Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Big Brother - In Alte Tari
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
supersurfer
Ieri in timpul emisiunii Big Brother (5), care dureaza un an de zile, din Germania pe postul de televiziune RTLī2, s-a intamplat o premiere mondiala.

Pentru prima data in istoria emisiunii Big Brother, un concurent a fost sfatuit si indemnat de echipa Big Brother sa paraseasca emisiunea, cu toate ca publicul au ales-o sa ramana in Casa Big Brother.

Motivul pentru aceasta premiera este faptul ca persoana respectiva, este mama unui baietel de 2 ani, si specialistii din echipa Big Brother au realizat ca mama respectiva nu va putea rezista psihic, timp de un am de zile departe de fiul ei.

Acest lucru la dovedit in urma cu cateva zile cand Big Brother a surprins-o, aducand baiatul acesteia pentru 2 ore in casa Big Brother intr-o camera speciala unde a avut posibilitatea sa se intalneasca cu mama lui.
Zed
Ca sa vezi ce face omul pentru bani .
Castigatorul primeste 1.000.000 de euro .
Era o chestie de PR ceea ce s-a intamplat , ea si asa nu s-a ocupat de copil nici inainte , era crescut de bunici . thumb_yello.gif ( in plus danseaza pe mese in baruri ) .
Antont
Cool spoton.gif ....Unde pot gasi poze cu tipa? evil.gif rofl.gif
Zed
@Ghost aici .
supersurfer
da zed,

dar aveau dreptul sa ii ceara sa paraseasca casa bb?
Zed
@supersurfer , s-au bagat si politicieni si biserica pe fir . Acum nu stiu cat drept are unul sau altul , dar ea in nici un caz . E o mama de nimic . thumb_yello.gif
Mihai
Fratele lui Schroder, la Big Brother

Fratele vitreg al cancelarului federal german Gerhard Schroder urmeaza sa intre in casa Big Brother din Germania. Lothar Vosseler, cu trei ani mai mic decat cancelarul, e somer. El se va muta in casa la 11 iunie. in ultimii ani, Vosseler a atras in mod frecvent atentia presei. Printre slujbele sale anterioare s-au numarat redactarea unei rubrici pentru un ziar de scandal si croaziere in Mallorca pe post de ghid turistic.

Sursa: Libertatea.ro
Mihai
Big Brother, periculos si de prost gust

Britanicii, ingrijorati de duritatile pe care le anunta seria noua a celebrului reality-show
Agentiile de presa din Marea Britanie au semnalat faptul ca ultima editie a Big Brother-ului britanic a scazut mult nivelul din punct de vedere al gustului si al calitatii programului.
Ca si la noi, cea mai noua editie a emisiunii a inregistrat in Regatul Unit o scadere a cifrelor de audienta. Criticii spun ca aceasta s-a intimplat dupa ce show-urile rivale, cum ar fi ?I?m a celebrity?, au avut audiente uriase cu programe considerate trash tv. ?Dupa ce au vazut vedete care maninca gindaci sau trebuie sa traiasca in mijlocul sobolanilor, telespectatorii nu mai au chef de oameni care stau si discuta?, a afirmat unul dintre cronicarii britanici de televiziune. Pentru a ?dinamiza? emisiunea, producatorii englezi au anuntat ca urmatoarea editie a Big Brother-ului va amesteca mai mult concurentii, pe care ii va obliga sa locuiasca intr-un dormitor comun. Casa va avea tot felul de dispozitive agresive, iar toaleta va avea o usa din sticla transparenta. Britanicii au incercat ceva asemanator in 2002, cind au impartit concurentii in bogati si saraci. Strategia din acel moment a fost o adevarata comoara pentru producatori si presa. De data aceasta, psihiatrii au semnalat faptul ca mediul oprimant pe care urmatoarea editie a BB pare sa il anunte pentru concurenti ar putea sa le creeze probleme psihice celor 12 care vor accepta sa fie inchisi.

Sursa: Evenimentul Zilei
DeeDee
Big Brother-ul (la francezi Les Colocataires) este absolut demential, cred eu. E difuzat in perioada asta pe M6.
In primul rand "fratiorii" au 2 case: a baietiolr si a fetelor. In al doilea rand nu au camere la dus si nici nu promoveaza pornografia. Oamenii din casa primesc sarcini mult mai placute si mai ales ca au o sarcina pe zi, ne mai avand-o pe cea saptamanala. Nu ii obliga nimeni sa se trezeasca la o ora prea matinala :desi se da scularea la 11, cine vrea poate sa mai doarma. Se difuzeaza o singura emisiune pe zi in care se arata esentialul impreuna cu niste comentarii picante. Fetele pot vota numai fete iar baietii baieti. Bugetul fetelor e separat de cel al baietilor. Cam in fiecare zi au o sera cu specific (ex:mexican, italienesc, american) in care se imbraca ca atare si manaca specialitati. Mancarea nu vine din banii din buget.
Iar in incheiere: oamenii sunt mult mai interesanti tongue.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.