Lizard
4 Feb 2004, 02:04 PM
Pt mine sa vad un barbat in bucatarie este un lucru foarte mare .
Daca se intimpla e ceva suspect.
Dar mai interesant ce meniuri bogate au ei:
omleta
cartofi prajiti
si cam atit
Voi ce stiti sa gatiti?
BLANCA
4 Feb 2004, 02:32 PM
am avut un prieten care era foarte bun la bucatarie
gatea niste mancaruri chinezesti de mureai, el gatea si eu stateam nici vasele nu ma lasa sa le spal..ce viata
Crisse
4 Feb 2004, 02:51 PM
Lizard.....ma uimesti
. Cum sa fie lucru mare un barbat in bucatarie?
Cei mai vestiti bucatari din lume, sunt de genul masculin . Sunt priceputi barbatii, dar nu-i lasam noi sa-si arate talentele
genicon
4 Feb 2004, 02:53 PM
Pai daca cititi mesajele mele de la inceputul facultatii pana in prezent, o sa aflati cam ce pot si stiu eu sa gatesc
Specialitatea casei 1: "Canaice" - in traducere libera "Cand n-ai ce manca" - se face o mixtura din tot ce gasesti in casa, se pune la foc mica pana se amesteca omogen. Sfat - evitati sa combinati dulcele cu saratul sau acrul.
Specialitatea casei 2: "S.O.S." - in traducere libera "Sos"
- juma' de kil de smantana, ketchup cat ai, branza rasa si multa - amestecate toate intr-un loc. Se mananca cu paine... muuuuulta paine!
Deci... fetele nu trec inapoi in bucatarie inca?
Antont
4 Feb 2004, 03:24 PM
Io stiu sa incalzesc conserve la microunde
Ghost : ianinte sau dupa ce tragi de inel lul conservei ?
kristina
4 Feb 2004, 03:30 PM
Intr-adevar ca-i vezi mai rar la bucatarie dar sunt si cei mai buni in acest domeniu. Nu stiu de ce am impresia ca femeile pun mai putina pasiune atunci cand gatesc si o fac mai mult din traditie si obisnuinta.
Antont
4 Feb 2004, 03:32 PM
@di@:
Io nu-mi cumpar de alea smechere cu inel ca
e scumpe si n-am bani
...sint fan conserve de alea gen comertul socialist...da' in general le golesc continutul in farfurie inainte sa le bag in cuptor, cu conditia sa nu fiu orb de beat si sa nu uit
genicon
4 Feb 2004, 03:33 PM
Buei!!!!! Voi chiar nu ati citit mesajul meu (care e pe bune & serios. ) La Ghostu' nu bag mana in foc, pentru ca el a MANCAT (!!!!) de Sarbatori...
Antont
4 Feb 2004, 03:35 PM
QUOTE (Geni) |
La Ghostu' nu bag mana in foc, pentru ca el a MANCAT (!!!!) de Sarbatori... |
Rectific, de Sarbatori am mincat ca porcu', am mincat pina la refuz, cu nesimtire adica, parca eram urs si ma pregateam de hibernare
....Geni, da' tu n-ai fost acasa de Sarbatori
?
kristina
4 Feb 2004, 04:04 PM
Si iata cum ies adevarurile la iveala.....
genicon
4 Feb 2004, 04:19 PM
QUOTE (Ghost @ Feb 4 2004, 03:35 PM) |
....Geni, da' tu n-ai fost acasa de Sarbatori ? |
Ba da, dar am mancat mancarea alor mei parinti
Si eu facusem o supozitie ilogica si lipsita de sens - ai mancat, tu ai gatit
Asta din pur subiectivism - doream sa fiu eu singurul non-bucatar, anti-talent, mort-de-foame de aici... nu de alta, dar poate ma invita si pe mine, in cele din urma cineva la masa...
Antont
4 Feb 2004, 04:26 PM
Puii mei si editatu' asta de cacao...iar s-a postat de doua ori
....ma rog, raspunsul a se vedea mai jos
Antont
4 Feb 2004, 04:27 PM
QUOTE (genicon @ Feb 4 2004, 04:19 PM) |
Si eu facusem o supozitie ilogica si lipsita de sens - ai mancat, tu ai gatit |
Lizard
4 Feb 2004, 05:54 PM
Te invit eu la masa genicon si poate ma inveti si pe mine citeva din secretele tale de bucatarie.
A , apropo eu nu am intrebat cit mincati sau unde eu am intrebat ce stiti sa gatiti , ca vreau si eu sa invat de la voi.
rossi
4 Feb 2004, 06:28 PM
Mi-e foaaaaaaaaaaaaameeeeeeeeeeeeeeeee
)))))))))))))
Va omor!
Eu, stiu sa prepar cam acelasi meniu ca si Ghost
Mai fac si supa cateodata...dar nimic sofisticat...torni praf in apa calda si hop-tzop iese supa!
Lizard
4 Feb 2004, 06:39 PM
E bine daca stii sa faci si supa ca nu poti sa mori de foame astfel.
Dar vreau ceva mai sofisticat!!!!!!!
Chiar asa nu exista nimeni!!!!!!!!!!!!
Antont
4 Feb 2004, 07:22 PM
QUOTE (Lizard @ Feb 4 2004, 05:54 PM) |
A , apropo eu nu am intrebat cit mincati sau unde eu am intrebat ce stiti sa gatiti , ca vreau si eu sa invat de la voi. |
Hai sa te invat sa faci pizza, vrei?
....Stiu o reteta destul de simpla...
bebe1s
4 Feb 2004, 07:50 PM
Food yamm.
As manca non stop da numai sa nu trebuiasca sa o fac eu . De preferat sa fie o bucatareasa dasta voluptoasa shi dupa fiecare mancare care sa mi-o serveasca sa imi dea shi o portie de sex shi mai ales dupa o tigara.
Cat despre facut mancare hmmm fac daca e nevoie. Stiu shi alceva decat supa la plic shi cartofi da tre sa ma uit shi in cartea de bucate
mutulica
4 Feb 2004, 08:05 PM
In bucatatie ca si in sex e simplu: cind nu stii inventezi
Lizard
4 Feb 2004, 11:30 PM
Da Ghost vreau!
Antont
4 Feb 2004, 11:45 PM
ok, fii atenta
...
Asadar:
1. Se merge la Metro, ca e mai ieftin, si se cumpara citeva bucati pizza de aia congelata(mie imi place Quattro Staggioni). Se mai ia ketchup la tub si salam sau sunca de la raionul de mezeluri.
2. Se merge acasa, se porneste cuptorul(atentie, ala cu gaz), se citesc instructiunile de pe cutie si se pune pizza la copt.
3.Cind e gata se mai pune niste sunca pt ca nesimtitii de la firma producatoare a pizzei pun prea putina, se mai pune ketchup din tub dupa gust si gata
Enjoy
Edit:
Sper sa nu te superi, e gluma, da' vorbind serios sa stii ca mie imi place pizza aia...Si reteta de mai sus e cea mai grea pe care o stiu eu
Lizard
5 Feb 2004, 02:39 PM
Interesant!Nu prea imi plac mie astea semipreparate dar o sa incerc.
URIASUL CEL BLIND
5 Feb 2004, 03:18 PM
Măi fraţilor, nu ştiu alţii cum sunt, dar eu īmi mai bag nasul īn bucătărie. Soaţa mea vine de la treabă cam tārzior aşa că
uneori eu sunt bucătar. NU ESTE GREU !! Iată, chiar aseară, după o raită prin magazine, m-am īntors cu sacoşa goală, aşa că am pus frumos la fiert nişte paste făinoase, cremvurşti (cum s-o scrie ?) şi un ceai. Mai apoi ce m-am gāndit, hai să fac nişte zahăr ars amestecat cu miez de nucă ( se sparg 10- 12 nuci, se c*răţă, se pun īntr-o cană de metal, unde īnainte s-au topit o lingură de margarină cu 4 ling de zahăr pīnă la caramelizare, se amestecă pe foc pīnă se caramelizează totul şi se īntinde pe o tavă de metal pentru răcire). Chestia asta, după răcire am fărīmiţat-o puţin şi am pus-o peste pastele făinoase...
mi-am lins degetele la finalul mesei gāndindu-mă cum dracu nu i-a dat nimănui prin cap să facă asta pānă acum ? Aaa... am uitat să vă spun că am pus şi nişte scorţişoară peste... e delicios !! Cremvurştii i-am tăiat bucăţi, i-am crestat la un vārf iar
īn crestătură am pus nişte pastă de peşte frecată cu unt şi mult muştar ( resturi de prin frigider) Pare greu ?
kristina
5 Feb 2004, 04:56 PM
Nu pare greu de facut cand iti dai drumul la imaginatie. Pentru mine pare greu de mancat...
Si sotia ce impresie a avut sau te-ai ospatat singur din reteta proprie?
Figaro
5 Feb 2004, 05:05 PM
spaghete milanneze cu parmezan, felurite tipuri de pizza, pui cu portocale, supe si borsuri, salata irlandeza cu sos de bere, ardei copti, salata de vinete, piureu, omlete, jumari si scrob, ochiuri in ulei, ochiuri romanesti cu mamaluguta pripita, bulz...
La dulciuri nu ma pricep.
kristina
5 Feb 2004, 05:09 PM
Figaro, n-ai de ce sa te plangi, esti un adevarat.
shadows
5 Feb 2004, 05:15 PM
Iubitul meu, in afara de faptul ca este un perfect si jumatate, stie sa faca ciorba, sarmale, paste, mamaliga, lasagna, gratar, friptura la cuptor, etc.etc. Cateodata este enervant cu sfaturile si ideile lui, dar ar trebui sa ii zic merci si sa profit cat pot de asta, nu?
SORIN
5 Feb 2004, 06:03 PM
Si eu sunt tare la halit
Tot ce se misca, e comestibil, exista-n bucatarie si frigider....mai ales din frigiderul altora.
In rest nu-s bun de nimic...Am inebunt-o pe Misti cu mititeii, a incercat saraca sa-mi explice de mai multe ori cu o admirabila rabdare, dar ai dracu tot mici ies....sau uscati. Dar promit sa nu ma las pana reusesc
Sorin.
Absolut
5 Feb 2004, 06:07 PM
well , stiu sa fac destule . a se citi : sarmale, diferite salate care implica si maioneza , ciorba ardeleneasca de pui , carne fripta la cuptor, snitzele , chiftele , piept de pui a la mine
. asta o data pe luna cand ma apuca frenezia si chefu` de pierdut timpu . in rest , e mult mai simplu in oras si prin vecini , prieteni , rude
mutulica
5 Feb 2004, 06:24 PM
Si eu ma pricep la piept de pui. Mai ales dupa ce scap de sutien...
Lizard
5 Feb 2004, 08:08 PM
Si la tirtita nu te pricepi?
cips
5 Feb 2004, 09:54 PM
Eu nu mor de foame in caz ca raman singur acasa,si pun pariu ca voi manca si altceva inafara de cartofi prajiti si ochiuri. Tocmai am stabilit cu o tipa..sa ii gatesc ceva, ea va lua materia prima si eu vin cu procesu tehnologic:)))rezultatu va fi comestibil sper:))
mutulica
6 Feb 2004, 08:37 AM
QUOTE (Lizard @ Feb 5 2004, 08:08 PM) |
Si la tirtita nu te pricepi? |
nu prea ...
dupa piept de obicei ma ocup de copane
Jazz
6 Feb 2004, 01:35 PM
Mutulica, Mutulica!
Sotul meu e foarte priceput in bucatarie! Se pricepe de minune sa scoata chestii din cutie si sa le bage la microwave. Pun pariu ca in felul asta el si Ghost ar putea face masa pentru o petrecere.
Daca il rog sa imi faca ceva... am de ales intre omleta, platou cu fructe sau una dintre cutii...
mutulica
6 Feb 2004, 06:45 PM
Jasmine, habar n-ai ce super chinezarii sunt in stare sa fac
Lizard
6 Feb 2004, 11:16 PM
Deci , cine mai zice ca baietii sunt buni la bucatarie?
allexa
6 Feb 2004, 11:38 PM
Eu zic in continuare ca barbatii sunt buni bucatari. Al meu stie sa gateasca foarte bine (cand are chef
). Problema este ce ramane in urma lui. Bucataria arata ca dupa un razboi in toata regula.
Scarlett
7 Feb 2004, 12:43 AM
Barbati in general sunt buni in bucatarie ( nu numai sa manince ) dar nu vor sa recunoasca deoarece o considera o chestie " nemasculina " ....
mutulica
7 Feb 2004, 12:43 AM
QUOTE (Lizard @ Feb 6 2004, 11:16 PM) |
Deci , cine mai zice ca baietii sunt buni la bucatarie? |
Gindeste-te la ce poti face cu un baiat in bucatarie. POti spune ca e bun la pat, la bucatarie, etc.
Lasind gluma la o parte, sa stii ca ma pricep foarte bine la tot felul de retete exotice.
LigiaB
7 Feb 2004, 02:19 AM
QUOTE (genicon @ Feb 4 2004, 02:53 PM) |
Pai daca cititi mesajele mele de la inceputul facultatii pana in prezent, o sa aflati cam ce pot si stiu eu sa gatesc
Specialitatea casei 1: "Canaice" - in traducere libera "Cand n-ai ce manca" - se face o mixtura din tot ce gasesti in casa, se pune la foc mica pana se amesteca omogen. Sfat - evitati sa combinati dulcele cu saratul sau acrul.
Specialitatea casei 2: "S.O.S." - in traducere libera "Sos" - juma' de kil de smantana, ketchup cat ai, branza rasa si multa - amestecate toate intr-un loc. Se mananca cu paine... muuuuulta paine!
Deci... fetele nu trec inapoi in bucatarie inca? |
Genicon, m-am imprastiat de ris la postarea asta!!!
Mai baiatule am ris cu lacrimi!
Eu mi te-am si imaginat facind "Canaice"
Genicon, esti mortal!
LigiaB
7 Feb 2004, 02:36 AM
Sa raspund topicului...
Un barbat care se descurca in bucatarie e incredibil de sexy in ochii mei
....chiar daca nu stie ce face
dar cind si stie sa dea gust bucatelor, imi moaie genunchii nu alta...
Jazz
7 Feb 2004, 02:40 AM
Genicon, Mutulica.... Ce sa mai zic?
Pai daca te uiti la concursurile alea pe Food Network 95% din concurenti sunt barbati bucatari... Concluzia? Barbatii, sau cel putin aia cu o malformatie genetica, sunt foarte buni la oale.
Mistinguett
7 Feb 2004, 03:34 AM
Daca ar fi sa mananc ce gateste sotul meu, as muri de foame.
Reteta si tehnica lui de omleta:
Se sparg ouale (2) intr-un castron, se bat pana fac spuma multa, se pune sare si piper. Se taie o ceapa mare pe un fund de lemn si se pune intr-o farfurie, apoi in tigaie. Se caleste ceapa si eventual costita (dar taiata pe alt fund de lemn, pusa in alta farfurie, apoi in tigaie), vreo juma de kil tot la 2 oua. Se pun ouale in tigaie peste ceapa si costita, si se amesteca cu o lingura de lemn cu scopul ca ouale sa fie distribuite egal in jurul cepei si costitei. Se prajesc pana arata maronii. Se pun in alta farfurie.
Deznodamant: 3 farfurii, un castron, 2 tocatoare de lemn, o lingura de lemn si 2 furculite.
Meniul nr. doi este spaghete cu sos de la borcan.
mutulica
20 Feb 2004, 10:24 AM
Jasmine, daca promiti sa gasesti pe cineva dispus sa faca shmotru dupa mine, promit sa gatesc super delicatese
Cla
18 Dec 2006, 05:03 AM
Sa va vad: eu am reusit odata sa
ard 30 litri de supa
edit: (
am uitat sa adaug apa la carne
)
mutulica
18 Dec 2006, 06:09 AM
si ai inventat friptura?
Cla
18 Dec 2006, 06:21 AM
Tu rāzi... acum rād si eu... dar atunci m-o "laudat" sefu
Nefertiti
18 Dec 2006, 09:01 AM
QUOTE (mutulica @ 6 Feb 2004, 06:37 PM) |
Jasmine, habar n-ai ce super chinezarii sunt in stare sa fac |
Şi nu ne spui şi nouă reţetele tale?
mutulica
18 Dec 2006, 09:40 AM
@Cla - nu rad, de fapt.. daca te gandesti putin, cele mai tari retete au aparut din greseala. dintr-o greseala mincam si cartofi azi
@Adina - o singura data am incercat sa scriu o reteta, si nu a reusit nimeni sa urmareasca "work instruction procedure". asa ca am decis sa ma opresc inainte sa cresc numarul celor ce ma injura
din pacate ramin inginer orice as face
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.