Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cei Mai Bogati 300 De Oameni Din Romania
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Exploratorium > Afaceri si economie
Mihai
Miercuri revista Capital apare insotita de un supliment unde poate fi citita lista celor mai bogati 300 de oameni din Romania.
Cel mai bogat om din Romania este Iosif Constantin Dragan, cu o avere estimata la aproape 900 de milioane de dolari. Patronul ButanGas isi mentine pozitia de anul trecut.
Cei mai bogati 300 de romani totalizeaza o avere de 12 miliarde de dolari, ceea ce inseamna 26% din produsul intern brut al Romaniei! smile.gif

Deocamdata am inteles de la Tuca Show ca Becali, spre exemplu, se afla pe locul 44, cu 150 de milioane $. Contactat telefonic, Becali a declarat insa ca aceasta suma ar trebui inmultita cu 2 pentru a se ajunge la cea reala. biggrin.gif
Tot Becali l-a acuzat indirect pe Sorin Ovidiu Vantu ca s-a imbogatit prin ecscrocherie si nu merita sa fie prezent pe lista.

Profesul Universitar Doctor Iosif Constantin Dragan, cel mai bogat din Romania:

user posted image

Poza din tinerete, in prezent are varsta de 86 de ani.
Mihai
Frumos spectacolul de asta-seara de la Tuca Show, dintre Becali si Catarama. smile.gif
Petru
In unele momente Becali insa a avut iesiri usor maniacale sau cel putin asta a fost impresia mea!
nefertiti-old
Eu as spune chiar prostie, pe care nu a mai reusit s-o ascunda. Decit astfel de show-uri, mai bine lipsa.
Petru
Si mie mi-a lasat aceasi impresie... nici nu ma asteptam ca Tuca sa se coboare la acel nivel. De obicei emisiunile lui sunt foarte bune si nu de putine ori se intampla sa afli informatii dintre cele mai diverse cu putinta.
Gabriel
Se gaseste pe net topul complet ? Sau doar in revista ?
Daca e pe undeva pe net... va rog sa imi dati si mie un link.
Multumesc anticipat !
kristina
Nu stiu daca se gaseste si pe net topul, eu l-am vazut doar in revista. Eu am fost curioasa numai cand a aparut primul top - cei mai bogati 100. Am trait senzatii noi frunzarind revista - nu stiu de ce am avut impresia ca in spatele averilor fabuloase se afla oameni care nu le-au castigat pe cai cinstite si nu stiu daca in cazul asta merita sa curga atata cerneala pentru ei sau sa ne pierdem timpul urmarind emisiuni pe tema asta. Si foarte putini cei care au pornit de la zero, majoritatea au avut functii importante inainte de revolutie sau au avut relatii importante.
Mihai
Apropos de topul miliardarilor:

Abramovici, scos de Putin din topul miliardarilor

QUOTE
Saptamanalul "Kommersant-Denghi" (Comerciant-Bani) a publicat lista celor mai bogati oameni din Rusia, actualizata, informeaza Agentia "Rusia-Azi". Potrivit versiunii actualizate, Roman Abramovici, patronul echipei de fotbal Chelsea Londra, nu mai are o avere care sa-i permita clasarea pe lista celor mai bogati 30 de rusi.

Interesant este faptul ca topul intocmit de "Kommersant" difera foarte mult de clasamentul alcatuit anul trecut de prestigioasa revista americana "Forbes".

Astfel, potrivit analistilor americani care i-au numarat pe cei mai bogati 500 de oameni ai lumii, cel mai tare rus ar fi fost Mihail Hodorkovski (locul 26 mondial), cu 8 miliarde de dolari.

Urmatorul pe lista este "rebelul" Roman Abramovici (locul 49), cu 5,7 miliarde de dolari. "Forbes" il plaseaza pe Evtusenkov abia pe locul 278 in lume, cu "doar" 1,5 miliarde de dolari.


Sursa: Gardianul.ro
Kyklos
O parte din personajele de acolo au facut afaceri ilicite . Becali e primul pe lista urmat frati Iancu de la Timisoara , Dinu Patriciu ....lista poate continua .
Cucu Mucu
QUOTE (kristina @ 4 Dec 2003, 09:40 PM)
nu stiu de ce am avut impresia ca in spatele averilor fabuloase se afla oameni care nu le-au castigat pe cai cinstite si nu stiu daca in cazul asta merita sa curga atata cerneala pentru ei sau sa ne pierdem timpul urmarind emisiuni pe tema asta.

Mama lor de chiaburi! La colhoz cu ei, sa puna umarul sa cladeasca viitorul de aur al Romaniei! laugh.gif Mai baieti si fetite, din cauza catorva neamuri proaste nu trebuie sa denigrati toti oamenii de acolo, care chiar au muncit si au sacrificat multe. Va doresc la toti sa fiti patroni in Romania. tongue.gif
exergy33
Nu ati spus nimic despre cea mai bogata , respectiv cele mai bogate femei din Romania! cool.gif
ilie
Exista un catalog cu cele mai bogate (mai degraba celebre) 50 de femei din Romania.
Cea mai bogata este detinatoarea unui lant de farmacii.
exergy33
Quantum , cu informatiile "cuantificate" si "discrete" date de tine nici nu e greu sa identificam pe cea sau cele mai bogate femei din Romania! rofl.gif
ilie
Daca cautai pe net gaseai usor...cei care stau in Romania nu aceste probleme...poate ca nici tu... daca cauti.
Ce-ar fi sa-ti stergi poza aia mare din semnatura?
Michelle
Cea mai bogata femeie din Romania se numeste Anca Vlad si este proprietara grupului Fildas si a lantului de farmacii Catena.Multumita exergy?
iniya
QUOTE
Ce-ar fi sa-ti stergi poza aia mare din semnatura?

Se incarca fff greu pagina sad.gif sorry.gif
E frumoasa mwah1.gif dar e 'grea' hh.gif
March
Recent : Patriciu pe loc unu , iar Jiji pe locul doi !!
Locket
dak are cineva revista..se poate sa afiseze top 10 cele mai bogate femei din romania?(din nr din noiembrie)akm e prea tarziu sa mai gasesc ultima revista si e tarziu... rolleyes.gif vaa roog
axel
Ce, vrei sa te mariti, pardon, insori? rolleyes.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.