirpitz
[off-topic] Salut, si bine v-am gasit! Trebuie sa recunosc ca de la prima mea vizita am fost impresionat. Sunteti total diferiti de cei de pe alte site-uri si asta e bine (chiar este o reala placere sa mai gasesti si oameni care gandesc).

[on-topic] Ma intreb cand se va termina toata treaba asta cu pozele, mai mult sau mai putin deocheate ale Roxanei. Deranjant este faptul ca o tampenie a unor "jurnalisti" are un impact atat de semnificativ asupra societatii civile. Acest impact este dat insa de interesul foarte puternic pe care lumea il acorda barfelor de gen.
Oare cand se vor civiliza si romanii astfel incat sa nu mai dea importanta unor subiecte de acest gen (eu unul m-am saturat de ceea ce vad in fiecare dimineata pe tarabe - tatele Danielei Storfi, tatuajele Marinelei Nitu, si alte subiecte mai mult sau mai putin culte). Cand vom accepta, asa cum si altii accepta, ca fiecare are preferintele sale in dormitor si ca, in fond, este liber sa faca ceea ce vrea. Altii accepta si un purtator de cuvant, un ambasador sau un ministru homosexual sau prinsi in ipostaze mai putin placute.

Din cate am vazut pe la altii din "vestul mult prea indepartat pentru noi" chiar se lauda cu astfel de faze si decat sa lase "liber" speculatiilor ies si vorbesc foarte deschis in presa. Cred ca si Roxana trebuie sa iasa si sa vorbeasca foarte transant despre acest episod. Daca nu "iese" si prefera sa faca precum strutul s-a "fript"

P.S. Pentru baietii de la "libertatea"(este scis intentionat cu litera mica si in ghilimele) - poate ar trebui sa se aboneze la tabloidul SUN - ar fi indicate si unele cursuri de calificare pe la colegii lor britanici. Poate asa invata si ei cum se face "presa de scandal"
bubu
QUOTE (Mihai @ May 14 2003, 12:21 PM)
Nu cred ca marea vina o poarta Libertatea. Fotografiile existau deja pe Internet, puse de cineva 'bine intentionat'. Era doar o problema de timp daca Libertatea, Star sau Atac La Persoana sa le publice...

Mihai eu cred ca Libertatea are o vina foarte mare.O poza ca asta distruge viata unui om.Libertatea ca ziar este mult mai cunoscut ca un site de internet.Daca deschizi internetul nu ti se afiseaza pozele asa instantaneu , trb. sa le cauti sau sa le primesti de la cineva...chiar si asa te gindesti daca sint adevarate sau trucate de miile de genii care exista la noi.Pe cind un ziar ca Libertatea face inconjurul Romaniei.
Daca nu vedeti raul care s-a facut prin publicarea lor imi pare rau dar stati intr-o barca foarte subreda.
Este exact "cam" acelasi lucru cind lovesti un copil intentionat(nu stiu ce scop sa pun acum, soryy)care trece strada pe rosu si nu te vede nimeni.Stii raul pe care l-ai facut dar esti acoperit legal...spui ca aveai viteza legala, el a trecut pe rosu si mi-a sarit in fata, ce vina am eu...asa sau comportat si maimutoii aia de la B1TV, spunind ca ei nu au incalcat nici o lege(dar au distrus voit viata unui om).Oamenii aia nu merita sa traiasca, sint fara scrupule niste nemernici.
Mihai
[Off-Topic] Tirpitz, bine ai venit la Han
[On-Topic]Cand am cautat pe site-ul Libertatea, am dat decat de un mic articol care trimitea un link catre site-ul cu pricina. Astazi am aflat ca au publicat si pozele in ziar. Nu spun ca Libertatea nu este vinovata. Dar spun ca nu poarta cea mai mare vina.
Pana la urma insa cine e vinovat ce situatia in care se afla aceasta fata: ea insasi, pentru faptul ca nu a avut atata minte incat sa isi dea seama ca asemenea poze nu pot fi pastrate pe calculator, fara sa ai instalat un firewall sau un antivirus, care sa te fereasca de troieni si de atacuri, cel care a furat pozele, pentru ca i-a violat intimitatea, cititorii care au cumparat Libertatea, avizi de asemenea informatii, cei care nu pot elimina prejudecatile unui asemenea eveniment sau sticla de vodka pentru ca nu a stat la locul ei? 6.gif
Mihai
Se pare ca i-au gasit un inlocuitor: Dezbracatu' laugh.gif
ypsilonalpha
Ziarul Libertatea e vinovat ca dracu' si in mod normal ar trebui sa plateasca despagubiri morale pina la loc comanda, pina da faliment si ziarul si compania Ringier. "Raspindirea" respectivelor poze (inclusiv in editiile ziarului din saptamina asta, cind se dadeau de ceasul mortii sa publice adrese Internet care gazduiau pozele) constituie dupa parerea mea un delict de presa. Exista pare-mi-se in Constitutie un articol care garanteaza dreptul la propria imagine - mai pe romaneste, un ziar n-are voie sa publice fotografii ale unei persoane fara acceptul acesteia, exceptie facind cei aflati in functii oficiale.

Dar de fapt, de ce naiba stau eu sa mai argumentez? Mie pozele alea imi stirnesc cel mult mila. Iar ziarul Libertatea s-a ridicat cu cinste, in opinia mea, la rangul de Rahatus Maximus al Presei din Romania. Sa poarte cu cinste titlul si sa nu-l lase sa-i scape odata cu capul! Succes, hienelor!
Iarina
Eu cred ca intr-adevar jurnalistii nu au scrupule si sunt niste idioti -cei care au facut ce-au facut- sa nu generalizez, dar nici pe bebelusha aia nu prea o duce capul. Pai cum sa tii tu asemenea poze in calculator, neprotejate? E ca si sexul neprotejat.... cu risc mare de contaminare sau ... insarcinare tongue.gif Oricum, fotografiile sunt de doi bani si chiar ca te-apuca sila si mila deodata cand le vezi.
Mistinguett
QUOTE (ypsilonalpha @ May 14 2003, 03:32 PM)
Exista pare-mi-se in Constitutie un articol care garanteaza dreptul la propria imagine - mai pe romaneste, un ziar n-are voie sa publice fotografii ale unei persoane fara acceptul acesteia, exceptie facind cei aflati in functii oficiale.

ypsy, sunt total de acord cu tot ce-ai spus. Si nu e prima data cand parerile ne coincid, ca sa stii. wink.gif

Daca exista acest articol in Constitutie, fata are deja avocat.

Nu stiu daca sunteti la curent, dar Catherine Zeta-Jones si mai-faimosul ei sot, Michael Douglas, au castigat de curand un proces in Londra contra unui tabloid pentru ca au publicat poze neautorizate de la nunta lor. Pret de vreo 2 milioane $.
cretze
QUOTE (Mistinguett @ May 15 2003, 09:03 AM)


Nu stiu daca sunteti la curent, dar Catherine Zeta-Jones si mai-faimosul ei sot, Michael Douglas, au castigat de curand un proces in Londra contra unui tabloid pentru ca au publicat poze neautorizate de la nunta lor. Pret de vreo 2 milioane $.

... la ei ma refeream si eu mai sus ... multumesc pentru identificarea celor doi ...


Cretze wink.gif
cretze
QUOTE (Mistinguett @ May 15 2003, 09:03 AM)
QUOTE (ypsilonalpha @ May 14 2003, 03:32 PM)
Exista pare-mi-se in Constitutie un articol care garanteaza dreptul la propria imagine - mai pe romaneste, un ziar n-are voie sa publice fotografii ale unei persoane fara acceptul acesteia, exceptie facind cei aflati in functii oficiale.


Daca exista acest articol in Constitutie, fata are deja avocat.

... tocmai asta este problema in Romania ... legile sunt jucate in picioare chiar de catre justitie ... mad.gif ...

Cretze : ph34r.gif
Afrodita
In primul rand bine ati venit la han, musteriilor!! Si bine te regasesc iubita chatonel, ma bucur enorm ca ai avut inspiratia sa te inscrii aici, poate asa ne conversam mai des wink.gif
In al doilea rand, scuzati-ma ca va zic, dar nu orice femeie care are un calculator acasa se gandeste sa se protejeze de eventualii intrusi.Si poate fata chiar nu are prea multa treaba cu netu', calculatoarele si infractiunile care se fac pe net.Poate nu a vrut sa puna pozele pe vreo disketa sau un cd tocmai ca sa nu fie gasite si si-o fi zis ca e mai sigur sa le ascunda pe undeva prin comp.Nu-i iau apararea, insa e o posibilitate si ce zic eu.Acum, vorba chatonelei, vai de parintii ei si neamuri , cunostinte si tot asa, care nu cred ca mai au curajul sa apara in public(de ea nu mai zic).Pacat ca exista asemenea jigodii la noi in tara.Si, Ro e Ro, nu e Anglia...deci habar nu am daca va castiga vre-un proces, in cazul in care are curaj sa intenteze vreo unul. sad.gif
AIWA
Chestia este ca "NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE" Chestie supervalabila dar nu in Romania!
Cu toate ca lucrez in bransa...pot spune cu mina pe suflet ca ....ce s-a facut la Libertatea ...as putea spune ca frizeaza ridicolul...poza cu felatia efectiv asa cum bine spunea cineva...NU S-A DORIT SA FIE TRUCATA! Ea efectiv a tinut cap de afis...acelasi lucru cred ca e valabil si in cazul panatufului de praf Ce era daca bagao o bulina mai mare care sa acopere mai mult!

S-a dorit un subiect bomba si efectiv asta si este!
AIWA
Se profileaza un nou scandal biggrin.gif Pe net circula acum poze cu "reginaR&B " Cristina!
bdl
Unde-unde?
cretze
... pai deja a inceput sa fie un lucru normal in Romania 42.gif ... ma mir ca n-a aparut in Pubertatea deja 50.gif ... sa inteleg ca cineva a luat frica proceselor ?!? (ca despre decenta cu siguranta nu poate fi vorba) 50.gif


Cretze ph34r.gif
AIWA
QUOTE (bdl @ May 28 2003, 01:43 AM)
Unde-unde?

CINE VREA...sa spuna! biggrin.gif

Am revenit si cu un link...sa nu creda lumea ca vorbesc prostii smile.gif
http://www.revistapresei.ro/RO/articol.cfm...ential&ID=46213
Mihai
Bineinteles, folosind PM-ul wink.gif
Interesanta mi s-a parut ideea aceasta: poze cu bebelusa.
bdl
Corect Mihai,
Ma bucur ca cineva le mai da peste nas ziaristilor.
Si pozele alea chiar sint mai dragute decit alea cu bebelusa de stergea praful unde nu trebuie.
marky
interviu cu bebelusa cu pricina :

http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=ar...articleID=43048

QUOTE
Roxana: Pozele nu exista ca atare. In ziua de azi poti sa faci tot felul de "minuni" cu ajutorul tehnologiei de ultima ora si totul sa para foarte real.
Dar au circulat pe foarte multe site-uri!?
Va repet, pozele nu exista. Auzisem ceva zvonuri cu niste fotografii despre mine, dar nu stiam nimic mai mult. Nu comentez mai mult.


smile.gif biggrin.gif laugh.gif
acum ne crede prosti mad.gif
AIWA
Nu am gasit articolul...insa daca a declarat...asta chiar ca e penibila...pacat...mare pacat! toata lumea era pentru ea...acum o sa vada cum lumea o sa o priveasca altfel!
AIWA
HEHEHE...inceputul a fost greu... BEBELUSA este in PlayBoy
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.