Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Tenis De Camp
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Sport
Socratel
Am rasfoit forumul de sport si am ramas surprins ca tenisul nu are nici macar un topic al lui. Eu il consider al doilea sport dupa fotbal si sunt sigur ca sunt multi pasionati ai rachetei. Si ca sa las totusi si loc de discutie pe o tema din tenis va intreb care sunt jucatorii (fie din ATP sau WTA) vostrii preferati si de ce? Deasemenea va intreb ce parere aveti de fenomenul Federer ? Eu personal cred ca va fi cel mai mare jucator din istoria tenisului.


Favoritii mei : Andrei Pavel (dar si ceilalti romani) - e de prisos sa mai spun de ce
Roger Federer - e fantastic cum baiatul asta poate lovi cu atata naturalete si sa para ca tenisul la cel mai inalt nivel este o joaca de copii
Andre Agassi - pt. puterea de a reveni si se mentine la un nivel inalt la o varsta atat de inaintata pt. tenisul de azi, deasemenea este un lord al terenurilor de tenis si la fel in afara lui in ce prioveste respectul pt. fani
Gustavo Kuerten - l-am simpatizat inca de cand a castigat primul Rolland Garros venind din calificari
Justine-Henin - imi place ca este o luptatoare adevarata
March


Unde s-a intamplat asta ? unsure.gif
Marcus
Simona Halep, cap de serie nr 3 si locul 3 WTA, a ratat calificarea in finala de la Wimbledon, dupa ce a pierdut cu scorul de 6-7, 2-6 semifinala disputata impotriva canadiancei Eugenie Bouchard. Din pacate, sportiva noastra s-a accidentat la glezna stanga la scorul de 2-2 in primul set, fapt care a facut aproape imposibila victoria impotriva unei alte jucatoare de top mondial.

Simona Halep consideră că a avut puţin timp de refacere după Roland Garros: "Am dat tot ce am putut, dar īn al doilea set mi-am pierdut energia şi nu cred că a-şi fi putut cāştiga acest meci. Acest lucru s-a īntāmplat şi pentru că sunt puţin obosită. După turul trei am resimţit nişte dureri musculare, iar după Roland Garros am avut puţin timp de recuperare. Dar sunt bucuroasă că am reuşit cea mai bună performanţă a mea la Wimbledon. Nu pot fi tristă. După o săptămānă de pauză cred că voi fi din nou la sută la sută".
Simona Halep este prima jucătoare din Romānia care ajunge īn semifinelele turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Halep a depăşit astfel performanţa Virginiei Ruzici, calificată īn sferturile de finală, īn 1978 şi 1981. (Sursa Mediafax)
abis
Simona Halep este impresionanta si cand castiga, si cand pierde. Dincolo de pozitia din clasament ori de trofeele obtinute, felul in care abordeaza fiecare meci este o lectie pentru noi toti: atata ambitie, atata hotarare, atata determinare...
Marduk
O felicit si-o admir pe Simona Halep, a luptat cu demnitate si daruire pentru a ajunge in aceasta pozitie. Sunt unii care n-au altceva de facut de cat s-o denigreze, s-o discrediteze, nu stiu care este motivul acestor atacuri, dar sper ca Simona sa treaca peste ele si sa-si vada de drum, fara sa se gandeasca ca intr-o zi statul roman, o va "inobila" cu gradul de general.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.