Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Star Wars Episode Iii
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Teatru si Film
Pagini: 1, 2
dead-cat
Am vazut aseara Star Wars Episode III.

Mai bun decit Episode II (ar fi fost si culmea) dar nu m-am hotarit inca daca mi-a placut mai mult sau mai putin decit Episode I.
Este cam supraincarcat cu efecte speciale si storyline-ul incepe cam idiot, pentru a se imbunatati simtitor mai tirziu.
Punct forte: Jar Jar Binks apare o singura data si nu vorbeste nici un cuvint. biggrin.gif

Unul din filmele "mai bune" vazute de mine in ultimii 3 ani, iar in seria Star Wars, l-as plasa undeva pe locul 3.

Opinii?
MIA
Din partea mea ... doar simbata seara ( tirziu ) sau duminica . smile.gif
Antont
Eu cred ca reusesc sa-l vad numai saptamina viitoare (deh, asa e cind stai in provincie sad.gif ) si abia astept spoton.gif . Totusi, imi pare rau ca se termina aici....
Aramis
Si eu tot saptamana viitoare o sa-l vad (asta daca o sa am timp...). Oricum, pana sa-l vad trebuie sa ma uit la ultima ora din Episode II (am adormit in timpul ei tongue.gif ).
Imi pare bine ca au pastrat distributia din Episode II smile.gif
dead-cat
QUOTE (Ghost @ 20 May 2005, 09:43 AM)
Eu cred ca reusesc sa-l vad numai saptamina viitoare (deh, asa e cind stai in provincie sad.gif ) si abia astept spoton.gif . Totusi, imi pare rau ca se termina aici....

n-o sa se termine aici, ca aduce prea multi bani chestia biggrin.gif

or sa-si gaseasca alt subiect pe care sa-l dezvolte, poate ca si in jocul Knights of the Old Republic, care cica se petrece cu 4000 de ani inainte.
asa ca, stay tuned smile.gif
black ice
Eu cred ca o sa'l vad duminica asta.

Evenimentele din Kotor sigur au avut loc inainte de cele din film?
dead-cat
daca-mi amintesc bine da.
n-am jucat KOTOR inca.
mi-am comandat KOTOR2 de la amazon si tre sa ajunga zilele astea biggrin.gif
black ice
Eu cred totusi ca evenimentele din Kotor au loc dupa cele din film. Nu stiu sigur nici eu; probabil Kotor 3 va lamuri mai multe biggrin.gif

PS: Dupa ce il primesti sa-ti pui si ultimele patch-uri aparute caci are niste buguri chiar urate.
dead-cat
iote ce zice amazon:

QUOTE

Manufacturer's Description
Five years after the events from the award winning Knights of the Old Republic, the Sith Lords have hunted the Jedi to the edge of extinction and are on the verge of crushing the Old Republic. With the Jedi Order in ruin, the Republic's only hope is a Jedi Knight struggling to reconnect with the Force and faced with the galaxy's most dire decision: To follow the light or succumb to the dark side...

The Sith Lords is the next chapter to Knights of the Old Republic; winner of more than 35 "Game of The Year Awards" featuring an all-new and perilous storyline set approximately 4,000 years before Star Wars Episode I.
MIA
Mmmm - am vazut si eu filmuletul ... si nu ma pot hotari daca a meritat sau nu ... rolleyes.gif

Cit s-a cheltuit pentru el, apropo ?
dead-cat
cam 120 millioane $ se pare unsure.gif
abis
Si s-au incasat 50 de milioane numai in prima zi de rulare.
dead-cat
stai sa vezi cind iese six-pack-ul DVD "Star Wars Complete Collectors Edition", probabil la 149.99€ hh.gif
Nightwind
Nu vad de ce povestea din III ar fi nepotrivita (nu spun ca e extraodinara, dar nu e rea). De fapt spune exact ce se asteapta lumea, umpland intr-un mod ultrasimplist golul, bazandu-se pe fragmentele presarate prin filmele initiale, dand o conotatie interesanta caderii lui Anakin.

Mi-a placut: evolutia lui Anakin pe parcursul acestui film nu mai pare asa fortata ca in celelalte, desi momentul caderii lui are doar o justificare partiala. In scenele de lupta dintre Jedi sunt folosite 'forte' care au absentat din celelalte noi episoade. Momentul in care Vader respira pentru prima oara prin masca.

Nu mi-a placut: s-a insistat prea mult asupra efectelor speciale, care au iesit chiar bine, dar luptele dintre Jedi putea beneficia de ceva efecte vizuale (si de camera/miscare) mai interesante. S-a insistat prea putin pe poveste, care avand in vedere completarile, trebuia sa primeasca mai multa atentie. Momentul in care Vader striga 'nuuuuuuuuuuuu!'
dead-cat
pina acum cel mai bun duel a fost Obi Wan/Qui Gon vs. Darth Maul
Nightwind
Asa cred si eu, modul in care Darth Maul isi folosea dualul a fost superb regizat si coregrafiat.

Mi-au mai placut si duelurile sustinute de Yoda, a fost chiar interesant sa-l vad pe Yoda luptand. Cred ca inainte de Clone Wars, imaginile astea au incitat imaginatia fanilor.

O discutie interesanta (nu mai tin minte unde am vazut-o) a fost: care e top ten-ul celor mai tari Jedi/Sith (+ motivatii, asa cum reies ele din cele 6 filme).
Personal eu fac diferenta intre Anakin/Vader din ep I-III si cel din IV-VI, caci am impresia ca cel din IV-VI s-a cam 'inmuiat' dupa ce a ramas fara adversari sa-l provoace (mai ales ca Qui-Gon declarase ca acele 'midicloriane' responsabile pentru sensibilitatea la Forta erau mai multe in Anakin decat in Yoda).
Asa ca top 10 la mine:

1. Anakin SW
2. Yoda
3. Palpatine/Darth Sidious
4. Mace Windu
5. Luke SW
6. Darth Vader
7. Darth Maul
8. Obi-Wan Kenobi
9. Qui-Gon Jinn
10. Dooku
dead-cat
hai ca asta-i ca Superman vs. Batman rofl.gif
buni la ce?

ca as face un split: force mastering si light saber skill

dupa parerea mea Anakin sucks. a luat-o in freza si de la Dooku si de la Obi Wan devil.gif

Sith spit! jedi master my ... devil.gif rofl.gif


iar Luke macar a aruncat in aer Death Star-ul la Yavin.
cine a jucat XWing pina la capat si stie ce naspa poate sa fie Death Star Trench Run altfel apreciaza treaba rofl.gif
Marcus
Si eu ma numar printre cei care stau cu sufletul la gura sa vada episodul III. smile.gif Bineinteles ca la noi, in provincie, inca nu a aparut in cinematografe. mad.gif
Sper sa nu-mi insele asteptarile. smile.gif

Forta fie cu voi! laugh.gif

P.S. In topul meu este Lord Vader. Imi place enorm sa-l vad luptand.

QUOTE
8. Obi-Wan Kenobi
..................
10. Dooku


Nu am vazut "Razbunarea Sith-ului", dar in "Atacul clonelor" Dooku l-a invins in duel direct pe Obi-Wan Kenobi. wink.gif Clasamentul nu e obiectiv. unsure.gif

dead-cat
QUOTE

Nu am vazut "Razbunarea Sith-ului", dar in "Atacul clonelor" Dooku l-a invins in duel direct pe Obi-Wan Kenobi.  Clasamentul nu e obiectiv.

si la impresie artistica oricum bate Darth Maul laugh.gif
abis
QUOTE (dead-cat @ 23 May 2005, 11:55 AM)
cam 120 millioane $ se pare

Filmul are pina acum incasari de aproape 160 milioane de dolari in SUA si peste 300 milioane in intreaga lume. Probabil ca va deveni cel mai rentabil film din istoria cinematografiei americane.
MIA
Ma - e ceva ce eu nu am priceput in episodul asta ... hmm.gif

La un moment dat - dupa ce contele Dokku e ucis si putica aia de general android reuseste sa fuga si mai apoi, ajuns in siguranta pe o planeta vorbeste cu o holograma alu' ala rau si urit. Holograma seamana leit cu imparatul viitor - numai ca totusi ... cancelarul Palpatine e desfigurat in lupta inergetica si ajunge sa semene asa abia binisor mai tirziu, dupa ce se bate cu aia 4 Jedi. blink.gif
cociuba
ceva comic despre SW ohyeah.gif
QUOTE
Darth Vader (Anakin Skywalker): este omul care a reuşit să ilustreze celebrul dicton "trăieşte-ţi viaţa!". Este născut dintr-o fecioară, şi ajunge printr-un concurs de împrejurări să fie antrenat ca Jedi. Îşi dă seama că celibatul jediilor e cam naşpa, şi se căsătăreşte cu Padme (Natalie Portman), cu care nu pierde timpul şi face şi nişte copii. Se plictiseşte de a fi bun, şi trece de partea răului, ucigând cu ocazia asta pe toţi elevii şcolii Jedi, inaugurând prima reformă a învăţământului din ultima mie de ani. Este confruntat de Obi Wan, care-i provoacă o Schimbare la Faţă, via lava fierbinte. Devine cunoscutul Lord Vader, sub chipul căruia mai distruge nişte planete, mai omoară nişte rebeli, şi îi taie o mână propriului lui fiu (dovedind că nu-i pasă deloc de drepturile copilului), iar apoi se răzgândeşte din nou şi îi elimină şi pe Palpatine, prilej cu care moare şi obţine şi el viaţa veşnică sub formă de fantomă, dovedind că nu e obligatoriu să fii bun ca să fii răsplătit după moarte. Vader rules!

continuarea:aici (click)
Dorin_ccdj
Din nefericire nu am avut inca prilejul de a viziona 'Razbunarea Sith', apar tot felul de chestiuni neasteptate de birou si proiecte ori propuneri de colaborare incit uiti de unele lucruri care, in fapt, nu ar trebui uitate.
In ceea ce stiu am sa ma pronunt insa. De ce este personajul negativ, in genere, invidiat ori de ce emana o atare atractie? negativul nu inseamna neaparat raul ca rezultanta a maleficului, al vidului in absenta binelui. Binele si raul sunt notiuni relative. Negativul poate insemna, dintr-un punct de vedere, emularea calitatilor considerate de ceilalti ca fiind vicii sau poate insemna dezinvolt, capacitatea de a-ti crea propria imagine si drum in lipsa perceptiei unei realitati impuse. Practic conduce catre crearea propriei vieti, propriei realitati, propriului drum, unul oarecum independent, intr-o oarecare masura presarat de bune intentii si prietenii dedublate, insa din care se trage o singura concluzie, ca tu esti propriul tau prieten fidel ori veritabil, iar in absenta realizarii telului, ca individ ce-si analizeaza ego-ul, numai tu esti sanctionabil in constiinta ta. Tentatiile pot fi mari, depinde cum iti manifesti dorintele si de ce esti in stare sa faci pentru a ti le atinge. Sa iti imaginezi o viata prospera, sa te imaginezi drept lider, sa te infatisezi in centrul unui cerc privat select sunt chestiuni ce tin de propria vointa, de cit de mult vrei aceste dorinte sa se implineasca si de cum iti vizualizezi succesul.
In "SW 1 si SW2", Anakin pasise de la necunoscutul potential ori "force sensitive" catre a fi indrumat inspre instruirea in artele Jedi de catre un Maestru cunoscut pentru "liberalismul" ori nonconformismul actiunilor sale. Intr-un fel poate a fost vinovat de transformarea finala a lui Anakin si mentorul sau Qui Gon, firile acestea s-au ciocnit de multe ori iar rezultatele s-au materializat in imagini-idei si perceptie a unei realitati plamadite din frica fata de necunoscutul noii discipline Jedi invatate cumulata cu un temperament coleric, adeseori neasteptat nici din partea marilor maestri precum Yoda. O vorba celebra din Episodul 1 - "Amenintarea fantomei", afirma: <Incetosat este viitorul acestui baiat.>, practic se poate deduce faptul ca Anakin avea sa-si croiasca viitorul singur. Ce nu am inteles e de ce nu a fost indrumat mereu catre partea luminata a Fortei, ca daca este sa jduecam la rece un Cavaler jedi ori un Maestru Jedi Anakin consider ca ar fi adus echilibru in Forta mult mai repede decat prin transformarea in intunecatul Lord Vader. Asa vad eu lucrurile.
Apoi, de ce oamenii sunt atrasi si de cealalta parte a Fortei, de exponentii luminii, ai dreptatii, ai justitiei etc. Binele mereu suscita si incita, te face sa crezi ca daca il urmezi si te conduci dupa reguli sanatoase, dupa principii nobile iti poti croi drumul real catre atingerea perfectiunii spirituale. Chestiunea interesanta este ca desi e un drum fatidic, sinuos, intr-adevar prin bine se castiga o anume stare de spirit care in prezenta raului nu o intilnim. Simti ca poti misca muntii din loc, zambesti altfel, te misti diferit, poate mai sigur pe tine si fortele tale, si mereu indiferent de mentalitati absurde ori tipuri de persoane refractare din jurul tau, indiferent de anotimp ori moda, binele e precum o imbracaminte a sufletului care te racoreste cand te lasi purtat de val ori te incalzeste atunci cand imaginea ta a avut de suferit. De cele mai multe ori cavalerii luminii ori cavalerii binelui, se confrunta cu piedici, se arunca vina asupra lor de cele mai multe ori fara motiv clar, insa cea mai mare forta si putere de care se pot bucura exponentii binelui rezida in tocmai disponibilitatea lor pentru a-si ajuta semenii, pentru umanitate, fiind mereu un punct de sprijin, o punte de legatura, o mana de ajutor pentru cei in nevoie.
SW 3, din spusele unor amici, ar fi de neegalat, dar e logic ca doar din vizionarea lui voi putea trage sau nu concluzia asta.
Oricum, o seara buna tuturor, salutarile mele.

QUOTE
Caile binelui dedus din Forta universala de inteles sunt dificil. A pune viciul mai presus de izbanda sufletului si a nemuririi sale pact negru cu caile intunericului este. Dar daca cel din spatele viciului a-si domoli ambitia poate, atunci insemneaza ca si caile sale inalte spirituale deschise sunt inca.

Maestrul Dorin,
Inaltul Consiliu Jedi,
Cuadrantul Sud-Estic,
Coruscant


thumb_yello.gif
dead-cat
QUOTE

Negativul poate insemna, dintr-un punct de vedere, emularea calitatilor considerate de ceilalti ca fiind vicii sau poate insemna dezinvolt, capacitatea de a-ti crea propria imagine si drum in lipsa perceptiei unei realitati impuse. Practic conduce catre crearea propriei vieti, propriei realitati, propriului drum, unul oarecum independent, intr-o oarecare masura presarat de bune intentii si prietenii dedublate, insa din care se trage o singura concluzie, ca tu esti propriul tau prieten fidel ori veritabil, iar in absenta realizarii telului, ca individ ce-si analizeaza ego-ul, numai tu esti sanctionabil in constiinta ta.


hh.gif
mey, io am terminat TIE Fighter si Jedi Knights ca Dark Side. Inseamna ca io-s lipsit de perceptia unei realitati impuse si ca traiesc in realitatea mea presarata de prietenii dedublate. huh.gif

ma-ntreb unde-s femeile in pielea goala, daca tot e realitatea mea... unsure.gif
hh.gif
Dorin_ccdj
Ai inteles gresit, dar este si vina mea pentru ca nu am continuat. Vroiam sa descriu si alte scenarii ori posibilitati realizabile ori traductibile in si din scenariul lui G. Lucas. Si nu, nu inseamna ca daca ai fost pe partea intunecata automat esti un om condus de valul rece al raului. Dimpotriva, cum spuneam chestiunea e relativa. wink.gif Cafeaua insa mi-a cam dat in foc si o sa ma traga de perciuni doamna, problema mare domnule. smile.gif
Salutarile mele.
Natalie
bai da ce mi-a placut rezumatul vietii lui /anakin realizat de cociuba! thumb_yello.gif rofl.gif well said.
Acu sa recunoastem, Anakin e cel mai complex si conturat personaj posibil din tot Star Wars-u'.
Chiar dak Luke e mai frumusel si mai simpatic, Anakin e mult mai credibil, iar evolutia si profilul lui psihologic sunt de departe mai interesante decat a oricarui alt personaj. Unii sunt buni, altii rai de tot, macar Anakin e mai real realizat, nu e idealizat intr-un fel sau altul.
si Palpatine, Luke si Yoda sunt reprezentativi.
acu in legatura cu Obi-Wan.....personaj mai sters de atat nici nu cred ca putea realiza Lucas. Adik Ewan McGregor nu e deloc credibil, dar poate asta era si idee, un personaj plat, fara nici un fel de conflict interior, asta dand impresia de Jedi echilibrat. rofl.gif
mai dura faza ca in final il bate pe "Anakin cel Rau", dupa Dooku matura podeaua cu el. ohyeah.gif
in fine, trebea justificat cumva ca Anakin ajunge sa poarte costumu ala negru si urat....pacat ca nu e prea credibila faza ohyeah.gif
oricum, Anakin e cel de care depind evenimentele....jedi-i isi iau bataie in momentu in care el alege sa urmeze "the dark side", si Palpatine o pateste in momentu in care lu' Vader i se face mila de Luke si se razgandeste.
good job, Anakin! spoton.gif
dead-cat
bleah 6.gif
anakin e un spoiled brat, care la scoala de jedi probabil minca bataie din cauza numelui sau rofl.gif .

daca tot vrei un jedi ce-a s-a facut Sith, ia-l pe Freedon Nadd, la ala macar treaba a functionat. biggrin.gif

sau daca vrei un personaj "complex", mai repede ia-l pe Kyle Katarn.
ala macar l-a scos din rahat pe Crix Madine si l-a prins pe Moff Rebus in Anoat city.
si a distrus de unul singur fabrica de "dark trooperi" (Arc Hammer), l-a taiat pe Desann etc etc. devil.gif
Dorin_ccdj
O mica observatie, Dessan trecuse prin valea Cavalerilor Jedi si si-a capatat puterile de Jedi, intrand valuri de energie pura de Forta in el. El nu era "force sensitive" sau cu abilitati innascute de Jedi, ci a devenit Jedi dupa ce a suferit unele mutatii trecand prin valul fluxului energetic din Valea Jedi.
Seara.
dead-cat
de aici:

QUOTE

Desann was a lizard-like humanoid of the Chistori species. He was once a Jedi apprentice of Luke Skywalker, but killed one of the Jedi teachers and turned to the dark side of the Force.

daca nu era force sensitive, cum pisici a ajuns elevul lu' Luke? unsure.gif
tre sa ai o concentratie de midiclorieni de minim 7000 ca sa te accepte ca elev.
cociuba
QUOTE
tre sa ai o concentratie de midiclorieni de minim 7000 ca sa te accepte ca elev.

spoton.gif mi-a placut sentinta data de dead-cat... laugh.gif adevarul e ca pe multi dintre noi universul star wars ne cam pasioneaza rolleyes.gif
dead-cat
nu io am inventat asta, ci George Lucas, de la care vine si rankingul:

Midichlorian Count List for the major Star Wars characters

Anakin Skywalker/Darth Vader = 27,700
Darth Sidious/Palpatine (with Kyber Crystal) = 20,500
Yoda = 17,700
Luke Skywalker = 14,500
Leia Organa Solo = 14,500
Aenon Jurtis (Most powerful Jedi Master prior to Yoda) = 14,200
Shintor Beerus (ancient Jedi Master) = 13,900
Ce Ce Denowai (the most powerful female Jedi) = 13,700
Ben (Jhon) Skywalker = 13,700
Anakin Solo (New Jedi Order novels) = 13,700
Darth Plagueis (Darth Sidious' master) = 13,600
Count Dooku/Tyranus = 13,500
Obi-Wan Kenobi = 13,400
Kaja Sinis (the first Jedi) = 13,250
Kyle Katarn = 12,200
Mace Windu = 12,000
Darth Maul = 12,000
General Grievous (New Episode 3 Villain) = 11,900
Kit Fisto = 11,800
Exar Kun (Dark Lord of the Sith during the Sith War) = 11,700
Shindor = 11,500 (Dark Jedi from Episode 7)
Yaddle = 11,300
Xanatos' (Qui-Gon Jinn's former apprentice) = 11,300
Darth Seer (Founder of the modern Sith Order) = 11,200
Plo Koon = 11,100
Mara Jade = 11,000
Darth Malak (Knights of the Old Republic video game) = 10,800
Jedi Master Corran Horn (from the New Jedi Order series of Star Wars novels) = 10,700
Ki Adi Mundu = 10,600
Darth Bane = 10,500
Nebar Foxis (Jedi Knight played by SuperShadow in Episode 3) = 10,400
Joruus C'baoth = 10,350
Darth Imperius = 10,300
Shaak Ti = 10,300
Tahari Vehlia (New Jedi Order novels) = 10,300
Echuu-Shen Jon = 10,200
Darth Revan = 10,200 (Knights of the Old Republic video game)
Jedi Master Kam Solusar (New Jedi Order novels) = 10,100
Aalya Secura = 10,000
Qui-Gon Jinn = 10,000
Average Jedi = 10,000
Assajj Ventress = 9,600
Naga Sadow (Dark Lord of the Sith that fled to Yavin 4)= 9,400
Jedi Master Adeus Hust = 9,300
Jacen Solo (New Jedi Order novels) = 9,000
Jaina Solo (New Jedi Order novels) = 9,000
Jedi Master Cihgal (New Jedi Order novels) = 9,000
Darth Rage (Sidious' apprentice after Darth Maul) = 9,000
Jedi Master Tionne Solusar (New Jedi Order novels) = 8,500
Dezar Looger (Dagobah Dark Jedi) = 8,400
Xio Jade = 7,400
Chewbacca = 7,200
Tylus Liv = 7,100
Aurra Sing = 7,000
Need To be Considered for Training as a Jedi = 7,000
Padme Amidala = 4,700
Danni Quee (New Jedi Order Jedi Scientist)= 4,500
Beru Lars = 3,700
Shmi = 3,300
Lando Calrissian = 3,300
Boba Fett= 1,500
Han Solo = 1,500
Jango Fett = 1,500
Owen Lars = 1,500

Natalie
am si eu o nelamurire:
totusi care-i ala Desann? adik unde a aparut, in carti de benzi desenate?
dead-cat
Desann apare ca contrahentul lui Kyle Katarn in "Jedi Knight II - Jedi Outcast".
(computer game).
padawanul lui era o gagica numita "Tavion"
ComicDiva
Ia uite mai pana si Chewbacca putea sa se faca jedi! He missed his calling.

laugh.gif
dead-cat
un wookie se pare ca n-are voie sa fie jedi.
se spune ca obsidian a vrut sa-l faca pe wookie-ul Hanharr "jedi convertible" in jocul Knights of the Old Republic 2, dar se pare ca s-a opus George Lucas in persoana.
Antont
QUOTE (dead-cat @ 10 Jun 2005, 06:56 PM)
un wookie se pare ca n-are voie sa fie jedi.

Da' de ce blink.gif ?
QUOTE
se spune ca obsidian a vrut sa-l faca pe wookie-ul Hanharr "jedi convertible" in jocul Knights of the Old Republic 2, dar se pare ca s-a opus George Lucas in persoana.

[off-topic]Apropos de jedi convertible, eu am tot incercat sa-i fac jedi pe unu altu in kotor 2, da' n-am reusit cu nici un personaj, noroc cu aia care veneau jedi by default rofl.gif [/off-topic]
dead-cat
QUOTE

Da' de ce  ?

treaba lu' Lucas. el a hotarit.
QUOTE

Apropos de jedi convertible, eu am tot incercat sa-i fac jedi pe unu altu in kotor 2, da' n-am reusit cu nici un personaj, noroc cu aia care veneau jedi by default

cum draq? huh.gif

ca ce joci?. io am jucat male light side.
handmaidenu tre sa i-o tragi de 3 ori in duel (primul dupa ce-ti intra in nava, al doilea cind esti lvl 15 si al treilea cind esti lvl 18). apoi vorbesti cu kreia care-ti zice despre ma-sa ca o fost jedi. vorbesti cu ea si o combini.

cu mire iti trebuie de 2 ori influenta pozitiva (o data in nava) apoi o dai jos din nava in Nar Shaddaa si o intrebi de ce-i mai calma. dupa aia o duci in locu unde ti-a aratat kreia efectul fortei (linga gaura din mijlocul nivelului)

pe atton tot in nar shaddaa il convertesti. tre sa surprinzi discutia celor 2 twi'lek in refugee quarter si apoi sa-l intrebi de "secretul lui". si-ti trebuie nitel influenta, obtinuta daca-l lasi sa inspecteze airspeederul.

cu bao dur iti trebuie doar influenta pozitiva ce o obtii plimbindu-l cu tine ca sa fie martor la lucrurile bune ce le faci.

pe mandalore, HK47, T3 nu-l poti face jedi.
Antont
QUOTE (dead-cat @ 14 Jun 2005, 02:15 PM)


ca ce joci?. io am jucat male light side.

tot male light side am jucat si io....
QUOTE
handmaidenu tre sa i-o tragi de 3 ori in duel (primul dupa ce-ti intra in nava, al doilea cind esti lvl 15 si al treilea cind esti lvl 18). apoi vorbesti cu kreia care-ti zice despre ma-sa ca o fost jedi. vorbesti cu ea si o combini.

Pai cu ea nu m-am caftit niciodata, doar ce am vorbit pe nava de citeva ori, dupa care a zis ceva de genu ca nu mai are ce discuta cu mine, si cam asta a fost tot ....Ma gindesc ca din cauza ca i-am facut avansuri spoton.gif rofl.gif


Cu Atton am fost cel mai aproape, da' n-am stiut de faza cu airspeederu'...
Multam de info, iau niste save-uri mai vechi si incerc iarasi smile.gif
black ice
Mda, si eu parca as fi tentat sa reiau niste save-uri mai vechi, mai ales ca am inteles ca dark side-ul ar fi mai interesant. biggrin.gif
Eu cu handmaiden m-am luptat de trei ori dar n-am mai vb cu Kreia dupa. Cu Mira n-a mers pentru ca nah, si eu ca Ghostu', avansuri si alte alea. Mi-a zis ca-s prea batran pentru ea sau ceva de genu' asta. blink.gif
Iar cu Atton n-am avut destul influenta ca sa-l fac sa-mi spuna pana la urma 'secretul sau'.

Ce n-am inteles, a fost faza cu G0-T0. A ramas cam neterminata, cum de altfel a fost si intreg sfarsitul jocului. Prea nefinisat.
Am vazut pe alte forumuri pe unii care spuneau ca daca deschizi fisierele cu dialogurile personajelor la sfarsit sunt o serie care nici macar n-au mai fost implementate. Cica n-a mai fost timp. Putin cam jenibil, mai ales ca inca n-am auzit de vreun patch care sa rezolve problemele de pe Dantooine sau pe cele mai importante, legate de finalul jocului...
dead-cat
QUOTE

Eu cu handmaiden m-am luptat de trei ori dar n-am mai vb cu Kreia dupa. Cu Mira n-a mers pentru ca nah, si eu ca Ghostu', avansuri si alte alea. Mi-a zis ca-s prea batran pentru ea sau ceva de genu' asta

tre sa tot vorbesti cu kreia ca te alegi cu force point increases etc.
visas te invata "force sight" iar pe chestia asta poti discuta cu kreia pe lina "she did something to my eyes".

chestia cu agatatu nu conteaza la mira ca nu pierzi influenta daca te ieie de ea. ideea e ca tre s-o intrebi de familie etc, apoi se enerveaza si termina discutia. vorbesti inca o data cu ea si-ti ceri scuze. prin asta obtii primul punct de influenta.
singura pe care o poti agatza e visas.
QUOTE

Ce n-am inteles, a fost faza cu G0-T0. A ramas cam neterminata, cum de altfel a fost si intreg sfarsitul jocului. Prea nefinisat.

cred ca lipseste un video in care cistiga bilutza lu' bao dur daca esti light si G0-T0, daca esti dark.
QUOTE

Putin cam jenibil, mai ales ca inca n-am auzit de vreun patch care sa rezolve problemele de pe Dantooine sau pe cele mai importante, legate de finalul jocului...

ce probleme pe Dantooine. io n-am avut nici una. unsure.gif

io l-am terminat a 2-a oara ca jedi consular /jedi master pe difficult si vreau sa zic ca e mult mai simplu decit daca ai un caracter "melee-oriented".
aveam wisdom 32 si vreo 700 de foce points. cu 2-3 lightning-uri curatam o camera intreaga de 7-8 sith assasins.
prin trayus academy am trecut practic neatins
black ice
Pe Dantooine inainte sa iesi sau intri din baza era un bug deosebit de enervant care incetinea foarte mult frame rate-ul. Probabil e special pentru ATI users biggrin.gif
dead-cat
io am ATI (9800Pro si in curind X850 PE biggrin.gif ). am avut si eu slowdownul dar tine de vertex buffer.
problema am rezolvat-o 100%
introducind

Disable Vertex Buffer Objects=1

in swkotor.ini la "graphic options"

am avut probleme in schimb la un quest. aia de vinde "jedi junk" iti da questul sa cauti cadavrele exploratorilor. unul din el are testamentul pe care-l poti falsifica.
acu, daca mergi la sefu militar al bazei iti da al 3-lea lightsaber component (printre altele) dar nu mai poti merge cu restul cadavrelor la tipa aia sa-ti dea bani pe ele.
ComicDiva
siiiiiii, intorcandu-ne la subiect (nu ca KOTOR 2 nu ar fi un subiect bun la care as contribui si eu cu cateva idei)
sa va spun ce impresie mi-a lasat mie mult asteptatull Episod III (Like anybody gives a flying crap, but this is a forum)

Ce este ROTS
- Un film de actiune/SF bun cu personaje comune, insa necesare.
- O indeplinire tehnica
- Motiv de mandrie pentru George Lucas
- Mai bun decat Attack of the Clones
- O tragedie galactica. Lucas a vrut o tragedie, si by golly a obtinut una! La sfarshit ramai cu sentimentul amar ca evil triumphed, Padme a murit degeaba, Yoda s-a dat batut, Leia si Luke au fost despartiti.
- Exact la ce s-a asteptat toata lumea.
- $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Ce NU este ROTS
- Mai bun decat orice film din trilogia originala.
- O modalitate placuta de a-ti petrece doua ore din viata.

Now, sa trecem la lucrurile importante!
- "Crazy white boy" ce gandeam eu (si Windu) despre Anakin.
- Hayden is so fine. HE WAS SO FINE!
- Natalie is so fine! SHE WAS SO FINE!
- Ewan was the MAN... si cel mai bun actor din toata trilogia.
- "Only sith deal in absolutes"
hehehe. Uhm, beg your pardon, dar nu a zis Yoda ca Anakin trebuie sa renunte la tot ce iubeste? Mi se pare o cerinta destul de absoluta.
Sith and jedi are a lot alike.
- Samuel L Jackson. N-am nimic de comentat doar... Samuel L Jackson. Don't you just love saying it !?
- Grievous si Dooku meritau mai mult. Mai ales Grievous. Am impresia ca Lucas a uitat complet de Clone Wars. Grievous imi aduce aminte de un villain din Stargate: You shall feel my wrath, puny humans.
Mai ales ca si tusea tot timpul. Nu mi s-a parut niciodata cu adevarat periculos. Mai mult un fel de caricatura.
-Singura scena in care am lacrimat nitel este aceea in care clonele s-au intors impotriva cavalerilor JEdi. La un moment dat vezi un cadru cu Yoda, afectat rau. Atunci chiar m-a cuprins nitel tristetea.
- Tot duelurile din trilogia originala erau mai bune. You can keep your freakin balet dancing tae kwan dodo fast fowarded Nadia Comaneci don't-know-where-the-hell-I'm-going-so-I'm-just-spinning-around-really-fast fruity gay moves!
- E numai si numai vina lui Anakin ca a decazut si va spun de ce. He was an arogant little SOB. Inainte sa sara si Obi Wan sa-i taie picioarele nu i-a trecut prin cap sa foloseasca un death grip? Sau chiar si un pull si sa-l arunce in lava? Nu... Anakin era arogant. "Hai sa sar sa ma risc ca de... I'm the badest mofo in this glaaxy."
Isn't that cute?
But it's wroooooooooooooooooooooooong.
- Nu vi s-a parut ciudat sal auziti pe Palpy referindu-se la Anakin cu titlul de Darth Vader. Mie da. Exista asa o imagine puternica in mintea mea despre cine este Vader, despre cum arata, ca mi s-a parut SUPER ciudat sa ma gandesc la Hayden in felul asta.
Weird.
While we're on the subject.
Darth Vader: "Where's Padme?"
WHOAAAAAA! That was unexpected! Chiar nu ma asteptam. Bineinteles, nuuuuu-l urmator mi s-a parut un pic cam prea Frankenstein. De fapt toata scena era cam ciudata. Adica, nu ma asteptam sa zica :
"Ah well... ce-am avut si ce-am pierdut. Let's kill some rebels!"
Dar cred ca o tacere intunecata ar fi servit mai bine. IMHO
- M-a bufnit rasul la scena nasterii lui Luke pentru ca I had the craziest thought:
"Nu e cam negru?"
smile.gif
Si acum mai chicotesc. Imi si imaginam scena dintre Padme si Anakin:
"Padme. Ia zi draga, cand a trecut ultima data Windu pe aici"
LOL

Heh. Cam atat deocamdata. Verdictul?
Filmul asta a fost exact ce ma asteptam.
Insa nu stiu if that's a good thing or a bad thing just yet. Chiar trebuie sa-l mai vad de cateva ori.
dead-cat
QUOTE

- Mai bun decat orice film din trilogia originala.

nu stiu unsure.gif . cred ca mi-a placut mai mult decit episode VI.
pe mine m-au enervat ursii aia de pe endor
question: "how many ewoks fit in an industrial sized blender?"
answer: "i don't know, but gee, i'd love to find out".
QUOTE

Tot duelurile din trilogia originala erau mai bune. You can keep your freakin balet dancing tae kwan dodo fast fowarded Nadia Comaneci don't-know-where-the-hell-I'm-going-so-I'm-just-spinning-around-really-fast fruity gay moves!

best coreography: Darth Maul vs. Qui Gon & Obi Wan. lightstaff r0x!
ComicDiva
Those goddamn teddy bears annoyed a lot of people... dar totusi au avut si ei un scop. Sa arate ca toate creaturile universului, indiferent cat de cudly si cute, sunt afectate de Imperiu si prin urmare ar trebui sa lupte impotriva lui.

Cat despre dueluri, desi Darth Maul este un personaj a carui singura ratiune de a exista este sa fie cool... si a si fost, se vedea clar ca luptele sale sunt exersate si re-exersate, aproape ca un dans. He was good, I'll give you that... dar vechile dueluri erau mai realiste. Preferatul meu este ultimul dintre Vader si Luke, imediat dupa ce Vader aude de Leia si Luke sare suparat rau si incepe sa dea cu sabia in stanga si dreapta. Nu era foarte gratios, recunosc, but he was freakin pissed. Muzica, miscarile, expresia de pe fata lui... now that's my kind of fight. smile.gif
Natalie
QUOTE (dead-cat @ 14 Jun 2005, 02:45 PM)
- Ewan was the MAN... si cel mai bun actor din toata trilogia.

sigur.... rofl.gif
interesanta constatare, pe bune rofl.gif . cea mai buna interpretare din toata seria o are Mark Hamill
si pana si Harison Ford e din avion mai expresiv si talentat ca Ewan. El e varza!!!!!!! i guess you're the first to like, or at least to accept him as an actor tongue.gif tipu' n-avea ce cauta in Star Wars, indiferent cat de echilibrat si sters trebea sa pare personajul lui Obi-Wan! Bad choice, Lucas! unsure.gif I mean the WORST choice ever!
pana siu critica l-a desfiintat pe Ewan, ca sa nu mai vorbim de public rofl.gif




Intr-adevar, scenele din final dintre Vader, Luke si Palpatine sunt cele mai bune din toata trilogia. iar bataile dintre Luke si Vader cel mai credibil si realist realizate. spoton.gif
ComicDiva
Trilogia = trei filme. Star Wars = OT (original trilogy) + PT (prequel trilogy)
Cand am spus ca McGreggor este cel mai bun actor din toata trilogia ma refeream la prequel-uri. In primul, intr-adevar, era cam confused in legatura cu ce se intampla, dar in Attack f the Clones deja seamana cu Oby Wan la infatisare, la voce, la comportament. Hai sa fim seriosi acum, nimeni nu se uita la Star Wars pentru interpretarile shakespeariene. Pana si Mark Hamill (care este un tip super pentru care am tot respectul) in 1977-1983 nu era un actor mai bun decat sa zicem... Hayden Christensen. In Star Wars actorii sunt doar o parte din intreg, povestea este chiar mai mare decat ei. Lucas a incercat sa faca aceste filme in spiritul filmelor vechi, cand lumii chair nu-i pasa daca Luke era sau nu convingator, pentru ca era ceva ce nu mai vazusera niciodata. Dar acum in mileniul III, deja suntem asa de blazati ca e nevoie de multa putere de convingere din partea actorilor sa ne faca sa ne implicam cat de putin in poveste.
Dar Lucas nu se pricepe la convingere, si prin urmare nici actorii din prequeluri nu au avut cu ce sa lucreze. Dar Ewan chiar este un actor bun. Trainspotting, Moulin Rogue, Big Fish... Should I go on? El doar s-a adaptat stilului lui Lucas. Si macar Ewan este cinstit, pentru ca dupa ce a facut primele doua prequeluri a recunoscut care nu erau atat de bune pe cat dorea.
dead-cat
btw. Mark Hamill n-a mai jucat mare lucru dupa star wars, ultima aparitie cred, fiind in rolul Col. Cristopher Blair in jocul Wing Commander IV.
ComicDiva
Are you kidding me dude?
He's the freakin Joker! Din Batman... De 10 ani este vocea lui Joker, si a multor altor personaje. Are o voce incredibila. A facut si un film. A aparut in Flash, Seaquest, Jay and Silent Bob strike back.
He's already an icon! Nu are nevoie sa munceasca. smile.gif
mememe
Zi-le diva si fugi de prinde batman begins ca e prea tare abia l-am vazut smile.gif)
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.