Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Windows Xp Proffesional
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia IT > Software, Hardware si Programare
Oana
Am pus win xp pro (pirat) in comp si de la instalare am doua probleme: sad.gif
1. Cand deschid IE imi apar tot felul de pop up-uri, am incercat sa pun un pop up blocker dar ala omoara tot inclusiv linkurile pe care apas eu cand dau un search, ba mai mult unele blocker-e sunt atat de eficiente ca nu ma lasa nici IE sa il deschid. Ma trimite apoi sa deblochez manual link-ul si mai mare daraua decat ocaua.

2. Cand incerc sa accesez anumite pagini, imi apare un mesaj de eroare, ca IE a intampinat o problema si trebuie inchis, (la details imi da niste application name, offset-uri, module, etc), am cautat in baza de date microsoft si nu gasesc cifrele care apar la mine.

2.gif 2.gif Am albit tot cautand cauzele celor doua probleme. Stie cineva sa imi explice care ar putea sa fie cauza? E posibil ca IE sa nu fi fost bine crack-uit si sa aiba erori? Pliiiiiizzz heeeeeeellp.
Mihai
Voi incepe prin a-ti oferi doua alternative pentru IE: http://www.mozilla.org si http://www.opera.com Ambele se descurca mult mai bine decat IE; si ca viteza, si ca cerinte de sistem.
Daca vrei sa rezolvi problema cu IE-ul, instaleaza-ti BigFix ( http://www.bigfix.com ) sau descarca ultimele patch-uri pentru IE (BigFix face automat acest lucru).
Ca 'asasin de pop-up-uri', iti recomand Pop-Up Stopper. Mai simplu este insa sa dezactivezi suportul pentru Java-Script.
Sper sa te ajute aceste informatii.
Oana
spoton.gif thx mult de tot, incerc ce mi-ai zis, daca nu merge revin cu plangeri. Sper sa nu ma injure nimeni tongue.gif
Mihai
Nici o problema! wink.gif
Zod
Oana, vezi ca s-ar putea sa ai setata o pagina de start in IE care iti deschide alte zeci de pagini.
Un alt pop-up killer foarte bun pe care il folosesc eu este ... Netscape-ul 7.
Daca insisti pe IE poti folosi Proxamitron care are o gramada de setari.
Tot preventiv instaleaza si ruleaza programul SpyBot, pus chiar de Mihai.
cretze
... poti incerca si NoAds ... este simplu si eficient ... in afara de chestia cu pagina de start mai incearca urmatoarele: sterge cookie-urile, pagini temporare si da si un clear history ... toate astea le gasesti in Tools->Internet Options tab-ul General ... de asemenea, dupa chestiile astea instaleaza Ad-aware 6.0 pentru a scapa de toate programele spion care le ai pe computer ... inainte sa incepi scanarea, fa update pentru ultimele semnaturi ...


Cretze 19.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.