Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:7000 De Euro Pentru Lumina Ochilor
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Probleme Sociale > Campanii Umanitare
Diana-Maria
Are numai 10 luni si nu a vazut lumina zilei. Stefan Barbulescu este numele copilasului care are nevoie de ajutorul nostru. Baietelul s-a nascut prematur si a stat mai multe luni in incubator. Dupa cateva luni de viata parinti si-au dat seama ca ceva nu este in regula cu baietelul lor. Acesta nu avea o privire fixa ca a unui copil normal. Parinti l-au dus in Bucuresti la dl doctor Florin Balta de la Spitalul de Oftalmologie, care le-a spus ca trebuie sa mergem cu baietelul in Belgia pentru a fi operat de retinopatie. Le-a fost recomadat de catre acesta clinica "Head of the Departement of Vitro-Retinal Sugery A.Z. Middelheim" din Belgia.
Operatie costa 7000 de euro. Din nefericire, cum fara bani nu se poate face nimic, familia Barbulescu va trebui sa astepte si sa spere ca un om cu suflet mare ii va ajuta.

Aceasta este scrisoarea pe care "Jurnalul National" o va publica in zilele urmatoare:


"Ma numesc Barbulescu Mirela Georgiana locuiesc in Tandarei, judetul Ialomita. Sunt mama unei fetite de doi ani si a unui baiatel de 10 luni pe nume Barbulescu Stefan. Acest copil s-a nascut avorton, la 630 g, dar bunul Dumnezeu a vrut sa traiasca iar azi are 10 luni. Din nefericire s-a nascut cu un handicap foarte grav fiind cu retina ochisorilor dezlipita, motiv pentru care la cruda varsta pe care o are nu stie cum arata lumina zilei. Am fost internata de nenumarate ori cu el in spital la Budimex, la I.O.M.C. unde ni s-a recomandat trimiterea lui urgenta in Belgia. Fiind si eu si sotul destul de saraci nu ne putem permite costul acestei operatii care ajunge la 7000 euro. In numele tuturor copiilor din lume, in numele tuturor celor ce sunt parinti, va rog, ajutati-l pe Stefan sa poata fi operat sa se poata bucura ca orice copil de tot ce este frumos, sa se poata juca cu surioara lui care il iubeste foarte mult. Va multumesc din suflet Dumnezeu sa va ajute.
Conturi deschise pentru Stefan:
NR 4973176 in lei
NR 4973192 in Euro
NR 4973181 in dolari
RAIFFEISEN BANK - Piata Romana"
Numarul de telefon la care ii puteti gasi este 0243.270.163
Mihai
Stefanel si mamica sa:

rolleyes.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.