Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Prima Tv
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
supersurfer
Am citit azi in adevarulonlina.ro un articol despre posibilitatea de retragere a licentie postului de televiziune Prima Tv. Se pare ca politicienii nostrii si unii membrii adin comisia de contol al audiovizualului, nu stiu in ce secol ne aflam, daca se gandesc sa retraga licenta primei tv din cauza scenelor aratate de aceasta televiziune la Big Brother.

Nu stiu daca acest gen de emisiune este pe placul politicieniilor nostrii dar stiu ca este pe placul piblicului din intreaga luma ca altfel nu stiu cum sa-mi explic faptul ca milioane de telespectatori urmaresc aceasta emisiune in zeci de tari.

Un lucru care m-a surprins si ma face sa ma gandesc cu ingrijorare la viitorul tarii este faptul ca ecesti oameni iau in calcul , sau propun un dialog pe teme audiovizualului romanesc, la care sa participe oameni de cultura si oameni bisericest.
Ceea ce nu inteleg eu, de ce trebuie sa-si bace biserica "coada" peste tot.

Intr-un stat de drept cred eu cel putin nu ar trebuii ca vreo putere in stat sa se amestece intreburile altei puteri in stat, s.a. politica in media, biserica in media sau politica in biserica si invers.

Eu locuiesc acum de aproape 4 ani in germania, si aici se ruleaza emisiunea Big Brother partea a 5-a, cxare dureaza 1 an de zile. Si aici exista pareri diferite in privinta acestei emisiuni, dar nici de cum nu se merge atat de departe ca cineva sa gandeasca sa-i retraga licenta de emisie postului de televiziue RTL2 care tzransmite emisiune, sau mai rau chair Postulei Pay Tv Premiere care transmite timp de un an emisiunea live 24 ore pe zi.

De ce trebuie noi sa ne fim mai altfel decat altii, de ce trebuie la noi sa apara Preaferiitul teoctist atat de des la tv cu ocazia unor evenimente politice, de ce sunt la noi politica , biserica, presa si armata asa de legate laolalta inca?

Poate unii dintre voi cred ca punctul meu de vedere este gresit, dar sa fim sinceri nu putem intra , sau nu ne putem intefra intr-o europa unita atata timp cat la noi se pune problema luarii licentei unei televiziuni private din cauza unei emisiuni de televiziune.

Acest lucru nu demonstraza nimic altceva decat faptul ca in Romania presa inca nu este libera!
supersurfer
am citit azi pe internet pe pagina www.sighisoara.com la rubrica stiri, ca Prima Tv se pregateste sa deschida un studiou teritorial in Sighisoara.
Poate cineva sa-mi dea mai multe informatii?

Mersi
nefertiti-old
SBS Broadcasting, una dintre cele mai mari companii de media din Europa, a achizitionat postul de televiziune Prima TV si posturile de radio Kiss FM si Radio Star. Tranzactia a costat in total 30,3 milioane de euro. SBS si-a majorat cota de actiuni la Prima TV pina la 86%.

Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.