Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Eu Si Restul Lumii
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Mihai
Ganduri, scrieri, amintiri din viata lui sbal veti putea citi in cadrul acestui Jurnal.

Lectura placuta! smile.gif
sbal
Functioneaza?Asa repede?
Nu am vazut de nicaieri titlul,sper ca apare cel pe care l-am solicitat.
Eu si Restul Lumii.Nu e la fel de interesant ca un All Stars Game si nici pe Bono nu l-am invitat.
Asta pentru ca am observat ca se poate face o reuniune muzicala in scopuri umanitate fara el( si nu e vina lui !).

sbal
Eu despre mine (I)
?
Odata am vrut sa ating paradisul.
Si nu l-am atins.
Cineva mi-a spus ca ar trebui sa iau metroul pana la Armata Poporului si acolo sa intreb pe 'altcineva' incotro s-o apuc.Am plecat,insa nu l-am gasit pe acel cineva, si poate ca tocmai de aici a pornit totul.Tot intrebind in stanga si-n dreapta,pe toti care se plimbau,cu treaba sau fara treaba,am descoperit ca nu eram singurul care incerca sa atinga paradisul.Un batran mi-a raspuns cum ca ar da orice numai sa-l mai atinga o data.Afirma deci ca-l atinsese in tinerete dar ca nu ma aflam pe drumul cel bun.Am incercat sa aflu mai multe,asta pana a venit o cucoana sa-mi reproseze ca ma iau de batrani pe strada.catre seara, un domn ce parea de toata increderea mi-a confirmat temerea ca nu ma aflam pe drumul cel bun:"Du-te frate in Cotroceni,pai de aici vrei dumneata s-o apuci spre paradis?".Pe semne ca domnul respectiv avea ceva relatii caci era dispus sa-mi ofere mai multe informatii,asta pana cand niste cetateni bine imbracati si totusi dubiosi au inceput sa-l alerge.De atunci nu l-am mai vazut.Chiar eram curios sa stiu daca a fost prins.
( va continua...)
playlist - part 1
Aenima - Silently There
Angelzoom - Christmas Dream
Antimatter - Flowers
Ashram - Spirit Of The Rising Moon
Arcana - My Cold Sea
Audra - There Are No Snakes In
Autumn - Red
sbal
Eu despre mine (II)
A doua zi,iesind din casa,mai hotarat sa ating paradisul,am realizat ca va trebui sa pornesc spre cealalta parte a orasului.La Universitate -lume multa,si fara rabdarea de a ma asculta pana la capat. Mi-au ras in nas cand au aflat ce caut insa la plecare am remarcat cat de preocupati erau si ei de drumul spre paradis.
Apoi nu mai stiu decat ca m-am trezit inconjurat de doi politisti.Undeva pe la Piata Romana.M-au intrebat direct daca am aflat unde se ascunde paradisul.le-am raspuns ca nu,nici nu-i puteam minti, si le-am mai promis ca ii voi informa de indata ce voi afla.Asta asa...ca sa scap de ei.
Am cautat apoi toata saptamana,prin toate cartierele, de ma oprea si lume necunoscuta:"Nimic,nimic?".Imi cumparasem o harta cu toate strazile iar pe masura ce le parcurgeam le bifam cu un pix rosu.
Eram la un moment dat gata sa renunt dar in clipele acelea am realizat ca daca vrei sa atingi cu adevarat paradisul, o poti face indiferent de unde pornesti.Iar atunci am apucat-o iarasi spre Armata Poporului.Asta ca sa realizez cat timp am pierdut de pomana.
( va continua...)

playlist - part 2
Ask Embla- The River
Asher You Leave- Momentary
Arvo Part- An Der Wassern Zu Babel
Anima In Fiamme- Adrastea
Acts Magdalena- Eliptical Minds Eye
Autumn Tears- The Mirror Stone
Autumn(Ru)- Osen Vechna




sbal
Eu despre mine (III)
Muream de nerabdare sa ating paradisul.La inceput am marit pasul,apoi am inceput sa o iau la fuga.Mai fugeau si altii pe langa mine.Cand am ajuns la Armata Poporului transpirasem tot,dar asta conta mai putin.O mare de oameni adunata de te miri unde ma privea cu un aer de superioritate:"Prea tarziu mosule!".Toti acei oameni se adunasera sa atinga paradisul!Eram deci de drumul cel bun,atata doar ca acei oameni gasisera de cuviinta sa intocmeasca niste liste cu ordinea plecarii.
"S-au ocupat toate toate locurile!Nu mai stati de pomana ca nu va mai ia nimeni!"
Am pornit-o fuga spre Universitate,unde am gasit alta coada.Atata doar ca printre primii erau tocmai cei ce au ras de mine cu cateva zile mai devreme.I-am rugat sa ma lase sa ma asez langa dansii dar nu am reusit sa-i conving:"Ne punem cu toata lumea in cap!".Am plecat bucuros ca macar doi dintre ei mi-au promis ca-mi vor trimite cate o vedere din paradis.
La Piata Romana cei doi politisti nu erau prea incantati ca ma vad:"Daca ne spuneai din timp eram primii si poate te bagam si pe tine.Acum ce sa-ti facem?Ai ramas pe dinafara!".

Playlist:
Beseech - Drama
Black Tape For A Blue Girl - For Your Wings Upon The Sun
Bloodflowerz - Wild Heart
Blutengel - I'M Dying Alone
Bloodflowerz - Diabolic Angel
Blackmore's Night - Beyond The Sunset
Beseech - Between The Lines
sbal
Eu despre mine (IV)
Am continuat sa caut peste tot un loc si peste tot era prea tarziu.toate locurile erau ocupate.Au auzit pe cineva cum ca s-au vandut locuri de listele de plecare,un mare milionar si-a dat intreaga avere numai sa poata sa atinga paradisul,dar ma indoiesc ca a fost cineva tentat sa renunte la calatorie.
De atunci si pana astazi nimic nu mai e la fel.
Cat despre mine,continui sa ma consider un norocos.Nici acum nu am terminat mina din pixul rosu.
(sfarsit)

Playlist:
Cell Division - Fingerprints
Chandeen - Strawberry Passion
Changelings - Orbit
Collide - Ocean
Cramberries - Miss You
the Cure - The End Of The World
Caprice - Of Beren And Luthien
secunda
daca mina mai e, fie si rosie, atunci mai scrie...si mai scrie-ne rolleyes.gif

sbal
Atunci cand in sfarsit a sosit vremea cainilor,am incercat cu disperare sa-mi ascund identitatea de tigru albastru.Nu ca as fi avut ceva impotriva lor,dar sa renunt la tot ce-i omenesc si sa ma apuc acum sa cutreier padurile,sau mai stiu ce habitat oi fi avut inainte de transformare?
Dimineata mi-am amintit de vecini, de serviciu, de intretinerea tocmai afisata, si inca vreo suta de alte subiecte la fel de placute.
Tigrii albastri...
Ce tampenie...dar suna bine.



Playlist :
Lacrimas Profundere - Adorer Two
Lacuna Coil - Senzafine
Leave's Eyes - For Amelie
Lycia - Bare
Lucyfire - Annabel Lee
Love Sessions - Over The Border
Lacrimosa - Phantom Of The Opera
sbal
A schimba,schimbare,schimbator...
A intelege de ce,pentru ce,in ce fel...
Aglomeratie...
Lipsa de inspiratie...
Nu simt,nu traiesc,nu vreau.
Irepetabil...

Logica?Mi-am luat o tastatura noua,vroiam sa o incerc...

Playlist:
the Gathering - Broken Glass...
broken Glass...broken Glass...
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.