Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Noutati La Radio
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Mihai
George Vintila revine la Pro FM

QUOTE
George Vintila este noul DJ de la Pro FM. De astazi, el va prezenta emisiunea "Poftim Pro FM", intre orele 14.00 si 18.00, informeaza un comunicat remis Mediafax.

George abia asteapta sa-si imprime tonusul vioi, unde alaturi de melodii cu ritm ametitor va prezenta si subiecte din zona sportului extrem. Smintila, cum e alintat in cercul sau "icstrim", marturiseste ca vine cu mare drag la acest post, pentru ca il defineste. George Vintila a mai facut parte din echipa Pro FM, unde a fost gazda mai multor emisiuni si maestrul de ceremonii la primele petreceri house. (M.G.)


Sursa: Gardianul.ro


Romania Tineret va emite doar pe Internet

QUOTE
Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR) va avea, din vara, doar doua posturi de radio cu acoperire nationala: Romania Actualitati si Romania Cultural. Radio Romania Tineret (RRT) si Romania Muzical urmeaza sa fie restructurate, transmite Mediafax. Potrivit lui Florian Pitis, directorul RRT, Consiliul de Administratie al SRR a luat aceasta hotarare pentru a respecta prevederile legale, potrivit carora, o data cu trecerea in banda Vest, doar patru retele vor acoperi intreg teritoriul, dintre care doua publice si doua comerciale. RRT va trece pe Internet cel tarziu la 1 iulie. (R.D.)


Sursa: Gardianul.ro
AIWA
Pact de Pitis...crede ca la pretul internetului in Ro si mai ales odata cu disparitia XNET free...o sa mai aiba asculattori?
Mihai
De azi, la Radio 21, "Dimineata de menta"
QUOTE
Ciprian Dinu si Daniel Buzdugan formeaza cel mai nou cuplu de prezentatori de radio din Romania si semneaza in fiecare dimineata condica de prezenta la Radio 21.Incepand de luni, 16 februarie, o data cu noua grila de primavara, dimineata ascultatorilor de radio va debuta la 6.30, se va termina la 10.00 si va purta numele celui mai nou matinal FM: "Dimineata de menta".
Mihai
Ernest face de astazi emisiune la Radio Fun

Ernest, de la "Big Brother", debuteaza astazi ca moderator la Radio Fun, cu emisiunea "Triplu A - Asociatia Ascultatorilor Anonimi". Este un talkshow de doua ore in care invitatul special este publicul, adica tinerii de 14-25 ani, care au astfel posibilitatea sa discute despre problemele legate de dragoste, izolare, sex, dezamagire, frustrare etc. Intalnirea cu Ernest are loc in fiecare marti de la ora 22.00, pe 94,8 FM.

Sursa: Libertatea.rp
nefertiti-old
Apropo de Radio 21, poantele lui Buzdugan sunt foarte misto! Cata prostie poate exista in tara asta.... Chiar merita ascultate.
In schimb, cei de la Kiss, mi se pare ca tocmai carcotasii, au inceput si ei sa faca ceva asemanator, insa, fiind ceva copiat, nu are nici un farmec.
Mihai
Radio Fun

QUOTE
Radio Fun a inscris oficial tentativa de record mondial a Capitanului Vijelie in sistemul de evidenta al Guiness Book (Cartea Recordurilor). Realizatorul matinalului de la Radio Fun va incerca sa depaseasca performanta elvetianului Christoph Stockli de la Radio Berna, care a rezistat live timp de 105 ore. Maratonul Capitanului Vijelie va incepe luni, 22 martie, la ora 07.00.


Sursa: Gardianul.ro
AIWA
QUOTE (nefertiti @ 11 Mar 2004, 02:13 PM)
Apropo de Radio 21, poantele lui Buzdugan sunt foarte misto! Cata prostie poate exista in tara asta.... Chiar merita ascultate.
In schimb, cei de la Kiss, mi se pare ca tocmai carcotasii, au inceput si ei sa faca ceva asemanator, insa, fiind ceva copiat, nu are nici un farmec.

Din pacate ....trebuie sa te contrazic...Buzdugan daca e sa o luam calendaristic este cel care COPIE

Gabi Jugaru ....lucreaza de ceva vreme in media si se ocupa cu astfel de farse...ghinionul lui ca lucra in IASI si nu in BUC !
Mihai
Astazi, Europa FM implineste patru ani

Acum patru ani, copiii tai erau mici. In Europa, ti se cerea viza. Cristi Chivu nu juca la AS Roma si nu intrasem in NATO. Justin Timberlake era la N'Sync. Si inca nu se descoperise ca primul om din lume a trait in Romania.
Europa FM a adus in fata publicului nu doar muzica si stiri de calitate, ci si proiecte in premiera absoluta, care au transformat postul in radioul nr. 1 in Romania. Astazi, Europa FM implineste patru ani de milioane. Patru ani pe care-i sarbatoreste cu o noua compilatie Forever Music si cu un program aniversar. Toata ziua, ascultatorii vor putea fi in direct cu realizatorii emisiunilor si vor putea sa transmita mesajele lor la adresa aniversare@europafm.ro.
Ziarul "Gardianul" ureaza redactiei Europa FM "La multi ani!".


Sursa: Gardianul.ro
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.