Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Se Mai Intampla Doctore?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Vornicum
Teren pe Marte

Elevii Liceului “Ion Borcea” din Buhusi, singurul din oras, au initiat un proiect-ironie la adresa autoritatilor. Din cauza ca nu au o sala de sport, copiii au anuntat ca vind teren pe Marte pentru a obtine o parte din cei 300.000 de euro necesari construirii uneia. “Mereu a trebuit sa ne ducem la sala de sport a unei scoli din vecinatate, desi avem chiar vicecampioane la fotbal feminin”, ne-a declarat directorul liceului, Ion Fercu.
La sfirsitul saptaminii trecute, elevii au organizat o manifestare intitulata “Teren pe Marte pentru sport pe Pamint”, in cadrul careia au vindut teren pe Marte, dar si martieni confectionati de ei, din diferite materiale.
La eveniment au fost invitati oameni de afaceri din Bacau si din Iasi. “Daca unii au revendicat Luna, pe noi ce ne opreste sa vindem teren pe Marte?”, a explicat unul dintre organizatori. Liceenii au scos la licitatie parcele in 13 zone ale planetei, la pretul de pornire de “cinci galactici”, adica 500.000 de lei in total. Numai ca terenul s-a dovedit insuficient, in conditiile in care, in mai putin de o ora, acesta a fost revendicat cu sume consistente.
Potrivit directorului Fercu, cel mai mare pret a fost platit pentru parcela “New Eden”, pe care organizatorii au prezentat-o in certificatul aferent ca fiind raiul celor care doresc relatii extraconjugale. “Copiii spun ca, daca pina in luna mai problema noastra nu se rezolva, o sa iesim noaptea pe strazi, cu luminari aprinse in mina”, a precizat Ion Fercu.
Pina atunci, elevii si profesorii inca mai spera. Din vinzarea de teren pe Marte si de suveniruri galactice s-au strins 30 de milioane de lei.

De-a rasu-plansu rofl.gif
Vornicum
Psihoza sarbatorilor de iarna

In fiecare an, spun psihologii, apropierea Sarbatorilor de iarna genereaza o veritabila psihoza, care ia cele mai variate forme, in functie de circumstante, dar mai ales in functie de personalitatea si temperamentul fiecaruia. Exista si cazuri grave, cum sint cei aflati la limita disperarii, pentru care atmosfera de sarbatoare are efect invers, devenind picatura care umple paharul si-i impinge la sinucidere. Insa majoritatea cazurilor sint benigne, fiind caracterizate doar de o agitatie care sporeste pe masura ce “noaptea magica” se apropie.
Desigur, exista si situatii in care psihoza Sarbatorilor se traduce prin initiative trasnite sau printr-o adevarata cursa pentru gasirea celui mai original ori mai impresionant cadou. Iar “respingerea” atmosferei de sarbatoare poate lua uneori forme insolite, cum ar fi montarea unor proteste civice la adresa Mosului...
Mos Craciun, atins de “febra luxului”

Mi-a placut aia cu sinuciderea. De bucurie pentru sarbatori imi cumpar funie si sapun rofl.gif
Diana-Maria
Vornice, la faza cu funia si sapunul ai fost sinistru!
Brrrr! ohmy.gif
Vornicum
Scuze Diana, m-a luat valul sarbatorilor.
mwah1.gif
Diana-Maria
Vorniceeee hug.gif ... ma bazez pe faptul ca o sa iti treca! rofl.gif
Insa e adevat ca sarbatorile declanseaza in oameni niste resorturi ciudate uneori...
Vornicum
ZAVORANU NU ESTE DORITA DE TATA-SOCRU



„Daca o aduci pe... asta in familie, nu mai esti copilul nostru!“ ar fi fost amenintat Pepe de tatal sau in incercarea disperata de a-l convinge pe acesta ca Oana nu este nora pe care si-o dorea si nici sotia potrivita pentru el.
Revista Star dezvaluie ca iubirea dintre Pepe si Oana este pusa la grea incercare de familia interpretului care nu vrea sa auda de nunta stabilita de cei doi indragostiti pentru anul viitor.
Mai mult, se pare ca in urma unei discutii aprinse, desfasurata in termeni nu foarte politicosi intre Oana si tatal lui Pepe, bruneta, iute la manie cum o stim, a avertizat ca va face tot ce-i sta in putinta pentru ca nunta sa aiba loc. Foarte afectat de situatie cantaretul nu prea stie cum sa o scoata la capat cu parintii sai. Pentru moment, latin-loverul nu a mai calcat prin restaurantul Roata Mariei, local pe care il detine tatal sau si unde mai punea si el umarul la treaba, sustine Star. Cum era de asteptat, scandalul s-a rasfrant si asupra relatiei dintre Oana si Pepe, apropiati ai cuplului declarand ca fericirea celor doi este umbrita de discutii referitoare la spinoasa problema.

Querrida mia ! hh.gif
Va spun eu .. seniorii se uita la Cronica Carcotasilor! spoton.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.