Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Razboaiele De Imagine
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Anavant? En avant? Trageti! Streleai! Shoot! Atentie, brand-ing! Cum sa-ti pastrezi Identitatea, Imaginea Personala, lookul intr-o lume plina de razboaie de imagine? Au pus ochii pe tine firmele adverse? Esti calul lor troian in firma? Le vei vinde secretele noii campanii de imagine? Oauu, ce apetisant! Alaguerrecomalaguerre! Bum! Tunurile pe clienti, pe opinia publica, pe martafoii de adversari. Razboinicii nu te iarta. Nu e de gluma cand se pornesc luptele in lumea politica sau in lume afacerilor. Bumberosa! Bumbaceala cu arme si spoturi publicitare! Si dracii de consilieri de imagine? Se iau de tine, angajatul-nou-in-firma. Bombeul tau e murdar. Ai ranjiiit la client, te-ai ars nenicule! Resursele Personale si Umane iti fac dosarel. Hei, opriti razboaiele de imagine! Atentie! Salt inainte! Mediile Militare pun la cale razboaie de imagine care preced sau urmeaza conflictelor deschise. Iar tu? Esti guerillacomand? Pardon, scuzati. Cu ce se mananca? Ce pozitie sa ataci in firma? Jos Managerii Desueti! Imaginea personala e de-ajuns? Si cum poti pune la cale razboiul de imagine de pe piata cremei de ghete? Detergentul-Atomic sta sa pulverizeze toate topurileeee! Karaoke-n-marketing. Atentie, ostas, atentie general de marketing: atacul frontal e mortal. Flancurile, mama lor de flancuri, sunt descoperiteeee! Razboi de nisa? Marca? Si ce atacam? Atacati!

tongue.gif
Ovidiu Bufnila
Au inceput deja ostiliatile. Dar nu suntem preatiti.

Sorry,


Ov
wasp
QUOTE
Televiziunea Romana imi este datoare pana peste cap dar eu o sa hotarasc felul in care aceasta institutie isi va plati datoria fata de Bufnila. Traim intr-o lume stranie in care IMAGINEA devine o arma redutabila si periculoasa sau, dupa caz, un cosciug acoperit de gladioleeeeeeeeeeeeeeeeeeee!


OB-1, forum adacademy.ro, septembrie 2004
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.