Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ateii?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Comunitatea Credintei - Religie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
March
QUOTE(abis @ 14 Oct 2011, 03:11 PM) *
Da? Tu asa faci, il citici pe Basescu de la Cotroceni? smile.gif

M-as duce la Cotroceni sa scuip pe "icoana" dar ma impedic de noii securisti. Pe cand tu te poti deplasa liber la Iasi ca sa studiezi fenomenul asta (care vad ca te pasioneaza) pe "viu" ca sa spun asa.
March
Hei, Abis &Co,
La ultimul recesamant ati fost parca vreo 0,15 % hh.gif Sa vedem daca ati mai crescut ceva acum .
Cla
— Părinte am păcătuit... Eram cu iubita mea, noi singuri, casa goală... s-a întâmplat ce trebuia sa se întâmple. Apoi, cu mea viitoarea soacra, părinte... Noi singuri, casa goală....s-a întâmplat ce trebuia să se întâmple. Şi asta nu e tot, părinte! Cu vecina mea, la fel: noi singuri, casa goală S-a întâmplat!
Preotul o ia la fugă.
— Părinte, unde fugi?
— Noooooi singuuuriiii, bisericaaaa goalăăăă!!!
abis
QUOTE(March @ 20 Oct 2011, 06:19 PM) *
La ultimul recesamant ati fost parca vreo 0,15 % Sa vedem daca ati mai crescut ceva acum .

Eu stiam ca mai putini, doar vreo 0,1% smile.gif

Cred ca de data asta o sa fim putin mai multi, dar nu ma astept la cifra care apare inainte de virgula sa fie alta decat zero.

Lasa ca e mai bine asa, putini si buni thumb_yello.gif
abis
Un articol interesant despre niste atei teroristi:

Teroarea ateilor pentru o cruce, in paradisul democratiei

O organizatie de atei din Whiteville, Tennessee (SUA), il terorizeaza pe primar si comunitatea sa pentru a da jos o cruce din oras.

Aceasta se afla pe cel mai inalt turn de apa din localitate, scrie Fox News.

Reprezentantii unei organizatii militante afirma ca multi locuitori sunt deranjati de acest simbol crestin. Crucea a fost inaltata acolo cu opt ani in urma, a declarat primarul.

El spune ca cetatenii orasului nu au fost fortati sa treaca la crestinism, iar crucea nu este nimic altceva decat un simbol. Dar o fundatie de profil sustine ca acea cruce incalca primul amendament al Constitutiei SUA.

Astfel, primarul a primit ultimatumul de a o da jos, altfel va fi dat in judecata. Mai mult decat atat, ateii afirma ca multi oameni o considera o insulta. Primarul pare dispus sa le faca pe plac, deoarece nu vrea sa se confrunte cu un proces costisitor pentru comunitate.

El ii considera pe acei atei teroristi, deoarece fac viata oamenilor din oras foarte grea. "Ei sunt mai mult decat simpli teroristi care pun mana pe un avion si ucid oameni", a mai spus primarul.




Va dati seama, cam cat de teroristi sunt ateii astia ? Au indraznit sa fie deranjati de un simbol crestin, ba mai mult decat atat, i-au solicitat primarului sa-l dea jos, conform constitutiei care spune ca asemenea "simboluri" nu au ce cauta in spatii publice. Iar primarul, ca si crestinii care l-au votat de altfel, e incredibil de inteligent. Acest lucru reiese fara urma de indoiala din comentariul sau:

"Ei sunt mai mult decat simpli teroristi care pun mana pe un avion si ucid oameni"

laugh.gif
abis
Daca va uitati cu atentie la poza de mai jos, dupa vreo zece minute va veti da seama carei religii ii apartine persoana din imagine.

Mie mi-a luat vreun sfert de ora pana sa ma prind. smile.gif


Cla
Religia sânilor.
abis
Cica ajunge un tip, dupa moarte, in Iad. Acolo e pus la chinuri: hoarde de draci il torturau de dimineata pana seara, de seara pana dimineata il luau in primire altii, il biciuiau, ii smulgeau unghiile cu clestii, il tavaleau prin smoala incinsa, ma rog, tot tacamul. Pe el si pe inca un tip.
La un moment dat, omul asta vede ca cel de langa el este Hitler.
- Tu, Hitler? Ce cauti aici?!
- Pai, am declansat un razboi mondial, am omorat milioane de oameni nevinovati, asta este ceea ce primesc... Dar tu?
- Eu am mancat de dulce in Vinerea Mare...
March
QUOTE(abis @ 2 Nov 2011, 06:44 PM) *
Daca va uitati cu atentie la poza de mai jos, dupa vreo zece minute va veti da seama carei religii ii apartine persoana din imagine.

Mie mi-a luat vreun sfert de ora pana sa ma prind.



PENTRU CA STATEAI CU UN OCHI IN SANII EI SI CU CELALALT LA USA CA SA NU TE PRINDA NEVASTA ! rofl.gif
abis
Hai sa lasam (cel putin deocamdata) amuzamentul pentru ceva serios: ai vazut asta?

Incidentul petrecut in biserica este acum in atentia procurorilor care au declansat o ancheta. Preotul va fi cecetat penal pentru loviri si alte violente, nu pentru tentativa de omor, asa cum reclamasera initial parintii. Urmeaza a fi audiati martorii care au asistat la botez, familia fetitei dar si preotul.

Anastasia, fetita de sase saptamani, este scufundata de preot de trei ori in cristelnita, fara sa-i sustina capul si mai ales fara sa-i astupe caile respiratorii, asa cum se procedeaza cu un bebelus.

Tematori, parintii spun ca l-au rugat sa nu le scufunde fetita in apa si cu capul, dar parintele nu i-a ascultat.

Dupa ce este scoasa, Anastasia nu tipa si nu se agita, asa cum se intampla cu bebelusul de langa ea, si el botezat in urma cu cateva minute. Parintii inca nu-si dau seama de pericol.

La un moment dat, fetita misca spasmodic din maini si nu scoate nici un sunet. Pare in stare de soc. Mama o ia disperata in brate. Abia acum realizeaza ce se intampla, fetita ei nu mai respira. Oamenii intra in panica si cer ajutor.

Ingerul salvator al Anastasiei a fost un sofer de TIR, aflat si el in biserica, din intamplare, la un alt botez. Facuse cursuri de prim ajutor si a resuscitat-o pe fetita, pana la venirea ambulantei.

Bebelusul a fost preluat de un echipaj SMURD. Medicii l-au preluat, i-au pus masca de oxigen si si-au dat seama cat de aproape a fost de moarte.
March
QUOTE(abis @ 10 Nov 2011, 05:16 PM) *
Hai sa lasam (cel putin deocamdata) amuzamentul pentru ceva serios: ai vazut asta?


Boul ala de popa trebuia sa-i tina cu o palma gura si nasul acoperite. Un popa ce a terminat facultatea teologica pe nasturi la fel cum au terminat multi mirenii facultatile lor. devil.gif Doctori care te omoara....




Popa n-o sa pateasca nimic. Ca vorbeste IPF-ul cu cine trebuie wink.gif
abis
QUOTE(March @ 10 Nov 2011, 04:31 PM) *
Popa n-o sa pateasca nimic. Ca vorbeste IPF-ul cu cine trebuie

Stiu ca n-o sa pateasca nimic. Nici macar nu ajunge la ipefe, "se rezolva" mai jos.

Nu se deranjeaza ipefeul pentru un amarat de botez la care nici macar n-a murit nimeni. Daca era vorba despre niste sute de hectare de padure, despre vreo licenta tv, despre ceva consistent si eventual cuantificabil in euro, poate...
abis
Despre puterea vindecatoare a rugaciunii
abis
Suedia - sau cum va arata Europa viitorului.


Si cum arata viitorul lumii in viziune crestina
Data'q
Să-mi fie cu iertare off-topic-ul, dar că pun aici o mică povestioară ce tocmai am primit-o:

Un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii:
Ce copaci impresionanti! Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase!
La un moment dat, in timp ce se relaxa, omul aude in spatele lui zgomote ciudate.
Cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare.
Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul... avea conditie fizica, asa ca il urmeaza constiincios...
Tipul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade.
Ursul il apucase deja de un picior, asa ca omul, paralizat de frica, racneste:
- Doamneeee!!!.
In secunda urmatoare, timpul se opri, ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer.
Tipul, socat, auzi o voce:
- Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai explicat si altora ca sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice... Vrei acum sa te salvez? Pot eu sa te consider credincios cu adevarat?
Ateul se uita fix in lumina si raspunse:
- As fi ipocrit sa Iti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel sa devina ursul crestin?
- Foarte bine, raspunse vocea.
Lumina disparu, zgomotul padurii reveni.
Ursul il elibera din ghearele sale, isi impreuna labele din fata si spuse:
- Doamne, binecuvinteaza aceste bucate. Amin..
abis
thumb_yello.gif rofl.gif


E un banc vechi, dar bun
abis
"Bomba" de presa marca "Felix":

Cel mai mare MISTER al creştinismului ar converti toţi ateii

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii creştine ar putea fi elucidat. "Chivotul Legii”, care adăposteşte tăbliţele de lut cu Cele Zece Porunci, scrise chiar de mâna lui Dumnezei şi primite de Moise pe muntele Sinai, ar putea fi văzut pentru prima dată, după trei milenii.

Acesta ar fi un adevărat miracol, iar reprezentanţii bisericii spun că ar fi un argument de necontestat al faptului că Dumnezeu există, multe "suflete împietrite urmând să fie convertite la credinţă".


Biserica Ortodoxă din Etiopia susţine că are Cufărul Sacru. Obiectul de cult ar fi adăpostit în biserica "Sf. Maria” din Aksum.
Cufărul ar putea fi mutat din cauza lucrărilor de renovare la care va fi supusă biserica. Acest lucru va fi o şansă pentru creştini pentru a vedea Chivotul Legii.

Potrivit Bibliei, Chivotul Legii a fost ţinut în Templul lui Solomon din Ierusalim, timp de mai multe secole. Obiectul sacru a dispărut după ce babilonienii au distrus Ierusalimul, în anul 586 î.Hr., însă Nu există nicio menţiune despre distrugerea acestuia.


Deci tineti-va bine, in curand o sa vedem o cutie veche iar imediat dupa aceea vom deveni cu totii brusc credinciosi. Nu stim, crestini sau mozaici... Yeah, right!! rofl.gif
Cucu Mucu
Dupa povestiri, faimosul chivot s-ar putea sa fie un cufar de transport materiale radioactive.

Dumnezeu stia sa scrie in sumeriana? Hmm, inseamna ca e de-al nostru, nu de-al evreilor!
March
QUOTE(abis @ 16 Dec 2011, 01:34 PM) *
"Bomba" de presa marca "Felix":
Cel mai mare MISTER al creştinismului

Ca deobicei o Minciuna in scop manipulator ! jamie.gif
Stirea a fost pusa pe piata de ziarul Daily Mail.
abis
Daca citezi trunchiat si interpetezi dupa ureche, poate... laugh.gif

In Daily Mail scrie ca "s-ar converti toti ateii"? rolleyes.gif
March
Cum postez ceva , cum tresari din motaiala de pe aici . laugh.gif
turbo trabant
QUOTE(abis @ 16 Dec 2011, 12:34 PM) *
Deci tineti-va bine, in curand o sa vedem o cutie veche iar imediat dupa aceea vom deveni cu totii brusc credinciosi.

Dar sunteti credinciosi. de fiecare data cand joaca steaua, dinamo sau alte forte ale fotbalului va uitati tot timpul la cutia aia veche.

mothman
A incetat din viata Christopher Hitchens, unul din cei mai vocali atei din ultima perioada, dupa o lupta cu un galopant cancer esofagian. R.I.P unsure.gif
abis
QUOTE(mothman @ 16 Dec 2011, 04:21 PM) *
R.I.P

In contextul asta, RIP insemnand "return if possible"?
turbo trabant
QUOTE(abis @ 16 Dec 2011, 06:10 PM) *
In contextul asta, RIP insemnand "return if possible"?

Nu vrei sa propui tu o fraza corecta politic?
mothman
Da, abis, poate ar fi mai potrivit sensul ala. Oricum, chiar este o mare pierdere. Un om cu un curaj deosebit, care a avut o contributie semnificativa in promovarea gandirii critice, in promovarea ratiunii. Desi nu i-am citit nici o carte (poate acum, ca s-a dus, sa se oboseasca si vreo editura de la noi sa-i publice vreuna din lucrari), insa obisnuiam sa-l umaresc in diferitele dazbateri cu teistii. smile.gif
March
QUOTE(abis @ 16 Dec 2011, 07:10 PM) *
In contextul asta, RIP insemnand "return if possible"?

Cred ca da. Pentru a fost cam vampir in timpul vietii ! tongue.gif
turbo trabant
Oare kimul 3.0 o fi credincios? Inclin ca nu si se foloseste de etica proprie care doar a dat atat de bune rezultate imn tarisoara lui care face fatza cu greu invazieie crestine din sud.

Si se facu ingrasamant dir lideru si I ll plang tot acuma ca pe maical jecson. Materialism dialectic ateist.
abis
QUOTE(turbo trabant @ 16 Dec 2011, 05:22 PM) *
Nu vrei sa propui tu o fraza corecta politic?

Nu

QUOTE
Materialism dialectic ateist.

Adica habar nu ai ce-i aia. smile.gif
turbo trabant
QUOTE(abis @ 19 Dec 2011, 03:35 PM) *
Adica habar nu ai ce-i aia. smile.gif

Adica vrei sa inveselesti putin cu niste lincuri?

Iti recomand o vizita de lucru in curea unde nu religie si e bineeee.Traiasca nepotu! smile.gif
abis
QUOTE(turbo trabant @ 19 Dec 2011, 02:42 PM) *
Adica vrei sa inveselesti putin cu niste lincuri?

Nu. smile.gif

Poate te ajuta un desen (pe care l-am mai pus pe aici acum cativa ani)



aici


Du-te tu in Coreea de Nord (ori in Arabia Saudita, cum preferi). Eu m-as duce mai degraba in Suedia.
turbo trabant
desene colorate , multumim.

mai, in suedia am fost si nu e cum crezi tu. asa e cand te iei dupa ziarizdi romani care copiaza dupa o sursa ruseasca. dar chiar nu e misto acolo, mori de plictiseala.

mama vichi iote ce zice:

http://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_S...in_Sweden_today

In 2000, 82.9%[3] of the Swedes belonged to the church of Sweden, by the end of 2009, this figure was 71.3%.[1], the percentage of Swedes belonging to the Church of Sweden is decreasing yearly by more than one per cent. The Church of Sweden services are sparsely attended (hovering in the single digit percentages of the population).[9] The reason for the large number of inactive members is partly that until 1996, children became members automatically at birth if at least one of their parents was a member. Since 1996, only children that are baptised become members. In 2009, nearly 72,000 Swedes left the Church of Sweden, considerably more than in 2008 when 50,504 Swedes left the Church of Sweden.[10] Some 275,000 Swedes are today members of various free churches (where congregation attendance is much higher), and, in addition, immigration has meant that there are now some 92,000 Roman Catholics and 100,000 Eastern Orthodox Christians living in Sweden.[11] Due to immigration, Sweden also has a significant Muslim population. As many as 500,000 are Muslims by tradition[12] and between 80,000–400,000 of these are practicing Muslims. (See also Islam in Sweden)
Eight recognized religious denominations, in addition to the Church of Sweden, raise revenues through member-contributions made through the national tax system. All recognized denominations are entitled to direct government financial support, contributions made through the national tax system, or a mix of both. Certain Christian religious holy days are national holidays. School students from minority religious backgrounds are entitled to take relevant religious holidays.[8]
No recognition or registration is required to carry out religious activity. Religious groups that want to receive government aid may apply for it. The Government considers the number of members in the group and its length of establishment, but applies no specific criteria.[8]
Religious education covering all major world religions is compulsory in public schools. Parents may send their children to religious charter schools, all of which receive school vouchers, provided they adhere to government guidelines on core academic curriculum.[8]
The Office of the Ombudsman against Ethnic Discrimination investigates claims of discrimination "due to race, skin color, national or ethnic origin, or religion." Discrimination on religious grounds is illegal, including discrimination in the work place and in the provision of public and private services.[8]

vai ce inapoiati sunt blonzii astia. le trebuie niste knowhow de pe dambovita sa ii invete cu umanismul si alte chestii moderne.
abis
Hai sa traducem in romaneste (eu stau mai slab la engleza smile.gif )

Suedezii sunt printre cei mai puțin religioși oameni, doar 2% din cetățeni ducându-se în mod regulat sau semi-regulat la un serviciu religios. Mai puțin de 24% din cetățenii Suediei cred în existența unei divinități, între 17 și 83% fiind clasați ca atei (nota mea: something is wrong here). Majoritatea populației religioase este creștină, de rit protestant, luteran (evanghelic). Această majoritate este organizată în jurul Bisericii Suedeze (Svenska Kyrkan). Există și un număr destul de important de protestanți de alte rituri (mai ales în Dalarna și Vasterbotten), grupați în jurul "Bisericilor Independente" (Frikyrkan). Mai există și o mică comunitate romano-catolică. În plus, imigranții din fostul spațiu sovietic și Serbia au dus la creșterea numărului de ortodocși, iar imigranți din Iran, Iraq și Bosnia-Herțegovina au dus la creșterea numărului de musulmani (astăzi între 100,000-150,000).

Oficial, peste 76% din cetățeni sunt înregistrați ca membri ai Bisericii Suedeze (în scădere cu aproximativ 0.7% anual). Acest lucru se întâmpla dintr-un motiv birocratic - până în 1996 copiii nou-născuți erau automat înscriși în biserică dacă unul dintre părinți era înscris în registrele acesteia. Mai mult, separarea legală între stat și biserică s-a produs de-abia în 2000, când statul a retras sprijinul oficial acordat Bisericii și a anulat obligația acesteia de a efectua recensăminte ale populației.

Libertatea religioasă a fost recunoscută din 1862, iar ateismul ca opțiune de gândire a fost adăugat explicit în textele legale în 1951. Societatea suedeză este una foarte laică, religia fiind privită ca un lucru privat, nu public. Nu se studiază cursuri de doctrină religioasă în școli, dar se predau cursuri de etică și morală, unde se discută atât valori laice cât și valori religioase, cât și istoria religiilor.


Mda, nasol. Nu mai vreau in Suedia. Imi fac bagajele si plec in Coreea. Ma ajuti cu o agentie de turism care sa imi faca rost de un bilet (evident, doar dus) pana acolo?
turbo trabant
QUOTE(abis @ 19 Dec 2011, 04:24 PM) *
Imi fac bagajele si plec in Coreea. Ma ajuti cu o agentie de turism care sa imi faca rost de un bilet (evident, doar dus) pana acolo?

Trebuie doar sa te duci la ambasada si sa spui ca vrei sa demasti crestinii din aceasta tara. E spatiul shai gan, doar.

abis
QUOTE(turbo trabant @ 19 Dec 2011, 03:27 PM) *
Trebuie doar sa te duci la ambasada si sa spui ca vrei sa demasti crestinii din aceasta tara.

Pai nu am cum sa-i demasc, daca nu-i cunosc. Ma ajuti si cu cateva nume de crestini pe care sa-i pot da pe mana autoritatilor?
turbo trabant
QUOTE(abis @ 19 Dec 2011, 04:30 PM) *
Pai nu am cum sa-i demasc, daca nu-i cunosc.

Te invata ei, stai linistit. ohyeah.gif

abis
Daca stiu deja, ce nevoie mai au de mine? sad.gif

turbo trabant
Tu traiesti intr- societate bolnava de credinta si plina ochi de crestini. Ii convingi pe loc biggrin.gif

Le poti arata lincurile ca sa iti imbunatatesi sansele de a incepe o viata noua, intr-o tara unde este o separare totala intre stat si religie, o viata plina de juche.

abis
Mai, tu ori nu poti mai mult de atat, ori nu esti in stare... Din doua, una.

Una e separarea statului de religie, alta este persecutia religiei de catre stat. Prima e ok, a doua nu. Nu e treaba statului sa-ti spuna nici in ce religie sa crezi, nici in ce religie sa nu crezi.

In alta ordine de idei, dupa ce ajung eu in Coreea, iti iei si tu un bilet catre Kenia?

Misto unul dintre comentarii: it´s funny that you judge Christians because of the acts of some of them.. Invers merge, nu?
turbo trabant
QUOTE(abis @ 19 Dec 2011, 05:01 PM) *
Invers merge, nu?

Cum se traduce asta in juche?

Draga abis, din cand in cand mai fac misto de cei care sunt rotunzi si plini de ei, siguri de ideile lor inflexibile. Deci din doua, doua.
abis
QUOTE(turbo trabant @ 19 Dec 2011, 04:05 PM) *
din cand in cand mai fac misto de cei care sunt rotunzi si plini de ei, siguri de ideile lor inflexibile.

Nu te-am vazut pana acum facand misto de crestini
unsure.gif
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 19 Dec 2011, 04:05 PM) *
Cum se traduce asta in juche?...

Ciuce ..... rofl.gif
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 19 Dec 2011, 08:16 PM) *
Ciuce ..... rofl.gif

Toarsu marduk bravos, va dau locul meu in fatza la circu' foamei. sunteti pe calea cea buna de lichidare a grelei mosteniri burghezo-mosieresti , religia.

Asa sa ne ajute nesfanta treime: kim ir sen, kim jong il si ala micu de transpira la greu, kim jong un!
March
QUOTE(abis @ 19 Dec 2011, 05:30 PM) *
Pai nu am cum sa-i demasc, daca nu-i cunosc. Ma ajuti si cu cateva nume de crestini pe care sa-i pot da pe mana autoritatilor?

Sunt milioane. In zilele astea fac matanii si se dau cu capul de caldaram. Dar autoritatile s-ar putea sa te aresteze pe tine pentru atentat la religia de stat ! tongue.gif
Asa ca stai aici pe HA si lupta cu crestinii.
abis
Ia uite ce am gasit

”Un şcolar genial”: așa a fost prezentat micul Ceauşescu de învăţătorii săi ziaristului francez Michel Hamelet. Un copil imbecil, declarat repetent, semi-analfabet, agramat şi incult , acesta este portretul după istoriografia şi presa post-comunistă.

Biografia fostului dictator a fost scrisă cu astfel de derapaje. După cataloagele şcolare şi foile matricole, păstrate în Arhivele judeţene din Slatina, elevul Ceauşescu A. Niculae, fiul plugarului Ceauşescu Andruţă din satul Tătărăi-Scorniceşti s-a aflat printre fruntaşii clasei sale la învăţătură

Între 1924-1929, anii cât a frecventat şcoala primară, s-a clasificat al treilea dintre colegii săi. Dar premiantă cu coroniţă a fost totdeauna fata perceptorului.

Lixandra, mama sa, era cunoscută în sat ca femeie foarte credincioasă. Pe Nicolae, ca pe toţi ceilalţi copii şi nepoţi ai săi, l-a dus frecvent la biserică. De altfel, şcolarul Nicolae Ceauşescu avea nota maximă la religie


Deci atentie cu invatamantul religios: vreti un nou Ceausescu? laugh.gif

Daca imi aduc bine aminte, si Stallin a avut instruire religioasa:

La opt ani, Soso a început învățătura la școala bisericească din Gori.[...]
El a strălucit în școală și a fost premiant, iar când a împlinit 14 ani a fost răsplătit cu o bursă la Seminarul teologic din Tiflis, o instituție a bisericii ortodoxe ruse, unde a început să învețe din 1894. El era plătit pentru cântatul în cor, bani care se adăugau la mica sa bursă.


turbo trabant
o, tu, expert in logica sa comiti asemenea erori de logica? atat de mult "doare"? sorry.gif
abis
Nimeni nu spune ca nu pot comite si eu erori de logica. Asa cum spuneti voi, nimeni nu este perfect, oricine poate gresi... Am cateva dubii in schimb ca, in cazul in care comit eu o greseala de logica, poti tu sa o sesizezi...
turbo trabant
QUOTE(abis @ 21 Dec 2011, 03:33 PM) *
Asa cum spuneti voi, nimeni nu este perfect, oricine poate gresi...

care voi? deci doare si nu se stinge cu apa. thumb_yello.gif

abis
QUOTE(turbo trabant @ 21 Dec 2011, 03:09 PM) *
care voi?

Tu si sfantul duh. laugh.gif

QUOTE
deci doare

Vrei sa-ti spun si unde? wink.gif
turbo trabant
mda, macar te simti mai calm cand te certi pe net cu noi biggrin.gif? are probabil ceva efect terapeutic manipularea extrem de joasa pe care o faci.

altfel nu se explica cum un homo sapiens poate sa devina atat de spasmodic si se gandeste tot timpul numai la asta . e un hobby?
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.