Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Maia Morgenstern - Prima Romanca La Oscar?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Teatru si Film
Mihai
Maia ar putea fi prima romanca la Oscar

"Nu stiu ce sa va spun, pentru ca nu am fost anuntata in mod oficial. Am auzit doar cateva zvonuri de care nu sunt sigura si de aceea nu pot face nici un comentariu", ne-a declarat Maia Morgenstern, dupa ce s-a aflat ca ar putea ajunge primul roman nominalizat la premiile Oscar. Conform revistei americane "Hollywood Reporter", criticii de film americani considera ca deja pentru Maia s-a dat startul ca favorita in cursa Oscarurilor de anul viitor. In 2005, romanca ar putea obtine Globul de Aur sau chiar ravnita statueta a Oscarului pentru cel mai bun rol secundar din "Patimile lui Hristos", filmul lui Mel Gibson. Argumentele specialistilor sunt si recenziile favorabile aparute in presa din toata lumea. Tot favorabile sunt aprecierile si fata de filmul atat de controversat al lui Gibson, care are sanse sa fie nominalizat la mai multe categorii.

Sursa: Gardianul.ro
Diana-Maria
S-o ajute Dumnezeu, fiindca merita cu prisosinta !
contraste
Intr-o noapte de revelion a sustinut un monolog din care am retinut "sasaita, rea, si surda/unii spun c-asa e Maya!".
Si foarte mult am ras si am comentat printre altele "tipa e de Oscar". Sa fi fost o premonitie, sau o evaluare corecta a Valorilor? Prestatia dumneaei a fost intotdeauna de cea mai inalta clasa iar textele momentelor vesele la obiect, fara "imprumuturi" din manele. Ma bucur pentru nominalizare, si, de-ar fi sa ramana doar cu aceasta, este o mare realizare.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.