Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Custom Painted Bikes 4you By Professor Moogoo
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Sport > Masini si Motociclete
MooGoo
Salut baieti! Mugur e numele meu. Sint designer, stau in Bucuresti si mai nou, m-am apucat de pictat motociclete. Pe Forum la Pro-Bike sint MooGoo si am facut pina acum motorul lui Cozo, o Honda CBR 600F. O puteti vedea pe-acolo, ca sa va dati seama cam ce-am scos pina acum.
mugur@artpub.ro e mailul meu si 0740.193.953 mobilul. Iar un fix de Bucuresti e 629.34.35, seara.
Daca va hotariti sa vorbim despre cum ar trebui sa arate motoarele voastre, astept un telefon!
Inutil sa va povestesc ca - designer fiind - pot sa va ajut si la capitolul "imagine" - logo de club (daca avetzi unul), etc...
Toate bune!
mugur.

PS atasez ultima "opera"
MooGoo
asa...
MooGoo
alta...
Antont
Salut si bine ai venit. Am vazut Honda lui Cozo pe Pro-Bike, arata superb, ai facut o super lucrare spoton.gif . Toata treaba e ca mie mi se pare ca aerograful arata mai potrivit pe un chopper, la o sportiva parca ar merge altceva. Eu vreau sa-mi fac niste stickere pt Kawa mea, sa-i maschez citeva zgirieturi in primul rind, si in al doilea pt personalizare, mi-ar place sa arate gen "race replica" . Daca ai timp si chef, arunca o privire, poate imi dai niste idei din punctul de vedere al designerului smile.gif .

http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?act=ST&t=2963&
MooGoo
Hai pe la mine, am biroul pe Magheru. Stam de vorba si vedem ce solutie gasim. Stickerele sint "cheap", dau o senzatie de ceva gasit pe drum... sad.gif Sper sa nu te superi de ce zic, dar asta-i parerea mea. Ca sa ai un motor original, trebuie sa-l tratezi ca atare - intr-o maniera originala, nu folosind chestii comune, la indemina tuturor.
DA, Am programe de grafica si pot sa-ti fac niste simulari, la urma urmei asta e usor...
Te astept.
Mugur.
Antont
Thanks man, dar mi-e cam greu sa ajung pt ca nu sint din Bucuresti. Oricum, daca ajung pe acolo anul asta probabil ca o sa te caut.
MooGoo
Aha! OK, te astept totusi. Daca nu, trimite-mi pe mail pozele alea de pe net cu motorul si mai conversam...
Dar ai putea sa vii o fuga... la motorul tau, in 10 minute esti aici, de oriunde ai pleca spre Bucuresti!!! hai pa! Toate bune!
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.