Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Chopper First Bike
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Sport > Masini si Motociclete
mdA!
Stie cineva ceva despre existenta unor choppere de 125 la First Bike? Imi ziceti si vreo vorba despre ele? Le recomandati? nu le recomandati?
Ideea il bantuie pe un amic, mai mult decat incepator si fara A, deocamdata.
sorin666
Cine e "First Byke" si cum se poate conduce (in RO) o moto 125 fara carnet ?
carpatic
Da, exista (desi mie "chopper de 125" mi se pare o contradictie in termeni....), cred ca 2 modele, dar toata lumea (am auzit si eu, pe ici-pe-colo) zice ca-s niste jucarii prost facute, chinezarii, si alte chestii de tipul asta. Asa ca lumea ar zice sa nu se incurce cu shtifturi First-Bike, mai bine ia ceva second.
Poti gasi si in leasing in Ro, de exemplu pe www.motomania.ro
Antont
@Alexa
Carpatic are dreptate. First Bike sint niste plasticarii chinezesti ordinare. De fapt First Bike e firma de biciclete rofl.gif , vad ca acu mai nou s-au apucat sa faca si motociclete. Eu personal nu le recomand nimanui, pun pariu ca sint de kko dpdv al fiabilitatii. In concluzie, nu le recomand, in cel mai rau caz mai bine o comunista decit First Bike, ca macar e mult mai ieftina, se gasesc si piese si sint ieftine si alea. Sau daca sint bani, o japoneza clar spoton.gif . Si oricum, daca omul vrea chopper, parerea mea e sa ia ceva mai mare(mult mai mare de 125) fiindca chopperele sint f f lenese. Daca e vb de chopper merge si ceva peste 500, chiar daca e incepator(acu totusi ma gindesc sa nu fie un pustan de 18 ani, ca totusi e vb de motocicleta, si tre' sa aiba capu bine infipt pe umeri smile.gif ).

@Sorin666:
In Romania nu se poate conduce(ma rog, de putut se poate, dar nu e voie rofl.gif ) fara carnet o motocicleta de 125 cc. Si pt scuter iti tre' carnet. Singurele ce merg fara sint mopedele alea cu pedale.
Uite aici:
cat. A1(care se poate obtine de la 16 ani), poti conduce motociclete pana in 125cmc si 11kW(15CP)
Cat A(de la 18 ani), poti conduce orice tip de motocicleta
mdA!
10x. acum tocmai strangeam pareri, fiindca imi era destul de greu sa ma bazez numai pe a mea; mai ales ca nu am vazut plasto-chopperele cu pricina.
omul vrea chopper clar, asa ca aici nu mai am cu ce sa il sucesc. insa nu-ti face griji, e fiinta cu capul pe umeri, de 25 de ani, care nu cred ca e gata sa dea in stamba pe sosele.

in alta ordine de idei, nu si-a pus nici un moment problema sa o conduca fara carnet. intentioneaza sa si-l ia cat de curand.

oricum, multumesc pentru sfaturi si astept mesaje noi.


alexa
SORIN
Cred ca a fi mai misto asa ceva:

user posted image

Sorin.
sorin666
QUOTE (SORIN @ 16 Aug 2004, 08:02 PM)
Cred ca a fi mai misto asa ceva:

user posted image

Sorin.

QUOTE (SORIN @ 16 Aug 2004, 08:02 PM)
Cred ca a fi mai misto asa ceva:

user posted image

Sorin.

*
Faina scula, dar asta e SIGUR cu permis si nu o gasesti la pret de "chinezarie"... smile.gif
mdA!
bingo.
si ... daca omul se gandeste la un plastico-chopper pe care l-ar putea lua in rate .... crezi tu ca are bani de asa scula??

cred ca o sa raman si eu pe varianta sfatului pentru comunista. macar acolo mai invat si eu ceva surubaraie. ca tot de-o comunista o sa ma bantuie si pe mine in curand, fiindca dupa ce vine A-ul, n-o sa vina si banii pentru o japoneza, fie ea si SH, fie ea si doar de 250.
asa ca ...... as avea pe ce sa invat. smile.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.