Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Mi-a Placut Azi
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
Erwin
- Turnul de apă - cetatea de la Poienari;
- animalele din Parcul Carol de lângă Podul de beton armat construit de Gogu Constantinescu, părintele sonicității;
- Muzeul Tehnic "Dimitrie Leonida" spoton.gif
Papadie_62
Faptul ca mai aven inca... artisti
Papadie_62
CRIMINAAAAALI...!
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Cla
Mersi Papadie, aproape ca am crapat de râs rofl.gif
Boudicca
Tot plimbându-mă pe net, am găsit filmulețul ăsta...interesant...

Cele 7 daruri ale zilei tale de naștere
Erwin
Curcubeul orgasmic:




rofl.gif
Boudicca
Eu l-aș fi numit Oh my God, curcubeul dublu orgasmic rofl.gif. Am râs de-am pocnit ohyeah.gif.
Cla
Urs zburator: http://www.trombon.ro/lifestyle/urs-zburator-zarit-in-bucegi

laugh.gif
abis
O poveste: vrajitoarea din cusca.
Cla
abis, mi-au dat lacrimile... multumesc
Nu pentru ca istoria e din Germania, dar în general...
Marduk
Cica hitul verii in Romania va fi "Am sa- mi trag un glont in cap" a lui Chirila..


Erwin

exergy33
Ca azi e Vineri 13 si toate mi-au mers struna wink.gif
Erwin
spoton.gif


Erwin



Un câine tembel! Se crede pisică?! rofl.gif
Cla
rofl.gif rofl.gif rofl.gif Mai, câinele asta face parcours rofl.gif

Parcours
Erwin



Erwin



Felix Baumgartner - eroul zilelor noastre! thumb_yello.gif
exergy33
Am descoperit asta pe un blog :
  • Abu-Bakr Muhyi ad-Din Muhammad bin 'Ali bin al-'Arabi
  • „Inima mea poate fi orice: o pajiște pentru gazele, o mănăstire pentru călugări creștini, un templu pentru idoli, Ka'ba pelerinului, tablele Torei și cartea Coranului. Eu cred în religia dragostei, oriunde s-ar îndrepta caravanele sale, căci dragostea este religia și credința mea."
Cla
QUOTE(exergy33 @ 19 Oct 2012, 07:16 AM) *
Am descoperit asta pe un blog :
  • Abu-Bakr Muhyi ad-Din Muhammad bin 'Ali bin al-'Arabi
  • „Inima mea poate fi orice: o pajiște pentru gazele, o mănăstire pentru călugări creștini, un templu pentru idoli, Ka'ba pelerinului, tablele Torei și cartea Coranului. Eu cred în religia dragostei, oriunde s-ar îndrepta caravanele sale, căci dragostea este religia și credința mea."


Asta e frumooooooooosssss.... Merci mwah1.gif mwah1.gif mwah1.gif mwah1.gif mwah1.gif
îmi aduce aminte de Ghandi si Mandela.... prin iubire câstigi orice.
Cla
Panama

Van Halen
Cla
Acum câtiva ani, la aeroportul din München, stau doi de vorba cu Tower pe engleza.
Odata zice capitanul: "Mai, noi suntem germani, de ce palavragim pe engleza?" blink.gif
Replica din alt avion: "You lost the war !!" rofl.gif
Cla
Doi prosti. Unul filmeaza si al doilea sare într-un pool înghetat rofl.gif
Azi dimineata au fost la televizor. Cel care a sarit a zis: "Pai n-a fost nimic, am picat un pic în freza si curul a fost un pic albastru" rofl.gif

Baieti
Cla
Tocmai au aratat la televizor: O dama din Berlin care balansa cu High-Heels pe o sfoara blink.gif
Eu sunt bucuros daca nu ma-mpiedic pe strada rofl.gif
fiatlux
biggrin.gif sa stii ca se merge chiar comod ,parca tocu' ala inlocuieste ceva ce-am avut si-am pierdut pe firul filogenetic; ne-om fi tragind din copitate nu din primate (de mine vorbesc,ca sa n-avem discutii) biggrin.gif
Cla
QUOTE(fiatlux @ 2 Nov 2012, 09:07 AM) *
ne-om fi tragind din copitate nu din primate

rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Cla
Pentru Fiatlux, apropos copitate: spoton.gif

Battle


Cla
QUOTE(fiatlux @ 2 Nov 2012, 09:07 AM) *
biggrin.gif sa stii ca se merge chiar comod ,parca tocu' ala inlocuieste ceva

Ai citit Tai Pan ? Chinezoaicele cu "picioarele legate" ? smile.gif
fiatlux
autre chose, f trist !
Cla
Da foarte trist... ce tâmpenii... ma gândesc la Somalia si Eritrea, unde sunt fetele castrate... dar sa lasam asta. De fapt, n-o lasam sad.gif
Queste chose: O fata de-acolo a sters-o, a ajuns în Londra, a scris o carte dupa care s-a facut un film.
Nu stiu cum se numeste pe româneste si daca s-a tradus.
"Floarea Desertului", cam asa ar veni.
Ea e Supermodel in Anglia si se angajeaza pentru fetele din Eritrea, Somalia, ca sa nu mai fie mutilate.
Cla
Cum sa nu te joci cu nunchakuri biggrin.gif

O iei în cap
Cla
Cum sa nu te joci cu nunchakuri biggrin.gif

O iei în cap
exergy33
O pereche de pantofi balerini wink.gif
dascalita
Dunarea sub stralucirea soarelui de azi!
exergy33
A venit zapada ! cold.gif
fiatlux
am aflat cat de simplu se scot "samburii" de rodie ,drept care ma duc sa iau sa-mi fac pofta, ca pana acum le-am evitat

pofta mare
exergy33
Am descoperit o zicala ...

"Cine are prieten nărod
Ajunge din pod în glod!"


hmm.gif
Erwin

Frisky
wub.gif minunat canta micuta!
Michelle
discursul lui Leos Carax pt Premiile Criticii de Film Los Angeles:

"Hello, I'm Leos Carax, director of foreign-language films. I've been making foreign-language films my whole life. Foreign-language films are made all over the world, of course, except in America. In America, they only make non-foreign-language films. Foreign-language films are very hard to make, obviously, because you have to invent a foreign language instead of using the usual language. But the truth is, cinema is a foreign language, a language created for those who need to travel to the other side of life. Good night."

andra_v
O cronica a filmului "The Sunset Limited".
Marduk
Un interviu al unui roman.
Cla
Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa rofl.gif

Zdob si zdub
Cla
Orishas, Cuba
Michelle
Prolog:
La începutul anului 1990, România avea 8,15 milioane de salariaţi.
În prezent mai sunt 4,3 milioane. În 22 de ani s-au pierdut 3,85 milioane de locuri de muncă. Aproape jumătate. Vom vedea într-o postare ulterioară cine şi cum le-a pierdut. Şi cum s-a reflectat asta în nivelul de trai, în bugetul românilor şi în opţiunile lor electorale. Aşa că, ţineţi aproape. Veţi constata că peste 90% dintre locurile de muncă au dispărut până în 2005, iar un procent zdrobitor a fost pierdut în mandatul Adrian Năstase, cu PSD pe post de partid-stat. Care partid a privatizat masiv, fără clauze post-privatizare sau cu clauze pe doar 5 ani în oraşe sau zone mono-industriale. Efectele acestor greşeli s-au resimţit abia după 2009 şi au fost agravate de cele ale crizei internaţionale. Milioane de români au plecat să-şi caute de muncă în alte ţări. Mulţi dintre cei rămaşi acasă câştigă cât să trăiască de azi pe mâine. Decontul pentru TOT ce s-a întâmplat în ultimii 22 de ani e plătit doar de Traian Băsescu şi PDL. PSD este acum pilonul principal al USL, alianţa votată cu un procent zdrobitor de către români în decembrie 2012. Este corect?

În 1990, statul funcţiona cu circa 800.000 de bugetari, cu tot cu cei din Comitetul Central. În decembrie 2008, când s-a instalat primul guvern Boc aveam 1.398.222 de bugetari, deci cu aproape 600.000 mai mulţi ca în 1989.
La începutul lunii martie 2013, statul român avea 1.189.861 angajaţi. Aşadar guvernele Boc au reuşit să restructureze 208.361 bugetari.
Dacă guvernul Ponta ar reduce ar reduce numărul bugetarilor cu 15%, am pierde încă 178.479 de posturi plătite de la buget. Am rămâne cu 1.011.382 de bugetari. Tot ar fi 200.000 mai mulţi bugetari ca pe vremea lui Ceauşescu. Asta deşi milioane de români lucrează în afara graniţelor, iar România a cheltuit zeci de miliarde de euro pe calculatoare şi alte mijloace care, măcar teoretic, ar trebui să facă o parte din munca oamenilor şi, implicit să reducă din posturi.

Numărul bugetarilor nu se calculează la mia de locuitori, cum cu rea credinţă fac unii şi ajung la concluzia că avem prea puţini bugetari, ci prin raportarea numărului total de bugetari la numărul total de contribuabili. După acest criteriu, singurul corect din punct de vedere economic, suntem în clubul celor mai bogate ţări, trăim pe picior mare: a treia ţară din Europa, după Danemarca şi Norvegia, dar înaintea Finlandei şi a Franţei. Mult în urma noastră sunt ţări precum Marea Britanie, Italia, Spania, Belgia, SUA, Olanda, Austria. Cât despre Germania, ea deţine lanterna roşie, e pe ultimul loc. În 2011, aproape 37% dintre românii cu un loc de muncă lucrau în sectorul public (sector guvernamental şi companii de stat) în vreme ce în Germania procentul bugetarilor din numărul total de contribuabili abia atingea 17%. Tot statisticile spun că mai sunt cam două milioane de români care lucrează la negru şi, implicit, nu se pot lua în calcul fiindcă ei nu sunt contribuabili la bugetul de stat. Asta ca să pricepem odată pentru totdeauna de ce nu avem bani. De ce sunt din ce mai puţini şi nu ne mai ajung.

Menţionez că am extras datele pentru acest material, dar şi pentru altele care vor urma, din două excelente analize apărute în cursul lunii martie în Ziarul Financiar (industrie) şi pe site-ul Hotnews (număr bugetari), dar şi din alte surse publice verificate. Deşi pare inutil (căci mulţi dintre fanii USL sunt imuni la argumente), ar fi bine să rostogoliţi aceste materiale pe unde puteţi: pe facebook sau e-mail. Şi mai util ar fi ca ele să facă obiectul unor discuţii cu prietenii, cu vecinii, cu colegii de serviciu, cu toţi cei care au senzaţia că membrii PSD, PNL, PC şi, implicit, ai USL sunt nişte îngeraşi.
Ştiu că este greu să lămurim milioane de oameni că lucrurile stau altfel decât li se spune zi de zi, ceas de ceas, de mulţi ani.
Va fi extrem de greu să înţeleagă că acum simt pe pielea lor efectele unor cauze-bumerang, care exced guvernarea Băsescu.
A nu se înţelege că PDL şi Traian Băsescu nu au făcut greşeli sau că în cei 8 ani de guvernare portocalie nu s-a furat ca în codru.
Dar a vorbi de ciuma portocalie, a-i face pe ei SINGURII răspunzători de starea României, în timp ce USL este privită ca alianţa care salvează România şi face dreptate este un mare NEADEVĂR. Şi e o nedreptate
Hai să spunem adevărul despre România, fără să incriminăm toate partidele. Fără ele, ajungem iar la partidul unic. Dacă nu am ajuns, deja... Sunt lichele în toate formaţiunile politice, cum peste tot sunt şi oameni de bună credinţă, a căror voce nu poate răzbate.
Hai să judecăm nuanţat, aplicat, cu date şi cifre, cu argumente pro şi contra.
Costul politic al devalizării României nu trebuie plătit doar de unii, la fel cum este incorect ca beneficiile devalizării să rămână la vinovaţi.
Dacă vi se pare greu, să nu vă miraţi că veţi avea bătrâneţi fără de copii, plecaţi pe alte meleaguri în căutare de bunăstare. Nimic nu este prea greu. Greu cu adevărat va fi să le spunem ce-am făcut noi pentru ţară înainte de a întreba ce face ţara pentru noi. Greu va fi să-i convingem că am făcut ceva când mai comod a fost să nu facem nimic, ocupaţi cu supravieţuirea...

Nicoleta Savin (Facebook)
Cla
... la cimitir,
Vine o baba si întreaba : Scuzati, unde-i groapa 127 ?
Omu: Na fain, asta vad în fiecare zi. Mergeti la plimbare si nu mai ajungeti acasa.

rofl.gif


Cla
Mark Knopfler si Eric Clapton

Sultans of swing
Erwin
Ce-ar fi dacă totul ar funcționa ca Internetul?

Am aplicat ideea la o firmă cu 3 angajați fără niciun șef și a mers de minune o vreme, până ce și-a băgat devil.gif coada... Unul a vrut să fie mai șef ca ceilalți. tongue.gif

Oamenii suferă de voința de putere, vor ierarhii și interacționează în scopul acumulării puterii asupra celorlalți din jur, negândindu-se că ar avea mai multe de câștigat dacă și-ar împărți echitabil resursele cu aceștia, indiferent care ar fi ele.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.