Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Orient Expres
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Teatru si Film
Forta-MTI
Ce parere aveti despre ultima pelicula semnata Sergiu Nicolaescu?

Mi s-a parut o productie de-a dreptul remarcabila:o drama cu impact emotional nemaipomenit punctata de o atmosfera de vis, costume si locatii splendide, adaugand o coloana sonora impecabila, montaj deosebit si chiar intriga cu implicatii psihologice ce nu vizeaza doar impresionismul de suprafata.
Ironice au fost insa scenele in care Nicolaescu rosteste niste replici atat de contrastante cu intreaga sa cariera cinematografica (adica, cea de marioneta a regimului comunist).
Pacat ca acest cunoscut regizor nu a avut posibilitatea sa faca filme ce "Orient Expres" de mai demult... ne-am fi mandrit poate, cu un alt fel de cinematografie... oricum "Orient Expres" dovedeste talentul si experienta lui Nicolaescu in fata celor care l-au acuzat ca ar fi fost bun doar ca instrument propagandistic...
milimetru
Forta-MTI, caută tot aici la "Teatru, Film şi Carte", la pagina 2, că există un topic pe aceeaşi temă. Merită să cauţi şi să citeşti ce scrie acolo. Vei avea o surpriză...
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.