Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Stiri, stiri, stiri
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Diana-Maria
AMERICANII IL CAUTĂ PE DUMNEZEU PE INTERNET



Un studiu recent realizat in Statele Unite a arătat ca două treimi din utilizatorii reţelei au folosit facilităţile date de aceasta pentru activităţi cu substrat religios. Studiul a relevat faptul că o treime din utilizatori au trimis sau au primit prin poşta electronică mesaje avīnd caracter religios , că folosesc Internetul pentru a afla ultimele informaţii despre religie, că folsesc motoarele de căutare pentru a afla cum sa se apropie de Divinitate .Alţii caută informaţii despre slujbe religioase.
Studiul a arătat următoarele
-jumătate din utilizatori frecventează biserica in mod regulat
-jumătate sīnt barbaţi
-83 % aparţin rasei caucaziene
-mai mult de jumătate au studii superioare.
Studiul a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de 1400 de personae cu vīrsta intre 30 ăi 49 de ani . Marja de eroare este de 3%.
Analiştii sociologi declară : “Asistăm la un fenomen foarte interesant, īntrucīt se presupune că Internetul īi va face pe mulţi oameni să părăsească Bisericile tradiţionale, īn favoarea unor opţiuni mult mai flexibile.”
Acestea fiind spuse, mīine-poimīine se va īnfiinţa vreo ,,biseric㒒 online care va vinde ,,indulgenţe’’, ca īn Evul Mediu. Vom avea asigurată astfel iertarea păcatelor prin simpla introducere a numărului unei cărţi de credit!
Dumnezeu cu mila!

Multumesc pe aceasta cale lui Triregnum pentru informatiile furnizate.
Blakut
Reportaj tv despre scolile prost intretinute de la noi:

Un wc distrus, in mijlocul unei curti noroioase si o groaza de copii prost imbracati care se jucau pe acolo.

Rep: Mai baietas, nu va e frica sa beti apa aia maro de la robinet?
Copilasul, nevinovat: Ba da, ca din cand in cand ne mai curenteaza!
nefertiti-old
Ce este un aliment? Īn viziunea UE guma de mestecat si apa minerala se califica la aceasta categorie, dar nu si ciupercile halucinogene, animalele vii sau un mar care creste īn copac, relateaza Reuters. Hrana pentru animale nu trece nici ea acest test, ca si orice fel de planta care se coace īn pamīnt, īnainte de a fi culeasa. Uniunea Europeana defineste īn circa 70 de cuvinte ce se īntelege prin aliment, īn comentariul trimis pentru Codex Alimentarius Commission, un organism mixt al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimente si Agricultura si Organizatia Mondiala a Sanatatii, care stabileste standardele pentru alimente. Guma de mestecat este unul dintre cele mai bizare alimente mentionate. "Trebuie considerata un aliment, chiar daca numai o parte din ea este ingerata de consumator", potrivit textului. Totusi, UE recunoaste ca, īn anumite cazuri, caracteristicele anumitor tipuri de guma de mestecat impun ca aceasta sa fie īncadrata la medicamente.
Aceasta este a doua īncercare a Uniunii Europene, īn decurs de o luna, de a stabili definitii asupra alimentelor. Cu o saptamīna īn urma, executivul Uniunii a invitat consumatorii europeni sa scrie pe Internet care ar trebui sa fie gustul, culoarea si textura carnii de vitel.

rofl.gif rofl.gif
cociuba
dumnezeule acolo vrem sa ne integram rofl.gif rofl.gif rofl.gif

deci nu romanii sunt cei mai prosti spoton.gif
Oiski-Poiski
Oh, nu, mai sunt si altii !

Proprietarul unui restaurant Thai a incercat cu mai multe butoaie cu gaz sa decimeze gongile care-i invadasera localul.
Spre ghinionul lui din greseala au explodat butoaiele cu tot cu restaurant.
Desigur ca au murit si gongile wacko.gif .
yronick
Astfel de stiri le puteti gasi pe ultima pagina a ziarului Libertatea, daca sunteti amatori. Spre exemplu am citit o data cum ca s-ar fi inventat automobilul care merge pe baza de curent electric, iar un plin costa 2(doi ohmy.gif ) $ cu care poti circula peste 150 de km.
dead-cat
QUOTE (Inutil @ 5 May 2005, 02:46 PM)
Astfel de stiri le puteti gasi pe ultima pagina a ziarului Libertatea, daca sunteti amatori. Spre exemplu am citit o data cum ca s-ar fi inventat automobilul care merge pe baza de curent electric, iar un plin costa 2(doi ohmy.gif ) $ cu care poti circula peste 150 de km.

dar presupun ca vreo 15 000$ costa cablul prelungitor. blink.gif
yronick
Nu detin nici o informatie privind costul ridicat al unui cablu prelungitor, dar e foarte putin probabil sa coste atat, in conditiile in care pretul automobilului nu depaseste 15.000 de euro. Marele neajuns al acestei inventii este aceea ca nu se fabrica (inca) in serie. Daca ti se strica ceva, nu ai decat un singur atelier de reparatii pe tot teritoriul Frantei, conform spuselor unui director a bancii franceze.
March
CNA le amendeaza in draci, iar posturile platesc si isi vad de treaba mai departe ! laugh.gif

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de marti, sa someze public posturile de televiziune Antena 1, Pro TV, National TV, B1 TV, OTV si Realitatea TV, pentru reclama mascata difuzata pentru diverse marci de masini sau pentru case si produse imobiliare
Cucu Mucu
Idiotii de la PROTV si ANTENA 1 dau la cel mai important jurnal de stiri al zilei o stire de cateva minute despre nu stiu ce mare vrajitoare tiganca, publicitate tiganeasca pe fata. Pai sa le zic eu una: tigani sunt ei cu toate posturile lor de prost gust, populate cu tot felul de nonvalori excrementate de presa adevarata, indivizi- molusca, ce isi tuguie buzele spre dosul oricui da un verzisor. De azi a mai ramas jurnalul TVR de urmarit. Si ala, sa vedem pana cand...
yronick
Am vazut saptamana asta la stiri pe un nene care a fost prins beat la volan. Pentru ca i-a fost retinut permisul de conducere si nu mai avea cu ce sa se duca acasa, politistii l-au urcat in masina sa-l duca ei. Inainte de-a se urca in masina, nenea a inceput sa cante:" Du-ma acasa mai tramvai/Du-ma, du-ma, ce mai stai?"
Marduk
De cateva zile doi actori Iurie Darie si Anca Pandrea se afla in atentia mass-media, a tabloidelor si nu numai, se pare ca si psihologii au cerut ca actorii sa fie supusi unui control psihiatric. Vorbe mari, "moralitate si educatie" ipocrizia este parte a spiritului romanesc. Ce a facut Iurie Darie si Anca Pandrea a depasit cliseul cu care cei doi actori eru perceputi de media de spectatori, etc. Eu cred ca nu este nevoie de o expertiza psihiatrica pentru cei doi actori ci de o expertiza psihiatrica a poporului roman a celor care considera ca a aparea nud in public este un sacrilegiu desi daca cei doi ar fi filmat sau jucat pe scena in aceasta ipostaza ar fi fost tratati ca niste actori si nu trimis la expertize. Suntem bolnavi, boala care ne-a fost inoculata de comunism si care ne macina in adancul sufletului nostru, oamenii astia sunt actori, daca nu intelegeti rolul jucat de un actor nu-l trimiteti la balamuc, incercati sa vedeti, sa intelegeti, balamucul in care coexistati pe aceasta mare scena a vietii.
nely
bravo, Marduk...ai dreptate, dar cati vor intelege ce inseamna sa fii actor?sunt scene din piese de teatru ce intruchipeaza nuditatea....dar noi spunem ca aia e arta...in rest...tocmai ai scris chiar tu foarte bine!
Poate vrea cineva sa le duca la psihiatru si pe vedetele Playboy....!
March
Din ciclul : " Tupeu de scroafa cripto-portocalie "


Culcer: ”TVR e o institutie stalinista, demisionez si plec!”



Dupa ce cucoana s-a comport ca un comisar stalinist , acum hotul striga hotii !
Cla
Pesti monstri
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.