Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cum Sa Iti Enervezi Vizitatorii
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia IT > Internet - Siteuri Utile, SEO, Promovare, Hosting
Aggelos
1. Dezactiveaza click dreapta
2. Schimbati cursorul mouse-lui .... cu vreun calut.. vreo banana...
3. Puneti o "codita" de stelute care sa urmareasca cursorul mouse-lui..
4. Bagati cat de multe pop=up windows puteti !!!
5. Construiti toata pagina in FLASH, pentru ca toti avem o conectie pe internet de
1MB/s... tongue.gif
6. Puneti music backround in pagina voastra...
7. Puneti toate informatiile importante in FLASH ca sa faceti "munca" lui google spider mai usoara...
8. Puneti cat de multe imagini puteti ca sa se deschida pagina super "repede" !

Voi ce "secrete" aveti ?
Adaugati-le !
axel
Dezactivati selectia de text.
Bagati multa reclama in flash (vezi top100.ro)
Flash-ul, pe langa proprietatea de a consuma muuulta banda, mai are si avantajul de a consuma extrem de mult procesor, daca il faceti cu grija.
Muzica din fundal a fi neaparat in format midi.
Folositi foarte multe frame-uri.
Mihai
Folositi cat mai multe java-scripturi, inclusiv celebrul ceas (pentru ca utilizatorul e atat de batut in cap incat nu se poate uita in task-bar) si prompturi inteligenta-artificiala de genul 'Cum te numesti?' 'Bine ai venit, X' hh.gif
E.B.E.
Evident ca mult javascript... Si un text lung si cu multe semne care nu sunt litere sa se deruleze permanent si la viteza mare in status bar...

Iar culorile sa fie tipatoare si contrastante. Eventual, daca trebuie sa folositi HTML in loc de Flash, va recomand:

<marquee>

si neaparat "blink" din CSS. Neaparat schimbati stilul scrollbarurilor.

A, si inca un lucru extrem de important. Siteul in nici un caz sa nu functioneze pe alt browser in afara de Microsoft Internet Explorer!!!
E.B.E.
Cat despe imagini... Aveti grija ca intotdeauna sa fie salvate la o rezolutie originala de cel putin doua ori mai mare decat dimensiunile la care este setat tag-ul <img>.

Daca aveti nevoie de butoane cu un look diferit pentru mouse-over, in nici un caz sa nu folositi JavaScript pentru asta (exceptie de la regula declarata de Mihai). Nu. Pentru asa ceva se folosesc (dooh!) appleturi Java.

Textul sa fie cat mai mare si cu fonturi cat mai frumoase, de gen: Comic San Serif, Courier New. Folositi la greu <b> si <i> (Nu <strong> si <em>!!).

De asemenea, mai exista minunea numita DOM si DHTML. O, cate se pot face cu asta... O gramada de lucruri interesante pot sa "topaie" in pagina cand treci cu mouseu peste diverse chestii... Eventual sa intervina si in layout, ca sa impinga tot ce este sub ele in jos... Plus de asta, poti sa faci niste chestii care se tin dupa tine oricum ai derula pagina. Eventual le poti misca si de-a latul ecranului dupa o sinusoida.

Neaparat folositi smecheria in Javascript care anuleaza butonul Back.

Daca imi mai vin va mai spun... tongue.gif

Edit: ei uite ca mi-a mai venit. Faceti siteul in asa fel incat in 800x600 sa nu se poata vedea decat cel mult o bucatica din pagina la un moment dat. Asta, combinat cu cerinta initiala in legatura cu pozele, introduce un efect dragutz.
Tudy
Exact... Chestiile respective ar putea să se ţină dupa mouse şi să apară scrollbar orizontal ori de câte ori se poate... Marquee-ul nu e suficient să fie într-un singur exemplar... Background-urile colorate sunt iarăşi foarte atrăgătoare...

Pentru exemplificări, se pot vizita aproape toate paginile aflate în top pe rhp.ro aici... spoton.gif


axel
Background-urile colorate tipator acoperite cu un text de culoare aproximativ acceasi cu cea dea backgroundului sunt superbe.
E.B.E.
O chestie super... Absolut toate linkurile din paginile siteului sa se deschida in New Window. Daca totusi trebuie sa faceti un link care sa se deschida in aceeasi fereastra, macar faceti-l Javascript si puneti un popup odata cu el. Evident, cum am spus si mai inainte, "terminand" butonul de Back odata cu schimbarea locatiei.
E.B.E.
<offtopic>
QUOTE (Tudy)
Pentru exemplificări, se pot vizita aproape toate paginile aflate în top pe rhp.ro aici...


Tudy, m-ai facut un om fericit. Eu credeam ca tot ce scriu aici sunt idealuri fara substanta si fara sansa de realizare. Si cand colo, fantasticele lor intrupari luasera deja fiinta pe Marele Net...Nu mi-a venit sa cred, era realizarea visurilor mele de-o viata... exact asa cum le visasem... cum le pusesem pe hartia virtuala in noptile mele de frenetica trezie... Inca un scop in viata mea era realizat...

Iti multumesc, Tudy, ca mi-ai aratat lumina.

biggrin.gif
</offtopic>
Tudy
@E.B.E.: spoton.gif

Site-urile din top-ul rhp.ro chiar ar merita vizitate de toţi cei care vor să se apuce de web design... Să aibă oamenii nişte puncte de reper clare... ohyeah.gif

Edit: Şi toţi ar trebui să înceapă cu http://rhp.ro/universala/, dacă nu au inspiraţie când e vorba de conţinut... Unde altundeva mai poţi afla detalii despre "luptătorii tridimensionali" şi despre "valoarea Q" care guvernează întreg Universul?

rofl.gif
Aggelos
Daca aveti vreun site profesional puneti un "Online Support Chat"... ca sa raspundeti mai repede la posibilele intrebari de la clientii vostri.
Dar daca uitati sa puneti si o persoana sa il administreze nu e problema.... important e sa existe serviciul asta !!!
Altceva care ne place foarte mult este o introducere in Flash pentru site-ul vostru... dar va rog frumos !!! sa fie fara skip ca sa ne obligati sa o vedem pe toata.
Alegeti cel mai frumos ... gata facut ( free ) template si faceti un site de web-design !
Pentru cei cu site-uri de anunturi: Va rog frumos sa tineti toate anunturi postate din anul 2000-2001 ( cat mai vechi atat mai bine )si sa nu fiti siguri ca inca sunt valabile !!!!!
Pentru cei cu site-uri de Web Hosting : Oferiti trafic nelimitat ca sa aratati cat de tari sunt serverele voastre... si sa va rugati lui Dumnezeu sa nu depaseasca clientul limita " nelimitata " de 1GB pe luna. tongue.gif
Pentru reselleri de domenii web: Puneti cu litere de 40pts pe prima pagina super voastra oferta de -> un domeniu .com 7 $ si sub ea ... Order Now !!
Si sub ea sa "uitati" sa scrieti ca pretul asta este valabil pentru achizitionarea de 20 de domenii in .com
Si ceva de ultima moda: mergeti frumos la phpBB.com downloadati un forum ... si puneti-l in site-ul vostru ... daca nu scrieti nimic la nici un topic ... nu va deranjati ca nu e problema... masa imensa de vizitatori care o sa aveti pe fiecare zi o sa scrie tot.
bazac
* Pune link-urile de aceiasi culoare cu textul “normal”. E o distractie pentru utilizator sa le gaseasca.
* Cumpara un domeniu Web si pune “Under Construction” pe prima pagina.
* Scoate pagini din site-ul tau. Vizitatorii vor fi extaziati cand vor citi: “The page cannot be found - Error 404”

In cu totul alta ordine de idei, cred ca e necesar sa amintim ca Subiectul de Discutie este “Cum Sa Iti Enervezi Vizitatorii”.
Asta pentru ca de curand am citit:
QUOTE
In certain forums, he said, where veteran members discuss blackhat seo techniques freely, newer members use these techniques on their own sites and then get banned.
Mihai
QUOTE
In certain forums, he said, where veteran members discuss blackhat seo techniques freely, newer members use these techniques on their own sites and then get banned.


Intr-adevar, este periculos sa oferi sfaturi neortodoxe pe care unii le-ar putea urma si in concluzie ar fi banati.
Insa fiecare este responsabil de mesajele sale si constient de faptul ca asemenea sfaturi nu ar aduce nimic bun... rolleyes.gif
bazac
M-am gandit ca ar fi util sa listam cateva site-uri ce enerveaza vizitatorii:

Small Business Rescue (www.smallbusinessrescue.com/) (2.004 invisible keywords. Press simultaneously CTRL & A)
CELEBRITY LINGERIE (www.whippedcream.co.uk/marketing/celebritylingerieiss.html) (1.871 VISIBLE keywords. Ce crasa lipsa de respect fata de user)
CELEBRITY LINGERIE (www.nydesign.com) (240 de keywords vizibile si nu prea)
Web Exchange (www.webexchange.org/) (ca sa accesezi site-ul iti cere Username si Password. Dar nu ai unde sa te inregistrezi.)
Web Exchange (www.thapartech.org/pages/engineering.html) (This page is Under Construction)
Solinas (www.solinas.com/clock.html) (gizmo ceas)

Va invit sa adaugati alte site-uri enervante.



Editat: Daca tot sunt atat de enervante, nici nu are sens sa publicam un link direct catre ele, nu? wink.gif
neanonim
tare enervant mai este cand o pagina e plina de link-uri care nu duc nicaieri. si link-urile sunt destul de tentante. dar cand apesi pe link : Za peigi can not bi displaid.
bazac
QUOTE
Editat: Daca tot sunt atat de enervante, nici nu are sens sa publicam un link direct catre ele, nu?

Ratiunea pentru care am pus link, a fost pentru cei interesati sa vada minunile, doar sa apese pe link.
Dar “copy and paste” e OK.

Oricum, cu un link de la Hanu Ancutei, nu vor prinde ei locul 1 in SERP-ul lui Google.

Dar poate e mai bine asa: “copy and paste”.
Mihai
Top Ten Web Design Mistakes of 2003
cretze
... cred ca cel mai enervant la un site este ... sa fie prost structurat ... sa faci omu' sa caute ca tampitu' o informatie care stie ca se afla acolo ... si pe care are 5% sanse sa o gaseasca wink.gif ...


Cretze ph34r.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.