Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Revista "Info Astral"
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > > Anunturi importante
Mihai
A aparut nr. 40 al revistei 'Astral Info', care poate fi citita la adresa: http://info.astral.ro
Din sumar:

Esentialul despre cautarea pe Internet
Stiri din Lume
Stiri din Astral Telecom
Valori perene in management
Literatura motivationala
Citatele Saptamanii si un Editorial semnat de Peter Gluck.

Va invitam sa cititi Info Astral wink.gif
Mihai
Va invit sa cititi numarul 41/ 15 aprilie al revistei Info Astral ( http://info.astral.ro ).

Sub motto-ul "Daca lumea ar fi fost perfecta, atunci nici n-ar fi fost" (Yogi Berra), Peter Gluck semneaza un editorial referitor la standarde in general si la globalizare in special (merita citit!)

Revista ne intampina cu articole la fel de interesante.
Aflam astfel ca "ASTRAL TELECOM a lansat serviciul de convorbiri internationale", detalii despre literatura motivationala si importanta familiei, citatele saptamanii, valori perene in management si abordarea acestora de catre oficialii McDonald's si mult alte articole.

Va invit la Info Astral ( http://info.astral.ro ) 19.gif
Mihai
Va invit sa cititi numarul 46/ 20 mai al revistei Info Astral
Peter Gluck ne delecteaza cu aceleasi editoriale de suflet cu care ne-a obisnuit si pana acum. Motto-ul sub care este semnat acest articol: "Vestea rea este ca timpul zboara. Vestea buna este ca tu esti pilotul". Cat de bine este sa stim sa ne pilotam acest avion gigant, numit viata...
Un site interesant care apare in cadrul rubricii 'Esentialul despre cautare pe Internet' l-am considerat a fi un web-log pe teme religioase, ce poate fi citit la www.holyweblog.com. Bineinteles, nu inseamna ca celelalte site-uri prezentate sunt lipsite de importanta.
Toate celelalte materiale prezentate in cadrul revistei sunt la fel de interesante, si va invit sa le cititi la adresa http://info.astral.ro
Mihai
A aparut numarul 48/2003 al revistei Info Astral.
La fel de interesanta ca de obicei, revista ne prezinta stiri din lumea motoarelor de cautare (printre altele, aflam ca celebrul motor de cautare Northern Light revine pe piata IT), din lumea afacerilor (in prezent, 80% din firme (pe plan mondial) prefera e-mail-ul ca mijloc de comunicare).
In cadrul rubricii 'Literatura Motivationala' este prezentat un articol care dezbate gandirea prelogica si logica.
Printre citatele saptamanii se numara si acesta: Omul nu este o fiinta logica si istoria sa intelectuala este un sir de constrangeri si compromisuri mentale. El ramane legat de vechile lui convingeri, chiar cand este fortat sa renunte la baza lor logica.
Tot in aceast numar puteti participa la concursul 'Matematica distractiva', in cadrul rubricii divertisment.
Pe scurt, Info Astral este o revista care trebuie citita numar de numar: http://Info.Astral.ro
Mihai
Numarul 90 din 20 aprilie 2004 al revistei Info IT, are ca motto Oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai facut, dar in mod sigur nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta (Bonnie Jean Wasmund)

Din cuprins mentionam:
Va invit sa cititi Info IT ( http://info.kappa.ro ) thumb_yello.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.