Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Telefonie Online Gratis...
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia IT > Telefonie fixa si mobila - GSM
cociuba
am dat peste o firma care ofera un soft gratuit prin care poti suna oriunde
freecall
daca mai stiti si voi altele, va invit sa le prezentati smile.gif
rebel
Poţi suna oriunde gratuit īn sensul că poţi apela orice alt utilizator de Skype īn cazul īn care este conectat. Apelurile către telefoane fixe şi mobile (efectuate prin serviciul SkypeOut) costă.

A, şi cred că te-ar interesa asta.
cociuba
rebel,n-am vazut mesajul tau wink.gif
daca mai cunoasteti si altele va invit sa le postati smile.gif
rebel
Clienţii de mesagerie instantă folosesc soft-uri asemănătoare şi suportă conferinţe online. Īn rest, nu există alte companii ce oferă servicii de genul.
Antont
QUOTE

Calling regular phone numbers:
SkypeOut is not free but it is pretty cheap, actually.


Pretty cheap nu inseamna gratis.
cociuba
Skype to Skype e gratis wink.gif
rebel
Nu te-a contrazis nimeni, dar tu ai introdus vestea asta ca şi cum SkypeOut ar fi gratuit, pe cānd nu e deloc aşa. Nu ne īnţelege greşit, dar n-ar fi bine dacă alţii ar fi īnţeles că pot suna de pe Skype oriunde gratuit. Prea i-ai fi amăgit smile.gif

cociuba
mea culpa cry.gif

am vazut o reclama la go4it in care vorbeau despre telefonie voip, daca imi cumpar revista revin cu ceva informatii thumb_yello.gif
zar
skype to skype este gratuit si comparat la ceea ce am gasit asemanator pana acum ("telefonie" pe internet) calitatea este f buna. totul e sa ai o casca si un microfon ca lumea. si nici preturile nu sunt de lepadat.
Jazz
DSL, dial-up si chestii d-astea au vreo importanta la "calitatea buna"? blink.gif
rebel
Calitatea e acceptabilă chiar sub un cont de dial-up prin ARtelecom.
cociuba
mi-am cumparat azi go4it ca sa vad ce solutie de telofonie gratuita ofera, va las singuri sa ghiciti care e! wink.gif
later edit: hai ca vin si eu cu o intrebare: daca imi bag net de la zapp, cu 2centi/minut , pot oare instala programul Skype si sa vorbesc gratis? wink.gif
axel
QUOTE (cociuba @ 4 Mar 2005, 10:56 PM)
mi-am cumparat azi go4it ca sa vad ce solutie de telofonie gratuita ofera, va las singuri sa ghiciti care e! wink.gif

Skype rofl.gif

QUOTE
later edit: hai ca vin si eu cu o intrebare: daca imi bag net de la zapp, cu 2centi/minut , pot oare instala programul Skype si sa vorbesc gratis? wink.gif

Defineste gratis. Daca vrei sa vorbesti cu altcineva cu skype, probabil ca da.


Apropos de SkypeOut (skype2phone). Calitatea nu stiu cum este, dar pot cumpara cartele telefonice la pret mai bun decat SkypeOut (pentru a vorbi din SUA in Romania) si la o calitate foarte buna (fara intreruperi, fara probleme de prins legatura, fara zgomot de fond, etc). Si nici nu ma leaga de calculator (pot sa folosesc orice telefon).
Cu alte cuvinte, comparativ cu Skype (care ofera cel mai bun serviciu de VoIP PC2PC, care mai e si gratis) oferta SkypeOut nu este nici pe departe cea mai buna oferta, asa cum n-a fost nici Net2Phone.
cociuba
axel eu am impresi ca citesti gandurile rofl.gif
rolleyes.gif
Seneca
smile.gif E interesant ce spuneti voi, dar pe mine ma cam dezamageste Skype.
In primul rand daca reinstalezi sistemul de operare s-a dus lista de prieteni, apoi cand am aflat de Skype (Nov.2003) aveam net de la RDS cu viteza de 128kbps (ne garantati) si se auzea cu multe intreruperi, practic imposibil sa te intelegi cu cineva.
Oricum, tehnologia e la inceput si e de viitor.
MikeEL
Asa am zis si eu acum ceva timp... folosesc skype, sau messengerul (cu microfon), si vorbesc cu cine am nevoie (in Italia cu preponderenta).. Dar m-am lovit de ignoranta si prostia celor de acolo, care nu erau in stare sa instaleze nici unul dintre programele astea doua, ba am incercat chiar sa-i ajut (vorbind la direct de pe celular), sa ruleze macar NetMeeting, solutia integrata in Windoz.. NIMIC.. Deci dupa ce am cheltuit in total 50 de euro pe telefoane pierdute sa le explic ce sa faca sa instaleze skype sau messenger, sau sa ruleze NetMeeting... m-am suparat si am renuntat...
In concluzie.. singura solutie viabila este telefonul direct (fie voip sau normal).. Si mai e un proverb in Italia "a stu' prezz'!!", ca vorba aia... cativa centi pe minut poate sa dea oricine ..
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.