Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Jurnalistul Gabi Dobre Are Nevoie De Ajutor
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Probleme Sociale > Campanii Umanitare
Mihai
Jurnalistul Gabi Dobre are nevoie de ajutorul nostru

user posted image

Gabi Dobre are 32 de ani si este de profesie jurnalist. In 2001 a fost diagnosticat cu o boala foarte grava, al carei tratament costa 5.000 de euro pe saptamana. In ultimii trei ani a suferit patru interventii chirurgicale si a urmat un tratament specific cu medicii specialisti din tara noastra. Cu toate acestea, boala a recidivat.

Profesorul universitar dr. Christoph Zielinski din Viena, unul dintre cei mai renumiti medici oncologi din lume, a preluat cazul tanarului jurnalist. Tratamentul la care trebuie supus Gabi Dobre are la baza o substanta foarte noua, deosebit de costisitoare. De aceea, pentru strangerea fondurilor necesare au fost deschise la Finansbank, sucursala Ploiesti, urmatoarele conturi:

RO83FNNB000301-027918RO01 - in lei;

RO40FNNB0003010-27918EU01 - in euro;

RO97FNNB000301-027918US01 - in dolari.

Gabi Dobre a realizat si prezentat in decursul anilor mai multe emisiuni la Televiziunea Romana. Amintim emisiunea matinala de la TVR, revista presei, a prezentat stirile sportive. A realizat emisiunea "Ora de adevar" pe Romania 1, iar acum este realizatorul si prezentatorul emisiunii "Prima pagina" de pe TVRI. Gabi are acum nevoie de ajutorul nostru. Orice suma, cat de mica, poate contribui la salvarea vietii acestui tanar care merita, la fel ca noi toti, sa traiasca.
Diana-Maria
A aparut in Gazeta de Sud, editia de Vilcea anuntul pentru Gabi Dobre.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.