Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cum Iesiti Dintr-o Situatie... Jenanta?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Probleme Sociale
saldora
Sunt unii mai zapaciti care uita sa se incheie la fermoarul de la pantaloni (sau se duce un fir la ciorap sau, si mai si, se vede jupa de la fusta tongue.gif) si cineva amabil va atrage atentia... cum procedati sa rezolvati situatia si ce simtiti (jena, rusine)?



Serenity
Uh, sunt regele & regina situatiilor jenante.. Mi se intampla atat de des (mai ales sa fac gafe)! frusty.gif tongue.gif
Ce sa fac? Rad, de cele mai multe ori.. o dau la gluma. Sau, daca chiar e o situatie in care mi-e atat de jena incat sa nu mai pot face haz de necaz, sunt foarte sincera si recunosc ca "Oai, cat de prost ma simt!" laugh.gif
Blakut
Fac misto. Rad... Ce poti sa faci?
Eclectic
Intr-adevar, cu umorul se iese cel mai usor din situatiile jenante. smile.gif
Ovidius
Multumesc si zambesc...eventual fac glume pe chestia asta.
Melcucu
Fac glume pe tema asta si ma distrez si mai fac si o fata din aia "dah" blink.gif huh.gif whistling.gif
Mickydutza
Nu prea ai cum sa iesi dintr-o situatie de asta decat folosind umorul. rofl.gif
milimetru
Mie chiar mi s-a īntīmplat odată să plec de acasă la serviciu fără să trag fermoarul la pantaloni. Am traversat bine-mersi tot oraşul, am ajuns la servici şi acolo, la un moment dat, un coleg mi-a spus cu delicateţe, zīmbind pervers: "măi, vezi că-ţi iese cămaşa din pantaloni... pe unde nu treb'e!..."

Am crezut că mor pe loc! După ce am povestit acasă ce mi s-a īntīmplat am primit, printre hohote de rīs, un răspuns cam īn genul "ehei, nu ştiam io de ce-i lumea aşa bine dispusă prin oraş astăzi!"

De atunci am adăugat la principiile mele de viaţă īncă unul: "nu uita fermoarul!". Nu că n-aş vrea ca toată lumea să fie bine dispusă dar...
saldora
@milimetru ... nice story!

Bine, atunci intreb concret .. cum va simtiti cand va face cineva o astfel de observatie?
Nu inteleg de ce apare rusinea .. (daca apare!) este imagine sablon a perfectiunii care se strica in momentul respectiv?
Oiski-Poiski
Saldora , uite hai sa-ti povestesc ...
Un prieten mi-a povestit acum vreo citeva zile ce i s-a intimplat.Era duminica si o vreme splendida afara asa ca s-a hotarat sa faca o plimbare intr-un loc de interes turistic unde in mod normal iarna nu e multa lume dar tocmai pentru ca vremea era asa frumoasa erau ceva plimbareti.Din pacate s-a ingrasat in ultimul timp cam mult si pantalonii si-i tine undeva sub burta .Pentru ca are probleme cu spatele mai purta pe sub pantaloni un brau din acela care ar trebui sa tina de cald. Nu si-a dat seama ca si din cauza braului si din cauza kilogramelor in plus la un moment dat au inceput sa-i alunece pantalonii si pana si-a dat seama apucasera sa ajunga departe.Tipul si-a ridicat pantalonii si-i tinea cu mainile si cu demnitatea unui paun s-a indreptat spre masina si a plecat cu viteza de Formula 1.
Desigur ca am ras cu totii de povestea lui fara insa sa ma gandesc ca lasand la o parte comicul situatiei probabil ca el s-a simtit penibil. Insa banuiesc ca undeva in capul meu ceva celule mai istete s-au preocupat cu intrebarea asta in asa fel ca noaptea am visat cum asteptam cu alti parinti sa ne iasa copiii de la scoala .Si stateam cocotata pe un fel de gard si purtam fusta si cand m-am ridicat mi-au cazut chilotii sorry.gif (pe bune !) .Credeti-ma ca nu pot descrie gama de sentimente prin care am trecut si daca visele sunt colorate al meu a fost 100 %. Eu eram rosie la fata , chilotii erau roz (Bleah !) , iarba era verde, casele erau colorate, cei din jurul meu erau vineti de atata ras.
Poate vi se pare hazliu insa jur ca la scoala nu ma voi duce imbracata in fusta.
Saldora e normal, zic eu, ca sa avem sentimente de jena , ar fi anormal daca nu le-am avea.Ca la urma urmei de aceea suntem oameni ca sa nu fim perfecti.
Mara
Cum eu sunt impiedicata din nascare, mama fiind de vina pentru asta, desi nu o recunoaste laugh.gif , de cand ma stiu am fost pusa in situatii jenante. Pentru mine sa ma imbrac mai deosebit (fusta) si sa cad intr-o baltoaca, sau sa ma impiedic si sa-mi rup dresul fix cand eram mai mandra de mine este la ordinea zilei. Ultima patanie de acest soi a fost inainte de craciun, cand am mers sa vad restaurantul ales pentru petrecerea firmei. Am intrat eu intepata, mergand intins catre bar si chiar cand am intrebat de director am simtit cum pamantul fuge si... m-am trezit in fund pe parchet. Mentionez ca restaurantul avea ceva clienti, care s-au oprit si s-au intors sa ma admire. rofl.gif Evident ca au sarit o gramada de oameni sa ma ajute, asa ca mi-am adunat demnitatea imprastiata si m-am lasat culeasa de pe jos, operatiune destul de dificila deoarece picioarele erau cam incolacite si mai si radeam in hohote. laugh.gif Asa ca, umorul sa traiasca! smile.gif
contraste
Vad eu atunci, la...suprafata locului !
Diana-Maria
Va multumesc pentru portia de ris pe care mi-ati oferit-o! smile.gif
Cea mai jenanta situatie prin care am trecut... hm... sa ma gindesc...
...Asta-vara ieseam din redactie la terminarea programului...
Inainte de a ajunge la usile faine, din sticla, bine curatate, un coleg m-a strigat si m-a intrebat ceva... Am intors capul si i-am raspuns, continuind insa sa merg.
Si-am intrat in geam! rofl.gif
Lumea a inceput sa rida,iar eu, suparata, am zis ceva de genul : ,,Dom`le, ce usa nepoliticoasa! Iese o doamna si ea nici nu se misca !" rofl.gif
Nu stiu cit au ris de incercarea mea de a trece prin geam, dar la auzul replicii, hohotele n-au mai avut stavila! rofl.gif
The Beast Within
Am o situatie destul de jenanta de povestit.

Eram in clasa a treia sau a patra si imi placea de o fata. Cred ca era a doua fata de care mi-a placut (dupa invatatoarea de la B). Eram plecati intr-o tabara si eram cazati la un soi de pensiune cu toaleta in curte. Toaleta avea doua incaperi, pentru baieti si pentru fete. Nu mai tin minte ce mancasem in ziua aceea, insa ma stricasem la burta destul de tare. Foarte tare chiar. Am ajuns cu greu in buda fara sa ma scap pe mine. Dupa ce am reusit sa imi las pantalonii in vine, chiar inainte de momentul 'descatusarii' am vazut pe sub usa ca in cabina de langa mine intrase chiar EA. M-am abtinut cu greu sa nu scot sunetele care ies de obicei, in astfel de situatii (si nu ma refer aici la sunetele verbale). Eram foarte balonat si am incercat, transpirat sa nu fac zgomot in timp ce ma eliberam. Era extrem de greu. Trebuia sa las treaba sa iasa cate putin, putin. Transpirasem tot dar nu voiam sa scad in ochii ei.
Chinurile mele au fost intrerupte de socul pe care l-am avut cand am inceput sa aud din cabina vecina exact acelasi sunete pe care imi doream sa le provoc eu, daca as fi fost singur in acele momente grele. Fata visurilor mele nu avea nici o jena in a se 'exterioriza' liber, daca ma intelegeti. Probabil ca nu realizase ca mai e cineva dincolo sau poate pur si simplu nu s-a putut abtine precum eroul de mine.

Am privit-o cu alti ochi de atunci.
Mihai
Bine ai venit la Han, The Beast Within! han.gif
Corydalis
De iesit se poate in doua moduri. Cu zambete, cum s-a spus mai sus, sau... "sifonat". Le am la activ pe ambele. M enerveaza cel mai tare cand ma inrosesc 50.gif , si apoi asta nu trece asa usor
andraa
sunt mai ametita asa de felul meu...si fac multe prostii care declanseaza situatii jenante.Cum ies din ele???Problema e ca nu prea ies tongue.gif ...incerc de cele mai multe ori sa fac haz de necaz(cu toate ca ar fi mai bine sa fug rofl.gif )
Cla
STRACHINELE-S ALE MELE!! Hai serios, sunt specialist... hh.gif calc in ele de numa'!! Sa nu va mirati ca Serenity e la fel, doar e fata mea virtuala... cumva ramane in familie... spoton.gif
Unde-s? Uuuunde-s?? unsure.gif no panic, ma asteapta... I'm glad to be Glad... shit, again?? rofl.gif
Diana-Maria
Eu am o mare nedumerire : de ce nu se muta mobilele din fata mea cind ma indrept spre ele? De ce vor sa ma puna in asemenea situatii jenante ?
Si chestia e ca se repeta si deja cred ca e vorba de premeditare... tongue.gif
Cla
hmm.gif esti blonda, Maria... ... whistling.gif
Si pt. mine: Scusi, signora... flowers.gif I like you wink.gif mwah1.gif

Shit... daca am facut o gafa... te rog zi-mi.. I'm the King of it... sad.gif hh.gif
indubitabil
Eram intr-o dupa-amiaza imbracata intr-unul din costumele mele bleumarin, pantalon si sacou, undeva prin septembrie. Mi-am amintit ca trebuie neaparat sa ajung in piata si nu voiam sa mai trec pe acasa sa ma schimb, sa-mi iau cosul (papornita, cum o alint in clipele ei bune!). Asa ca am coborat in piata si, incercad sa travesez o strada zgomotoasa fara sa ma calce tramvaiul, un nene cu sapca si-a latit buzele pe dintii de vipla intr-un zambet binevoitor si mi-a spus: "vi s-a desfacut fermoarul". M-am uitat in jos si am vazut prin prohapul deschis cum imi iesise si marginea bluzei albe! Nu stiu ce am simtit atunci: enervare, jena, lehamite.... Am scos o exclamatie la care omul mi-a raspuns: "ei, lasa, n-are nimic!" Cred ca nu am auzit nimic mai de bun simt in viata mea biggrin.gif
saldora
De ce daca avem o palarie cu ciori in cap nu ne atragem nimeni atentia? .. eventual se uita cu ochii mari ohmy.gif si isi spun in gand "unde a mai ajuns si moda asta!!!" ; de ce daca avem fermoarul deschis sigur nu este o noua moda!
Zed
Depinde de situatie , uneori e cazul sa ma scuz ( atunci cand fac o gafa ) , alteori e amuzant si rad si alteori e chiar posibil sa ma enerveze o anumita situatie ( tongue.gif o singura data s-a intamplat asta pana acum ) .
Faza cand m-am enervat a fost 1 data cand m-a surprins cineva in dus . Eram la un fel de cabana , unde bucataria si dusul erau comune ( bineinteles femeile intr-o parte , barbatii in alta ) . Dusurile la femei , erau 3 , cand intrai deschideai o usa pe care scria frumos si mare FEMEI , apoi cele 3 dusuri erau separate , fiecare cu usa ( pe care nu am inchis-o cu cheia ca nu era , grrr ) . La un moment dat se deschide usa larg si sta in fata mea un barbat si se uita la mine ca la felul 3 unsure.gif , sta si se uita , eu am luat repede prosopul si i-am smuls usa din mana ( cred ca mai statea mult si bine acolo devil.gif ) . Bineinteles ca am povestit si la restul ce s-a intamplat si m-a pufnit si pe mine rasul ( ei radeau cu lacrimi deja devil.gif ) . Partea proasta a fost ca in urmatoarelele 2 zile se uita de cate ori ma intalneam cu el pe hol la mine ca la urs . Si m-am enervat si l-am intrebat : Domnule , aveti cumva vreo problema ?! Si el : Da .... cam ... pai ...
Nu l-am mai lasat sa continue , i-am spus direct : Nu este vina mea ca nu este cheie la usa , la fel cum nu este vina mea ca sunteti analfabet . devil.gif Mie nu mi-a facut deloc placere sa va admir in chiloti . M-am intors pe calcai si am plecat . A fost ultima oara cand l-am mai vazut rofl.gif
indubitabil
Imi imaginez hh.gif
rofl.gif rofl.gif rofl.gif
gypsyhart
Hmm..o situatie semi jenanta mi s'a intamplat de curand....
Eram intr'un fast food, si vad un tip in fata mea la coada care mi s'a nazarit mie ca se baga in fata...Nu mai aveam mult de asteptat insa ideea in sine ma revolta...La un moment dat se intoarce cu fata spre mine si ii spun cu o mina serioasa "Coada e mai in spate!", la cere el mi zice "Eu am fost aici langa fata asta pana sa vii tu! Ce crezi ca m'am bagat in fata?!". Cum fusesem cu gandul aiurea, si nu puteam sa bag mana in foc ca mintea i'am zis "Probabil ca nu am fost eu foarte atent".....Si cred ca asta a fost adevarul ohyeah.gif .....
So, raspunsul este ca am admis posibilitatea de a ma insela, de a gresi. Dealtfel acesta cred ca este si cel mai bun remediu pentru aceste situatii...

framboise
QUOTE (saldora @ 22 Jan 2005, 11:27 PM)
Sunt unii mai zapaciti care uita sa se incheie la fermoarul de la pantaloni (sau se duce un fir la ciorap sau, si mai si, se vede jupa de la fusta tongue.gif) si cineva amabil va atrage atentia... cum procedati sa rezolvati situatia si ce simtiti (jena, rusine)?

Ii zambesc cu cel mai larg suras pe care-l pot face, ii multumesc pentru atentia pe care mi-o acorda, iar in final ii spun ca mie asa imi place sa ma port... spoton.gif

P.S. Era sa uit! Nu simt nici jena, nici rusine! Din contra, cred ca m-as simti bine! Asta inseamna ca nu trec neobservat(a)... cool.gif
saldora
QUOTE (framboise @ 6 Feb 2005, 02:09 AM)
Nu simt nici jena, nici rusine! Din contra, cred ca m-as simti bine! Asta inseamna ca nu trec neobservat(a)...

Rusinea (sau jena) este un semn al bunului simt? ... daca nu simti nici un disconfort psihic, probabil asta se datoreaza unui mod de a fi si de a gandi deosebit. hmm.gif
iniya
hmm.gif ..activez un sweetsmile biggrin.gif

ma retrag aparent cu lasitate sorry.gif..si dupa ce ies din 'cadru' astept momentul in care voi putea spune si eu harhar.gif
framboise
QUOTE (saldora @ 6 Feb 2005, 12:05 PM)
Rusinea (sau jena) este un semn al bunului simt? ...

Draga Saldora, asta este o intrebare retorica?...sau chiar astepti un raspuns la ea?

In caz ca astepti un raspuns, personal nu consider rusinea sau jena ca facand parte din arsenalul bunului simt! Mai degraba tin de inhibitii si angoase personale...spune-le frustari... yay.gif
saldora
thumb_yello.gif good answer! uite aici ceva interesant biker.gif
Saramago
Toti trecem prin situatii jenante... si e bine ca simtim rusine... e o dovada de educatie...

Am vazut exemplele in care ati apelat in situatii jenante la umor, in altele la fuga, in altele la enervare.... Asa ca o sa povestesc o intamplare foarte jenanta pentru mine, in care nu puteam sa recurg la nici una din stratagemele de mai sus.

Eram la generala. Am plecat intr-o excursie cu scoala nu conteaza unde. Ceilalti colegi s-au imbulzit inaintea mea pe usa si eu gentilom de la acea varsta devil.gif i-am lasat pe ei sa se bata ca chiorii sa intre in masina, aplicand filozofia evidenta "ca masina nu pleaca fara mine" . Mai bine pleca. hh.gif Si cand intru si eu... nu mai erau locuri... m-am inghesuit in spate intre altii, deci pe bancheta ultima. Autobuzul se pare ca nu era dintre cele mai silentioase... ma hurduca bine de tot ... erau si gaze de esapament... si mancasem si bine in dimineata aia cred... cu alte cuvinte mi s-a facut rau... Cum ma treceau toate sudorile si simteam ca totusi o sa rezist... nu am avut tupeul sa ma ridic si sa ma duc in fata sa rog soferul sa opreasca sa iau o gura de aer... cum adica sa opresc eu o masina intreaga si toti sa rada de mine... adica imi era jena... laugh.gif asa ca am rezistat eroic pentru ca sa regret si mai bine toate sansele ratate anterior... pe scurt... la o cotitura mai serioasa... s-a intamplat inevitabilul si am scos din mine tot ce puteam sa scot... sorry.gif hh.gif As fi vrut sa nu exist in acele momente de rusine... dar minune... s-a declansat o reactie in lant... mai intai au vomitat cei de langa mine... apoi altii si altii... o masina intreaga spre disperarea profesorilor... laugh.gif Si apare punctul culminant, cea mai afurisita profesoara urla "cine a inceput asta? "... M-am facut micut micut in locul meu, uitandu-ma la toti din jur ca si cum si eu as fi cautat "nemernicul" devil.gif care a indraznit sa fie primul... ohmy.gif ... clipele aceleau pareau infinite... si am simtit o usurare imensa cand am realizat ca nimeni nu stia marele mister... colegii de langa mine fiind cam prostuti se pare... poate isi inchipuiau ca ei incepusera ca si ei taceau de frica... hh.gif

Deci uneori putem sa iesim dintr-o situatie jenanta... facand pe prostii... laugh.gif
Felina
QUOTE (saldora @ 23 Jan 2005, 12:27 AM)
Sunt unii mai zapaciti care uita sa se incheie la fermoarul de la pantaloni (sau se duce un fir la ciorap sau, si mai si, se vede jupa de la fusta tongue.gif) si cineva amabil va atrage atentia... cum procedati sa rezolvati situatia si ce simtiti (jena, rusine)?

Mai, ceva jena, rusine inca mai simt, dar cu mult umor depasesc situatie. Oricum, e mult mai penibil sa te oftici cand afli, decat sa razi si eventual cu o gluma sa-i faci si pe ceilalti sa rada, daca nu rad deja ohyeah.gif .

Am totusi multa grija de mine si chiar sunt cativa ani buni de cand n-am mai facut o gafa de genul 'sa-mi crape obrazul'.

Dupa ce mananc imi verific dantura in ogjinjoara pe care o port mereu in geanta.
Dupa ce inchid usa toaletei pe dinafara imi verific inevitabil slitul de la blugi (a devenit gest reflex tongue.gif ).
Nu port dresuri ohyeah.gif .
Sushi
QUOTE (Felina @ 26 Apr 2005, 06:10 PM)

Nu port dresuri ohyeah.gif .

Nici TU?
Felina
Gici cu cine seaman? tongue.gif
iniya
QUOTE (Saramago @ 26 Apr 2005, 08:08 AM)

Deci uneori putem sa iesim dintr-o situatie jenanta... facand pe prostii... laugh.gif

"Nimeni nu poate face atat de bine pe prostu' decat inteleptul"-proverb
rolleyes.gif sorry.gif
mutulica
adevarul ca cea mai des utilizata cale ca sa iesim dintr-o situatie jenanta... e sa dam intr-una si mai jenanta
Saramago
QUOTE (mutulica @ 26 Apr 2005, 11:37 PM)
adevarul ca cea mai des utilizata cale ca sa iesim dintr-o situatie jenanta... e sa dam intr-una si mai jenanta

Asa este! Facem orice pentru ca sa nu recunoastem rusinea mare pe care o simtim si sa aparem inferiori.

Cand folosim umorul ca sa iesim dintr-o situatie jenanta, de fapt dorim sa creem impresia ca pentru noi nu e jenanta acea situatie... ca e lipsita de importanta intamplarea pentru noi. Preferam sa se creada ca suntem nesimtiti decat ca ne-a lovit rusinea.

Daca folosim fuga, preferam sa se creada ca suntem lipsiti de maturitate.

Daca folosim nervii la contra-atac... preferam sa se creada ca suntem nebuni ca exageram asa ceva.

Daca folosim metoda sa facem pe prostul ca si cum nu stim ce s-a intamplat de fapt, preferam sa se creada in cazul ca suntem prinsi, ca suntem atat de prosti ca nu am stiut ce am facut.
ilie
Noi romanii se pare ca ne jenam mult mai mult decat alti straini.

Iata o intamplare (identica cu exemplul initial):
Faceam o prezentare in strainatate, in sala numai persoane cu functii mari. Eu nu aveam fermoarul tras smile.gif. Un american imi zice in timpul prezentarii ' hei. si face semnul in jos' eu ma uit, vad, si zic ' nici o problema' termin inca o fraza si apoi il inchid fara sa ma intorc evident. N-a ras nimeni nici atunci nici dupa, doar usoare zambete aprobatoare wink.gif. La fel, tot la noi , pare o jena sa-ti tragi nasul, etc, strainii nu au vreo jena la chetiile fiziologice...
D'aia am ajus la concluzia de la inceput.
dead-cat
aia tine mai mult de siguranta pe sine. cind esti stapin pe situatie si liber de tot felul de complexe si nu crezi ca in primul rind ai de demonstrat auditoriului ca in RO nu se sta la lumina lampii de petrol, atunci, cind iti zice unul ca ai slitul deschis, poti sa-i multumesti zimbind si sa-ti continui treaba fara sa rosesti sau sa te gindesti "oare ce cred acuma oamenii astia despre mine/de unde vin"). mai ales ca in mod sigur li se rupe.
divido

clar ca romanii sunt mai crispati decat cei din afara - care se poarta foarte relaxati si "not carrying"

... smile.gif dar hai sa vedem totusi cat de open minded suntem si noi

guys, hai sa ne scotocim prin mintisoarele noastre si sa scoatem la iveala momentele embarasing ...? smile.gif

who starts?
nefertiti-old
Tie ti se pare ca esti prima care a postat aci? Ca io am vaga impresie ca unii deja au povestit niste chestii p'aci.
Ovidius
La problema cu slitul, se mai poate adauga faptul ca romanului in loc sa i se rupa, face tot felul de bascalii gratuite, apoi mai pune de la el una alta si ajunge sa povesteasca la tot cartierul ca prezentatorului i-a iesit scula afara, ca e prost crescut, etc., iar cum romanii sunt mari amatori de senzational, stirea face imediat inconjorul lumii si te trezesti ca ai ajuns sa fii privit cu ochi critici de catre multi.
MonicaV
In Canada, m-am asezat pe scaun la restaurant cu fusta ridicata la spate. O femeie mi-a atras atentia in mod discret. Bineinteles, era suficient de larga ca sa pot sa patesc asa ceva fara sa observ. In Romania, mi-au cazut chilotii pe strada in centrul Bucurestiului. In loc sa mi-i trag in sus, pur si simplu i-am pus in geanta si am plecat de acolo. Altadata, mi-a cazut dresul, dar nu de tot. M-am dus intr-o scara de bloc si mi i-am tras in sus. Un tip a deschis usa de la un apartament. Credea ca intrasem ca sa fac pipi. Eu i-am spus adevarul, dupa care el m-a scuipat, ceea ce mi s-a parut nu numai un gest foarte mojicesc si o lipsa de respect fata de sexul femeiesc si de domnisoarele cu ciorapi subtiri (sau de cele care aveau nenorocul de a cumpara asemenea ciorapi), dar si nedrept, ca nu facusem nimic rau si avusesem bunul simt sa nu imi trag ciorapii pe strada (nu prea aveam unde sa ma ascund prin zona aceea, si nici nu puteam sa astept sa ajung acasa). E una din amintirile mele cele mai triste.
bdl
Monica,
Faza cu ala de te-a scuipat e naspa....imi pare rau sa aud asta.....inseamna ca ala era un mitocan sadea....sa scuipi pe cineva fara un motiv intemeiat mi se pare o mojicie .....
Iar faza cu chilotii in centrul bucurestiului.....imi amintesc de ea, cei de la apararea civila au anuntat ca reactoarele de la kozlodui au probleme .....
Btw, bate-i in cuie data viitoare...
dascalita
rofl.gif rofl.gif rofl.gif bdl,am inceput sa-ti caut postarile!Ai un umor nebun!
In alta ordine de idei,fiecare a trecut prin situatii jenante...Simtul umorului ne scoate "basma curata"...daca-l avem!
In primul meu an de invatamant am trecut printr-o situatie... hh.gif Plina de emotie,19 ani,gatita frumos...m-am prezentat la post.Imaginati-va o multime de ochi masurandu-ma din cap pana-n picioare,sa vada cine e noua "dascalita"...Dupa ce fost prezentata colegilor,am fost invitata sa iau loc la masa Consiliului profesoral si am ajuns sub masa! rofl.gif Scaunul s-a rupt sub mine cu toate ca n-aveam nici 50 de kilograme! sorry.gif
Mrs. Rogers
QUOTE (dead-cat @ 28 Apr 2005, 01:54 PM)
aia tine mai mult de siguranta pe sine. cind esti stapin pe situatie si liber de tot felul de complexe ....... atunci, cind iti zice unul ca ai slitul deschis, poti sa-i multumesti zimbind si sa-ti continui treaba fara sa rosesti sau sa te gindesti "oare ce cred acuma oamenii astia despre mine/de unde vin"). mai ales ca in mod sigur li se rupe.

Super smile.gif


QUOTE (Zorro)
La problema cu slitul, se mai poate adauga faptul ca romanului in loc sa i se rupa, face tot felul de bascalii gratuite, apoi mai pune de la el una alta si ajunge sa povesteasca la tot cartierul ca prezentatorului i-a iesit scula afara, ca e prost crescut, etc., iar cum romanii sunt mari amatori de senzational, stirea face imediat inconjorul lumii si te trezesti ca ai ajuns sa fii privit cu ochi critici de catre multi.


Exact . Noi inca mai mentinem traditii tribale care ne dau dreptul sa ne bagam in viata celorlati , sa avem un cuvant de spus despre ce si cum fac altii. Unul din lucrurile care m-au deranjat in vacanta mea in Romania a fost faptul ca auzeam destul de des " Doamne , ai vazut-o pe aia , ce culori tipatoare , cat prost gust ,cat aia , cat cealalta " . Suntem foarte judgmental fata de ceilalti . In loc sa ne vedem de treaba noastra si ca comentam doar actiunile oamenilor , adica actiunile care ne afecteaza pe noi , noi comentam absolut tot , de la cum se imbraca , la cum isi cheltuie banii .
Ovidius
QUOTE
Suntem foarte judgmental fata de ceilalti

Hehee, e deja sport national!
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.