Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Modificari la Inregistrarea la Han
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > > Anunturi importante
Mihai
Incepand de astazi posibilitatea de inregistrare prin validarea contului de email a fost dezactivata.

Info pentru cei neinregistrati: Cei ce doresc sa participe in cadrul discutiilor de la Han si nu au inca un cont sunt invitati sa citeasca regulamentul. Daca sunteti de acord cu acesta, completati formularul de inregistrare, dupa care contactati-ne prin email ( register at hanuancutei punct com ) sau prin intermediul formularului de contact, sectiunea 'Informatii Generale', mesaj in care sa mentionati: 1. nickul de la inregistrare, 2. de ce doriti sa participati activ in cadrul Hanului, 3. ce apreciati la aceasta comunitate.
In functie de continutul mesajului trimis, vom decide daca va fi sau nu validat contul dumneavoastra.

Info pentru Forumisti: Este un privilegiu pentru dumneavoastra si o onoare pentru noi sa promovam impreuna ARTA de a conversa!
Va rugam sa respectati regulile generale ale Hanului pentru ca incalcarea acestora poate duce la eliminarea definitiva din cadrul acestei comunitati.


Va multumim pentru participarea la discutii in cadrul Hanului, va multumim pentru ca apreciati Arta de a conversa! thumb_yello.gif
Mihai
Formularul de inregistrare a fost modificat pentru ca forumistii sa poata raspunde inca de la inregistrare la intrebarile de mai sus.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.