Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Singuratatea...in Ultima Faza De Sarbatori
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Morticia78
N'as dori sa intru singurica si in acest an... sad.gif ...nici nu vreau sa fac un compromis doar de dragul de a avea pe cineva langa mine; pur si simplu nu sunt genul. Poate sunt eu prea pretentioasa...nu stiu...dar stiu ca orice sac isi gaseste petecul....cand!!??? Ce rost mai are la 50 de ani!? Daca anii cei mai frumosi trec asa...fara ca acel cineva sa'si poate aminti impreuna cu tine de toate momentele care au provocat emotii sau nu....ce rost mai are!? Vreau sa impart cu cineva si bune si rele, eu chiar cred asta...Daca am asa mare nevoie de afectiune si daca am si mai multa de oferit...daca am fost conceputa sa iubesc, sa investesc tot ce am mai bun in persoana iubita...de ce se lasa asteptata!? De ce dau numai peste persoane nepotrivite!!?? Stiuuu....toate aceste mici esecuri au un scop...sa ma pregateasca pt acea persoana! Totusi, consider ca sunt super pregatita, sau nu sunt eu cea in masura sa afirme asa ceva!? Complicat! Nu zic, ma simt super bine eu cu mine, dar totusi m'am saturat de mine! smile.gif ....Intr'adevar imi place sa fiu admirata, curtata...imi plac zambetele alea "intamplatoare", privirile pline de inteles....DAR TOTUSI....ce'i mult strica...eu asa am invatat...oricum nu'mi plac excesele.
De ce ma indragostesc asa de repede si la fel de repede raman dezamagita!!??? Uneori cred ca e ceva wrong cu mine ....Unii tipi sunt asa de perfecti la inceput...apoi incep sa observ un gest, o vorba...peste care chiar nu pot sa trec....Se pune o bariera si gata...ceata s'a destramat. Nu mai exista cale de intoarcere. De ce cand imi place cineva...acela nu are ochi pt mine si invers (de cele mai multe ori invers)
Astept pareri wub.gif
Anabella
Si eu simt cam aceleasi lucruri uneori si cred ca ar fi mult mai bine pentru mine sa nu pun atata inima in relatiile pentru care unii nu ar da nici un capat de ata.Si simt ca sufar prea mult, exagerat de mult pentru ceea ce ei numesc "nimicuri".
Desi am incercat sa ma schimb,am constatat ca nu m-as putea imagina altfel decat fata care alearga mereu dupa orice
licarire de lumina in intunericul singuratatii ,care descopera da fiecare data ca a gresit,ce-si fagaduieste ca se va gandi de doua ori inainte de a porni la drum...Dar poate atunci cand voi descoperi marea iubire voi sti ca este cu adevarat cea pe care am cautat-o si voi sti sa o pretuiesc ca pe ceva castigat dupa nopti si zile de tristete, lacrimi si totusi speranta...
Pentru ca nu trebuie sa-ti pierzi niciodata speranta!
Mihai
Bine ati venit la Han, Morticia si Anabella! han.gif
Cla
welcome.gif la Han, Morticia78 + Anabella! smile.gif As vrea sa raspund un pic...
QUOTE (Morticia78)
dar stiu ca orice sac isi gaseste petecul....cand!!??? Ce rost mai are la 50 de ani!?

Crede-ma ca nu conteaza cand, la oricare varsta mai are rost... sa te simti ca adolescent, oricand... rolleyes.gif
QUOTE
daca am fost conceputa sa iubesc, sa investesc tot ce am mai bun in persoana iubita...de ce se lasa asteptata!? De ce dau numai peste persoane nepotrivite!!??

Ooo, tu esti o perla nedescoperita... singurul lucru de care ai nevoie, ar fi rabdare... wink.gif
QUOTE
De ce cand imi place cineva...acela nu are ochi pt mine si invers (de cele mai multe ori invers)

In fiecare bine e un rau si in fiecare rau si un bine... wink.gif gandeste-te ca daca n-a avut ochi pt tine - a fost the wrong guy, si uita-l... smile.gif
Anabella
Multumesc! smile.gif
Dani
@Morticia 78
QUOTE
nici nu vreau sa fac un compromis doar de dragul de a avea pe cineva langa mine; pur si simplu nu sunt genul. Poate sunt eu prea pretentioasa


Spui ca vrei pe cineva cu care sa imparti si bune si rele...nu cred ca asta te face pretentioasa . Cred ca asta ne dorim cu totii. Nimanui nu-i place singuratatea. Si este bine ca nu faci nici un compromis pt. ca poti fi singura si daca esti inconjurata de multi oameni. Pina la urma, nu cantitatea celor din jur conteaza, ci calitatea lor! Asta cred ca face pina la urma toata diferenta...
Lasa lucrurile sa vina de la sine si nu iti pierde speranta. thumb_yello.gif

QUOTE
N'as dori sa intru singurica si in acest an

Si eu sunt in aceeasi situatie dar pentru asta exista prieteni plus ca ai un avantaj : poti flirta cu cine vrei fara sa ai parte de scene de gelozie. laugh.gif
AIWA
SIncer in afara de linistea care apare cind ajung acasa...in rest singuratatea imi este ascunsa de munca si iar munca plus amintirile impecabil de frumoase de asta vara!
Uneori e mai bine sa fii singur!
contraste
Bine ati venit la han Morticia78 si Anabella ! santa1.gif O datacu Mos Craciun !

Acum, o intrebare pentru tine Morticia78 : ti-e frica ca vei intalni persoana potrivita la varsta de50 de ani, sau ai aceasta varsta deja, si nu ai intalnit-o pana acum ?
Ovidius
Heeey, nu mai fiti asa triste! Vedeti ca este un subiect foarte interesant denumit "Formula fericirii" Sper sa va ajute cu ceva! smile.gif Din pacate nu am timp sa caut linkul sad.gif

QUOTE (--dani--)
plus ca ai un avantaj : poti flirta cu cine vrei fara sa ai parte de scene de gelozie.

spoton.gif
ComicDiva
sad.gif credeti-ma ca stiu exact cum va simtiti.
love bites... and not in the good way. biggrin.gif
nu stiu ce as putea sa va spun sa va simtiti mai bine... smoke some weed?
nah that ain't good...
uhm... fara sanatate nu se poate?
nah, nu sunt pensionara...
barbatii... can't live with em can't kill em?
nah, prea violent.
va zic doar atat:
Nu sunteti singure! Toti ne cautam jumatatea in lume si suntem speriati si uzi si infometati si... stai ca dau in alta poveste.
smile.gif

Cla
sorry.gif
QUOTE (ComicDiva)
Toti ne cautam jumatatea in lume si suntem speriati si uzi si infometati si...

Divooo, aici im vine in minte Ted Nugent - "If You Can Lick'em... Lick'em..." licklips.gif

sorry.gif

rofl.gif
cactus
QUOTE (Morticia78 @ 27 Dec 2004, 11:03 PM)
N'as dori sa intru singurica si in acest an... sad.gif ...nici nu vreau sa fac un compromis doar de dragul de a avea pe cineva langa mine; pur si simplu nu sunt genul. Poate sunt eu prea pretentioasa...nu stiu...dar stiu ca orice sac isi gaseste petecul....cand!!??? Ce rost mai are la 50 de ani!? Daca anii cei mai frumosi trec asa...fara ca acel cineva sa'si poate aminti impreuna cu tine de toate momentele care au provocat emotii sau nu....ce rost mai are!?

vai ce coincidenta... flowers.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.