Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cancer Research
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei
black ice
Despre ce este vorba: se da un mic programel care ruleaza in background (adica utilizeaza doar acele resurse ale sistemului care nu sunt folosite de dvs.) si care utilizeaza sistemul dvs. in scopul gasirii leacului miraculos. Proiectul este destul de vechi, are foarte multi membrii si este sustinut de niste "nume grele", cum ar fi Universitatea Oxford, Intel, Dell etc.

Cum functioneaza: un program client descarca niste date pe care le proceseaza off-line apoi se conecteaza la server pentru a transmite rezultatul si sa descarce alte date. Nu contine nici un fel de spy-ware, ad-ware sau orice altceva 'periculos' pentru sistemul dvs.

Pentru impulsonarea celor indiferenti: acest programel are un sistem de ranking, astfel exista tot felul de topuri: pe tara, continent si chiar si echipa.

Cum procedati: dati un click pe urmatorul link (1.5MB) si downloadati programelul pe care il gasiti acolo. Dupa ce va inregistrati, pentru a intra in echipa HanuAncutei, urmati acest link unde tot ce trebuie sa faceti e sa apasati pe Join this team.

Pentru informatii mai detaliate accesati acest link.
atta
Fain smile.gif. M'am inscris. Alti doritori?
carrad
ma tem ca am ceva probleme cu inregistrarea ca membru! incerc mai tarziu!
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.