Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Mami,cind Se Va Termina Acest Cosmar?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Probleme Sociale > Campanii Umanitare
Diana-Maria
Sunt tatăl unui copil de 8 ani. În aprilie anul curent, a suferit de meningita meningococica grava care i-a schimbat totalmente viata, dar si pe a noastra Ca urmare a bolii, un copil absolut normal, plin de viaa este acum condamnat la liniste absoluta ca urmare a bolii el pierzându-si auzul.
nu se poate juca cu ceilalti copii, nu mai poate merge cu bicicleta, neauzind zgomotul autovehiculelor. Nu poate iesi singur pe strada pentru ca nu aude zgomotul masinilor, lătratul căinilor,
Este bine ca citeste cursiv, scrisul fiind singurul mod de comunicare.
Cosmarul, deoarece acest cuvânt a fost folosit de copil intrebând la nici o luna de la prima internare, “Mami, când se va termina acest cosmar, deci cosmarul nostru a inceput in data de 22.04.2004, când copilul acuzând dureri puternice de cap si spate, a fost dus de urgenta de la Spitalul de copii din Carei, unde dupa examinare sumara a fost imediat transferat la Spitalul de boli infectioase. S-a stabilit diagnosticul de meningita meningococica Ca urmare a tratamentului starea lui s-a ameliorat, din punct de vedere bacteriologic, dar cu multiple sechele post meningita, probleme de echilibru, de mers, hipoacuzie profunda Dupa luni intregi de analize, tratamente, la diferite clinici si spitale din tara si din Ungaria, s-au rezolvat problemele de echilibru si de mers. În schimb problema hipoacuziei nu s-a rezolvat.
Ultima speranta este efectuarea unui implant cohlear. Aceasta operatie este singurul mod de reabilitare.
Dar datorita costului ridicat al implantului, aceasta ultima speranta pare mult prea indepartata.
Daca stie cineva cum se pot face rost de 20000 euro,in doua luni, rog sa ma contacteze.Sincer nu am mai stiut unde sa ma adresez. Am pierdut 2 luni pretioase deoarece in Romania ni s-a recomandat protezare auditiva. Am obtinut aparatele, cu interventii, in doua luni, pentru ca ulterior sa aflam ca nici nu are sanse sa auda cu ele.

Szabolcs – Daniel, vorbeste în mod curent limbile română, maghiară, iar germana la nivel mediu, citeste cursiv, scrisul fiind singurul mod de comunicare. El a frecventat grădinită cu limba de predare germană timp de trei ani, iar în prezent el este elev în clasa I, în orasul natal, la o scoală cu limba de predare germană, cu rezultate foarte bune.

În afară de Szabolcs – Daniel mai avem un copil de 16 ani, elev, sotia este în pensie de invaliditate, cu pensie de 1,6 milioane eu lucrez ca responsabil de protectia si igiena muncii la o fabrică de mobilă în Carei venit net lunar cca 5.5 milioane.



Pócsi Iosif

445100, Carei,

str. Dobrogeanu Gherea Nr. 36

Jud. Satu Mare

Tel: 0261-861703

e-mail: pjoska@hotmail.com
bufnitza
Am citit atitea povesti ... mi-au dat lacrimile !
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.