Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Casa Grimaldi De Monaco Lovita Napraznic !
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
March
Acum cateva zile a murit Printul Rainier al II-lea de Monaco ( 81 ani) , cel mai longeviv monarh din Europa si al doilea din lume dupa Regele Thailandei. Funeraliile lui Rainier III vor avea loc saptamina viitoare. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Principe domnitor a devenit fiul sau sub numele de Albert al II-lea. ( 47 ani , neinsurat !)

Dupa putin timp, Printul Ernst de Hannover, seful Casei de Hanovra, sotul Printesei Caroline de Monaco, a intrat in coma avand pancreatita acuta. Anterior fostul sot al Carolinei ( fiica cea mare a Printului Rainier) , italianul Casiraghi, a avut o moarte tragica intr-un accident nautic.

Fiica cea mica, Printesa Stephanie, a avut si ea la randul ei o serie de necazuri familiare .

De amintit ca sotia si mama celor din Casa de Monaco mentionati mai sus, Principesa Grace de Monaco ( fosta Grace Kelly, actrita americana ) a murit intr-un tragic si oarecum misterios accident auto, la inceputul anilor '80.
carpatic
Mda, si mie mi-a murit un unchi saptamana trecuta. Ei, asta e, asa sta treaba, toti ne ducem, nu e nimic spectaculos in asta.
Povestea casei de Monaco arata doar ca ... "si printii sunt oameni". Ceaa ce pentru marea masa suna a ... "si bogatii plang". tongue.gif
March
Cand o muri Khamenei, o sa dai si tu un ferpar... laugh.gif
carpatic
Sa fim seriosi... biggrin.gif
bdl
Si papa, si printul, si unchiul..... eu cred ca sint masonii si reptilienii bagati.... blink.gif
talusa
QUOTE (bdl @ 9 Apr 2005, 05:25 PM)
Si papa, si printul, si unchiul..... eu cred ca sint masonii si reptilienii bagati.... blink.gif

Bagati...unde? rofl.gif
March
user posted image

Funeraliile Printului Rainer al III-lea vor avea loc maine, 15 aprilie. Va fi inmormantat in catedrala monagasca, alaturi de sotia sa Printesa Grace ( fost actrita americana Kelly Grace)
Vor participa Presedintele Chirac, Regele Albert II al Belgiei, Regele Carl XVI Gustav si Regina Silvia ai Suediei, Regina Sonja a Norvegiei, Printul mostenitor Willem Alexander al Olandei, Printul Andrew din Marea Britanie.
March
Printul Rainier III a vizitat Romania in timpul lui Ghe.Ghe-Dej.
Pe atunci traia in tara noastra un Grimaldi, var mai de departe al Printului, care si-ar fi exprimat dorinta sa-l vada . Cunoaste cineva , s-au intalnit ? Ce s-a intimplat cu acest var al Printului ? O fi sfarsit in vreun gulag ?!
talusa
Printul Rainier de Monaco a fost ingropat alaturi de sotia sa
Funeraliile printului Rainier al III-lea de Monaco au avut loc, vineri, intr-o atmosfera extrem de solemna, in prezenta a 800 de personalitati din toata lumea si a mii de locuitori ai Principatului. Printul Andrew din Marea Britanie, regele Juan Carlos al Spaniei, presedintele Jacques Chirac, fosta imparateasa Farah Pahlawi a Iranului, printul Joaquin al Danemarcei s-au numarat printre cei prezenti la slujba funerara, pentru care au fost prevazute cele mai stricte masuri de securitate, asigurate, in mare parte, de forte franceze. Sicriul cu trupul neinsufletit al printului, purtat de carabinieri, a parasit Palatul Monaco si a fost depus in catedrala. Din Fort Antoine au fost trase cele 36 de lovituri de tun anuntand in mod traditional decesul unui membru al familiei princiare. Cortegiul funerar format din familia princiara si responsabili ai Principatului Monaco a parcurs cei circa 200 de metri care separa palatul de catedrala. In cursul serii de vineri a avut loc inhumarea propriu-zisa, „in cea mai stricta intimitate“, dupa cum anuntasera, anterior, surse oficiale. Un recviem pentru localnici, rezidenti si personalul palatului a avut loc in cursul dupa- amiezii. Printul a fost inmormantat alaturi de sotia sa, printesa Grace de Monaco, decedata intr-un accident de masina, in 1982.
ATAC


user posted image
talusa
Cel mai ravnit celibatar

http://www.ziua.net/display.php?id=10000&d...40867d3465b4b60


user posted image
Inorog
user posted image
talusa
Caroline de Monaco - printesa blestemata
Un sot fugit de acasa, al doilea decedat, iar al treilea grav bolnav

Printul Ernst August de Hanovra, 51 ani, sotul printesei Caroline de Monaco, a fost externat din spital, unde, la un moment dat, intrase in coma profunda, chiar la doua zile dupa decesul socrului sau, printul Rainier. Oricum, problemele n-au incetat pentru printesa Caroline, dat fiind diagnosticul sotului ei - pancreatita acuta. Ca urmare, afectata, deja, de decesul mamei ei si al primului sot, Caroline se confrunta cu un nou blestem: decesul tatalui si boala grava a sotului. Frumoasa si stralucitoare, cea mai in varsta dintre copiii familiei Grimaldi (48 de ani), cea despre care Rainier spunea razand ca va face din ea ministrul Culturii principatului, a traversat drame si a purtat doliu adesea. "E un nou blestem care s-a abatut asupra ei. Este prabusita, dar isi ascunde emotiile", spunea despre ea unul dintre apropiati. Prima ei casatorie a fost un esec. Maritata la 21 de ani cu un plebeu mai mare cu 17 ani ca ea, Philippe Junot, a divortat dupa 24 de luni. "Pacatele tineretii", va spune Rainier la Vatican, pledand pentru anularea casatoriei, ce va fi obtinuta abia in 1992. De fapt, primul mare seism in familia ei a avut loc la 14 septembrie 1982, cand mama ei, printesa Grace, a murit in urma unui accident de automobil. Caroline avea atunci 25 de ani. Era in doliu cand s-a recasatorit cu Stefano Casiraghi, fiul unui antreprenor italian foarte bogat. Mariajul lor a fost celebrat cu mare fast, la 29 decembrie 1983, din noua casatorie rezultand trei copii. Dar fericirea cuplului a fost curmata de un nou deces - chiar al lui Stefano, mort pe mare, la carma unei ambarcatiuni. Ulterior, Caroline a trait retrasa in sudul Frantei, urmata de cei trei copii. La un moment dat, presa a vorbit despre o relatie a ei cu actorul Vincent Lindon. A inceput sa-l frecventeze pe printul Ernst August Hanovra, care suferise si el o drama, dupa ce fratele lui se sinucisese in 1988. Pe urma, si printul divortase - in 1997. La noua ani dupa accidentul lui Stefano, Caroline se marita cu printul, in ianuarie 1999, cu care are o fiica, Alexandra, azi in varsta de cinci ani. Printul de Hanovra va avea dese ciocniri cu presa, iar in noiembrie 2004 va fi amendat cu 445.000 euro intrucat, beat fiind, l-a batut pe proprietarul unei discoteci din Kenya. Patru ani mai inainte, cotidianul german "Bild" ii publicase fotografia urinand pe pavilionul turc de la Expozitia Universala de la Hanovra - 2000, ceea ce a provocat un scandal urias. Acum, in plin doliu dupa tatal ei, Caroline a fost foarte aproape sa-si piarda si al treilea sot, eveniment ce ar fi putut aminti de blestemele abatute asupra casniciilor din dinastia Grimaldi, despre care se zice ca n-au durat prea mult.
ADEVARUL


user posted image



talusa
Stephanie de Monaco

Printesa Stephanie de Monaco a avut curajul, in luna mai 2001, sa intre in tarcul girafelor, la gradina zoologica pentru copii a prietenului ei, directorul elvetian de circ Franco Knie. Stephanie a trait in acea perioada intr-un vagon de circ, pentru a petrece cit mai mult timp posibil cu Franco, care, din cauza ei, si-a parasit familia. Intre timp, relatia lor s-a stins.


user posted image

talusa
Printul Albert de Monaco are o fiica secreta
(C.N.)


Viata din micutul stat european Monaco a fost perturbata de un mare scandal, care il are in centru pe proaspatul sef al statului, printul Albert de Monaco (foto).

Dupa cum informeaza Tgcom.it, a iesit la iveala ca proaspatul monarh ar avea o fiica secreta, Jazmin Grace Grimaldi, de 13 ani, pe care printul a avut-o in urma unei relatii cu o chelnerita californiana. Informatia a fost publicata in premiera de Mail On Sunday.

Totul a inceput in 1991, cind Tamara Rotolo, o chelnerita din Deserts Springs, California, casatorita cu un anume David Schumacher, a decis sa plece intr-o vacanta cu o prietena in patria cazinourilor, Monte Carlo. In timpul unui turneu de tenis, a avut loc intilnirea care avea sa ii schimbe definitiv viata. Printul Albert a remarcat-o in public si l-a trimis pe unul dintre colaboratorii sai sa o invite la o petrecere. Acesta a fost inceputul unei relatii pasionante, cum a povestit jurnalistilor un prieten al lui Rotolo, Bruce McCormack.

„Lui Alberto ii placea mult de Tamara. Erau impreuna mereu, de dimineata pina seara, iar la terminarea celor doua saptamini de vacanta, el i-a cerut sa mai ramina un pic, insa ea i-a spus ca trebuie sa se intoarca la serviciu. Acesta a fost momentul adevarului, visul se terminase“, a povestit sursa.

Albert a ramas in legatura cu chelnerita si atunci cind ea i-a spus ca a ramas insarcinata, de la bun inceput el s-a dovedit cooperant, insa lucrurile au luat o turnura negativa cind tatal acestuia, printul Rainier, a descoperit aventura fiului sau. Rainier i-a cerut fiului sau sa intrerupa orice legatura cu Rotolo, iar acesta l-a ascultat. In noiembrie 1992, la sapte luni dupa nasterea lui Jazmin Grace, Rotolo a intentat primul proces impotriva printului pentru recunoasterea fiicei, insa nu a avut succes. Tribunalul din California i-a cerut printului sa se supuna unui test ADN, insa acesta a refuzat. Cel care a acceptat a fost sotul femeii, care a demonstrat astfel ca nu este tatal fetitei.

Potrivit lui McCormack, insa, dupa moartea printului Rainier, lucrurile s-ar putea schimba. „Relatia dintre print si mama lui Jazmin a fost dintotdeauna buna. El nu a negat niciodata ca fetita nu ar fi a lui, insa, cit tatal sau a fost in viata, i-a spus Tamarei ca nu poate sa o recunoasca oficial“. Daca se dovedeste ca fetita este cu adevarat fiica printului Albert, aceasta ar putea deveni intr-o zi regina.
GAZETA DE VILCEA


user posted image


talusa
ALBERT DE MONACO, LA TRIBUNAL

http://www.ziarulcn.com/article/aid/19123/
talusa

Ziarul Online » Actualitate


TOGOLEZ CU SANGE ALBASTRU DE MONACO
Autor: (D.A.)


Printul Albert de Monaco il va recunoaste oficial ca fiu pe Alexandre Eric Stephane, copilul nascut dintr-o relatie amoroasa cu stewardesa togoleza Nicole Coste. Printul va da un comunicat in acest sens joia viitoare, informeaza site-ul Terra Espana. La exact trei luni de doliu pentru moartea tatalui lui Albert, Rainier de Monaco. Astfel, micutul, de aproape doi ani, va purta numele Grimaldi, dar nu va avea nici un beneficiu succesoral de pe urma acestei descendente. Paternitatea printului monegasc a fost stabilita la un laborator din Elvetia.
talusa

Albert al II-lea, inscaunat oficial in principatul Monaco


http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?pag...ticle_id=163167
talusa
QUOTE
Printesa Stephanie, hartuita de un maniac
Un tanar in varsta de 30 de ani, fost valet la palatul princiar din Monaco, a fost condamnat, ieri, la opt zile de inchisoare cu suspendare de catre un tribunal corectional monegasc, pentru ca a trimis 25 de SMS-uri cu conotatii amoroase printesei Stephanie. Aceasta a inaintat o plangere la tribunal, constituinduse in parte civila in proces. Cele 25 de SMS-uri nu contineau vulgaritati, dar ele au atestat „un delir amoros“, dupa cum a declarat in instanta procurorul Stephanie Vikstrom. Printesa Stephanie a primit cele 25 de mesaje-text in perioada decembrie 2004 iulie 2005. Copilul teribil al regretatului print Rainier si al actritei Grace Kelly, Stephanie a fost implicata in numeroase scandaluri amoroase, insa a ramas preferata tatalui ei. In prezent, Stephanie se iubeste cu un barman francez in varsta de 26 de ani, pe nume Mathieu.

ATAC
March
Iata ca va fi si veselie mare in familia Grimaldi ! smile.gif

Prinţul Albert de Monaco se va casatori în septembrie
Veritas
Da' a copilarit ceva Albert asta... ohyeah.gif

V
mutulica
din ce spune el.. nu prea va fi nunta
Philo
Caleidoscop:
Printesa Stephanie s-a despartit de circar
Casnicia printesei Stephanie de Monaco cu un acrobat de circ s-a terminat, informeaza tabloidul britanic "Daily Mirror", care mai sustine ca printesa are acum o relatie cu un barbat casatorit, crupier de cazinou.
==
Printesa Stephanie de Monaco este suspectata de complicitate la omor
-- Ea a avut un conflict cu Eskander Laribi inainte ca acesta sa fie impuscat in plina strada * Victima, un traficant de cocaina cunoscut pentru relatiile sale amoroase, era combinat si cu prietena printesei din oraselul Auron

Printesa Stephanie de Monaco este amestecata in uciderea unui traficant de cocaina, petrecuta, in cel mai curat stil mafiot, luna trecuta.
=
ClickNews Agency - Prinţesa Stéphanie de Monaco critică Biserica ...

Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.