Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Seo Tools - Utilitare Pentru Optimizare
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia IT > Internet - Siteuri Utile, SEO, Promovare, Hosting > Motoare de cautare si optimizare
Mihai
Utilitare On-line pentru Optimizare - SEO Tools:

Proogle - Google cu afisare PR in rezultate

Google PageRank & LP check

Google PageRank Prediction

Similar Page Checker

Search Engine Spider Simulator

UpTimeBot.com
Tudy
http://www.searchenginestrategies.biz - Ce inseamna SEO? Strategii, sfaturi, exemple...
Andrei^
Recomand http://www.webmaster-toolkit.com/
www.seochat.com

Pe astea doua gasesti tot ce ai nevoie + o caruta de informatii despre SEO si utilitare de optimizare.
bobu
Va recomand: http://www.digitalpoint.com/tools/keywords/ foarte util pentru monitorizarea rezultatelor.
si http://www.digitalpoint.com/tools/suggestion/ pentru gasirea cuvintelor cheie.
anton_mihailescu
Pentru a avea o pozitie cat mai buna in motoarele de cautare incearca sa obtii cat mai multe link-uri legitime de la alte site-uri care sa indice catre site-ul tau. Examinarea link-urilor este principalul mod in care Google si alte motoare de cautare determina care sunt acele site-uri unice, pe care oamenii vor dori sa le vada. Asadar, unul din secretele de optimizare a site-ului tau este ca un link catre site-ul tau ar putea sa te listeze mai repede decat inscrierea repetata in motoarele de cautare. Mai multe informatii despre optimizare site si promovare web pentru Google si motoarele de cautare la Optimizare site si promovare web pentru motoarele de cautare. O alta metoda de optimizare a site-ului implica inscrierea in tot ce inseamna ziare, forumuri, reviste de pe Internet, liste gen pagini aurii. Daca apartii de un club sau o organizatie – care are o pagina web cu link-uri catre site-ul membrilor sai – asigura-te ca te gasesti in listele lor. In caz ca realizezi articole pe internet despre domeniul tau de activitate –asigura-te ca toate paginile unde sunt publicate articolele tale includ un link catre site-ul tau. Ideal ar fi ca sa obtii link-uri de la site-urile cu informatii sau continut asemanator cu al tau.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.