Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Romania Vazuta Din Afara
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Diana-Maria
Va invit sa postati aici toate stirile despre Romania care nu v-au placut sau pe care le considerati cel putin deplasate.
Incepem....


ROMĀNIA SI VAMPIRII
Isteria creată de presupusa existenţă a urmaşilor lui Dracula continuă

După ce ştirea despre dezgroparea lui Gheorghe Marinescu la Marotinu de Sus, comuna Celaru, a făcut inconjurul lumii, reacţiile continuă.
Pe Internet circula vestea că in Romānia vīnătoarea de vampiri este o treabă extrem de serioasă. Ştirea nu apare doar pe vreo pagină-două!
Īntrucīt vestea e cel puţin deconcertantă, am īncercat să vedem pīnă unde se ajunge.
Pe un site numit www.eightballmagazine.com se spune ca: ,,Vīnatoarea de vampiri este aşa o problemă in Romānia, că părinţii romāni responsabili işi incep să-şi invaţe copiii cum să īi ucidă, incă de cīnd aceştia sīnt destul de mari să poată ţine in mănă o ţepusă!’’
Un alt site, http://bloodline.d-bayauctions.com, afirmă că majoritatea locuitorilor de pe dulcele plai mioritic a avut cel puţin o poveste reală cu vampiri in istoricul familiei!
Ştirea apărută şi īn cotidianul britanic The Sun este comentata pe un site elen , www.esoterica.gr in felul următor:
,,Pentru īncă o dată, Romānia si spaţiul Carpaţilor de dovedesc tărīmuri ale misterului şi violenţei.’’
Aceleaşi noutăţi şocante pentru romānul de rind sīnt comentate şi pe alte pagini web.
Detroit Free Press şi-a informat cititorii că: ,,Asa stau treburile cu vampirii īn Romānia au vieti liniştite şi morţi active.’’
Aceeaşi afirmaţie o face The Seattle Times.
Tot pe www.eightballmagazine.com se spune că deşi ,,biznisul’’ cu vīnatul vampirilor e niţel cam ilegal, el este, totuşi, o parte acceptată a vieţii romānilor. Se mai spune că noi avem o groază de belele din cauza urmaşilor lui Dracula. Aşa-zişii vīnători de vampiri de pe la noi ar fi declarat pentru pagina respectivă că majoritatea vampirilor ar fi romano-catolici şi că religia lor nu are nimic de a face cu dorinţa de a bea sīnge. Şi că pe vampiri nu īi deranjează absolut deloc vederea crucii. De usturoi nu se pomeneşte nimic!
Autorul articolului se intreabă de ce in procedura standard a funeraliilor romāneşti nu se adaugă o etapă extrem de simplă: introducerea unui ac de cusut in inima decedatului.
Īn opinia domniei sale, acest lucru ne-ar scuti de o sumedenie de neplăceri.
Cum pe site-ul respectiv există şi numele de utilizator al persoanei care a afirmat cele de mai sus pentru discuţii online, am dorit sa il intreb cum stă treaba cu vampirii. N-a vrut să īmi răspundă. Ba, mai mult, cīnd i-am spus că sīnt din Romānia şi ca pīnă acum nu am avut ocazia să intīlnesc veun bautor de sīnge, a dispărut de pe net. Definitiv. Ca măgarul īn ceaţă. Sau să spun ca vampirul care a fost stropit cu agheazmă?!
In final, domnul Stewart (pentru că aşa se numeşte persoana care a scris articolul respectiv) m-a contactat intr-un final.Şi-a cerut scuze pentru faptul că a īntīrziat să īmi scrie.Deasemeni, mi-a spus că el comentează ştirile din toată lumea .Adică, mai pe romāneşte işi dă şi el cu părerea.


rofl.gif
nefertiti-old
Tipic pentru multi straini. Iau in considerare doar tampeniile despre Romania si despre romani.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.