Initial forumul Ecclesia urma sa fie un club privat, dar din conditii obiective acest lucru nu este inca posibil. Din aceasta cauza e necesar sa fac anumite precizari:

1. ECCLESIA (dupa cum sugereaza si denumirea) este un forum dedicat EXCLUSIV crestinilor de diferite confesiuni, nu si ateilor. Discutiile dintre atei si crestini sau persoane de alta religie se vor discuta pe alte forumuri. Ateii sunt rugati sa ramana in afara forumului si sa nu intervina in discutiile purtate de crestini. Exista destul loc in afara : sunteti invitati sa postati acolo.

2. ECCLESIA nu este un forum de discutii in contradictoriu, ci un spatiu de apropiere spirituala. ECCLESIA este un forum ecumenic.


Participantii forumului Ecclesia - dupa cum sugereaza si numele - reprezinta Bisericile din care fac parte. Nu sunt admisi participanti care nu impartasesc punctul de vedere al nici unei Biserici, ori puncte de vedere diferite de Biserica din care fac parte.
Pentru a pute participa pe forumul Ecclesia la discutii trebuie sa intrati pe topicul "Sa ne prezentam" si sa spuneti religia/confesiunea pe care o aveti.


Va multumesc pentru intelegere.