Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Pe Ce Am Mai Aruncat Banii…
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
denise
Adesea cumparam lucruri de proasta calitate, sau de care de fapt nu avem nevoie, care sfarsesc intr-un fund de sertar pana ne induram sa ne descotorosim de ele definiv. Scrieti despre ultima afacere proasta, poate scutiti pe cineva de necazuri ... Despre mecanicul pe care l-ati platit bine, dar masina tot nu merge... Despre medicul care si-a luat « darul » dar nici nu s-a uitat la voi ... Despre blender-ul care s-a ars la prima utilizare ... Despre ciocolata expirata...
Unde, cum cat? Cine stie, poate ajutati un frate de suferinta sa nu cada in aceeasi greseala.
denise
Incep eu:
una bucata telefon mobil Telit - ca sa-l inlocuiesc urgent pe cel furat - care trebuie reincarcat odata la doua zile sau chiar zilnic daca il folosesc mai intens.
una bucata agenda birou pe care arareori apuc sa o folosesc - si cand se intampla sa notez ceva, uit sa verific ...
LigiaB
Bun topic! spoton.gif

Denise, eu nu sint cheltuitoare deloc. Ma gindesc foarte bine pina iau ceva. Nu eram dintotdeauna asa, ma trezeam ca iau chestii numai ca erau de marca sau ca erau in reducere si le luam f ieftin. Stateau aruncate. No more!

Numai iau nimic, nici haine, nici incaltaminte (deja am 70 de perechi blink.gif ) nimic! M-am potolit!

Un lucru care il fac cu voia, recunosc, e sa merg aproape zilnic la Starbucks (cafenea) sa imi iau un mocha si o praji. Ma costa $5/zi. Peste 100$ pe luna numai pe asta... yikes.gif (poate si mai mult) Dar sincer, asta e singurul meu viciu... laugh.gif rolleyes.gif in rest nu fumez, nu beau...so cred ca e ok.

Un lucru care il fac si nici de asta nu il pot schimba, e sa cheltui mult pe prieteni apropiati. smile.gif Cum imi iau ceva ce imi place si cred ca ar putea fi util si ptr ei, le cumpar fara sa ma gindesc de 2 ori... In rest, reusesc sa fac si economii... rolleyes.gif
Crisse
Idem cu Ligia in privinta cumparaturilor la reduceri. In afara de asta nu cumpar nimic daca nu-mi trebuie cu adevarat. Am observat ca in bucatarie cu ani de zile in urma adunasem tot felul de aparate de diferite culori smile.gif . Culmea e ca nu se stricau ca sa le schimb wink.gif , asa ca am invatat sa gandesc bine orice cumparatura atat la mobila cat si la aparatura casnica.
Ehei fetelor, nici nu stiti ce bucurie le faceti barbatilor daca deveniti asa wink.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.