Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Intrebare
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Diasporei > Prin Lumea Intreaga > America de Nord
maverick
Ce sanse are o persoana cu pareza faciala ramasa in urma unei operatii sa-si gaseasca un job in state? Cat conteaza "aspectul fizic placut" la un interviu in state? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Diana-Maria
Maverick, depinde peste cine da persoana respectiva si pentru ce post e interviul.
De ce spun asta? Pentru ca daca angajatorii vor doar un om care sa stie meserie si sa isi faca treaba bine si persoana cu pareza este capabila sa se achite cel putin onorabil de sarcinile de serviciu, nu cred ca ar trebui sa fie o problema .
Daca postul e in relatii cu publicul si angajatorii tin foarte mult la aspectul fizic, atunci ... e posibil sa nu prea aibe sanse.
Eu cred ca ar trebui sa mearga oricum la interviuri.De ce? Pentru ca nu e normal sa nu primesti o slujba pentru ca nu esti Fat-Frumos sau Ileana-Cosinzeana.
Dar nu toti gindesc ca mine.
Si , oricum, "Incercarea moarte n-are".
Numai bine si mult noroc acelui om.
Ii tin pumnii.
thumb_yello.gif
faith
Din cate stiu eu conteaza si aspectul placut ,dar nu atat de mult ca eficienta acelei persoane,nu crezi?
In viata reala nu e absolut necesar un aspect fizic ireprosabil, mai ales ca acea persoana a avut o
problema de a ajuns in acest stadiu, nu ? thumb_yello.gif
LigiaB
In primul rind, Maverick si Faith welcome.gif la Han! smile.gif

Diana_Maria a spus f bine, daca aspectul comercial conteaza, sansele sint minime, dar altfel ai sanse bune. Depinde de CV si de felul cum te prezinti.

Americanii arata f multa ingaduinta. Vad tot timpul tineri handicapati, in carucioare care au un loc de munca. De ex, la cinematografele unde merg eu, sint 4 tineri handicapati care lucreaza, Maverick astia abia isi misca mainile, pina iti rup biletu', ia 5-6 secunde... deobicei, daca nu mergi putin mai devreme, pierzi inceputul filmului pina iti rupe biletu'... laugh.gif Glumesc, glumesc!! laugh.gif (scuze) Si e ok, toata lumea ii accepta si nu ii trateaza diferit. Vad tot timpul oameni cu diferite "imperfectiuni" (sa le numesc asa) care au un servici bun. smile.gif

Am o prietena f buna care numai o mina jumate, asa s-a nascut... Una din maini o oare numai pina la cot. E f isteata si are un post de conducere la o institutie reputabila aici in CA. S-a ridicat peste ani... Cred ca are 28$-304/h deja...(job de guvern)
Guvernul american creaza conditii si ajuta mult pe cei cu diferite probleme fizice. Deci axeaza'te daca poti pe un job de guvern. Ai toate sansele. smile.gif
Mult succes. smile.gif
maverick
In primul rand va multumesc pentru "WELCOME".
In al doilea rand va multumesc pentru raspunsuri. Persoana respectiva m-a rugat sa postez mesajul pentru ca vrea sa stie ce sa faca, daca sa riste sa plece din tara sau sa ramana in continuare pe un amarat de post de functionar public. Incearca sa afle unde se tine cont mai putin de aspectul fizic: in SUA sau in Anglia. Ar putea sa plece si in Anglia cumva...dar mai greu. Si ea, si eu am aplicat pentru loteria vizelor si asteptam...poate...poate. Felicitari celor care au reusit sa plece.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.