Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Mi-a Placut Azi
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
Endgegner
ca in fiecare zi se trezesc alti prosti
Michelle
"Ce-si doreste omul cu mana lui" (de Razvan Exarhu)

Pai, ce sa-ti mai doresti ca om, daca nu sa te realizezi ca om, tu, ca persoana?! De aceea fetele si o buna parte din mamele lor isi doresc, probabil, in ziua de azi efectiv sa se faca, pardon, curve. Altfel nu se explica de ce umbla imbracate in halul respectiv, de ce le lasa autoritatile de profil sa apara la televizor si sa spuna ce spun.

Ele spun ca sunt sexy si lipsite de prejudecati, dar Aprozarul din sangele lor nu minte.

Si cum sa nu fii mandru ca parinte ca fata ta s-a realizat placut in viata ca actrita porno si o cunoaste o tara intreaga, ai?! Acelasi lucru se intampla si cu baietii, care vor sa se faca smecheri si sa scuipe seminte in capul la fraieri si multe alte chestii.

In total, populatia tinde catre un Taraf TV generalizat si pare ca nu e o mare problema pentru nimeni ca limba romana suna de parca ar fi vorbita de caini.

Nimeni nu mai corecteaza pe nimeni, asa ca ajungi sa te simti jenat daca ti se intampla des sa nu faci greseli de vorbire cand vorbesti. Sa nu uit sa-i mentionez pe creatorii, in special creatoarele de moda, care sper sa-si primeasca pedeapsa meritata pentru taraniile pe care le fac si sa asiste in blana de capra tivita cu sconcs, in boxa condamnatilor, la Judecata de Apoi a toapelor.

Revin la anatomia dorintei contemporane, din care se pare ca a cam disparut organul reproducator. Si asa au ajuns toti sa-si doreasca acelasi lucru, adica mai nimic.

E cumva uluitor ca dupa atata amar de evolutie oamenii isi doresc sa nu fie nimic. A mai aparut zilele astea si un studiu din care reiese ca lumea vrea bani sau sa provina direct dintr-o familie cu bani, ca sa nu-si mai strice deranjul.

Intrebarea ce vrei sa te faci cand o sa fii mare a ajuns si ridicola, si periculoasa in acelasi timp. Risti sa obtii raspunsuri foarte frumoase, de genul: cand o sa ma fac male vleau sa ma fac smechel si sa-ti spalg fata si tie, si la familia ta.

Fetele sunt mai delicate si de aceea raspunsurile lor nu pot fi reproduse, dar stim ca si ele vor sa mearga la Paris, chiar in oras, si ca vor sa fie numai a ta, bla-bla.

Astea sunt suprafetele monstrului care se naste si cu atat ramanem, pentru ca pe dinauntru nu se gaseste mare lucru, poate niste shopping, gratare, sex fara limite si multa sanatate dumneavoastra si invitatilor dumneavoastra, va multumim ca existati, tineti-o tot asa, sunteti cei mai buni.

Nu cred ca mai exista prea multi oameni care sa aiba curajul sa-si asume faptul ca vor sa fie tamplari, de exemplu. Sau orice altceva in afara de barosan sau nevasta de barosan. Sau copil de barosan sau sofer, sau ruda, sau vecin de barosan.

Normalitatea si adecvarea sunt complet iesite din discutie. Vreau sa devin dispare in favoarea lui vreau sa fiu. Bucuria este inlocuita de: sa moara dusmanii mei de ciuda.

Lumea traieste intr-o manea lasata in bucla si nu mai vine nimeni sa opreasca naibii casetofonul cu mp3 player. Pana si la tara, unul care venise sa sape via a cerut mai mult, ca asa i-a spus lui un vecin, dupa care a avut bun-simt si a redus singur suma la jumatate. Dar a adaugat la incheierea contului: imi dai 300, da’ spunem ca mi-ai dat 700.

Si tot la tara, un mester de 80 de ani, care inca mai topaie pe acoperisuri, povestea cu bucurie, atentie, cu bucurie, cum se trezeste devreme ca sa munceasca si cat e de fericit cand iese o treaba buna. Ei, sigur, nu mai e de actualitate, acum e alta mentalitate, o sa spuna un moderator de televiziune. Da, trebuie dus la Gradina Antropologica sa-i dea manelistii banane printre gratii.

Tare destept o fi fost diavolul care le-a luat oamenilor multumirea lucrului bine facut si le-a dat in schimb nevroza si nevoia de a arata cu fala cat de putine lucruri stiu si pot. Parca le ia Dumnezeu mintile si ii lasa sa scandeze in cor oriunde gasesc putin spatiu liber: noi nu vrem sa facem nimic.

Nu vrem sa stim nimic, nu vrem decat sa mancam rahaturi, sa vorbim rahaturi, sa imbracam rahaturi, sa construim rahaturi si sa vorbim despre dragoste, fata. De ce or fi oamenii atat de negri la fata cand vorbesc despre implinirile lor?

Eu cred ca e chiar de la implinire. Dar s-ar putea sa fie si de la solar, bineinteles. Noi sa fim sanatosi, ca ei nu sunt. Ce-si doreste omul cu mana lui cade singur in ea.

Evenimentul Zilei, Razvan Exarhu, 06 mai 2006
dead-cat
Mainzu a ramas in A
1-0 cu Schalke
woot_jump.gif
Lotte
un desen in creion :>
Erwin
un cappuccino cu frisca intr-o cafenea din Mall thumb_yello.gif
exergy33
Faptul ca in dimineata asta am inteles sensul unor cuvinte care mi-au fost spuse in urma cu 4-5 saptamini .
A fost ca o revelatie tirzie. smile.gif
Astazi viata mi se pare mai frumoasa decit ieri. smile.gif
Erwin
mi-a placut echipa Ferrari si Schumacher care a castigat la Nurburgring ca in vremurile lui bune
mirona
....mi-a placut ca m-am trezit mai tarziu desi mai obosita! tongue.gif
.....ca am gasit un loc liber in metrou chiar daca merg doar 3 statii!!!
...ca seful e plecat si nu ma freaca nimeni la cap
dascalita
Ieri,nu azi wink.gif mi-a placut o ploaie de vara pe care am urmarit-o cale de cateva strazi! laugh.gif Am cautat-o adica si o pierdeam,ca ploua aici si la doua blocuri distanta ...nu!De ce fugaream noi ploaia???Sa ne spele masina ca veneam de la "rural" si de ce sa nu beneficieze soferul nostru de o spalare gratis? rofl.gif
Lotte
Colegele, chiar au fost simpatice. smile.gif
Felina
episodul de azi din serialul Frasier.
Tinkerbell
Azi am avut o revelatie: dom'le, chiar s-a schimbat ceva in Romania! Pe cand eram in piata la cumparaturi, se apropie de mine o batranica jerpelita, vai de steaua ei, si-mi zice: "n-ai, mama, o mie si pentru mine?" Zic: "mamaie, daca e pentru tigari, n-am" La care ea, jignita: "Tigari am, da' nu-mi ajunge de-o cafea..." rofl.gif
Mara
Ce mi-a aratat cantarul. rolleyes.gif
cips
Ca m-am trezit cand am vrut.
John B
tricoul unei colege, (cu sani proeminenti de altfel) pe care scria "I'm also smart!" spoton.gif
Endgegner
demisia in "bloc" a unor fosti colegi de munca 38.gif
nefertiti-old
vremea frumoasa
plimbarea
inghetata mancata in parc
Dea
e ceva ce mi-a placut defapt ieri, nu azi.. si nici macar nu mi-a placut neaparat.. mai degraba m-a amuzat laugh.gif
oricum.. trebuie neaparat sa va povestesc si voua..

ieri, flamanda, la serviciu, afara ploaie, nimeni n-avea chef sa mearga sa cumpere mancare.. asa ca am decis (cativa colegi) sa comandam pizza. am gasit un site unde se putea comanda online, am dat comanda: 3 pizza.. dar n-am primit nici o confirmare a comenzii, nici un telefon, nici macar un mail de genul "ok, o sa primiti comanda in 45 minute"..

am asteptat cu incredere vreo 45 minute, cum nu s-a intamplat nimic, am sunat la alta firma si am comandat alte 3 pizze (astia la comanda de 3, dadeau chiar una gratis)

dupa vreo ora, vine comanda (asta, ultima facuta). luam pizza, o platim, totul ok, cand.. peste 5 minute, ne vin si pizzele de la prima comanda. blink.gif (timpul scurs de la comanda: 1h45min)..
i-am explicat baiatului ca noi deja am comandat in alta parte, intrucat n-am primit confirmare si ce credeti? ne-a lasat cele 3 pizza gratis, din partea firmei rofl.gif

cu alte cuvinte: am platit 3 pizza si am primit pana la urma 7 biggrin.gif rofl.gif
Serenity
Si de pe ce site ziceai ca le-ai comandat? rolleyes.gif laugh.gif ... oare pana la Resita cat fac respectivii? tongue.gif
Lotte
refrenul unei piese 38.gif
nefertiti-old
la TM e o vreme superba azi
m-am plimbat mult (si cred ca m-am bronzat ca tractoristii laugh.gif)
am primit o floare in ghiveci wub.gif
jude
cam asa m-am bronzat eu pe maini azi tongue.gif
mi-a placut cum au mers lucrurile de dimineata pana acum o ora
biggrin.gif
Erwin
azi mi-au placut mai multe, am facut si cateva poze, de fapt o multime de poze.... pacat ca nu vi le pot arata pe toate... o sa pun una-doua pe ici pe colo

un lac pe care erau rate salbatice
o floare cu furnici
cele mai tari masini tunate

wub.gif
Endgegner
Erwin, ai fost la Deta-Denta?
One_Last_Dance
Ce Mi-a Placut Azi,...

In dimineata asta, pleoapele mi s-au deschis brusc, ca si cum mi-ar fi fost manuite cu sfori, ca la marionete, asa ca am sarit imediat din pat, cu ochii larg cascati in plina lumina... era trecut de 8:00. Am pierdut prima ora, si totusi... urmarindu-mi atenta traiectoria gandurilor am descoperit ca nu sunt prea afectata... laugh.gif
Ba, din contra, "astazi" - SUNT MULTUMITA! wink.gif
nefertiti-old
Mi-am umplut vazele cu iasomie.
Am stat la taclale cu doi mosi simpatici.
In sfarsit am gasit o revista cu programul CM de fotbal.
Mara
un flirt wub.gif
Endgegner
Daaancing
Titus Herbert
o discutie
Erwin
azi mi-au placut doar amintirile in mod deosebit wub.gif
tikky
o piata smile.gif
ausländer
Am mai invatat ceva la camera mea foto.
jude
A fost un fel de vineri biggrin.gif (aiurea e ca urmeaza doua zile de marti ph34r.gif ).
dascalita
Copiii mei! wub.gif
Michelle
De fapt ieri noapte ...o cina placuta pe o terasa minunata in compania unor prieteni dragi! wub.gif
Lotte
un ametist
Marcus
Ce mi-a placut azi... si inca imi place... si implicit mi-a atras si atentia... smile.gif

Dupa noaptea calda ce tocmai a trecut, imi place acum racoarea diminetii si melodia pasarelelor care valseaza in linistea si lenevia acestei dimineti de inceput de vara. wub.gif
jude
caldura 38.gif
Lotte
Mi-a placut faptul ca am gasit asta: Never let you go woot_jump.gif woot_jump.gif
Mihai
Azi m-au amuzat obsesiile (eh, Obsesia) unui... intelectual. rofl.gif
One_Last_Dance
Soarele care arde de unul singur precum un ban auriu, infierbantand orasul... wink.gif
Erwin
culmea culmilor, m-am plans ca va fi o zi grea si singura problema pentru care am fost chemat am rezolvat-o in 5 minute! jamie.gif spoton.gif
alfa
QUOTE (One_Last_Dance @ 22 May 2006, 02:17 PM)
Soarele care arde de unul singur precum un ban auriu, infierbantand orasul... wink.gif

smile.gif thumb_yello.gif
nefertiti-old
Am gasit pozele cu catelul meu de la Satu Mare, ca demult ma tot gandeam unde or fi ratacite... yay.gif
John B
plec la festivalul de teatru de la Sibiu! O saptamana woot_jump.gif woot_jump.gif
Zed
Cateva intrebari , un sms . smile.gif
One_Last_Dance
O tiganca tanara, cu fusta rosie inflorata, se apropie printre mese agitand un buchetel delicat. Ma cautai prin buzunare, dar EL mi-o lua inainte. "Florile sunt pentru domnisoara", ii porunci tigancii - "Sarbatoreste o zi mare" - si ii intinse bani.
"Offf!, frumosilor, rase tiganca, am pentru amandoi manca-v-as, sa le puneti in asternut sa va aduca noroc... " wub.gif
Marcus
Un porumbel... la fereastra camerei mele... smile.gif

Pentru o clipa, ma gandeam... oare tu l-ai trimis la mine?
Felina
vremea
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.