Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Asociatia "darul Vietii"
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Comunitatea Credintei - Religie > Ecclesia
Cipri
Ce parere aveti despre aceasta noua Asociatie crestina, care-i reuneste pe catolici si ortodocsi, si care lupta pentru viata?Puteti sa aflati mai multe vizitandu-le site-ul:

http://www2.cnet.ro/darulvietii/
IO
Multumesc, pentru link, Cipri. Am vizitat site-ul. Aceasta apropiere este o initiativa foarte buna (mai ales cea cu rugaciunea pentru luminarea celor ce sprijina avortulrile) pornita "de jos". Impasibilitatea celor "de sus" este insa preocuparea noastra... smile.gif
Cipri
Cred ca aceasta Asociatia este o idee extraordinara....Incetul cu incetul se va sensibiliza opinia publica iar catolicii si ortodocsii vor inelege ca doar impreuna vor putea apara dreptul la viata.
Cipri
Doar in Banat exista aceasta Asociatie?

Cum s-ar putea sensibiliza opinia publica impotriva avortului?

Credeti ca aceasta Asociatie ar trebui sa fie primul pas spre o stransa colaborare intre catolicii si ortodocsii romani?
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.