Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Franturi De Ganduri
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Pagini: 1, 2
Mihai
Amintiri, scrieri, ganduri din viata lui Aragorn veti putea citi in cadrul acestui Jurnal.
Nu va fi un jurnal in adevaratul sens al cuvantului, vor fi gandurile mele ... din cand in cand.

Lectura placuta! smile.gif
Aragorn
Am stat mult pe ganduri pentru ca nu stiam ce nume sa pun acestui, sa ii spunem, articol. Asta din motiv ca nu este despre ceva anume, ci sunt cateva ganduri de-ale mele despre viata in general.Aceste ganduri sunt rezultatul experientelor mele dar nu numai; sunt si rezultatul celor vazute ca se intampla in lumea aceasta, aproape de noi sau departe la mii de kilometri distanta. Datorita faptului ca sunt gandurile mele le voi spune "Cugetari", desi poate ca ar trebui sa le spun "Cugetari - prima parte" pentru ca nu garantez ca nu vor mai urma si altele.

Mi se intampla uneori sa cad pe ganduri: cum a ajuns sa fie lumea in care traim?! Si mai ales de ce a ajuns sa fie asa? Intrebari fara raspuns
oare?! Nu ma intelegeti gresit nu voi incerca sa raspund la probleme existentiale ci, asa cum am spus si mai sus, imi exprim doar ganduri si pareri personale. NU va cer sa fiti de acord ci doar sa va abateti privirea si sa va opriti ptr scurt timp din rutina zilnica si sa cititi ce a avut de spus un om.

Mie unul nu mi se pare normal ca totul sa se invarta in jurul banilor. Sunt o persoana cu picioarele pe pamant cine ma cunoaste stie prea bine asta, dar totusi parca mai bine ma simt cand ajut pe cineva si sunt apreciat pentru ce am facut decat cand castig bani de pe urma acestui ajutor. Dar totul se invarte in jurul banilor. Majoritatea sunt de parere ca daca esti bogat esti un om mare, dar am vazut multi oameni cu bani care de abia daca stiu citi corect daramite sa stie a vorbi corect. Ce ma nemultumeste in primul rand e ca majoritatea problemelor de ordin uman apar in majoritatea cazurilor din cauza lipsei banilor. Fara nici o suparare fetelor dar in cea mai mare majoritate sunteti dupa baieti cu bani. S-a ajuns sa se prefere sa fi cu cineva cu bani decat sa fi cu cineva care tine la tine (ca sa nu spun te iubeste) si care ar face orice pentru tine. Normal ca sunt si cazuri in care amandoua sunt valabile, dar am vazut cupluri care pareau fericite destramandu-se in momentul aparitiei problemelor financiare. Macar de jumatate dintre oamenii cu acele conturi grase in banca s-ar folosi de bani pentru a face bine, dar nu, foarte putini fac asta. Inca odata nu spun ca nu se face deloc, doar ca f putini, cei sufletisti cu adevarat. Cei care fac donatii ...

Veti spune ca sunt nemultumit de multe si acrit de multe. Nu voi nega acest lucru. Un alt aspect care ma nemultumeste mult este slabiciunea umana. Multi isi gasesc "rezolvarea" problemelor in alcool sau droguri. Parerea mea e ca doar un om slab recurge la asemenea solutii. Nu sunt absurd, stiu ca sunt oameni care au avut probleme mari, dar nu vad cu ce ii ajuta bautura sau drogurile. Si eu am avut probleme(sper ca nu veti spune ca un cunoscut de al meu care crede ca daca nu ai familie, adica daca nu esti insurat si nu ai copii ce probleme poti avea? Intensitatea problemelor este subiectiva, parerea mea). Alcoolul si drogurile consumate de acesti oameni slabi imbogatesc pe unii. Mai sunt unii care probabil ca de bine ce le e incearca drogurile din teribilism sau dracul mai stie din ce cauza, ca eu unul nu inteleg ce mare scofala sau grozavie e daca te droghezi. Alta nemultumire a mea e ca nu prea se fac multe pentru a stopa acest flagel. Observati ca sunt foarte pornit impotriva drogurilor si ca nu prea spun multe despre alcool. Motivele sunt ca drogurile sunt de multe ori oferite gratis pentru atragerea viitorilor clienti, ca provoaca dependenta mult mai rapid, fata de alcool, care, spre deosebire de droguri, in cantitati mici nu strica sanatatii. Se stie prea bine ca un pahar de vin dupa masa din cand in cand e binevenit. wink.gif

Ajung acum la "dragii" nostri conducatori de pretutindeni. Poate ca ar fi bine sa privim inapoi pana in epoca de piatra cand, indiferent daca era matriarhat sau patriarhat principala grija a conducatorului era bunastarea si prosperitatea intregului grup condus.Logic ca aceasta insemna si prosperitatea lui ca persoana. Normal ca fiind conducator beneficia de anumite facilitati care pe atunci erau, sa spunem, bucata de carne cea mai buna. Dar de la o anumita epoca incoace conducatorii nostri, indiferent daca vorbim de monarhie sau de presedentie, isi urmaresc scopuri proprii sau scopurile unor anumite grupuri de oameni. Mi-a placut mult ce spunea William Wallace alias Braveheart din filmul cu acelasi nume cand a aratat diferenta dintre el si nobili, si anume: "E o diferenta intre noi. Voi credeti ca oamenii acestor taramuri exista pentru a va asigura voua domenii. Eu cred ca voi existati pentru a asigura oamenilor libertatea". Foarte asemanatoare este situatia din zilele noastre cu cea din secolul XIV, diferenta fiind ca pe atunci cei cu domenii intinse erau cei avuti, iar in zilele nostre, revin la ce spuneam mai devreme, cei avuti sunt cei cu conturi grase in banca.

Razboaiele ... alta problema... De ce exista si apar aceste conflicte? Tot ce stiu este ca mi se par inutile. Mai sunt si unele carora li se spun razboaie civile. Auzi,civile ... Ha!!! Nu-i asa ca spune bine Axl Rose solistul celor de la Guns N' Roses cand la finalul melodiei Civil War spune "What's so civil about war, anyway?!" (Ce e asa de civil la razboi, oricum) ?? Prea multe nu voi spune despre razboi. Dar mi se par foarte interesante interventiile "pacifiste" ale anumitor organizatii si mai ales ale americanilor care intervin in anumite conflicte chipurile in scop pacifist dar de multe ori isi urmaresc interesele si uita sa remedieze ce au stircat in atacurile lor. Un exemplu este distrugerea podurilor de peste Dunare, care probabil ca se vor reconstrui la Sfantul Asteapta. Nu ma intelegeti gresit nu sunt un antiamerican pentru ca nu natiunea lor face ce critic eu, ci conducatorii lor, in special agentiile lor secrete (NSA, CIA etc). Dar ajunge cu asta.

O alta consecinta a slabiciunii omului este infidelitatea. Spun ca e o consecinta a instabilitatii umane pentru ca omul se presupune ca e dotat cu ratiune si gandire, asa ca parerea mea e ca ar trebui sa isi infraneze hormonii sa le spunem, ca sa nu le spun porniri animalice. Nu sunt eu omul perfect, desi poate ca cineva anume ar dori sa fiu, asa ca nu critic pentru ca eu ma cred perfect sau mai stiu eu ce, ci poate ca sunt si putin autocritic aici. Oricum personal sunt de parere ca atunci cand sunt cu cineva, si nu sunt cu cineva fara sa tin la ea, asta cel putin, atunci nu am in fata ochilor decat pe ea, restul fetelor, fara suparare, fac parte din decorul cotidian.

Ajungem la prieteni ... hehe ... o alta problema spinoasa smile.gif . Bine spun doua proverbe : "prietenul la nevoie se cunoaste" si "fereste-ma de prieteni ca de dusmani ma feresc singur". Aveti grija cum va alegeti prietenii sa nu va alegeti injunghiati pe la spate, la modul figurat binenteles. Da, probabil ca ati ghicit ca aici vorbesc din experienta proprie. Dar acest aspect va ramane necunsocut multora dintre voi Asta nu inseamna ca nu am prieteni, doar ca nu sunt multi.

.....................................................................................................................................................................................

Am scris demult asta, a fost si postat pe un alt forum acum mai bine de un an. Pentru acel forum a avut un efect benefic, a fost o lansare. Poate ca asa vor urma si continuari la ce am scris. smile.gif E destul pentru deocamdata mai ales ca tot ce am scris inainte de aceasta pauza a fost scris in scurt timp, o ora maxim.

Poate ca pare fara legatura, fara noima ... nu stiu dar acestea sunt gandurile care ma mai lovesc din cand in cand.

....................................................................................................................................................................................

Ma rog, erau gandurile de acum un an si ceva. In mare parte s-au pastrat, altele s-au schimbat. De atunci, in schimb, nu mai sunt eu acelasi om, negativist, poate. Asta se datoreaza femeii pe care o iubesc si care s-a "chinuit" si se "chinuie" in continuare cu mine, care mi-a fost mereu aproape, care ma iubeste... intr-un cuvant : EA.
Aragorn
As vrea ca toata lumea sa faca un lucru. Pretuiti viata. Pretuiti-i pe cei care lupta pentru ea. Alaturati-va lor in aceasta lupta. Viata este cel mai minunat, cel mai pretios si cel mai bun dar dintre toate. Viata in sine este o comoara. Totusi nu inteleg si nu cred ca voi intelege vreodata de ce oamenii cei mai buni pier primii in timp ce unii oameni nemernici, josnici ... si alte creaturi de genul acesta traiesc mai mult si fericiti (sau cel putin asa se pare). Poate ca Dumnezeu ii vrea aproape de El sau vrea sa ramana puri si de aceea ii ia de langa noi desi si noi avem nevoie de ei.
Aveti grija de voi si macar de cei apropiati si dragi voua.
Mi-a placut mult o replica din finalul filmului The Crow si anume : "When the people we love are taken from us, the way to have them live on is to never stop loving them. Buildings burn, people die, but real love is forever". Tradus : " Cand oamenii pe care ii iubim sunt rapiti de langa noi, modalitatea sa ii facem sa traiasca in continuare este sa nu incetam niciodata sa ii iubim. Cladiri ard, oameni mor, dar dragostea adevarata este eterna."
Likurici
Poposesc si eu pe-aici.
Inteleg perfect ultimul tau post si stiu si ce l-a generat. Simt aceeasi durere, poate chiar mai acut.
Vin momente in viata cand trebuie sa stim sa ne luam ramas bun, sa incercam sa o putem face.
Andreea Ruxandra Bratu
Ne-o vom aminti toti, cum era in iunie anul trecut, zambind.
Aragorn
Stau si ma gandesc la EA.
Imi aduc aminte, imi aduc aminte de tot. Spune chiar EA ca am memorie de elefant, ca tin minte tot. Asa e. Imi aduc aminte de parca ar fi fost ieri, totul este aici, in mintea mea, in fiinta mea.
M-a prins si m-a ridicat cand decazusem iar. Dupa o perioada de timp de peste 4 ani in care as vrea sa pot spune ca mi-am batut joc de ele, dar mi-am batut joc de mine, a urmat o alta perioada de 2 ani in care imi venise mintea la cap, dar, dezamagire dupa dezamagire, increderea in ele se ducea iar, devenea din ce in ce mai palida, la fel si increderea in mine, in capacitatea mea de a avea o relatie fericita. "Am gresit cu ceva ? Am facut ceva ? Trebuie sa fi facut ceva" ... Intrebari care iti vin in minte, ajungi sa te intrebi daca nu cumva este mereu vina ta.
In aceasta perioada de 2 ani am cunoscut-o si am devenit intai amici, apoi prieteni foarte buni. Mi-a devenit cea mai buna prietena, vorbeam cu ea despre tot, stie tot despre mine. Stie lucruri pe care nu le stie nimeni. Am multi amici, prieteni am foarte putini. M-a ridicat atunci cand vroiam, da, vroiam sa redevin cel din acea perioada de dinainte. Vruiam sa redevin rece. Ne placeam de dinainte dar niciunul dintre noi nu a spus nimic pentru ca existau motive sa nu spuna nimeni nimic. Ciudat este ca niciunul nu a vazut acea atractie reciproca ... mai mult decat o simpla prietenie, una foarte profunda, dar totusi o prietenie, au vazut altii, noi nu. Pana in acea vara a anului 2002 cand au iesit sentimentele la iveala. M-a prins din cadere, m-a ridicat, m-a ajutat si toate astea pentru ca ma iubeste. O iubesc si eu enorm. Sufar odata cu ea, plang odata cu ea, ma doare cand o doare ...
Doamne cat de greu trebuie sa ii fie, o perioada atat de grea cu asemenea pierderi ... Si teama ... acea teama pe care o stiu ... Simt acum ca o doare si ma doare si pe mine. O durere launtrica, ma doare sufletul si totusi simt aceasta durere fizic.
Au trecut 17 luni de cand nu mai trebuie sa imi ascund sentimentele, am intrat in a 18-a luna ... o iubesc mai mult pe zi ce trece. Se chinuie cu mine. "Nu e un chin." "Ba e, cel putin uneori, si stiu asta." O face pentru ca ma iubeste, stiu si asta. Spun ca se chinuie pentru ca sunt dificil, sunt temperamental, impulsiv ... si o fac uneori sa sufere. O iubesc. Si asta din tot sufletul meu, din toata fiinta mea, din fiecare por al meu. O iubesc si o voi iubi mereu.
"Iar ai zambetul acela pe fata" "Care, ala tamp?" "Ala fain" ... "Zambesc pentru ca sunt fericit, pentru ca te iubesc." Imi aduc aminte de zilele de asta primavara, de zilele de asta vara ... radia de fericire, parca avea o aureola de lumina care o inconjura. Stralucea pur si simplu si asta pentru ca era alaturi de mine, omul pe care il iubeste. Cand o tin in brate, cand se ghemuieste practic in bratele mele, cand isi ingroapa obrajorii in palmele mele sunt in al 9-lea cer, nimic altceva nu mai conteaza, iar EA este linistita "E liniste si pace".
Apoi a venit toamna si odata cu ea un lant de lovituri, pierderi, lant care a durat pana foarte recent. Sper din tot sufletul sa dea Dumnezeu si sa se opreasca, sa nu mai sufere. Vreau sa fie ca asta vara, vreau sa radieze iar. Vreau sa vad iar acea aureola de lumina in jurul ei, mi-e dor sa straluceasca, iar. Nu mai vreau sa vad acea umbra din ochii ei, acea tristete … O iubesc mai mult decat viata mea, mai mult decat m-am crezut vreodata in stare sa iubesc pe cineva.
Aragorn
Likurici, esti binevenita aici oricand.
Likurici
Multumesc.
Si ca oaspete nu pot veni cu mana goala, asa ca ti-am adus ceva:
Theme for Aragorn and Arwen
Composed and performed by Enya
Lyrics by Roma Ryan

O môr henion i dhu:
Ely siriar, el síla
Ai! Aníron Undómiel

Tiro! El eria e mor.
I 'lir en el luitha 'uren.
Ai! Aniron...
smile.gif
Aragorn
Cu placere. smile.gif
Imi place mult ce mi-ai adus. Iti multumesc smile.gif
Aragorn
Nu am mai scris de cateva zile pe aici. De fapt nu am mai scris pe forum, asa cum spuneam si la "Zi-ne ce ai in cap", nu am mai scris, cel putin nu ca inainte. Nu am putut, nu am avut stare, nici acum nu am. Nici nu stiu daca pana la urma voi posta randurile acestea, nu stiu ce voi scrie, ... imi voi lasa doar degetele sa imi transpuna gandurile si amintirile in litere, silabe, propozitii, fraze ...nici nu stiu daca citeste cineva, cine citeste si ce anume intelege ...

Ma uitam deunazi la un thread intitulat, daca nu ma insel, "Nu sunt" ... Eu nu mai sunt cel care am fost. Am imbatranit, si asta intr-o noapte, am ajuns sa ma simt ca si cand as avea de 2 sau 3 ori varsta pe care o am, ma simt ca si cand nu mai am nimic inainte. De cand ma stiu am fost un barbat puternic, fizic, psihic, cu o statura si postura impunatoare ... Cu zambetul aproape mereu pe buze, in coltul buzei, zambet care putea exprima multe, bucurie, fericire, zeflemea, ironie, dispret ... Poate ca se va spune ca ma laud de cei care vor citi ce spun acum ... nu aveti decat sa credeti ce vreti despre mine. Am fost mereu un barbat puternic, falnic(1.93m inaltime, 100-105 Kg ...) faceam sport mult, jucam baschet ore intregi, mai ales in weekend, ma duceam si la sala de forta, ma tineam in forma... Nu am avut niciodata o parere prea buna despre cum arat, dar cu toate astea strambam gaturile femeilor pe strada... La scoala premiant, olimpic, liceu, facultate, bursier in facultate, nu pe toata perioada de 5 ani, dar bursier. De ce va spun toate acestea ? Pentru ca sunt amintiri din viata mea, amintiri despre cel care am fost candva. Despre un om care privea mereu inainte sau in sus, nu in jos ca acum. Am fost mereu categorisit in multe feluri, eram bun cu unii dur cu altii, depinde de cum meritau. Dar cel mai mult mi-a placut cand mi s-a spus ca sunt ... in fine, ideea finala era ca orice femeie m-ar vrea. Dar eu nu vreau decat o singura femeie ... e bine, am vointa smile.gif ... vreau si vreau degeaba. Imi rasuna in urechi multe acum, versurile melodiei Too Much Love Will Kill You a grupului Queen, melodii de-ale lui Bon Jovi, multe din ele ... si o replica din filmul Scent of a Woman : "...but there's nothing like a crippled soul." (nu se compara nimic cu un suflet schilodit). Imi rasuna multe, imi rasuna si Nightwish cu Dead Boy's Poem, Forever Yours, Sleeping Sun ...
As vrea sa imi posteze cineva aici, daca se poate, Moartea caprioarei de Nicolae Labis.
Voi fi mereu indragostit de o singura femeie, toata viata mea ... Am spus si mai devreme, o iubesc mai mult decat orice pe lumea asta, mai mult decat viata mea, o iubesc si o voi iubi mereu...
As putea scrie multe, dar gandurile mele, de cele mai multe ori sunt doar ale mele, nu le impartasesc usor si mai ales oricui.
Cam atat deocamdata, ma voi opri aici, ma duc sa fac o baie ... sa stau cu tigara in gura si sa fac ceea ce fac mereu, sa ma gandesc, sa imi aduc aminte.
Rose
Nicolae Labis-"Moartea Caprioarei"

Seceta a ucis orice boare de vant.
Soarele s-a topit si a curs pe pământ.
A rămas cerul fierbinte si gol.
Ciuturile scot din fantana namol.
Peste paduri tot mai des focuri, focuri,
Danseaza salbatice, satanice jocuri.

Mă iau dupa tata la deal printre tarsuri,
Si brazii mă zgarie, rai si uscati.
Pornim amandoi vanatoarea de capre,
Vanatoarea foametei în muntii Carpati.
Setea mă naruie. Fierbe pe piatra
Firul de apa prelins din cismea.
Tampla apasa pe umar. Pasesc ca pe-o alta
Planeta, imensa si grea.

Asteptam intr-un loc unde inca mai suna,
Din strunele undelor line, izvoarele.
Când va scapata soarele, când va licari luna,
Aici vor veni să s-adape
Una cate una caprioarele.

Spun tatii ca mi-i sete si-mi face semn să tac.
Ametitoare apa, ce limpede te clatini!
Mă simt legat prin sete de vietatea care va muri
La ceas oprit de lege si de datini.

Cu fosnet vestejit rasufla valea.
Ce-ngrozitoare inserare pluteste-n univers!
Pe zare curge sange si pieptul mi-i rosu, de parca
Mainile pline de sange pe piept mi le-am sters.

Ca pe-un altar ard ferigi cu flacari vinetii,
Si stelele uimite clipira printre ele.
Vai, cum as vrea să nu mai vii, să nu mai vii,
Frumoasa jertfa a padurii mele!

Ea s-arata saltand si se opri
Privind în jur c-un fel de teama,
Si narile-i subtiri infiorara apa
Cu cercuri lunecoase de arama.

Sticlea în ochii-i umezi ceva nelamurit,
Stiam ca va muri si c-o s-o doara.
Mi se parea ca retraiesc un mit
Cu fata prefacuta-n caprioara.
De sus, lumina palida, lunara,
Cernea pe blana-i calda flori calde de cires.
Vai cum doream ca pentru-intaia oara
Bataia pustii tatii să dea gres!

Dar vaile vuira. Cazuta în genunchi,
Ea ridicase capul, il clatina spre stele,
Il pravali apoi, starnind pe apa
Fugare roiuri negre de margele.
O pasare albastra zvacnise dintre ramuri,
Si viata caprioarei spre zarile tarzii
Zburase lin, cu tipat, ca pasarile toamna
Când lasa cuiburi sure si pustii.

Impleticit m-am dus si i-am inchis
Ochii umbrosi, trist strajuiti de coarne,
Si-am tresarit tacut si alb când tata
Mi-a suierat cu bucurie: - Avem carne!

Spun tatii ca mi-i sete si-mi face semn să beau.
Ametitoare apa, ce-ntunecat te clatini!
Mă simt legat prin sete de vietatea care a murit
La ceas oprit de lege si de datini...
Dar legea ni-i desarta si straina
Când viata-n noi cu greu se mai anina,
Iar datina si mila sunt desarte,
Când soru-mea-i flamanda, bolnava si pe moarte.

Pe-o nara pusca tatii scoate fum.
Vai, fără vant alearga frunzarele duium!
Inalta tata foc infricosat.
Vai, cat de mult padurea s-a schimbat!
Din ierburi prind în maini fără să stiu
Un clopotel cu clinchet argintiu...
De pe frigare tata scoate-n unghii
Inima caprioarei si rarunchii.

Ce-i inima? Mi-i foame! Vreau să traiesc si-as vrea ....
Tu, iarta-mă, fecioara - tu, caprioara mea!
Mi-i somn. Ce nalt îi focul! Si codrul, ce adânc!
Plang. Ce gandeste tata? Mananc si plang. Mananc!

Aragorn
Multumesc, Rose.

Trebuie sa fac ceva, nu stiu ce, dar trebuie sa fac ceva. Am facut baie si apoi am stat in pat ... am ascultat melodiile pentru care am dat linkurile unde se gasesc versurile, ma obsedeaza melodia celor de la Queen in special... Mereu m-am regasit in melodii, practic ma puteam exprima printr-un simplu playlist ... Stiu ca nu imi face bine sa ascult aceste melodii, stiu asta. Atunci de ce o fac ? ... Trebuie sa fac ceva ... dar nu stiu ce.
Aragorn
Se uita fratele meu la mine, nu stie ce am dar stie ca am ceva, nu ascult asa obsesiv o melodie precum Queen - Too Much Love Will Kill You fara sa am ceva, nu va intreba ce am, stie ca nu voi spune nimic, in schimb, a venit cu o propunere si anume sa iesim la o bere. Voi merge, vom vorbi ca de obicei despre multe, despre tot, despre orice mai putin despre ce am. Apoi ma voi baga in pat, voi strange in pumn ceea ce am la gat ... si intr-un tarziu voi adormi, voi dormi cateva ore, ca in ultimele zile, ma voi trezi dimineata mai obosit decat daca nu as fi dormit ... si ma voi duce la servici.
Likurici
"Ce-i inima? Mi-i foame! Vreau să traiesc si-as vrea ....
Tu, iarta-mă, fecioara - tu, caprioara mea!
Mi-i somn. Ce nalt îi focul! Si codrul, ce adânc!
Plang. Ce gandeste tata? Mananc si plang. Mananc!"


"Yes, too much love will kill you
It'll make your life a lie
Yes, too much love will kill you
And you won't understand why
You'd give your life, you'd sell your soul
But here it comes again
Too much love will kill you
In the end"


Ma gandeam daca exista o legatura intre cele doua strofe. Nu stiu... poate.
Ciudat este ca "Too much love will kill you in the end" poate deveni uneori realitate. Si atunci nu mai este un cantec, o frantura de gand, devine o amintire, o altfel de amintire.
Aragorn
Legaturi exista si vor eista, cred. Oricum, acum nu scriu prea multe, am baut, asa ca nu are sens sa scriu. Exista un thread ... de ce beau oamenii ... sau asa ceva, eu am facut-o perfet constient ca nu ma va ajuta cu nimic, ca nu schimba nimic asta, ca ... mie imi fac rau, la fel cu mi-am facut ascultand ce am ascultat si citind ce am citit. Poate ca sunt masochist, nu fizic, doar ... spiritual, sufleteste ... nu stiu. Dar ce stiu ? Ce am stiut vreodata ? Am stiut ceva ? Ma ajuta cu ceva ca am baut ? Nu. Si ce daca ? Ma voi baga in pat si ... dar ma repet, cred ca deja am spus ce voi face. As vrea totusi sa reascult melodia aceea acum, inainte sa ma bag in pat ... Sunt mult prea multe versuri in care ma regasesc.
Aragorn
Well, nu am reusit sa rezolv ce imi pusesem in cap pentru ca m-am batut cu morile de vant, m-am lovit de incapatanare si aroganta din partea unora care nu stiu pe cine au pupat si unde ca sa ajunga helperi, operatori sau chiar admini, whatever.
Anyway, s-au mai dus zile din viata mea. Ati simtit vreodata ca va schimbati si ca nu va place ce deveniti ? Eu da. Omul este intr-o continua schimbare, metamorfoza ... si nu ar fi o problema, problema e ca ma schimb si ma transform in exact genul de persoana pe care o urasc, in exact ceea ce nu am vrut niciodata sa devin: nemilos, dur, crunt... Am dreptate sau nu, lovesc fara mila. Nu fizic, nu am fost niciodata genul prea violent si asta in ciuda staturii sau poate tocmai din cauza asta...
Poate ca ar trebui sa incerc sa ma regasesc, sa imi revin, poate ca o voi face, poate ...
S-au retrezit, au reaparut in mine stari de spirit pe care le crezusem uitate, ingropate in trecut: indoiala, neincredere, scepticism.
Aragorn
Asta noapte am visat. Nu a fost un vis fictiv, nu a fost imaginatie, au fost doar amintiri, momentele, minutele, orele, zilele ... in care am fost cel mai fericit de pana acum si de acum incolo, cel mai fericit din toata viata mea. Mi-a parut extrem de rau ca m-am trezit, dar asta e, un vis e doar un vis si, uneori cel putin, visele doar asta sunt, nu se pot implini oricat as vrea. Acum ma voi baga in pat, sperand ca voi visa iar, ca, asa cum a fost si noaptea trecuta, visul nu va fi umbrit de cum ma simt ... iar dimineata ma voi trezi parandu-mi rau ca m-am trezit, poate chiar urandu-mi conditia umana si faptul ca m-am trezit. Dar pana una alta ... Hei !!! Zambeste ca si maine e o noua zi .... de tot rahatul.
Aragorn
Ma voi folosi de aceasta sectiune, pe care cu ajutorul lui Mihai am dedicat-o gandurilor si amintirilor mele, pentru a posta absolut despre orice.
Am vazut azi un film. Se numeste Serendipity. Acest cuvant are semnificatia unui accident dar nu unul cu efecte rele. Intalnirea sufletului pereche, de fapt despre asta e vorba in film, se pare ca este un "serendipity". Despre doi oameni care se intalnesc accidental, se plac reciproc, petrec cateva ore impreuna, dar in urma unui concurs de imprejurari se despart. Sapte ani mai tarziu, fiecare dintre ei urmeaza sa se casatoreasca si tot fiecare dintre ei, in acelasi timp, decid si se pornesc sa se caute unul pe celalalt. Mai mult nu va povestesc, este un film dragut, vi-l recomand cu placere.
Acum, eu nu stiu daca sunt romantic sau nu, nu stiu daca am stiut vreodata sa fiu romantic, ce stiu e ca am facut si spus mereu ce am simtit. Mai stiu si ceea ce simt si voi simti toata viata. Persoanele din film ... se poate spune ca au luptat pentru ceea ce au vrut. Eu unul, cu parere de rau, nu am armele necesare pentru a lupta.
In caz ca aceste randuri intristeaza pe vreunul dintre voi, caruia i-am devenit drag, desi m-as cam mira sa fi devenit drag cuiva smile.gif ... imi pare rau, nu asta era intentia mea. Fiti romantici maine, dar cel mai bine ar fi sa fiti romantici toata viata daca intr-adevar iubiti persoana de langa voi.
Rose
Iti invadez jurnalul sorry.gif pentru ca ai scris de "Serendipity" si nu am putut sa nu-mi amintesc de o fraza din film care mi-a ramas "infipta" in minte: "poate zacem aici pentru ca nu vrem sa stam in picioare in alta parte"...stiu ca poate suna putin stupida, dar e un fel de justificare pentru actiunile noastre atunci cand ceilalti ne spun ca putem mai bine smile.gif acum ies si scuze ca am aberat si in locusorul tau sorry.gif, care, ca tot veni vorba, imi place tare mult smile.gif
Aragorn
Si mie mi-a ramas "infipta in minte" fraza aceea. Nu mi se pare deloc stupida, e adevarata. "Poate ca zacem aici (impreuna n.a.) pentru ca nu vrem sa stam in picioare in alta parte (separati n.a.)" (n.a.=nota autorului postului, adica nota mea smile.gif )
Nu ma deranjeaza "invadarea", m-ar fi deranjat daca era cu vreo gluma fara sens si plasata cu o totala lipsa de tact. Acum eu nu stiu ce sa spun, sa spun ca iti multumesc ca iti place locusorul meu ? smile.gif Iti pot doar multumi de apreciere.

Peste cateva zeci de minute va fi ZIUA INDRAGOSTITILOR. Ziua tuturor celor care iubesc. Prin urmare, ziua mea, ziua femeii pe care o iubesc. Pana la urma nu faptul ca este o sarbatoare importata conteaza, nu faptul ca a devenit comerciala si motiv de publicitate pentru diverse retele mass-media si nu numai. Ceea ce conteaza este ce simbolizeaza, ce se sarbatoreste si anume DRAGOSTEA. Am spus si o voi mai spune, poate sa va deranjeze sau nu faptul ca repet, ca ma repet ... este locul meu, al eternului indragostit ... de fapt asta vroiam sa spun, ca sunt indragostit si ca voi fi toata viata. De o singura femeie. De EA. O iubesc si o voi iubi mereu. Cat timp voi avea suflare o voi iubi.
Am incercat sa definesc Dragostea, dadusem de asta pe un alt forum, dar nu am reusit. Oricat de multe as spune ... si tot nu ar exprima decat o fffffff mica parte din ceea ce simt pentru EA.
Inchei cu asta:
user posted image
Aragorn
Valentine's Day is over ...
S-a terminat cu adevarat ziua indragostitilor ? Pentru mine nu. Asa cum spuneam si in alte topice ... un indragostit ar trebui sa incerce sa faca fiecare zi sa fie Valentine's Day, sa fie romantic si indragostit in fiecare zi, nu doar intr-o singura zi. Daca veti considera ca aberez ... ei bine o fac aici, in coltul meu smile.gif si puteti da vina pe plictiseala si ora inaintata. Eu unul ca un indragostit etern, notoriu si incurabil ce sunt ma voi manifesta ca atare zilnic cu acea nebunie frumoasa caracteristica unui indragostit smile.gif
O iubesc si nimic nu va schimba asta vreodata.
Cam atat am avut de spus acum in acest locusor al meu.
Aragorn
O noua zi de munca a trecut. Una destul de obositoare. Acum pe forum ... m-am lovit de egocentrism. Nu e nimic nou. Toti suntem cei mai importanti pentru noi insine. Dar mereu ? Se invarte totul in jurul propriei noastre persoane ? Nu e nimeni dintre noi centrul universului... Chiar acum am vazut titlul unui alt thread, care se intitula "Cum Stii Daca O Iubesti Cu Adevarat? " Cand este mai importanta decat tine decat propria persoana, atunci. Pentru mine este foarte importanta. Mai importanta decat propria-mi persoana. Si asta chiar daca ma mai supar, chiar daca temperamentul meu o mai face sa sufere. Sper ca stie ca este cea mai importanta persoana pentru mine. Stie ca o iubesc enorm, asta da. Sunt in continua miscare, in continua evolutie, invat in continuu si voi invata toata viata. Nu sunt nici cel mai destept, nici cel mai tare, nici cel mai bun ... sunt doar eu. Gandesc deci exist. Imi place mult aceasta maxima. Imi mai place si alta : Cunoaste-te pe tine insuti. Eu unul ma cunosc destul de bine. Stiu ce pot, stiu de ce sunt in stare si cu toate astea uneori reusesc sa ma surprind chiar si pe mine.
M-am saturat de linguseli, m-am saturat de fatarnici ... sunt peste tot. Dar asta e lumea in care traim. Nu mai cred demult in utopii, nu mai cred demult ca un singur om poate face ceva, poate schimba ceva in aceasta lume. Este nevoie de efort colectiv pentru asta. Spun ca m-am saturat de linguseli ... pentru ca am parte de asta destul de frecvent, la sv si nu numai. M-am saturat si de "prietenii" care imi sunt prieteni numai cand au nevoie de mine, care ma cauta numai cand au nevoie de mine. Poate veti spune iar ca m-am saturat de multe, ca sunt acrit ... smile.gif
Nu m-am saturat si nu ma voi satura niciodata sa o iubesc. Asta stiu. In rest ... toate trec, nu trebuie sa pun la inima.
Stiu ca se citeste ce scriu, stiu asta chiar daca nu posteaza mai nimeni pe aici in afara de mine. Ca doar nu am numarul de vizualizari facut numai de mine smile.gif Asa ca va doresc toate cele bune tuturor. Aveti grija de voi si cel putin de cei dragi voua.
Acum trebuie sa plec, am putina treaba, voi reveni mai tarziu.
Afrodita
Hihi, m-ai prins biggrin.gif Da, te citesc...Dar ce pot eu raspunde la ce scrii tu? Ca si eu iubesc la fel de mult? Ca si eu sunt iubita la fel de mult? Ei bine, astea le scriu in jurnalul meu...Pt ce sa zic de ce si de cate m-am saturat? E plin jurnalul meu de lacrimi si suferinte, nu vreau sa-l patez si pe al tau...
Asa ca ma limitez la a citi, la a te cunoaste si, cand intr-adevar vor tasni cuvintele din mine, le voi asterne pe jurnalul tau...Dar vreau sa fie ceva la fel de puternic si de sublim ca si ceea ce scrii tu...smile.gif
Pana atunci numai bine! Si multa bafta!
P.S. Nu te mai pup , ca vaz ca nu vrei tongue.gif
Likurici
Ok, ok... m-ai prins, si eu citesc.
De ce esti asa dezamagit? Intrebare retorica, am vazut ce ai scris.
QUOTE
Nu sunt nici cel mai destept, nici cel mai tare, nici cel mai bun ... sunt doar eu

Si nu este bine? Cati isi doresc sa fie ei insisi si nu reusesc?

Sa ne gandim un pic. Presupunem ca avem aceleasi idei, aceleasi pareri. Tu te exprimi brutal de sincer, "strigand" un adevar, cu riscul de-ai leza pe cei care te asculta. Reusesti sa te faci inteles, dar esti blamat de cei care te asculta. Eu prefer sa tac sau ma "infasor" in cuvinte pentru a menaja interlocutorii, dar transmit acelasi mesaj, ca si tine. Nimeni si nimic nu-mi garanteaza, insa, ca mesajul a fost perceput asa cum as fi vrut.
Ai putea sa observi ca nu deranjeaza atat esenta mesajului cat, surprinzator, modul in care a fost transmis. Cu alte cuvinte se prefera modalitatea "striveste-ma elegant daca tot o faci" Suna ciudat? Evident. Este adevarat? Discutabil.
Ce sunt bunele maniere? Toata lumea ar sti sa raspunda la aceasta intrebare. Exista momente, insa, cand bunele maniere se confunda cu ipocrizia? De cate ori in umbra asa ziselor bune maniere se ascunde ipocrizia?
Sa presupunem ca apare si o a treia persoana, cu aceleasi convingeri. Nu numai ca nu si le expune, dar prin afirmatiile facute isi neaga propriile idei. Genul de persoana care evita sa fie blamat, netinand cont de faptul ca, poate, nimeni nu se sinchiseste de opinia sa. Este adeptul expresiei "minte-ma frumos" sau "asta vrei sa auzi, asta iti voi spune", mai ales in situatii in care are de castigat ceva.
Merita compromisul pe care il face? Discutabil.
Culmea...toti trei afirmam ca suntem sinceri, ca procedam corect. Dar fata de cine?
Referitor la sinceritatea oamenilor... adevarul e undeva departe.
In final, care dintre noi trei este mai avantajat? Ce conteaza mai mult: cum te privesc ceilalti sau cum apari in proprii ochi? Discutabil...nu?
Apoi, a doua zi de dimineata, toti trei, aceleasi personaje, o luam de la capat. Dupa ce ne-am privit in oglinda, mergem, fiecare, pe drumul pe care l-am ales, infruntand aceleasi legi nescrise ale societatii.
Aragorn
Likurici si afrodita : stiam ca mi se citesc posturile de aici, nu stiam de catre cine exact. Stiam de Likurici, stiam de Rose acum vad ca si tu afrodita. You're welcome, all of you.

@afrodita : Nu stiam ca randurile scrise de mine transmit un mesaj puternic si sublim. Cat despre pupat ... cand va fi ziua mea sau vreo situatie similara, voi accepta. smile.gif

@Likurici : Merci frumos de mesaj. wink.gif L-am receptionat.
E bine sa fi tu insuti, de acord.
Pentru mine e mai important cum apar in proprii mei ochi.
In rest nu am nimic de spus in plus fata de ce ai spus tu.
Multumesc inca odata pentru post. thumb_yello.gif

Acum va las. Am o durere de cap care ma omoara hh.gif ohno.gif asa ca ma duc sa ma intind. Sper sa adorm mai devreme ca in ultima vreme ... dar cred ca raman cu speratul.
Afrodita
Da, Aragorn, randurile tale transmit un esaj sublim...Si probabil ca eu il receptionez ca atare pt ca si eu iubesc la fel de mult ca si tine (metaforic vorbind, caci fiecare iubeste enorm in felul sau wink.gif )
Sper ca ti-a trecut durerea de cap smile.gif Cat despre somn...Eh, io am o restanta de fo 2 ani, asa...Nu stiu cand m-oi ajunge din urma cu somnul smile.gif Sper sa ai tu mai mult noroc decat mine smile.gif
Aragorn
Vartejul de ganduri ...
Uneori as vrea sa scap, uneori sunt prea multe ganduri care ma framanta ... As vrea uneori sa intru in hibernare, as vrea sa evadez macar pentru scurt timp din aceasta lume haina. Mi-e dor de copilarie, mi-e dor de inocenta. Nu am fost deloc un copil care sa faca probleme, nu prea multe, oricum, orice copil mai face traznai ... Eu le-am facut de la nastere, posibil ca stiam ce ma asteapta asa ca nu am vrut sa imi fac aparitia pe lume, am vrut sa raman acolo unde imi era bine, asa ca m-am agatat ... numai ca in loc sa ma agat cu mana m-am agatat cu gatul de cordonul ombilical. Este o mica gluma aici ... si un adevar. Partea proasta este ca in acest mod le-am dat batai de cap alor mei pentru ca a trebuit sa raman internat dupa nastere inca vreo 3-4 saptamani, pus la incubator, la aparate de respirat ... aveam insuficienta respiratorie si inima marita. Cred ca am fost destul de bolnavicios cand eram mic, raceam usor si destul de des. Dar tot raul spre bine, acum nu prea mai sunt bolnavicios. A, da, mai am dureri de cap ... dar cine nu are ? In rest ... mai nimic. Dimpotriva, nu prea mai simt durerea fizica, cand pe mine ma doare ... altii ar suferi crancen. Cu celalalt gen de suferinta e altfel. O simt la fel ca toata lumea, poate chiar mai bine. Amintiri ... ganduri ... sunt ale mele si totusi uneori as vrea sa evadez. As vrea sa ma duc undeva departe de lumea in care traim ... departe de gandurile pe care aceasta lume mi le genereaza. Dar nu singur. Alaturi de EA, de femeia pe care o iubesc. In timp am invatat sa accept lumea in care traim ... asa cum este. Imi vine sa urlu ... sa strig in gura mare de fiecare data cand vad ceva gresit, de fiecare data canf ad o nedreptate. Likurici a vazut bine, o si fac. Am avut de ales intre a ma ... integra in tipare, a ma conforma, a fi alta persoana decat cea care sunt .. si intre a fi eu insumi. Si am ales :
QUOTE
Nu sunt nici cel mai destept, nici cel mai tare, nici cel mai bun ... sunt doar eu

A avut dreptate Likurici si aici
QUOTE
Si nu este bine? Cati isi doresc sa fie ei insisi si nu reusesc?

Nu este deloc usor sa fi tu insuti, sa nu iti pese de parerea altora. Te lovesti de multe alegand sa fii asa. Bine, imi pasa de parerea persoanelor care imi sunt mie dragi, asta da. Am ales sa fiu asa. Pentru mine conteaza cum apar in proprii mei ochi. Conteaza numai asta ? Normal ca nu. Conteaza si parerea celor dragi mie, parerea celor care tin la mine si eu la ei. Poate ca uneori nu pare ca ar conta dar conteaza.
Nu stiu cat de mult ma avantajeaza faptul ca am ales varianta a doua, sa conteze cum apar in proprii ochi si sa tin cont mai putin de cum ma vad altii. Posibil sa am si de pierdut din cauza asta. Dar foarte posibil este sa am si de castigat.
Si iar m-am luat dus de ganduri ... Gandesc intr-una iar gandurile mi se intrepatrund cu amintirile cu dorintele ... devenind de multe ori acelasi lucru. Gandesc si cand ma uit la un film, cand ascult muzica, cand sunt la servici si rezolv o problema ... gandesc si atunci. Gandesc, ma gandesc ... dar nu la acel film, la acea melodie, la problema de la servici. La altceva, la tot.
Amintiri din copilarie, am si de cand eram mic, foarte mic. Imi aduc si acum aminte cum am invatat sa citesc odata cu fratele meu mai mare cu 2.5 ani decat mine. Imi aduc aminte intreband ce face, mi-o aduc aminte pe mama spunand sa nu il deranjez, mi-l aduc aminte pe fratele meu spunand ca nu il deranjez. Ciudat ca imi aduc aminte asta ? Poate ca da. Sunt prizonier al gandurilor mele ? Daca e asa atunci de ce ma simt liber ?
Orice as face, orice mi-ar trece prin cap, la orice m-as gandi ...EA e acolo, prezenta. Este refugiul meu. Am mai spus, cand e in bratele mele, cand sunt cu ea ... nimic altceva nu conteaza. Mi-e dor de in acest moment de tot ce inseamna EA. Mi-e dor sa o tin in brate, mi-e dor sa o tin de mana, mi-e dor sa isi ingroape obrajorii in palmele mele ... mi-e dor de tot.
Aragorn
Mai daug ceva aici ... Am inteles demult ceva. Si anume ca ... errare hummanum est. Am inteles si ca eu sunt un simplu om, si, deci, pot gresi si eu. Pot sa nu inteleg ceva sau pot sa inteleg gresit, sa inteleg altceva.
Ce nu am spus pana acum si mai devreme in postul anterior este ca mi se intampla sa imi doresc ca acel cordon ombilical sa se fi strans mai mult. Dar imediat ce imi trece asta prin cap imi dau seama ca gresesc. Nu sunt un sinucigas asa ca nu trebuie sa imi treaca prin cap asa ceva. Nu stiu cati dintre cei care vor citi aceste randuri vor intelege, nu stiu cati v-ati gandit la ceva similar ... Tot ce stiu este ca voi continua.
Atat pentru azi.
Ma duc sa incerc sa dorm. Noapte buna ... Aragorn, noapte buna iubita printesa elf Arwen Undomiel.
Afrodita
Da,cunosc sentimentul...Care se regaseste in multe din postarile jurnalului meu,numai ca e zis printre randuri, sa nu-mi sara lumea-n cap rofl.gif
Mie una mi se pare normal sa mai gandesti si asa,mai ales cand te apasa ceva pe suflet, cand ai greutati si se pare ca nu mai razbesti la liman....Dar trece...Toate trec,pana si gandurile cele mai negre sunt inlocuite de altele senine si placute...
Somn usor si-ti tin pumnii sa reusesti sa treci peste tot cat mai usor si repede cu putinta smile.gif
Likurici
QUOTE
As vrea ca toata lumea sa faca un lucru. Pretuiti viata. Pretuiti-i pe cei care lupta pentru ea. Alaturati-va lor in aceasta lupta. Viata este cel mai minunat, cel mai pretios si cel mai bun dar dintre toate. Viata in sine este o comoara.


QUOTE
Concluzionand, parerea mea si nu numai a mea, un om puternic este omul curajos, omul care rezista intemperiilor vietii si ramane in picioare, omul care are curajul sa infrunte viata si sa gaseasca mereu ceva care sa o faca sa fie frumoasa.


Nu a spus nimeni ca viata este usoara. Dimpotriva.
Viata nu este ce "ne-a fost dat", ci consta in ce vrem sa facem, ce alegem, ce reusim dupa ce am incercat tot ce era posibil sa o facem mai buna.

QUOTE
E bine sa fi tu insuti, de acord.
Pentru mine e mai important cum apar in proprii mei ochi
.
Daca esti convins de ce ai scris, atunci ai ales sa-ti faci tu viata, nu sa aleaga altii pentru tine.

QUOTE
errare hummanum est

Perfect de acord. Insa nu justifica:
QUOTE
Ce nu am spus pana acum si mai devreme in postul anterior este ca mi se intampla sa imi doresc ca acel cordon ombilical sa se fi strans mai mult

De fapt nimic nu ar putea justifica un astfel de gand.

O sa-ti povestesc ceva.
Am o prietena buna, cea mai buna de altfel si poate singura prietena adevarata, genul de femeie care e admirata, respectata, deopotriva si de femei si de barbati. O persoana care a devenit prin munca ei, o persoana publica, apreciata atat in tara dar si in strainatate.
Nu s-a dat in laturi niciodata, mereu a spus "este mereu loc de mai bine". Nu s-a rezumat niciodata la cuvinte, a facut totul ca sa transforme in realitate ce spunea. A daruit zile si nopti ideilor ei.
Am vazut-o intinzand mana celor ce sufereau, fie ei orfani, drogati, batrani, bolnavi. Gasea timp pentru toti.
Inca mai gaseste timp, desi de o vreme nu mai are aceeasi putere. Nu ca nu ar mai avea ce darui, nu ca si-a schimbat felul de a fi, ci pentru ca are cancer.
Eu nu am auzit-o spunand niciodata "de ce m-am nascut" sau "as vrea sa mor". Spune mai am atatea de facut.
O vad uneori ingandurata, o vad suportand dureri, o vad lesinand si o vad ridicandu-se.
Am vazut-o stergandu-si pe furis lacrimile si ascunzand ce simte pentru a nu-i face pe cei dragi sa sufere. Stii, are o vorba "nu suport sa le citesc disperarea din ochi, asta ma ucide mai repede decat ce am".
Are acea vointa, dorinta si putere de-a intelege cand isi asculta prieteni buni plangandu-se de dureri fizice sau sufletesti, care pentru ea nu pot trece drept dureri, ci mici sicane ale vietii.
Imi povestea: "Oamenii nu inteleg, pentru ca sunt oameni. Nu-mi pot permite sa inchid ochii o zi la suferinta altuia. Nu voi fi inteleasa, daca i-am ajutat o data, ca acum nu mai pot ca altadata. Imi vor striga ca m-am schimbat, ca i-am mintit, ca-i parasesc, sau si mai rau, pot trece drept insensibila...unii vor spune ca sunt nesimtita...si doare rau. Ori eu nu le pot spune de ce nu mai sunt eu, cea de altadata".
I-am spus ca poate sa aleaga, ca e timpul sa aleaga in favoarea ei. Tot amana. Va veni o vreme cand va fi tarziu si pentru asta si atunci nu voi putea sa o mai iert nici eu. Si tot din egoism nu o voi ierta nici eu, ca si ceilalti. Ce m-as face fara ea? Si toate parerile de rau nu o vor aduce inapoi.
Cam asta e povestea ei. Si voi incheia cu ce am mai spus
QUOTE
Nu am auzit-o spunand niciodata "de ce m-am nascut" sau "as vrea sa mor"

Nu a regretat nimic, niciodata, e o persoana care si-a facut singura viata desi pot spune ca si viata a ales pentru ea.

Noapte buna Aragorn, noapte buna iubita printesa elf Arwen Undomiel.
user posted image
Aragorn
Ma tot uit pe randurile scrise de userii acestui forum, in jurnalele lor ... vad titluri de genul "M-am saturat", titluri triste, dar nu numai titlurile. Ma uit si la ce am mai scris eu, la momentele de slabiciune ...
La jocul cu imagini cand s-a cerut incredere parca, am postat o imagine cu o tanara familie, cand s-a cerut speranta am postat la fel, o tanara familie cu un copilas mititel. Am postat acele imagini pentru ca fara incredere si speranta o familie nu exista si nu rezista si, mai ales, un copil aduce speranta si bucurie in casa oamenilor. Nu sunt si nu am fost niciodata un om pesimist. Am sperat si voi spera mereu la bine, la mai bine. Se spune ca speranta moare ultima. Cand moare speranta ce ne mai ramane atunci ? Nimeni nu cred ca vrea sa isi piarda speranta. In tot ce fac, orice as face, orice as gandi, EA e in sufletul meu. Acum ma gandeam la un mic bob de mazare cu manute smile.gif
O asteapta o perioada grea. De fapt a inceput deja. Stiu ca va trece, ca va fi bine. Nu sper, stiu si vreau asta din tot sufletul.
EA este iubita mea printesa elf Arwen Undomiel.
Likurici, iti multumesc de imaginea si de randurile postate. Stiu acea imagine. Si privirea si mana pe obraz imi sunt cunoscute. Stiu imaginea dar acea poza nu o stiam.
Multumesc inca odata.
Iti multumesc si tie, afrodita, pentru tinutul pumnilor.
Aragorn
M-am trezit frumos azi. Ca de obicei, m-am trezit cu EA in gand. Am ajuns la servici, am baut pentru inceput un ness apoi 2 Iacobs 3 in 1 ... Plictiseala era mare asa ca am pus un film si anume Tears of the Sun, dar la asta revin ...
Apoi m-am dus la sediu pentru ca ma rugase patronul sa ii mai aduc niste filme. Unde s-a dovedit ca in afara de asta mai am si alta treaba, treaba care m-a tinut peste program. Asa cum spuneam la Zi-ne ce ai in cap, bine ca vine sfarsitul de saptamana. In tot acest timp m-am gandit la EA. Am vorbit la tel azi, i-am reauzit vocea care imi insenineaza ziua si imi readuce zambetul pe fata.
Revin la Tears of the Sun. Este un film cu Bruce Willis si o trupa de comando intr-un conflict din Nigeria. Pana aici nimic iesit din comun ... Dar am vazut acolo scene care m-au ... indispus, oameni mutilati, femei violate si apoi mutilate, li se taiau sanii de exemplu. Cum e posibil ca fiinte care se considera oameni sa faca asa ceva ? Stiu ca e doar un film, dar am mai vazut si documentare in care ce am vazut in film era nimic. "Oameni" ... capabili de atrocitati cum unii nici nu isi imagineaza. Si fac bine ca nu isi imagineaza. Imi aduc aminte si de cazul canibalului din Germania, nu intru in amanunte, spun doar ca a primit doar vreo 8.5 ani din cate imi aduc aminte. Oameni ?! In loc sa pretuiasca cel mai minunat dar dintre toate, viata, ei o distrug.
Atatea conflicte in care oamenii sufera. Si pentru ce ? Pentru puteri sau averi ale unor neoameni ?! Oameni nevinovati care mor... Sincer sunt dezgustat. Si as prefera de o mie de ori razboaiele din antichitate sau evul mediu celor actuale. Atentate teroriste, bombe chimice, atomice, cu hidrogen ... etc. Ma uit la oameni cum se injunghie pe la spate si la propriu si la figurat ...
Imi aduc aminte niste cuvinte ale lui Samwise Gamgee adresate lui Frodo Baggins in Lord of the Rings - The Two Towers : "Toti acei oameni nu au intors spatele, nu au renuntat pentru ca au crezut in ceva. Ca inca mai exista bine in aceasta lume." (Scuzati daca nu sunt cuvintele exacte, am reprodus din memorie) Daca nu am crede asta ... la ce bun am mai continua ? Pentru ce sa mai traim ? Sunt recunoscator ca o am, ca imi aduce aminte prin simpla ei prezenta ca mai exista bunatate in aceasta lume. Acum ascult Eric Clapton - Wonderful Tonight si i-o dedic.
Afrodita
Ah, da, filmul ala...cry.gif...Am plans petot parcursul filmului, pur si simplu nu m-am putut abtine...Si m-am ingrozit de ce-am vazut acolo...Desi si in Black hawk down tot asemenea faze am vazut...Si tot la fel m-au afectat...E bine ca mai fac si filme din astea, sa vada lumea ca viata inca nu e asa roz cum o vad multi, sa se stie ca altii sufera de zeci de ori mai mult ca noi...Desi e tare dureros sa vezi atrocitatile alea sad.gif cry.gif
Aragorn
M-a apucat iar dorul. Ma apuca zilnic dar uneori mai intens. Si beleaua de Winamp setat pe shuffle sare la melodii care imi adancesc starea. "I don't know much, but I know I love you ...", Nightwish cu Forever Yours, Sleeping Sun ... si altele ca acestea. Ma gandesc cum e destul sa ii aud vocea pentru a imi insenina ziua, pentru a-mi aduce pe fata un zambet pe care numai ea il stie. Acum in timp ce scriu ... winamp-ul meu se pare ca isi face de cap. Acum este Thank You for Loving Me.
Mi-e dor sa o tin iar in brate, sa imi adoarma in brate ... acolo unde "e liniste si pace".
Acum ascult repetat Anastacia - I Dreamed You

You walked in the room
and time was standin' still
knew you were my destiny
by the way you made me feel
only you in my life
forever and today
you're everything I ever imagined
my love could be
you for me

Like the stars need the sky
and the river needs it's rain
like an eagle needs it's wings
and the fire needs it's flames
like the sun needs the day
and the night needs the moon
like the air that I breathe
that's how I...
dreamed of you
I dreamed you

It's hard to explain
but when you know you know
I was so amazed by you
you had me and: 'hello'
I need you in my heart
my body, mind and soul
it only took a moment to take my breath away
will u stay?

Like the stars need the sky
and the river needs it's rain
like an eagle needs it's wings
and the fire needs it's flames
like the sun needs the day
and the night needs the moon
like the air that I breathe
that's how I...
I dreamed of you (and I)

Our love can't be denied, no no
there's nothing I can do, nothing I can say
my heart always knew
that's how I dreamed of you

Stars needs sky
river needs rain
like an eagle needs it's wings
and the fire needs it's flames
like the sun needs the day, yeah
and the night needs the moon
like the air that I breathe
that's how I need you

Like the stars, sky
river and rain
like an eagle needs it's wings
and the fire needs it's flames
like the sun it needs the day
and the night needs the moon
like the air that I breathe
that's how I need you
like the air that I breathe
that's how I...
dreamed of you
I dreamed of you
yeah
yes I did
oh baby

Mereu m-am regasit in melodii, practic cred ca as putea uneori duce o conversatie raspunzand numai cu melodii.
Poate ca unii dintre voi ma veti crede nebun smile.gif Da, sunt nebun. Nebun dupa ea. O nebunie frumoasa. Au trecut 18 luni de cand imi insenineaza ziua, de cand imi lumineaza fata atat de framantata uneori de ganduri. Am mai spus, gandesc mereu, orice as face, chiar si cand dorm. Si orice as face si la orice m-as gandi ea e mereu prezenta in gandurile mele, in sufletul meu. E tot ce mi-as fi putut dori vreodata. E pur si simplu EA
Aragorn
Martisor
Una din zilele dedicate femeii. Ghiocei, frezii si alte flori. Gingasie, frumusete si iubire. Azi m-am cam plictisit la servici si cum ascultam radio am ascultat emisiunea lui Robert Turcescu de la Europa FM : "Romania in direct". Printre altele s-a discutat si daca se mai fac gesturi frumoase, romantice. Pareri impartite, unii ca au altele pe cap, altii ca da, altii ca nu prea ... Parerea mea este aceeasi. Am spus si de Valentine's Day. Ar fi bine daca nu ar fi nevoie numai de aceste ocazii speciale pentru a fi romantici, pentru a va demonstra dragostea. Martisorul este un simbol. Inca o ocazie de a va arata dragostea. Auzisem de oameni care dau din obligatie sau de femei care stramba din nas ... ceva de genul: cu ceva asa ieftin vii la mine ? Eu nu dau din obligatie, dau pentru ca si daca imi face mie placere. Mereu am facut asa, ca au fost colege, profesoare ...
Inceputul primaverii, zile mai senine, optimism si femeia pe care o iubesc. Cam asta inseamna Martisorul pentru mine. Ei ii plac freziile, la fel si mamei mele si mie.



Ii dedic inca o melodie aici in ale mele franturi de ganduri :

All 4 One - I Swear

Si flori smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Aragorn
O zi obisnuita.
Am inceput ziua la ora 0 cu vorbit pe YM, continuat lectura cartii "A Book of Five Rings" de Miyamoto Musashi si un download de 2,04 GB. Apoi pe la ora 2 m-am bagat in pat nu inainte de a ma gandi la EA si a ma ruga. Nu stiu la ce ora am adormit. M-am trezit dimineata, m-am spalat, m-am gandit la EA, am mancat, am primit apelul de rigoare sa stiu sa ies ca vine masina sa ma ia si am plecat la sv. Acolo ca de obicei, la inceput frecare masiva de menta (sau dementa smile.gif ). Am baut cele 2 cafele de dimineata, am ascultat radio Europa FM si apoi mi-am facut de lucru. Pe la ora 10:30 primesc telefon ca am ceva de rezolvat. Acel ceva se dovedeste ca sunt mai multe ceva-uri si se intinde pana la ora 19... Iar stat peste program. Ajuns acasa, spalat, mancat si asezat in fata calculatorului.
Asa cum am spus, gandesc mereu. Ziua de azi nu a facut exceptie. M-am gandit la multe. Am cugetat iar la conditia umana, la ce am mai auzit, la ce am mai vazut, la ce am mai aflat ... Dar cel mai mult m-am gandit la EA. O fac si acum, cand scriu aceste randuri iar Winamp-ul a sarit la Enya - Aniron. Nu dau versurile, le-a dat Likurici aici. Postez doar traducerea in engleza.

From Darkness I understand the night:
dreams flow, a star shines
Ah! I desire Evenstar

Look! A star rises out of the darkness
The Song of the star enchants my heart
Ah! I desire...


Nu stiu cum voi termina ziua inca dar stiu ca o voi termina asa cum am inceput-o, asa cum incep si termin fiecare zi, cu EA in gand.

user posted image
Aragorn
Observ ca am trecut de 500 de vizualizari. Se pare ca sunt persoane, in afara de cele care de care stiu deja, care gasesc jurnalul asta interesant smile.gif Chiar ma gandeam deunazi ca mi-ar face placere sa stiu cine "ma citeste".

Zilnic, in drum spre servici si nu numai, observ oamenii. Diverse figuri, diverse posturi, diverse imagini. As vrea sa pot spune ca imi face placere ce vad, dar nu imi face. Rar vad o figura mai senina. Nu fericita, nu vesela, doar senina. In general vad figuri incruntate. Si nu e vina mea,nu ii cunosc, nu le-am facut nimc, nu ma uit insistent si nici nu sunt asa de urat incat sa ii fac sa se incrunte smile.gif.
La TV nu ma mai uit. Doar din cand in cand. Cand prind stirile ... dezastru. Crime, nemernicii, coruptie ... samd. Mi-am imaginat si nu o singura data cum ar fi o lume fara toate acestea. O lume utopica, o lume in care oamenii sa nu mai urasca, sa se ajute, sa fie mai buni... sa fie OAMENI. Probabil ca nu exista, pentru ca nu ar rezista. Probabil ca rautatea este adanc inradacinata in natura umana. Spuneam si intr-un post anterior, de fapt citasem niste cuvinte din Lord of the Rings. Asta ii face pe cei ca mine sa continue, sa mearga inainte, sa nu renunte. Speranta si credinta ca inca mai exista bine sau bunatate, cum vreti sa ii spuneti, in aceasta lume.
De abia astept sa vina primavara cu adevarat. Copaci infloriti, verdeata, cantecul pasarelelor ... as vrea sa pot spune si susurul apelor dar aici, la oras, nu am parte de asa ceva. In Lord of the Rings, in oricare din parti, mi-au placut peisajele. Acele imagini pline de verdeata flori, copaci ... Mi-ar placea sa traiesc intr-un asemenea loc. Probabil ca in viitor singurele paduri vor fi cele de metal si sticla, padurile de zgarie-nori. Imi place optimismul pe care mi-l insufla primavara.
Acum ascult OST-ul de la The Last Samurai.(OST = Original SoundTrack). E placut. Are o linie melodica linistitoare, apoi se starneste furtuna, apoi iar e liniste ... cam ca in viata fiecarui om, cred. Este scrisa de Hans Zimmer, cel care a scris OST-urile si pentru Gladiator, The Insider, The Rock si nu numai. Imi place muzica scrisa de el, probabil ca voi incerca sa gasesc tot ce a scos. Asa fac eu, mi se pune pata pe ceva ... nu ma las pana nu fac rost de tot. Asa am facut destul de recent cu Nightwish, formatie care canta Metal-Opera sau Symphonic Rock, am citit ca vor lansa un nou album anul acesta si de abia il astept. Mi-am adus aminte scriind aceste randuri de Nightwish si am adaugat in lista. Voi lasa muzica pornita si ma voi baga in pat.
Probabil ca pana va ajunge la finalul acestui post cel care citeste si a citit ce am scris si inainte se va intreba cum de nu am mai spus nimic de EA. Daca nu am spus nu inseamna ca nu a fost prezenta in gandurile mele. Este mereu prezenta, a fost prezenta si cand am scris aceste randuri. EA este primavara mea. EA este cea care imi aduce aminte zi de zi ca inca mai exista bunatate in aceasta lume.
fargakos
QUOTE (Aragorn @ 4 Mar 2004, 11:57 PM)
Observ ca am trecut de 500 de vizualizari. Se pare ca sunt persoane, in afara de cele care de care stiu deja, care gasesc jurnalul asta interesant smile.gif Chiar ma gandeam deunazi ca mi-ar face placere sa stiu cine "ma citeste".


5.gif Asta e a treia oara cand intru sa citesc... deci mai trebuie sa-i identifici pe ceilati 400 si ceva biggrin.gif wink.gif
denise
Si eu mai trec pe aici din cand in cand (destul de rar, recunosc) , dar m-a ajutat sa te cunosc mai bine si sa inteleg anumite lucruri. Sper sa nu te superi.
Aragorn
Fargakos si denise_d: de ce m-as supara ? Nu am ce sa identific, nu am spus ca sunt 400 si ceva de forumisti care citesc, doar ca sunt cativa care citesc in mod relativ frecvent.
Nu postez nimic azi, sunt ph34r.gif cry.gif ingrijorat de cateva zile.
Afrodita
unsure.gif Sper ca totul va fi ok ph34r.gif
Ahriman
@Aragorn:mi-a placut ce ai zis! thumb_yello.gif
Aragorn
@afrodita toti speram asta.
@Ahrimann eu am spus multe, fi mai clar te rog.

In curand va fi 8 Martie. Ziua internationala a femeii.
Urez tuturor femeilor un sincer La multi ani !.
Ziua mamei mele, ziua femeii pe care o iubesc.
Mama, cea care m-a nascut, crescut, educat, m-a ingrijit cand eram bolnav. Mama, cea care imi pare uneori atat de cicalitoare desi stiu ca o face pentru ca imi vrea binele. Ei ii urez mai multe personal maine.
EA care m-a facut sa renasc, sa ma regasesc. Cea care m-a ajutat mereu. Cea careia mi-am descarat sufletul de multe ori si inainte cand eram doar buni prieteni. Cea care m-a ascultat mereu. Cu EA m-a, sfatuit mereu de cand o cunosc. Femeia care ma iubeste si pe care o iubesc. Ei ii voi ura mereu multe pe multe si variate cai. Una e aici unde ii dedic versuri din melodii, anumite imagini si nu numai.

BON JOVI - All About Loving You

Looking at the pages of my life
Faded memories of me and you
Mistakes you know I've made a few
I took some shots and fell from time to time
Baby, you were there to pull me through
We've been around the block a time or two
I'm gonna lay it on the line
Ask me how we've come this far
The answer's written in my eyes

Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you

I've lived, I've loved, I've lost, I've paid some dues, baby
We've been to hell and back again
Through it all you're always my best friend
For all the words I didn't say and all the things I didn't do
Tonight I'm gonna find a way

Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you

You can take this world away
You're everything I am
Just read the lines upon my face
I'm all about lovin' you

Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you

All about lovin' you

BON JOVI - You Had Me From Hello

At the mirror you fix your hair and put your makeup on
You're insecure about what clothes to wear
I can't see nothing wrong

To me you look so beautiful when you can't make up your mind
It's half past eight, it's getting late
It's OK, take your time

Standing here my hands in my pockets
Like I have a thousand times
Thinking back it took one breath
One word to change my life

The first time I saw you it felt like coming home
If I never told you I just want you to know
You had me from hello

When we walk into a crowded room it's like we're all alone
Everybody tries to kidnap your attention
You just smile and steal the show

You come to me and take my hand
We start dancin' slow
You put your lips up to my ear and whisper way down low

From the first time I saw you it felt like coming home
If I never told you I just want you to know
You had me from hello

And when you're laying down beside me
I feel your heartbeat to remind me...

The first time I saw you it felt like coming home
If I never told you I just want you to know
You had me from hello

From hello
From hello

BON JOVI - Thank You For Loving Me

It's hard for me to say the things
I want to say sometimes
There's no one here but you and me
And that broken old street light
Lock the doors
We'll leave the world outside
All I've got to give to you
Are these five words when I

Thank you for loving me
For being my eyes
When I couldn't see
For parting my lips
When I couldn't breathe
Thank you for loving me
Thank you for loving me

I never knew I had a dream
Until that dream was you
When I look into your eyes
The sky's a different blue
Cross my heart
I wear no disguise
If I tried, you'd make believe
That you believed my lies

Thank you for loving me
For being my eyes
When I couldn't see
For parting my lips
When I couldn't breathe
Thank you for loving me

You pick me up when I fall down
You ring the bell before they count me out
If I was drowning you would part the sea
And risk your own life to rescue me

Lock the doors
We'll leave the world outside
All I've got to give to you
Are these five words when I

Thank you for loving me
For being my eyes
When I couldn't see
You parted my lips
When I couldn't breathe
Thank you for loving me

When I couldn't fly
Oh, you gave me wings
You parted my lips
When I couldn't breathe
Thank you for loving me

Asa cum spuneam, ma pot exprima si chiar usor prin versuri din melodii, chiar daca uneori nu stiu ce as mai putea spune cu vorbele mele. Dar gasesc mereu pana la urma. Ei i-am daruit inima mea, sufletul meu ... toata fiinta mea.
Likurici
Multumesc frumos pentru urare. Ce mare si rosu ai scris "La multi ani" smile.gif
user posted image
Aragorn
Franturi de ganduri.
Asta am eu acum. Si toate au o singura convergenta spre un singur gand, spre o singura persoana. Spre EA.
Ma gandesc la cate se intampla in lumea asta, la toate nenorocirile ... si ma gandesc la EA. Am spus ca a trecut printr-o perioada grea. As vrea sa fi putut spune ca s-a terminat. Dar nu s-a terminat. Sper si cred ca va fi bine in curand. Dar pana atunci singurul ajutor pe care i-l pot oferi este dragostea mea netarmurita. Singurul lucru pe care il pot face este sa o iubesc mai mult cu fiecare clipa ce trece. As face orice pentru EA. Nu vreau sa mai sufere si voi rupe in bucati pe oricine o va face sa sufere.

Meat Loaf - I'd Lie for YOU

I'd never tell you one lie, I'd never let you down
I'd never leave, I'd be the one who'd always be around
Baby give me a chance

I'd pull the sun out from the sky to light your darkest night
I wouldn't let one drop of rain fall down into your life
Put your heart in my hands

Believe me baby, I could never do you wrong
And I would never paint your world blue
And if sometimes it seems I must have lost mind
I might be crazy but I'm crazy about you...

I'd lie for you and that's the truth
Do anything you want me to
I'd even sell my soul for you
I'd do it all for you
If you'd just believe in me

Just take a look in my eyes, you'll see a love that's blind
Just take a hold of my hand, I'll take you to paradise
Ain't a star that's too far

Your every wish will be a wish that I will make come true
And if you want the moon I swear I'll bring it down for you
Let me into your heart

Believe me baby got your name carved on my soul
You're the only one that I'll give it to
Go let 'em say that I'm I fool to act this way
'Cause if I'm crazy, I'm just crazy 'bout you...

I'd lie for you and that's the truth
Move mountains if you want me to
I'd walk across the fire for you
I'd walk on the wild for you
If you'd just believe in me...

And you will never see a day I'll ever break your heart
You'll see the sky fall down before it ever gets that far
I'll show you heaven every second that you're in my arms
Baby I'm crazy, but I'm crazy about you!

I'd lie for you and that's the truth
Move mountains if you want me to
I'd walk across the fire for you
I'd walk on the wild for you
If you'd just believe in me

I'd walk across the wild for you
Move mountains if you want me to
I'd walk across the fire for you
Do anything you asked me to

I'd lie for you and that's the truth
Do anything you asked me to
I'd even sell my soul for you
I'd do it all for you
If you'd just believe in me

I'd lie for you and that's the truth
Move mountains if you want me to
I'd walk across the fire for you
I'd walk on the wild for you
If you'd just believe in me...

I'd lie for you and thats the truth
Aragorn
Azi au fost atentate cu bomba in Madrid. Un alt 11, e 11 Martie, tot un 11 ca si cel din septembrie. Ma uit pe forum, prin jurnale ... Nu vad un post mai vesel. De fapt mai toti care posteaza in aceasta sectiune, cei care au jurnale ... posteaza lucruri mai mult sau mai putin ... triste. As vrea sa pot sa ii ajut dar nu pot. Nu pot decat sa ma gandesc la EA, la prin ce trece EA. Sunt egoist din cauza asta ?Ok, sunt. Problemele ei sunt problemele mele si cel putin zilele acestea nu ma pot gandi la altceva. EA este dragostea mea, ingerul meu, este viata mea.
Incerc sa ma iau cu altele, incerc si pe forum sa raspund la unele, sa incerc mai ales la posturi filosofice pentru a-mi tine mintea ocupata dar degeaba. Tot la EA ma gandesc. Toti cei care au citit randurile acestea, randurile anterioare ... nu stiu ce si cat ati inteles. Cuvinte de lauda, de apreciere ... pentru ceea ce simt. Eu asta am scris aici, ceea ce simt. Sunt egoist ? Sunt slab ? Poate. Inainte de orice, sunt om. Multi au uitat ce inseamna asta, ce inseamna a fi om. Sper sa isi aduca aminte. Sper sa va aduceti aminte.
Nici macar nu voi multumi celor care si-au abatut privirea asupra a ce am scris. Daca v-a ajutat, daca ati invatat ceva, e bine. Daca ati vazut in randurile acestea ce inseamna sa iubesti, e bine. Daca ati vazut doar niste ... cuvinte frumoase, pacat, cuvinte frumoase se pot scrie, spune ... si fara a simti.
Noapte buna, Aragorn, noapte buna iubita printesa elf Arwen Undomiel ...
user posted image
Aragorn
QUOTE
Nu va fi un jurnal in adevaratul sens al cuvantului, vor fi gandurile mele ... din cand in cand.

Fain modul de a-mi deschide jurnalul prin a cita ce scrisesem in PM. Nu, nu am observat de abia acum, de abia acum aduc vorba. Nu este un jurnal in adevaratul sens al cuvantului cred ca s-a observat asta.
Ma uit pe forum, citesc, imi vad si de altele prin casa, la servici, dar in primul rand si in mod constant ma gandesc la EA. Iar are o perioada grea, iar are de infruntat ceva pentru care nu are nici o vina. Sper sa dea Dumnezeu sa fie pentru ultima oara. Sunt ingrijorat si plin de nervi pentru ca nu o pot ajuta, oricat de mult as vrea, nu am ce face. O iubesc. O ajuta asta ? Sper ca da. As da orice sa nu mai sufere. As lua totul asupra mea, toate problemele ei daca s-ar putea, dar nu se poate. "Nu as vrea eu sa ai tu problemele mele". Asta mi-a spus candva. O iubesc si ma iubeste. Ce as putea dori mai mult de atat ? Doar sa fie EA sanatoasa si sa scape de probleme, atat.
Tuturor celor care isi abat privirea peste ce are de spus un om va zic iar acelasi lucru :Aveti grija de voi si cel putin de persoanele dragi voua..
Aragorn
Au trecut cateva zile de cand nu am mai postat. Nu am fost in stare. De fapt nu am mai scris mai nimic pe forum, am citit doar. Am fost un ghem de griji si nervi. Ingrijorat sunt si acum dar e putin mai bine. Cine ? EA Cine altcineva ? Numai la ea ma gandesc. EA are probleme si m-a rugat sa am grija de mine cat va lipsi. Eu sunt bine, pe cat posibil avand in vedere imprejurarile. Cred ca la fel cum nici eu nu pot inceta sa imi fac griji, nu ii pot cere nici ei sa nu isi faca in privinta mea.
Acum ma duc sa fac o baie si probabil ca voi recupera nesomnul din ultimele zile.
fargakos
Sa dea Domnul ca totul sa fie bine! Ziceai ca nu sti cum sa o ajuti...probabil ca o rugaciune din inima ar ajuta-o foarte mult...
Frumoase sfaturi Aragorn thumb_yello.gif ...
Aragorn
Ploua. M-a apucat iar dorul. Ma apuca zilnic doar ca uneori sentimentul este mult mai acut. Ascult Mike Oldfield. Am tot ascultat azi Eric Clapton, Bon Jovi, Conexiuni, Directia 5, Meat Loaf ... m-am plouat si mai tare. Acum cica am schimbat pe ceva mai vesel. Da, asa e, s-o creata mutu' pe asta. Azi cand veneam acasa ma uitam pe fereastra cu capul sprijinit de rama parbriz-ului. Treceau imaginile pe langa mine, literalmente, si la propriu si la figurat. Parca eram protagonist intr-un videoclip al vreunei melodii romantice. Imi e tare dor de EA. Am mai fost in starea asta ... si mi-a spus ca nu m-a vazut niciodata pana atunci asa. Acum sunt cel putin la fel, daca nu mai plouat ca oricand. Imi plac enorm de mult solo-urile lui Oldfield smile.gif. Chiar daca melodii precum Moonlight Shadow sau Man in the Rain imi adancesc starea.
Noapte buna iubita printesa elf Arwen Undomiel.

Multumesc de sfat Fargakos, ma rog zilnic. Cat despre sfaturile mele si tot ceea ce am scris ... vin din adancul sufletului meu.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.