Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Plauzibil Sau Nu?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Carmi
Mai in gluma mai in serios vreua sa va dati cu parerea de o chestie care mi se pare ciudata!!

Si anume ca azi a fost mare inghesuiala in anumite sectii de votare in orase. Saptamana trecuta nici vorba de asa ceva nu fu.
Oare ? are cineva interesul ca oamenii de la oras (care inclina catre un anume candidat nu spui cini biggrin.gif ) sa nu voteze??
Nu vi se pare ciudat?( o sa-mi ziceti ca un anume candidat a facaut taraboi ca au fost furate alegerile a cerut sectiile speciale)
Insa totusi administratia publica parca a facut dinadins sa apara greutati si sa descurajeze oamenii care ar vota...repet doar la orase. eu am schimbat 3 sectii de votare pana sa stiu unde votez pe lita speciala....si daca n-as fi avut masina nu m-as mai fi obosit sa fac chstia asta.
Sa stai 2 ore in frig sa votezi pare descurajant nu??

voi ce ziceti?
halcyon_lll
QUOTE (Carmi @ 12 Dec 2004, 10:00 PM)
Saptamana trecuta nici vorba de asa ceva nu fu.

voi ce ziceti?

Pai ce sa faca saptamana trecuta in sectiile de votare ??? laugh.gif tongue.gif
Eclectic
In primul rand, nu cred ca locul acestui thread e Poiana, ci mai degraba sectiunea politica.

QUOTE
Nu vi se pare ciudat?( o sa-mi ziceti ca un anume candidat a facaut taraboi ca au fost furate alegerile a cerut sectiile speciale)


In al doilea rand, de ce intrebi ceva, daca stii deja raspunsul ? tongue.gif

rebel
QUOTE (Carmi @ 12 Dec 2004, 10:00 PM)
Sa stai 2 ore in frig sa votezi pare descurajant nu??voi ce ziceti?

Dacă stai să te gāndeşti bine, nimic bun nu iese fără a īntāmpina fiece dificultăţi īn crearea sa.

Am văzut şi eu mai devreme la TV situaţia de la sectorul de votare stabilit la Gara de Nord. Ca şi Năstase, să mor de-i īnţeleg pe toţi cei care aşteptau acolo să voteze, īn loc să se intereseze dacă sunt repartizaţi acolo sau nu.

Īi īnţeleg pe cei care nu au apucat să voteze pentru că sunt nemulţumiţi. Nu-i īnţeleg de ce şi-au manifestat nemulţumirea la Biroul Electoral Central, nefiind vina nimănui că nu s-au trezit ei mai devreme să ajungă la vot.

Īnţeleg Romānia să fie fericită că rezultatul e unul īmbucurător (distanţă mică īntre partidul aflat la guvernămānt şi Alianţă); nu īnţeleg de ce Romānia celebrează victoria lui Băsescu īnainte de anunţarea rezultatelor oficiale.

Īnţeleg faptul că unii romāni s-au descurajat īn a se mai prezenta la vot, vāzānd că indiferent de votul lor, rezultatul final tot este manipulat īn fel şi chip, părerea lor dovedinu-se astfel inutilă. Īnţeleg faptul că pe alţi romāni i-a īncurajat pārārea publică a lui Băsescu a voturilor ce se credeau a fi false.

Şi, ca şi Băsescu .. īnţeleg că e o situaţie tragică ca Romānia să fie nevoită să aleagă la - iată! deja 15 ani! īntre doi foşti comunişti.
genicon
QUOTE (rebel @ 13 Dec 2004, 01:22 AM)
Şi, ca şi Băsescu .. īnţeleg că e o situaţie tragică ca Romānia să fie nevoită să aleagă la - iată! deja 15 ani! īntre doi foşti comunişti.

Da, dar cu activitati diferite in perioada "aia"...

Referitor la Gara de Nord, nu puteau si nu avea rost sa se intereseze daca sunt repartizati acolo sau nu. Cei care votau la Gara de Nord, sau in orice gara din tara erau persoane care nu au viza de flotant (nu au domiciliul in Buc) sau turisti (sunt relativ obosit ca sa le gasesc alta denumire).

Ai dreptate in legatura cu lasatul pe ultima clipa, dar am inteles ca legea permitea aprobarea unei cereri de prelungire a orei de inchidere intr-o situatie ca aceasta. (Turcescu a dat exemplul din Franta unde toti votantii care au stat la coada pana la ora 21 au intrat in sala de votare si... au votat pana la ultimul)
rebel
Din cāte am īnţeles la ştiri, secţia Gării de Nord a fost sector oficial de votare cu regim complet, votānd acolo şi persoane deja repartizate, nu doar cei fără vize de flotant.

Dacă ştii tu sigur, īnseamnă că mă-nşel eu şi-mi cer scuze.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.