Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Posturi De Radio Noi
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Mihai
CNA a acordat licente de audiovizuale pentru mai multe posturi de radio:

News FM (apartinand firmei familiei Voiculescu 'Antena 3')
Civic FM (Sc Cloche SRL)
Realitatea FM (apartinand firmei lui Prigoana, ce detine si 'Realitatea TV')
Favorit FM
Radio Deea
Radio Itsy-Bitsy - pentru copii

Sursa: CNA.ro
nefertiti-old
Daca tot apar noi posturi de radio, sa speram ca vor aduce si ceva nou in domeniu. Haideti sa vedem ce va place sau ce ati vrea sa auziti la un post de radio: mai multa muzica, mai buna, mai veche, mai noua, mai multe stiri, mai multe emisiuni interactive? Ce anume asteptati sa auziti in eter?
nefertiti-old
Catavencii isi fac post de radio. thumb_yello.gif
abis
Cum se cheama? Pe ce frecventa? Si cand incep sa emita?
gonen
QUOTE (abis @ 29 Oct 2004, 05:01 PM)
Cum se cheama? Pe ce frecventa? Si cand incep sa emita?

"Trustul de presa Academia Catavencu va intra īn toamna 2004 pe piata de radio din Bucuresti, conform unei informatii publicate īn presa scrisa cotidiana.

Desi frecventa nu a fost numita de surse din interiorul Catavencu, conform articolului citat, radioul va opera pe frecventa 94,8 MHz, pe care emite īn prezent Fun Radio, fost Unifun Radio, detinut de societatea Fun Radio Bucuresti SRL, al carui actionar unic este SC Regent House Printing & Publishing SRL.

Aceasta din urma este detinuta de Regent House Properties Limited (din Anglia, cu actionari din familia Ratiu) si Calin Husar, care este implicat īn
realizarea ghidului B-24-FUN īmpreuna cu Academia Catavencu.

Targetul viitorului program va fi alcatuit din publicul bucurestean, iar sloganul va fi "Ascultatorii nostri sunt mai inteligenti decīt ai
lor".

Emisia īn noua formula va īncepe la sfīrasitul lunii octombrie 2004.

Pīna la data publicarii articolului, Consiliul National al Audiovizualului nu fusese notificat cu privire la nici o tranzactie legata de Academia Catavencu si un post de radio din Bucuresti."

Sursa www.mediaexpres.ro

CNA-ul a atras atentia pritr-o scrisoare sefilor postului Radio Fun ca nu a facut publica preluarea de catre cei de la Catavencu.
Conform unui articol aparut in Jurnalul National sambata 9 octombrie, noul sef se pare ca va fi Razvan Exarhu - ex ProFM. Alaturi de el vor veni Mihai Dobrovolschi (realizatorul matinalului ProFm), Vlad Craioveanu si (atentie) Mihaela Radulescu.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.