Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Penibilă Prestaţie A Lui Andrei Jorj !
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
MIA
Mamă ce mai dovadă de mediocritate completă ca intervievator a dat Andrei Jorj seara asta cu Cesaria Evora !!! :shock: :?

P - E - N - I - B - I - L !!! ohmy.gif

Cred că niciodată nu l-am văzut asha de drastic redus la conditzia de entitate semi-cuvīntătoare care cred că nici el nu avea habar ce caută acolo īn studio !! tongue.gif La un moment dat s-a apucat să o lingushească nitzelush shi pe traducatoare ca poate-poate ... rofl.gif rofl.gif
Nimic din ce se ashteapta de la un intervievator/moderator ... decīt nisthe limbutze aşa fortzate şi stereotipe că Cesaria i-a şi spus la final ( cīnd tot repeta Jorjel "Diva,diva,diva" că altceva se blocase shi nu mai shtia ce sa zică probabil tongue.gif ) că sună ca un ... patefon stricat ( sau cam asha ceva ) ... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

He he ... uite asha se vede bine prin contrast valoarea de non-valoare ( sau valoare īnchipuită :roll: ) ... cred că "Nashu'" făcea interviul ăla de 10 ori mai bine shi, mai ales, mai natural. :wink:
Mara
Mda, am fost tare fericita sa o vad pe Cesaria, insa a avut grija "Marele" Gheorghe sa strice tot. mad.gif Atatea intrebari stupide la un loc... mai rar. Habar n-am de ce tot insista pe copiii Cesariei... N-a fost in stare sa se informeze cat de cat, pentru ca a mentionat ca are trei copii, l-a care ea a raspuns ca mai 2 pentru ca unul a murit. sad.gif Penibil. Si toate comentariile despre ea fiind "Diva desculta", "Diva fumatoare"... nu facea decat sa o stanjeneasca! Ca atare n-am rezistat decat vreo 15 minute. Imbecil individ.

Later edit: ca sa-mi treaca iritarea, ascult "Cafe Atlantico" thumb_yello.gif
Ovidius
Andrei Jorj? Asa mi-e de antipatic incat nu pot sa-l vad sad.gif
Cool Air
atata promo s-a fost facut pentru emisiune, si a iesit o porcarie plictisitoare. a fost una dintre cele mai banale si blegi emisiuni pe care le-am vazut de multa vreme incoace.marele Gheorghe a facut cel putin 2 greseli in engleza, el, marele cult al mass-mediei romanesti, acest "maharajah" al radio si TV. bineinteles, nimeni nu este perfect, nimeni nu are pretentia sa fii impecabil intr-o emisiune live, dar cand te dai marele cult care vorbeste x limbi si taxezi dur pe fiecare cu cele mai mici greseli, te gandesti de doua ori cand faci o emisiune atat de promovata si ai pretentia ca esti un mare cult al showbizului romanesc. Cesaria Evora a fost prezentata ca o precupeata care canta binisor intr-o crasma. pur si simplu nu am reusit sa o urmaresc mai mult de 10 minute, cu toata bunavointa. a fost jenanta emisiunea. zero! hh.gif
Mihai
Andrei Gheorghe s-a facut de rusine in fata Cesariei Evora

Luni, Cesaria a fost invitata la emisiunea lui Andrei Gheorghe, care a facut "13-14" in fata Divei. Probabil ca emisiunea a fost prost pregatita si prost documentata sau - o varianta credibila - Gheorghe a demonstrat, pentru cei care inca nu stiau, ca nu sta bine la capitolul "vedete in direct". Emotiv nu este, prost nu este, inventiv cu ascultatorii sau invitatii obisnuiti... este. Atunci care ar fi explicatia esecului omului de televiziune? Andrei Gheorghe nu stia nimic despre evolutia Cesariei, o vedeta in adevaratul sens al cuvantului, monitorizata de toata presa din lume, al carei site oficial ofera toate amanuntele despre circuitul sau artistic, dar si personal. Intrebarile au fost prost formulate, Andrei Gheorghe reusind cu succes sa-si plictiseasca invitata. A avut momente de pauza inexplicabile, iar intrebarile au fost stupide. Dupa ce a formulat o intrebare retorica, de genul "De ce lumea este innebunita dupa Cesaria si dupa muzica ei?", Andrei Gheorghe a avut o revelatie: "Dar este un om obisnuit!".
Da! Cesaria Evora este un om simplu, ocrotit de Dumnezeu, binecuvantat cu un mare talent. Nu este un "star" siliconat, nu este un VIP de genul celor cultivate de media romaneasca, nu este sexy, nu este frumoasa, nici macar tanara, nu este casatorita, dar a avut trei copii, a avut vicii din care a mai pastrat fumatul, glumeste fara perdea, mananca, doarme, rade, poate fi obosita, dar si fericita... si este sincera. Tot sincera a fost si la Gheorghe, aratand nedisimulat cat de mult o plictisesc interventiile gazdei.

Sursa: Gardianul.ro
Cool Air
Un profesionist ar trebui sa disimuleze faptul ca, poate, Cesaria Evora il plictiseste, nu ii spune nimic sau o fi fost un om simplu cu tot felul de aventuri si vicii. Insa nu pentru asta a Evora ajuns faimoasa. Cesaria Evora este un talent a carei faima este mult mai mare decat faima lui Gheorghe.
El, ca profesionist wannabe are o responsabilitate majora: sa faca dintr-o emisiune de rahat bici, daca este necesar. El trebuie sa faca dintr-o idiotenie o chestie interesanta. Asta este menirea lui. Materialul din care putea sa faca ceva deosebit a avut. si....? Mi-a placut Gheorghe la radio. Ceea ce face acuma nu mai inteleg nimic. Pacat!
Gheorghe exceleaza in atragerea atentiei publicului cand are de-a face cu oameni mai mici decat el, mai timorati, pe care ii domina. Cu cei mai mari decat el, se poarta ca un baetash de cartier mancateash. Parca si vad cum apar sustinatorii care vor spune " cine dracu e Cesaria Evora? Normal ca Ghe a tratat-o ca atare, doar el e un om liber care face ce vrea muschii lui!" thumb_yello.gif wink.gif drool.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.