Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Adi De Vito, In Cadrul Noii Grile A Nationaltv
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Mihai
Adrian Minune va avea propriul show de televiziune - Regele se va numi Adi De Vito

Grila de toamna a postului National TV se doreste a fi o lovitura pe piata media din Romania. Adevaratul soc il va constitui show-ul "Zi-le de la mine", care-l va avea ca protagonist pe starul manelelor Adi Minune.

Regele neincoronat al manelelor nu este la prima sa experienta in domeniul televiziunii, el fiind cu cativa ani in urma moderator la Etno TV.
MANELE. De data aceasta, Minune revine in fata camerelor de luat vederi cu o productie ce are drept scop consolidarea genului pe care-l reprezinta, mai exact, urmareste ca manelele sa fie recunoscute de drept. O alta lovitura de imagine este aceea ca producatorii i-au gandit lui Minune o identitate fantastica: va renunta in acest show la numele care l-a consacrat, urmand a se numi Adi De Vito. Realizatorii doresc ca Minune sa fie o combinatie intre celebrul actor american Danny De Vito si manelist.
O alta idee inedita a emisiunii, ce va avea loc in fiecare joi de la ora 20:00, e constituita de faptul ca, la intrarea in platou, Adrian va interpreta o piesa pop sau rock, adica ceva total diferit de manele. Scenariul emisiunii prevede urmatoarele: Adi De Vito va avea invitati doi manelisti de succes care vor demonstra ca pot canta si altceva, mai precis vor aborda piese din repertoriul celor de la Holograf, Stefan Banica Jr. etc. Mai mult, se are in calcul ca Adrian Pintea sa-i invete pe invitati sa recite poezii din clasicii romani. In timpul emisiunii, pe micul ecran vor fi doua benzi cu mesaje pro si contra de la telespectatori.
Poate cum unii isi mai amintesc, Minune a fost primul manelist care a sustinut o conferinta de presa si a avut curajul sa interpreteze o arie de opera.

OPTIUNE
"Am ales National TV, pentru ca a avut aceasta fantastica idee si curajul sa introduca in grila lor de programe un gen pe care multi il contesta, dar despre care vreau sa se spuna "Maneaua, dragostea mea!" pe care in adancul sufletului il adora" - Adrian fost Minune, actualmente Adi De Vito

CONTRACT UN EURO
Iata ce spun cei mai importanti producatori din National TV, Calin Georgescu si Calin Mocanu, despre cum s-a ajuns sa se bata palma cu Adi De Vito: "Este un personaj absolut fabulos, o vedeta in adevaratul sens al cuvantului.
A coborat ca un boss din masina flancat de bodyguarzi. I-am expus pe larg ideea noastra, pe toata durata relatarii Adrian fixand un punct imaginar pe perete. La final, a lovit biroul cu palma, sunetul produs de degetele incarcate cu inele fiind unul sec.
A fost imediat de acord cu ceea ce i-am propus, pentru ca el vrea sa confere manelelor o stare de legitimitate. Nu o sa va vina sa credeti, dar contractul a fost semnat pe un singur euro". Nu-l compatimiti insa, caci are balta peste!

Sursa: Jurnalul National

unsure.gif ph34r.gif
nefertiti-old
Mi-ar trebui un zambaret care se sinucide. cry.gif
Olaf
Inchid ochii, dupa ce am citit ce a scris Mihai si vad... vad reclama, multa, gratis...
rofl.gif Cred ca nu-i mai ajungea emisiunea lui Teo.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.