Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Echipele Romanesti In Cupa Uefa
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Sport > Fotbal
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ovidius
QUOTE (xti)
... steaua se califica exact NU ... voi chiar credeti ca fotbalul romanesc merita sa ajunga in primavara europeana ?
sunteti atat de haiosi 

Eventual esti tu haios... ohyeah.gif
Inainte sa-ti dai cu parerea despre fotbalul romanesc, mai precis despre Steaua, da-mi voie sa te intreb daca ai vazut toate meciurile din grupa ei. Steaua a obtinut aceasta calificare intr-u totul meritat, si fara sa astepte jocul rezultatelor. In plus, ar fi frumos din partea ta sa studiezi mai bine problema si apoi sa-ti retragi cuvintele urate la adresa unei echipe care chiar a muncit pentru calificarea asta. Nu ai nici un drept sa dai cu noroi in ei, mai ales ca o faci pe nedrept!
Eclectic
O fi Borcea, ma. Sa-l intrebam daca si-a spart televizorul cand Steaua a castigat Cupa Campionilor ? rofl.gif rofl.gif rofl.gif
rebel
Să-mi dau şi eu cu părerea, dacă-mi permiteţi ..

Orice romān ar fi răutăcios să nu catalogheze evoluţia Stelei de pānă acum drept cea mai de seamă din ultima vreme (13 ani, din cāte am īnţeles, precedenta calificare aparţinānd aceleiaşi echipe).

Nu pot să spun că meciul cu Valencia e deja jucat .. nici pe departe. Din cāte am ochit şi eu din ultimele evoluţii ale echipei spaniole, majoritatea oamenilor de bază ai echipei au plecat, rămānānd doar fostele glorii şi lotul de tineret. Dacă aş putea să mă pronunţ, pe departe cel mai periculos jucător este Vicente. Di Vaio a scăzut categoric odată cu venirea īn Prima Ligă Spaniolă.

Remarcabilă este şi apărarea adusă de Ranieri la echipă, Corradi şi Fiore fiind - cel puţin după părerea mea - jucători cu experienţă īn cupele europene.

Cu toate acestea, echipa nu are un coordonator, deci un jucător care să facă legătura īntre apărare şi ofensivă, acest defect fiind - sper - cel de care va-ncerca Steaua să profite. Din ce-am văzut prin massmedia, lista de transferuri (cel puţin cea de achiziţii) e impresionantă. Dacă se va reuşi aducerea lui Pleşan, s-ar putea găsi un substitut pentru Neaga, deşi i-ar lua ceva timp primului să se pregătească fizic, Universitatea neavānd - īn părerea mea - prea multă durabilitate pe teren.

Mai mult decāt atātea ce-s de zis? Indiferent de rezultat, Steaua e liderul actual al Diviziei A şi singura echipă romānească aflată īntr-o competiţie europeană.
Eclectic
QUOTE
Dacă se va reuşi aducerea lui Pleşan, s-ar putea găsi un substitut pentru Neaga,


Nu sunt de acord. In primul rand, Neaga si Plesan joaca pe posturi diferite. In al doilea rand, Plesan a intrat intr-un con de umbra in acest sezon si nu stiu daca e cea mai fericita achizitie.
rebel
Pleşan a jucat o perioadă destul de mare ca atacant la "Ştiinţa". Postul său cu cel al lui Neaga sunt identice, doar că Pleşan vine mai rar la mijlocul terenului pentru a recupera mingi şi a declanşa contra-atacuri (m-am obişnuit cu ideea că Zenga mizează īn toate meciurile din UEFA pe tehnica contra-atacului smile.gif).

Norul ce l-ai constatat tu e vizibil pentru majoritatea spectatorilor, cred. Presupun că crizele acute de la Universitatea īşi fac efectul asupra jucătorilor, de-aici şi pofta lor de joc.

Cred eu că transferul lui Pleşan la Steaua i-ar propulsa acestuia calitaţile īnapoi la cele necesare Diviziei A smile.gif
gonen
Rebel, Plesan nu a jucat niciodata atacant la Universitatea Craiova. Este mijlocas de constructie, doar ca inlipsa de niste atacanti la Univ. la diverse meciuri are si sarcini ofensive.
Personal, nu cred ca Plesan va pleca la Steaua, deaorece el vrea sa joace in strainatate, iar de la Steaua se pleaca greu afara. Asa, ca in cel mai rau caz, va mai sta la Stiinta pana in vara, in cazul in care nu vrea sa plece in Rusia.
Gruparea rusa Spartak Moscova a facut o oferta ferma pentru Plesan , oferind exact 1 500 000 de euro, suma limita pentru care Staicu este dispus sa se desparta de jucator.

Legat de Steaua - Valencia, dupa cum au jucat in meciul cu Real, e greu de crezut ca Steaua poate elimina pe Valencia. Daca Steaua obtine macar 1 pct. , consider ca ar trebui sa fie multumita.
Insa nici un meci nu seamana cu celallta, deci, pana la ultimul fluier al arbitrului din meciul Steaua - Valencia (24 feb 2005) sanse exista.
rebel
La cum a jucat Valencia cu Barcelona aseară, mi-e greu de crezut că Opriţa poate să facă vreo brānză īn atac sad.gif
Marcus
Maine seara, de la orele 22:30 (ora Romaniei), Steaua va juca in deplasare impotriva Valenciei pe stadionul Mestalla, partida contand pentru calificarea in optimile Cupei UEFA. Lupta, Steaua! thumb_yello.gif
Eclectic
Romania - Steaua,
Europa - Steaua,
Toata lumea - Steaua,
Campionii din Ghencea !

Forza Steaua !
Vinci per noi !
Forza Steaua e vinci per noi !
Forza Steaua !
Forza Steaua !
Forza Steaua e tutti con te !

Ale, ale, victorie...
Echipa Steaua-i pe gazon...
Ole, ole, de cantece
Rasuna-ntregul stadion...

Pentru Steaua,
ne dam viata !
Trup si suflet pentru culori,
O echipa ce face furori...
Daruiti-va ca noi,
Vrem sa fim invingatori !
Marcus
Valencia - Steaua 2 - 0

Roş-albaştrii au pierdut miercuri seară īn urma unui corner şi a unei lovituri libere. Lipsa lui Adrian Neaga din echipă a fost una din cele mai mari greşeli ale tehnicianului Stelei, Walter Zenga. Steaua şi-a dorit prea multe, la revenirea īn primăvara europeană după o pauză de 12 ani. Conştienţi de faptul că joacă cel mai important meci al sezonului, jucătorii Stelei au īncercat miercuri seară să menţină īncă din primul minut un echilibru al forţelor īn teren. Scandările romānilor din tribună au diminuat tracul elevilor lui Walter Zenga, cel mai periculos jucător fiind Daniel Opriţa. Īncurajat de golul marcat săptămīna trecută la naţională contra Slovaciei, Opriţa a īncercat să facă o partidă mare luptīndu-se de la egal la egal cu fundaşii atletici ai Valenciei.

După un lob nereuşit al lui Dorinel Munteanu īn minutul doi, a venit rapid replica viguroasă a spaniolilor care īn minutele trei şi cinci au făcut şah-mat apărarea stelistă, fără efect pe tabelă. Defensiva a fost călcīiul lui Ahile al formaţiei steliste, improvizaţia Baciu-Ghionea funcţionīnd defectuos. Au existat şi cīteva ocazii la poarta lui Palop, dar Opriţa, Rădoi şi Dică au eşuat spre disperarea lui Zenga pentru care disputa cu Ranieri a constituit adevăratul examen al licenţei de antrenor. Di Vaio (39) a speculat un lanţ de erori al defensivei Stelei care nu a avut reacţie la un corner, lăsīndu-l pe italian să-l execute din cīţiva metri pe Hamutovski. Apoi, Aimar (55) a īngropat visele steliştilor printr-o lovitură liberă executată impecabil. Mutarea lui Rădoi la mijloc pe postul de īnchizător şi lăsarea lui Neaga īn tribună au constituit erorile care au decis lupta din teren. Ca să nu mai vorbim de ratarea monumentală a lui Andrei Cristea (63), un jucător de “20 milioane de dolari”.

Sursa Prosport

Ce parere aveti? A procedat bine Walter Zenga ca nu l-a introdus in teren pe Neaga? El si-a motivat optiunea afirmand ca Neaga e deja jucatorul coreenilor si n-ar fi fost drept fata de ceilalti jucatori ca Neaga sa joace.
nefertiti-old
Au jucat ca draq, Zenga e un tampit, iar concluzia e ca Steaua nu are echipa de UEFA acum. laugh.gif hh.gif
Eclectic
Probabil sunt printre putinii care inca mai cred intr-o calificare, dar, poate din masochism, abia astept sa treaca ora asta si jumatate. Ne "vorbim" dupa meci, pentru ca, peste vreo juma' de ora, plec la stadion. FORZA STEAUA !
nefertiti-old
Mey, nu stiu ce face Barrie pe stadion, da' pe mine m-au facut astia de la Steaua sa imi fac norma de injuraturi pe o luna, deja. Si e tot 0-0. mad.gif
Serenity
Ce sa faca? Mananca seminte, stoarce camasa si blesteama clipa in care-a hotarat sa dea banii pe bilet laugh.gif Just kidding.. Slab meci sleep.gif
nefertiti-old
1-0!!!!!!! woot_jump.gif
nefertiti-old
2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Serenity
woot_jump.gif

Ok, imi retrag cuvintele tongue.gif Poate totusi nu regreta Barrie ca a dat banii pe bilet ohyeah.gif Si nici pe Cristea nu-l mai urasc.. laugh.gif

Doamne cata presiune, eu nu ma mai pot uita hh.gif

nefertiti-old
Adevaru' e ca-i misto atmosfera de pe stadion, desi ploua.
nefertiti-old
S-a califiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Serenity
Nu pot sa cred!!!!!! Nu s-a calificat Valencia! VALENCIA! Si ne-am calificat noi!!! woot_jump.gif yay.gif yay.gif yay.gif Doamne cata bucurie.. Acu' iubesc pe toata lumea, hai sa ne veselim! drunk.gif rofl.gif

rebel
Īl salutăm pe această cale pe domnul Borcea, īntrebāndu-l totodată daca mai are vreun televizor de aruncat pe geam.

FORŢA STEAUA!
Eclectic
Da, un meci superb, castigat meritat de cei care au fost, cred eu, mai buni. Bravo, baieti ! Succes in continuare !
skysurfer
Desi sunt dinamovist din tata in fiu nu pot decat sa ma bucur cu tot sufletul pentru ei. Am cautat un emoticon cu un tip care sa isi dea jos palaria, dar nu am gasit. Jos Palaria Steaua! Joc frumos, daruire, chiar a jucat cu sufletul, ajutata si de terenul mocirlos, aceeasi mocirla care i-a oprit pe turci odinioara i-a oprit aseara si pe spanioli.
Ovidius
QUOTE
Īl salutăm pe această cale pe domnul Borcea, īntrebāndu-l totodată daca mai are vreun televizor de aruncat pe geam.

spoton.gif

A fost super meciul! Cand au jucat la Valencia m-am cam necajit pentru ca scorul nu mi s-a parut rezonabil. Acum insa am fost in culmea extazului dupa golul 2 si speram din tot sufletul ca Steaua (echipa mea de suflet) sa mai dea un gol. N-a fost sa fie asa, dar e bine si cu 11 metri... In plus, sunt de parere ca aceasta calificare este pe deplin meritata!
nefertiti-old
Corect, chiar a jucat misto! thumb_yello.gif
Iar domnu' Borcea se poate arunca el pe geam, daca televizor nu mai are. laugh.gif
milimetru
Apropo de mocirla īn care s-a jucat şi de fotbalul romānesc: domnule, e foarte reconfortant să mai scoţi din cīnd īn cīnd capul din noroi şi să respiri aer curat! Hai să respirăm din toţi plămīnii acum, cīt sīntem cu fruntea sus! dance.gif

ps: dar ce halucinantă serie de 11 metri-uri!!! doi dintre ai noştri trag cu bara, Munteanu ratează, aeroplanul intrat īn picaj şi bum-bum, deodată totul s-a schimbat exact la momentul potrivit şi exact aşa cum trebuia (că, īn paranteză fie spus, eu de la primele şuturi am zis că Hamutovski, după cum se mişcă, nu poate apăra vreun penalty, doar să trimită īn pomi ai lor)! juggle.gif
nefertiti-old
Daa, dar sa vezi, daca o incasam data viitoare, cum ne bagam cu capul in nisip, ca strutu'. laugh.gif
Ovidius
QUOTE
Daa, dar sa vezi, daca o incasam data viitoare, cum ne bagam cu capul in nisip, ca strutu'.

Cei ce fac asta sunt lipsiti de caracter, pentru ca insasi trecerea de grupe a fost o performanta. De meciul cu Valencia nu mai are rost sa vorbim. Si daca pierdea acest meci, eu tot fericit eram pentru faptul sa s-au luptat cu spaniolii de la egal la egal si fara pic de frica.

Hai Steauaaaa!
Eclectic
Asa e. Faptul ca au trecut de faza grupelor a fost un succes. Dupa... tot ce se poate. Nu mai avem ce sa le reprosam, indiferent de ce rezultate vor avea. Steaua a realizat o mare performanta. Felicitari !
nefertiti-old
No, acu' nu sariti la mine, ca eu ziceam doar ca asa se intampla in general. Ideal ar fi sa joace tot asa si de acum inainte. Eu una sunt fidela, sunt stelista de ani de zile, fie ca a jucat bine, fie ca a avut momente proaste. Bine, nu sunt fanatica... laugh.gif
Eclectic
Am fost fanatic pana de curand. De fapt, abia ieri, pe stadion, imediat ce Di Vaio a ratat lovitura sa de la 11 metri, mi-am dat seama cat de putin inseamna pentru mine ce se petrece acolo. E, intr-adevar, o bucurie, dar mai degraba ca roman, decat ca stelist. Indiferent cine s-ar fi aflat in locul Stelei (Rapid, Dinamo etc.), as fi reactionat la fel.
rebel
Altminteri, aseară s-a jucat mai mult un meci de naţională, decāt unul inter-cluburi. Şi īnrăiţi rapidişti ori dinamovişti cu care-am avut ocazia să discut au spus că "n-aveau cum să nu ţină cu Steaua aseară". După cum s-a spus şi-n massmedia, Steaua a reuşit să facă ce doar generaţia "de aur" reuşea odată: să scoată lumea īn stradă.

Īntre timp, UEFA.com a calificat victoria Stelei drept cel mai mare şoc al rundei, timp īn care Ranieri a fost demis de la Valencia.
Marcus
In seara asta, de la orele 20:00 pe TV Sport, puteti urmari la lucru in direct adversara Stelei in optimile Cupei UEFA, Villarreal, evoluand in deplasare la Numancia, echipa de pe ultimul loc in Primera Division. hh.gif
Este ultimul test al "submarinului galben" inaintea confruntarii cu ros-albastrii din 10 martie.
Eclectic
Inca o seara de inghetat prin tribuna. Sper sa merite. Forza Steaua !
Eclectic
Oameni buni, mai sunt vreo 4 ore si incepe. Eu plec spre stadion, ca e o coregrafie de pregatit. Sa-mi spuneti cum se va vedea desfasurarea de forte de la televizor.
FORZA STEAUA !
Ovidius
Distractie placuta, Barrie!
Sper intr-un 3-1 pentru Steaua.

Hai Steauaaaa!!!
milimetru
Ei, Zorro, mai lasă şi tu de la tine! 3-0 nu-ţi ajunge? laugh.gif
Ovidius
Am vrut sa fiu modest ohyeah.gif
Eclectic
Un meci jucat pe viata si pe moarte. Am inghetat. sad.gif
Eclectic
Meciul a fost amīnat din cauza căderilor masive de zăpadă de azi. Oficialii UEFA au decis cu cīteva minute īn urmă ca "dubla" Steaua-Villarreal se se dispute īn zilele de 16 (cīnd era programată iniţial manşa secundă) şi 20 martie. Steaua este prima echipă romānească ce-şi amīnă un meci din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Mulţi dintre spectatorii prezenţi īn această seară īn Ghencea şi-au aruncat biletele şi se pune īntrebarea cum vor intra ei la meciul-tur de la Bucureşti, pe 16 martie. Directorul general al Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că gruparea stelistă va găsi o soluţie pentru această problemă.

www.prosport.ro
greengrin
eu una cred ca cineva acolo sus face misto de stelisti. prima oara ii mureaza bine la meciul cu valencia...acum le da o portie de frig cat sa le ajunga tot anu'. sunt curioasa ce se va intampla cu cei care si-au aruncat biletele devil.gif
Eclectic
In 20 de minute plec la stadion. yeah.gif
Sper sa nu ninga, sa nu ploua, sa nu cada din cer caramizi, ozn-uri, broaste sau alte obiecte. laugh.gif
FORZA STEAUA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovidius
QUOTE
Sper sa nu ninga, sa nu ploua, sa nu cada din cer caramizi, ozn-uri, broaste sau alte obiecte.

Sa cada doar cu goluri in poarte Villarealului!
Hai Steauaaaaa!
rebel
E, se putea şi mai rău, dar īntotdeauna e loc de mai bine.

Doamne ajută īn retur!
Eclectic
Mda, Dinita sigur are carne in frigider cat sa-i ajunga pana la Craciun. Incredibil... Putea fi 1-0. sad.gif

Insa altceva imi va ramane in memorie dupa acest meci... Umblu pe stadioane de vreo 12 ani... In viata mea nu am vazut o asemenea atmosfera... Tremuram, pur si simplu.
Serenity
Eh, chiar daca scorul nu a fost cel pe care ni l-am dorit, eu din fata televizorului am vazut un meci frumos, in care s-a pus mult suflet.. Si in ciuda declaratiilor de genul "Reina va fi un spectator de lux", "Villareal va fi intratabila" eu raman optimista si cred ca "submarinul" poate fi scufundat wink.gif Hai Steaua! thumb_yello.gif
Marcus
Nu stiu de ce s-a tot vehiculat expresia "scufundati submarinul galben". Un submarin scufundat se simte in elementul lui, nu pateste nimic, ba devine chiar mai periculos decat la suprafata. Eventual, s-ar putea spune "avarati / distrugeti submarinul galben". ohyeah.gif

Villarreal este ultima reprezentanta a Spaniei in cupele europene, dupa ce miercuri au fost eliminate celelalte "rezistente": FC Sevilla si Real Zaragoza. Asadar, toata Spania fotbalistica va fi cu ochii pe Villarreal deseara, sa-si vada echipa batuta pe teren propriu. ohyeah.gif

Lupta, Steaua! thumb_yello.gif
Serenity
QUOTE
Nu stiu de ce s-a tot vehiculat expresia "scufundati submarinul galben". Un submarin scufundat se simte in elementul lui, nu pateste nimic, ba devine chiar mai periculos decat la suprafata.


Sa bombardam cu goluri submarinul, atunci! tongue.gif sorry.gif Believe it or not, chiar in timp ce scriam chestia aia ma gandeam la ce-ai spus tu, dar mi s-a parut ca suna mai bine decat "sa-l asezam pe fundul apelor proprii si sa-l lasam acolo" laugh.gif
rebel
Multumim echipei Steaua pentru bucuria oferita. Se putea de si mai bine, dar asta e. Au fost mai buni decat noi. Meritau sa castige.
Eclectic
Din pacate, asa e. Azi nu s-a putut mai mult.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.