Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Antena 2
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Mihai
Un nou proiect al celor de la Antena 1 este Antena Muzicala sau Antena 2, post specializat, cu rezultate de audienta estimate la 1,5 %.
Din punct de vedere muzical, televiziunea se va apropia "ca spirit" de Radio Romantic, post ce apartine aceluiasi grup.
Camelia Voiculescu, administrator si actionar majoritar al societatii (60%) declara ca noul post va urmari un public activ, "tineri mai educati, mai preocupati de ceea ce asculta si cu pretentii de la viata".

Investitia se ridica la cel mult un milion de dolari, estimandu-se incasari din publicitate intr 50.000$ si 100.000$ pe luna.
Data lansarii este preconizata in luna noiembrie a anului viitor.


Sursa: Capital.
menthoru'
sincer mi se pare in plus in peisajul mass-media romanesc... aste ne mai trebuia, inca un post cu muzica varza, dupa atomic si etno tv .... OH MY GOD!!!
Mihai
Nu judeca un post de televiziune inainte de a-i fi vizionat programele. wink.gif
Iar Radio Romantic nu are neaparat 'muzica varza'. xmas.gif
Aminda
Mai exista tara ia atatica, cat o Romanie, care sa aiba 2394820378946023 de posturi de televiziune? Ideea de un post care emite "pentru tinerii mai culti" nu e deloc rea, ar fi insa si mai bine daca ar inlocui un post actual. De exemplu Atomicul.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.