Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Legal Download
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia IT > Internet - Siteuri Utile, SEO, Promovare, Hosting
Dualist
astept(am) link-uri, programe, etc.

zapp fie cu voi!
mememe
www.downloads.com
www.softpedia.com

de aici iti tragi trial-urile

restul devine ilegal sad.gif
Olaf
Open source smile.gif : http://sourceforge.net/

Later edit, avand in vedere comentariul lui Rebel: Pe acest site puteti gasi cele mai diverse programe, pachet de instalare, dar si sursele lor (deh, conceptul de "open source"). Nu pot sa spun mai mult, pentru ca nu se gaseste un singur gen de programe... unsure.gif Au un motor de cautare, dar nu stiu cat este de eficient, pentru ca eu nu l-am folosit decat ca sa gasesc cate un anume program, despre care stiam ca se gaseste acolo. smile.gif
halcyon_lll
www.delit.net

Music! wink.gif
rebel
Hai să facem nişte menţiuni.

Nu sunt binevenite trimiterile către materiare ce īncalcă drepturi de autor, referindu-mă īn special īn cele ce oferă spre descărcare materiale īn format .mp3, dar şi soft-uri de diferite genuri).

De asemenea, ar fi de apreciat ca, pentru uşurarea navigării printre site-uri, cei care oferă adrese să includă şi o sumară descriere a conţinutului adreselor respective.
mememe
Dar rebelule tu vrei sa imi spui ca tot ce ai in calculatorelul tau e facturat smile.gif) heehehe mosule parerea mea e ca ar rebui instituit si un unchi pt P2P
rebel
Nu vreau să-ţi spun ce-am eu īn computer. Vreau să-ţi spun ce regulile forumului permit să depui aici. Computerul meu n-are vreo implicare directă īn asta.
Dualist
cand am scris legal download, am instigat la download legal rofl.gif
Antont
www.warezromania.tk
spoton.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.