Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Televiziunile Si Campania Electorala
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Mihai
Televiziunile pregatesc emisiunile electorale

Posturile de televiziune se pregatesc sa intampine cat mai eficient campania electorala. Unele dintre ele au ales tronsonul orar matinal, altele, pe cel de seara. Indiferent de moderator sau de formatul emisiunii, tinta emisiunilor este publicul, cel care trebuie sa afle cine sunt candidatii la primarii si sa aleaga pe cine vrea sa voteze in 6 iunie.


TVR - Calup de programe

Televiziunea Romana va difuza, la Romania 1 si la TVR 2, atat emisiuni care vor cuprinde informatii despre campanie, cat si emisiuni electorale si de dezbateri dedicate campaniei electorale pentru alegerile locale. De luni, se va difuza "Elector 2004" de la 07.30, prezentata de Gabi Dobre, "TVR in direct", de la 16.55, cu Marian Voicu, "Romania politica", de la 15.00, cu Tudor Barbu. Din saptamana 10-16 mai 2004, emisiunea de dezbatere "Foc incrucisat" va avea, la randul sau, editii speciale. Alte emisiuni gazduite de TVR 2 sunt "Vot 2004" (Corina Secheres), "Alege si voteaza!" (cu Luminita Veliciu), care se vor difuza in perioada 10-16 mai.

Antena 1 - "Primarie, te iubesc!"

Cu un mesaj mai sentimental, Antena 1 va lansa tot luni, de la ora 23.30, un talk-show politic, de tip interactiv, unde amfitrion va fi Gabriela Vranceanu-Firea. Emisiunea se va numi "Primarie, te iubesc!" si se va axa in primul rand pe candidatii primariilor din Bucuresti. Vor fi invitati cei care au cele mai mari sanse la alegerile locale, potrivit studiilor sociologice, pentru ca opinia publica sa-i cunoasca, sa le afle platformele-program, intentiile si conduita morala si profesionala. Dezbaterea va fi o combinatie intre un talk-show clasic de televiziune si un show TV: spectatorii prezenti isi vor putea sustine candidatul preferat.

PRO TV - Angajam primar

La PRO TV, din 3 mai, in fiecare dimineata, de la ora 10.00, va fi difuzata emisiunea"Angajam primar". Cristian Tabara se va intalni in direct in fata telespectatorilor cu candidati la Primaria Generala a Bucurestiului si la primariile de sector pentru a afla raspunsuri la intrebari ce se afla pe buzele tuturor alegatorilor. La discutii vor participa si ziaristi sau analisti politici. Emisiunea va avea si editii locale adaptate fiecarui oras mare si candidatilor sai. Astfel, la Timisoara, la Cluj, la Iasi, la Brasov, la Galati, Pro la Buzau si la Arad, vor fi difuzate de la aceeasi ora in direct intalnirile corespondentilor locali ai Pro Tv cu candidatii la scaunul de edil al orasului lor.

Realitatea TV - "Stampila de vot"

Din 10 mai, candidatii isi vor prezenta platformele electorale in cadrul unei intregi serii de emisiuni intitulate "Stampila de vot", realizate de Realitatea TV.

Prima TV - "Tu decizi"

Si la Prima TV se va infiinta un studio electoral, intitulat "Tu decizi", care va fi difuzat incepand de luni, 10 mai, de la ora 19.00. De asemenea, candidatii vor trece pe rand prin fata telespectatorilor cu argumentele prin care-si sustin campania.

Sursa: Gardianul.ro
nefertiti-old
Aproape toate aceste emisiuni, cu exceptia celei de la Prima, sunt fixate la ore cand audienta va fi asigurata aproape exclusiv din pensionari. O miscare bine gandita de unii, inclusiv din CNA.
Vornicum
QUOTE (nefertiti @ 30 Apr 2004, 01:14 PM)
Aproape toate aceste emisiuni, cu exceptia celei de la Prima, sunt fixate la ore cand audienta va fi asigurata aproape exclusiv din pensionari. O miscare bine gandita de unii, inclusiv din CNA.


Scuze ca dau quote la un mesaj imediat anterior dar ce ai zis cred ca merita toti banii.
Toata ziua pensionarii stau cu ochii holbati in ecranul sticlos si isi fac pareri. Politicienii stiu asta si profita de pe urma mintilor lor ostenite si baga mesaje subversive. Batraneii cred ca vad o reclama la Pepsi cand de fapt , surpriza : Vadim Tudor apare de sub capac printr-un mesaj subliminal.
Lasand gluma la o parte , cred ca ar trebui sa-si faca reclama imediat dupa serialul "Sarmana Maria".
Nefertiti, trebuia sa mai adaugi si gospodinele in categoria targetului wink.gif
Mihai
"Alege Nasul!", show electoral la B1 TV

Din data de 10 mai (lunea viitoare), incepand cu ora 22.00, Radu Moraru - foto nu va mai face "Nasul" la B1 TV, ci "Alege Nasul", o emisiune de dezbateri electorale. Pentru acest talkshow, "nasul" Moraru isi propune sa aleaga cele mai reprezentative personaje de pe esichierul politic, sa le invite in platou si sa le bombardeze cu intrebari dificile. Promite ca va da cartile pe fata si spera ca interlocutorii vor "juca" fara menajamente si - mai ales - fara blaturi. Emisiunea va dura aproape doua ore, mai exact pana la 23.45.

Sursa: Libertatea.ro
nefertiti-old
Din cat am vazut pana acum, pesedistii evita sa apara la emisiunile electorale.
Mihai
Am urmarit dimineata emisiunea electorala de la ProTV. Au fost invitati canidatii la Primaria Sectorului 6. Un circ, abia reusea Cristi Tabara sa stapaneasca situatia...
March
QUOTE (Mihai @ 4 May 2004, 01:09 AM)
"Alege Nasul!", show electoral la B1 TV

Din data de 10 mai (lunea viitoare), incepand cu ora 22.00, Radu Moraru - foto nu va mai face "Nasul" la B1 TV, ci "Alege Nasul", o emisiune de dezbateri electorale. Pentru acest talkshow, "nasul" Moraru isi propune sa aleaga cele mai reprezentative personaje de pe esichierul politic, sa le invite in platou si sa le bombardeze cu intrebari dificile. Promite ca va da cartile pe fata si spera ca interlocutorii vor "juca" fara menajamente si - mai ales - fara blaturi. Emisiunea va dura aproape doua ore, mai exact pana la 23.45.

Sursa: Libertatea.ro

Daca pedeseii nu vor primi dezlegare ( si ma indoiesc ca o vor primi) pentru participare atunci aceasta emisiune va fi ori fara "sare" ori fara "piper" wink.gif tongue.gif
nefertiti-old
De cand a inceput campania electorala, stirile de la Antena 1 au devenit mai bune, in sensul ca abordeaza mai mult aspectele sociale, cele de interes public. Sigur ca e vorba despre faptul ca Voiculescu e oarecum in opozitie, iar faptul ca are un post tv e pentru el un atu. Nu ar fi rau, insa, daca stirile ar fi mereu cel putin de acest nivel, nu doar in campanie, cand sunt de platit polite.
Mihai
Realitatea TV, agent electoral pentru PSD

CNA a facut ieri publice rezultatele unei monitorizari referitoare la publicitatea electorala de la posturile de televiziune. Cele mai multe spoturi electorale si materiale ale PSD au fost prezentate de Realitatea TV, cu un total de 156 de minute. Realitatea TV a acordat pentru PSD peste jumatate din timpul alocat spoturilor electorale (56,7%), cu mult peste urmatorul partid reprezentat, PRM. Singurele posturi unde PSD nu este lider in ceea ce priveste materialele electorale prezentate sint PRO TV si Antena 1. Dar PRO TV nu a difuzat publicitate electorala decit de... 18 minute in total! Iar la Antena 1, primul loc este detinut de PUR, cu 27,8% din totalul timpului alocat. (Evenimentul Zilei)

Comunicat CNA (format PDF): http://www.cna.ro/comunicare/comunic/2004/m0601.pdf
Mihai
Alegerile locale, maraton live la TV

Duminica, 6 iunie, Antena 1 a programat pe parcursul zilei emisiuni informative despre ceea ce se va intimpla in Bucuresti si in principalele orase din Romania. Reporterii "Observatorului" vor merge insa si prin tara, in asezari uitate de lume, unde mijloacele moderne de transport nu au patruns inca. Seara, la inchiderea urnelor, vor fi difuzate rezultatele unui exit-poll, care vor fi comentate de invitatii din studioul "Observatorului".
Romania 1 va transmite editii speciale din "Jurnal", cele mai multe in prima parte a zilei, cu corespondente de la studiourile teritoriale din Iasi, Timisoara, Cluj si Craiova. La ora 16.00 va mai fi o editie speciala din "Jurnal", cu durata de o ora. Seara, imediat dupa inchiderea urnelor, la ora 21.00, "Jurnalul" va fi de fapt un talkshow - probabil moderat de Mihai Constantin - in care invitatii vor dezbate rezultatul alegerilor pe baza datelor din exit-poll.
Realitatea TV va incepe primele transmisii in direct la ora 7.00 si va continua sa transmita, tot in direct, buletine informative din jumatate in jumatate de ora, pina la 21.00. Reporterii vor transmite de la Biroul Electoral Central, din mari orase - Constanta, Timisoara, Deva, Galati, Iasi si Craiova -, din Gara de Nord, de la urnele mobile din spitale, dintr-o unitate de jandarmi si din mijlocul taranilor din Bragadiru. La principalele jurnale de stiri vor fi invitati analisti politici, iar dupa inchiderea urnelor va fi difuzata o editie speciala realizata de Razvan Dumitrescu.
PRO TV nu va difuza in ziua alegerilor decit mai multe editii speciale ale unor buletine de stiri; deocamdata reprezentantii postului nu au putut confirma daca la ora 21.00, cind se incheie votarea, vor transmite un talkshow pe tema rezultatelor.
Prima TV va incepe primele transmisiuni in direct tot de la deschiderea urnelor, la ora 7.00. Interventiile in direct, din Bucuresti si din marile orase din tara, vor continua pe tot parcursul zilei, din ora in ora. Dupa inchiderea urnelor, in functie de evolutia numararii voturilor, Prima va difuza interventii in direct de la BEC.

Sursa: Evenimentul Zilei
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.