Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Au Fost Alegerile Parlamentare Din Rusia Corecte?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Petru
Alegerile din Duma de Stat din Rusia suscita un interes deosebit, mai ales ca Partidul Rusia Unita, care a obtinut cele mai multe procente, este sub "comanda" lui Vladimir Putin... unii observatori internationali au sustinut ca in felul asta domnul Putin incearca sa-si asigure inca un mandat la conducerea Rusiei... dar mai zic aceiasi analisti nu putine sunt dificultatile pe care le va avea de traversat, in caz ca Rusia continua sa ramana la acelasi stadiu de economie saraca... intreaga responsabilitate va cadea pe umerii presedintelui si a staff-ului din preajma sa!
carpatic
Nici un referendum nu este corect in absolut, ci "mai corect" decat o valoare de refernita pe care indeobste o numim Frauda, sau daca nu ne multumeste aceasta inpartire simpla, va fi corect intr-un anumit grad, raportat la capacitatea de acceptare a subiectilor (sau votantilor) si pe de alta parte la incapacitatea lor de a avea o reactie.
Din acest punct de vedere, alegerile din Rusia nu au fost fraudate ci doar abil manipulate, desi "abilitatea" in acest caz nu a fost neaparat un exercitiu de diplomatie fina. Putin e un om voluntar care a ales sa-si asume o responsabilitate enorma si intelege sa faca TOT POSIBILUL pentru a-si pastra parghiile prin care poate sa isi exercite puterea pentru a folosi aceasta responsabilitate cvasidiscretionar. Totusi, in interesul afirmarii Rusiei ca mare putere.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.